FUEL problem

poruka: 5
|
čitano: 1.684
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FUEL problem

Imam problema sa FUEL-om ne mogu da snimim igricu pa da nastavim odande odakle sam stao , svaki put moram ponovo igrat ispocetka. Pa bi vas molio da mi date svoje prijedloge kako da rijesim problem. Ja vec imam aktivan LIVE profile

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: FUEL problem
dr_evolution kaže...

Imam problema sa FUEL-om ne mogu da snimim igricu pa da nastavim odande odakle sam stao , svaki put moram ponovo igrat ispocetka. Pa bi vas molio da mi date svoje prijedloge kako da rijesim problem. Ja vec imam aktivan LIVE profile

igra ti je c*ackana, ka i meni (prije), s toga, zaoravi na save, tako su se osigurali da nitko neće igrati na piratima

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
dr_evolution kaže...

igra ti je c*ackana, ka i meni (prije), s toga, zaoravi na save, tako su se osigurali da nitko neće igrati na piratima

to su bas bezveze napravili

17 godina
neaktivan
FUEL problem

Pa imo sam i ja cr*ckanu igru, pa sam saveao bez problema. Moraš napravit offline account

potpisujem se

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
h51ph kaže...

Pa imo sam i ja cr*ckanu igru, pa sam saveao bez problema. Moraš napravit offline account

to sam i ja napravio, ali opet neće!

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice