Glupi problem sa CoD 4

poruka: 19
|
čitano: 2.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Glupi problem sa CoD 4

Ovako imam instaliran cod4 na xp i igram multi player normalno mi uđe u igricu igram kojih 10-15 min i comp mi se sam prebaci u sleep(stand by) i onda pa ja opet pokrenem igram i opet u sleep i tako u krug.......

Već mi to jako ide na živce i tražim neku pomoć , neznam jeli je to nekaj u postavkama kompa ili igrice ili nešto treće :)???

plizz help!?

0 8 hvala 0
16 godina
RE: Glupi problem sa CoD 4
pa nije ti ovo chat.

kolke su ti temperature graficke i proca?
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

control panel --power options pa tamo nesto provaj namistat ako si na laptopu ili na cod options tam nadi one stvarcice u vezi grafike pa ako ti je na exttra stavi na high

0 0 hvala 0
16 godina
teksture nemaju veze s tim a laptop nebi otisao bezveze u sleep.

On vjerojatno sleep podrazumjeva pod crni ekran.
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
14 godina
protjeran

ajde probati ću

14 godina
protjeran

ne nije crni ekran neko ode prvo na desktom na u sleep i onda stisnem gump za paljenje i za 1 min ga digne

14 godina
protjeran
papiga00 kaže...

nisam tražio prodiku nego pomoć ako nemožeš pomoći odlepršaj ;)

os 1vs1????????

Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
protjeran

ne govorim to bez razloga stvar je mislim u igrici jel sam imao isti problem igrica je kako da kazem puuna sra*ja koje tvrtka jos nije uspjela ispravit ...jos ako ima falshu pogotovo....otidi na sluzbene stanice pa ces vidit 

14 godina
protjeran
Glupi problem sa CoD 4

Probo sa u control panel i sve su mi postavke dobre u igrici nezz kaj da narihtam???

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

graphic options sve otvori moguce sta mos namistat od antialysinga do svi sranja tekstura i toga smoke svasta sta vec postoji i onda ako ti je tamo nezz namsteno na najbolje ti malo smanji 

14 godina
protjeran
Glupi problem sa CoD 4

Probati ću ali mislim da nije problem u tome....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Glupi problem sa CoD 4

Trenutno nemam Windowse, ali koliko se sjećam odi desni klik na radnu površinu, onda meni se čini kartica u sredini i klikni "postavke napajanja"- nisam siguran da se tako zove i tamo isključi sleep.

Kruger
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 21:01 (nick54312).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Glupi problem sa CoD 4

nista ne pomaže

Da ja ponovim problem možda je netko krivo shvatio;)

Znači imam laptop lenovo i na njemu cod2 i cod4. I normalno mi sve radi ,uđe u igricu , igram i u jedan čas me prebaci na desktom i onda piše prepering* to stnand* by , i ode mi u sleep.Ja stisnem gump za paljenje i on mi ga dikne za 5 min i onda je sve normalono, ako nakon sleepa ne zagasim igricu opet će otići u sleep za 5 min , a ako zagasim i ponovno pokrenem možda za 15 do 20 min.Neznam u čemu je problem ali se nada da vi znate ;)

Need help ,Tnx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Glupi problem sa CoD 4

Cek ti taj problem imas samo sa cod4 ?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Glupi problem sa CoD 4

ne nego i  sa cod2 i cod4

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
kristijan696 kaže...
papiga00 kaže...

nisam tražio prodiku nego pomoć ako nemožeš pomoći odlepršaj ;)

os 1vs1????????

ajde kristijan696 ne šepuri se. {#}

On topic: prekopaj detaljno power options u control panelu i na desktopu kad stisnes desni klik > properties, 

i isključi sve što ti stavlja laptop nakon nekog vremena u sleep, stand by, hibernate,shutdown itd.

To bi trebalo promjenit stvari. Ne zaboravi rebootat laptop nakon promjena. Sretno :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 8:03 (D.N.R.).
14 godina
protjeran
Glupi problem sa CoD 4

već sam sve pokušao u power options i ne pomaže

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Glupi problem sa CoD 4

bok novi sam na forumu..pa bi zelio saznati kako rijesiti problem u cod 4 punkbuster..kada unidem u cod 4 mp na server budem 3 ili 4 sec i onda me izbaci i kao pise da sam kikan sa servera da se vratim za 0 min i i jos pise service communication failure pnkbstra.exe to mi se prvi put javilo neznam sta je i kako napraviti to da radi....imam win 7 ako sta pomaze..hvala!

Tonii
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Glupi problem sa CoD 4
toni95 kaže...

bok novi sam na forumu..pa bi zelio saznati kako rijesiti problem u cod 4 punkbuster..kada unidem u cod 4 mp na server budem 3 ili 4 sec i onda me izbaci i kao pise da sam kikan sa servera da se vratim za 0 min i i jos pise service communication failure pnkbstra.exe to mi se prvi put javilo neznam sta je i kako napraviti to da radi....imam win 7 ako sta pomaze..hvala!

Ručno ažuriraj punkbuster.

Moj youtube kanal: http://www.youtube.com/user/marijanovic191x7?feature=mhee
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice