Ovim programom možete praviti fps-ove lako i zabavno ja sam vec nesto napravio.
bas je super, thx
Mozes napraviti sto god hoces a full je lako.
Ja samo imam Trial verziju ali nabavit cu cijelu.
Stvarno je lako? ja sam pokusavao nesto prije god dana (odprilike) i nije mi bas islo :D
Rezultati nisu zapanjujuci ko kad radis sam engine 3d modele zvukove i ostalo.Ali se brzo moze napravit
igra bez ikakvog znanja o programiranju i slicnom..
lloll nevjerujem :D
Imam full verziju s par model packova, napravio sam igru, samo što je program užasno pun bugova. Probao sam i FPS creator X10, ali je neoptimiziran do bola i bez značajnjih promjena tako da mi je ovaj običan puno bolji.
ja ne kuzim kako se to radi?
jel mi moze neko to obijasnit volio bi stavit neke ljude a ne cudovista (ako moze i normalna oruzija)a ne neka ultra svemirska
imate i game maker uzivajte :)
Ovim programom možete praviti fps-ove lako i zabavno ja sam vec nesto napravio.
ja ne kuzim kako se to radi?
jel mi moze neko to obijasnit volio bi stavit neke ljude a ne cudovista (ako moze i normalna oruzija)a ne neka ultra svemirska
isuse ja se gubim s ovim game makerom neznam nista radit nisam ni jedan sugavi zid napravio ne kontam se ja u to
lol prepustit cu ja to activisionu,ubisoftu itd neda se meni s time zamarat
isuse ja se gubim s ovim game makerom neznam nista radit nisam ni jedan sugavi zid napravio ne kontam se ja u to
lol prepustit cu ja to activisionu,ubisoftu itd neda se meni s time zamarat
Koji port trebam otvorit za igricu radenu u FPSC-u ?
Rezultati nisu zapanjujuci ko kad radis sam engine 3d modele zvukove i ostalo.Ali se brzo moze napravit
igra bez ikakvog znanja o programiranju i slicnom..
moze me neko naucit radit u tome??
LINK: http://www.udk.com/
Da dobro je no to ti nece pomoci ako zelis napraviti nesto ozbiljnije...Ogranicen si...
probao sam taj program i odlučio sam napraviti kratku igru u njemu, problem je u tome što mi kada odaberem build game on na konačnom folderu izgenerira neku sasvim treću igru sa dva zombija koji stoje kao panjevi u sobi 2x2 m i ja imam sačmu.... može mala pomoć?
kladim se da je taj program ko neki editor ako netreba kodiranje sve ti je vec tu ti samo stavis neke glupe likove, oruzja,zidove i to je onda koda si napravio igru
EDIT:u vezi UDK da lako je napravit igru ako imaš engine i takav editor nemate pojma kako je to komplicirano ustvari, ovi programi su napravljeni za nobove ne kazem da ste nobovi ali naprema ea,ubisoft itd.... jeste
Yeah, nemogu se kretat
Recommended for Content Development:
- Windows Vista 64 SP2
- 2.0+ GHz multi-core processor
- 8 GB System RAM
- NVIDIA 8000 series or higher graphics card
- Plenty of HDD space
holy macramony!!!
ovo je za UDK
EDIT:sad cu ja napravit crysis 3 pa kad izađe 2 je nece kupovat jer ce imat moju 3-ku haha ma kakav haha BUAHAHAAH!!
hebes cry engine imas unreal engine XD
Recommended for Content Development:
- Windows Vista 64 SP2
- 2.0+ GHz multi-core processor
- 8 GB System RAM
- NVIDIA 8000 series or higher graphics card
- Plenty of HDD space
holy macramony!!!
ovo je za UDK
EDIT:sad cu ja napravit crysis 3 pa kad izađe 2 je nece kupovat jer ce imat moju 3-ku haha ma kakav haha BUAHAHAAH!!
hebes cry engine imas unreal engine XD
trebas pomoc?
Ja ga skinio prije jedno godinu dana i tada sam probao i stvarno je jednostavan ako imaš volje i vremena.
Ja bi rado radio nešto u njemu ali nemam vremena, a mogao bi probati i UDK, ali nikako da se uhvati vremena.
A što se tiče učenja skoro sve se ima na youtubeu ili na njihovoj stranici, prvo neka se tamo pogleda pa da se onda pita.
Lol za taj program netrebas ni mozak, kakav youtube(dobro za sami pocetak, uvod), odlican za pocetnike.
Ja sam prije skinio dosta dodataka ubacivao svoje predmete napravio dosta tih zanimljivi stvari ali me uvjek smeta ona cudna inteligencija i preglupave animacije likova.
Za pocetnike je odlican za zabavu u uvjek nakon par promjena testirajte mapu da nebiste radili mapu sa misa.
U njemu samo sastrane odaberete sta radite prvo odete gdje su oni kao zidovi i radite prostorije, zatim ostavite mjesta za vrata i na istom mjestu odaberete treba svijetlit zeleno da bi funkcioniralo, zatim odete gdje su kao one stvari i dodajete neprijatelje, municiju, i ukrasavate mapu.
Lol za taj program netrebas ni mozak, kakav youtube(dobro za sami pocetak, uvod)
Pa ja nemam mozak.
Šalu nastranu, i mislio sam na početku dok se nesnađe, tj. neskonta gdje je što.