(Od serious Sama pa do Guzzlersa sto je sljedece ? Novi nastavak elder scrolla iz Hrvatske :D to cu garant kupiti original hahah )
E to bih volio vidjeti :D
(Od serious Sama pa do Guzzlersa sto je sljedece ? Novi nastavak elder scrolla iz Hrvatske :D to cu garant kupiti original hahah )
E to bih volio vidjeti :D
hahah prilicno sam siguran da bi vecina nas to voljela vidjeti :) The elder scroll VI: legend of Croatia hahahah
Svaka čast dečki. Betu sam odigrao, čisto zato jer ste eto naški, i usprkos tome što se baš i ne igram, ostao oduševljen samo jednom stvari - zabavom.
Sve ostalo pada u drugi plan. Jednostavno, brza utrka, napucavanje protivnika, bez previše razmišljanja = zabava, što je i suština igara. Svaka čast...;)
Nego, od kud novci za razvoj?
Nego, od kud novci za razvoj?
Na kredit
Na kredit
Hrabro...;)
Kupio danas 2 primjerka igre
hahah tako treba ako jedan nece raditi,mozda drugi oce
kolka je bila cijena jednom primjerku ?
Planiram organizirati nagradnu igru na svom forumu pa mi je palo na pamet da bi ova domaća igra bila super nagrada. Kupio sam još Bioshock 2 i Total War Shougun 2 te neko izdanje od WOW-a s guid knjigama. Tražio sam i Diablo 3 ali ga nigdje nema kdo nas trenutno za kupiti.
Što se tiče cijene ona je 129kn. Ili ju osvoji na mojoj nagradnoj igri :D
Za jednu indie igru je dosta skupa igra, da je nekih 90 kn sigurno bi kupio, ovako, čekam da bude akcija ili nešto.
Za jednu indie igru je dosta skupa igra, da je nekih 90 kn sigurno bi kupio, ovako, čekam da bude akcija ili nešto.
Igra skupa? Ne bi baš reka s obzirom na grafiku i njihov vlastiti engine.
Pa meni je skupo, pogle malo igre koje također imaju svoje engine razvijene i ostalo, u indiebundleu budu ih 4 za 6-7 dolara,a ovdje 1 igra 18 dolara, a vjerojatno isto zabave ko i ove za 5-6 dolara:)
Pa meni je skupo, pogle malo igre koje također imaju svoje engine razvijene i ostalo, u indiebundleu budu ih 4 za 6-7 dolara,a ovdje 1 igra 18 dolara, a vjerojatno isto zabave ko i ove za 5-6 dolara:)
HCL je tweetnuo da su nakon 15 sati igranja na 30% Single Playera. Dakle oko 40-50 sati single player igre. Današnji NFS završiš za 5-10h.
Malo je blesavo uspoređivat ovo sa NFS-om, zar ne?
HCL je tweetnuo da su nakon 15 sati igranja na 30% Single Playera. Dakle oko 40-50 sati single player igre. Današnji NFS završiš za 5-10h.
Ja sam ti reko svoje misljenje, mos ti sad meni rec sta god oces, meni ce igra opet bit preskupa, to je ipak indie igra i pogledaj kako se kreću cijene indie igara.
Opet ponavljam da za 5-6 dolara u indie bundleu dobijem 6 igara.
Svaka čast developerima i nek samo tako nastave, al prva im je igra, mogli su malo cijenu smanjit da se proguraju lakše na tržište.
Malo koji indie naslov izgleda ovako dobro tj. kao igra iz famozne AAA produkcije. Definitivno vrijedi tih novaca i cijena nije previsoka. Ako tulavi CoD može koštati 60$ na izlasku već 4-5 godina za redom bez obzira što je engine 90% jednak već 5 godina, onda Guzzleri mogu koštati tih 20ak $ koliko dođu kod nas.
Po meni se uopće ne može uspoređivati s većinom igara iz Indie Bundlea.
A cijena od 130 kuna je nikakva.
Ja ovo nebih ni nazvao indie igrom, iako ju razvija relativno mali tim, igra ima izdavača što se već kosi sa indie igrama i njihovom politikom (oni imaju samo distributera - najčešće steam). Jedan Croteam nije ništa bitno veći tim, niti im je izdavač puno razvikaniji, pa bi svejedno isto tako mogli reći da je SS3 indie igra. Iako im je prvijenac kao timu, mislim da Leva potpisuje još igara prije ovog projekta (jedna od njih je ako se ne varam SpaceForce Rogue Universe.
Cijena je vrlo povoljna za ono što igra nudi. Glavno da neka smeća koštaju 50E a kvalitetom nisu ni blizu GG. Igra nije sad bog zna što dobra, ali definitivno vrijedi tu cijenu i plakati da je preskupo je čisto preseravanje.
Onaj tko nije kupio nebi ni kupio da je cijena 15$. A sa 15$ neznam da li bi pokrili troškove proizvodnje a kamoli bilo šta dalje. Ne treba kukat ni prigovarat, pogledajte samo koliko je truda u igru uloženo pa onda javite je li cijena previsoka.
Naravno da bi kupio da je jeftinija.
1. im je naslov, sta mislis kako ce ljudi gledat na igru nekog no name proizvođača, na gamespotu ocjenjenom sa 4/10 i jos kosta tolko da se moze kupit neka druga igra koja ima pohvala svugdje, ocjenjena svugdje dobro i jos je od poznatog proizvođača. Baš me zanimaju prodajni rezultati.
Ja sam ti reko svoje misljenje, mos ti sad meni rec sta god oces, meni ce igra opet bit preskupa, to je ipak indie igra i pogledaj kako se kreću cijene indie igara.
Opet ponavljam da za 5-6 dolara u indie bundleu dobijem 6 igara.
Svaka čast developerima i nek samo tako nastave, al prva im je igra, mogli su malo cijenu smanjit da se proguraju lakše na tržište.
1. Kakve ima veze što je indie igra ako ima 5 puta duži gameplay i grafiku na razini AAA naslova, kao i igrivost, indie ne znači da igra mora biti jeftinija ni u kojem slučaju, ljudi su slobodno mogli tražiti i više novca za igru i nitko im ne bi mogao zamjeriti.
2. U Humble idu igre koje su već starije pa da se iz njih iscijedi još ono novca što može jer kada su jeftine ljudi će ih kupovati, npr. bastion na steamu sam košta 14€što je oko 100kn, jednostavno nemožeš uspoređivati cijenu novo izašle igre sa igrama u humbleu.
Pa jesam li im ja ista zamjerio? Sta se mene tice nek stave i cijenu od 500 kn, ja sam samo rekao da je necu kupit dok ne bude neka akcija.
Kako mozes usporedivati razlicite tipove igara..... kao prvo, pola tih indie igara su platformske ili ona klasika lijevo-desno, ovo je vise modernija 3D igra... dakako, nisu zbog toga lose niti mozes reci npr. Gas Guzzlers je bolja od Bastiona jer je to glupo za popi****, igre se razlikuju po mnogocemu pa je bilo kakva usporedba glupa. Bolja/najbolja igra ne postoji (kakav vrazjiAAA) iz razloga sto malo koju mozes usporediti s nekom drugom... Gas Guzzlers tako nije simulacija, niti miks rally simulacije/arkade-a nije cak niti prava arkada (mislim, obicna arkada kao sto su to ostale igre s autima)...... ovakvih igara kao Gas Guzzlers nemas bas puno u danasnje vrijeme, tako da nije bas da ne zasluzuje biti podrzana, cijena takoder uopce nije strasna.
Kako mozes usporedivati razlicite tipove igara..... kao prvo, pola tih indie igara su platformske ili ona klasika lijevo-desno, ovo je vise modernija 3D igra... dakako, nisu zbog toga lose niti mozes reci npr. Gas Guzzlers je bolja od Bastiona jer je to glupo za popi****, igre se razlikuju po mnogocemu pa je bilo kakva usporedba glupa. Bolja/najbolja igra ne postoji (kakav vrazjiAAA) iz razloga sto malo koju mozes usporediti s nekom drugom... Gas Guzzlers tako nije simulacija, niti miks rally simulacije/arkade-a nije cak niti prava arkada (mislim, obicna arkada kao sto su to ostale igre s autima)...... ovakvih igara kao Gas Guzzlers nemas bas puno u danasnje vrijeme, tako da nije bas da ne zasluzuje biti podrzana, cijena takoder uopce nije strasna.
Ako se to na mene odnosi,ja neznam di si ti vidio da ja uspoređujem neke igre. Samo napiso da je igra preskupa(sta je) i da cu cekat akciju, a ekipa odmah na mene, i oni su usporedivali igre, ne ja.
Ako se to na mene odnosi,ja neznam di si ti vidio da ja uspoređujem neke igre. Samo napiso da je igra preskupa(sta je) i da cu cekat akciju, a ekipa odmah na mene, i oni su usporedivali igre, ne ja.
Govoim opcenito, nisam ciljao na tebe kao pojedinca.... svako ce sebe naci u necemu jer cim eto ti "popljujes" neki dio igre, odmah pocnu s glupavim usporedbama.
Na naravno da će uspoređivat igre, kad ovo nije indie igra.
Eto, 99 kuna, bagatela.
Još uvijek plačem što sam platio (preorderao!) Black Ops za skoro 400 kuna i dobio racku.
Pa 100 kn je malo, ali ja sam jucer na originu gledo i bilo je oko 200 kn, il sam ja nesto krivo preracuno??
Pa 100 kn je malo, ali ja sam jucer na originu gledo i bilo je oko 200 kn, il sam ja nesto krivo preracuno??
Vanka je skuplje nego u RH
Da, domaćima su čak dali manje cijene i kutiju koju možeš sačuvati.