Ma nije mi to od neke velike vaznosti...al ono...mogu se strpit dok se ne sredi xd..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima netko problema kad klikne na Backroom Advice? Samo me izbaci iz igre...bez icega..
Ista stvar kod mene, a izgleda i kod puno ljudi koji su skinuli te torrente... čekat update, fix ili kupit igru :D
Mslm da ima jedan updejt ali nema onog.
Vidim da se svuda piše da se igra ruši i meni nije jasno kak? Igram već više od sat vremena bez problema. Sve mi super radi. Uglavnom. Dinamu ide odlično na FM-u čemu svjedoči i ova pobjeda u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka. I da. Igram s Dortmundom.Stavio sam da mi komp sam izabere momčad i izabrao mi njih. :)
EDIT: Backroom advice radi savršeno;)
Ja ću baš sad probat, nadam se da samnom neće it problem, makar kolke sam sreće će se krešat :P
Ja sam instalirao i onaj update, koj riješava veliki bug di obrana doslovno stane kod dugih lopti...
Ja sam instalirao i onaj update, koj riješava veliki bug di obrana doslovno stane kod dugih lopti...
Ne radi onaj backroom advice, jednom mi je prošlo i svaki put kad stisnem procesing me baci van.
Smirite se s tim glupostima.
Crash dump na početku novog mjeseca. 
Viksan, ne pomaze sta si mi rekao...i dalje se igra rusi na bacrkroom advice...i nemogu prec dalje od 2 dana prije tottenhama...sljedeca utakmica... neogu doc do nje, jer me dva dana prije nje izbaci..
i meni se ruši
Koliko citam svi zivi imaju nekakav problem, znaci ne samo mi sa mornarskom verzijom...svi zivi...na streamu se samo zale, da je igra prepuna bugova...i to ne sitnijih bugova preko kojih mozes prec, nego jednostavno igra se crasha i svakakva cuda radi...
Igra i dizajn mi se stvarno svidja, al ovo je tako rec neigriva igra...ja se nadam da ce sto prije pokrpat to sve, iako u pravilu to se nije ni smijelo desit...ovo je tako rec debelo nedovrseni program.
Onima kojima sve stima zasad se mogu osjecat jako jako sretnima...
Savjet...stavite da autosave rade svaki dan, tko zna sat se moze desit sljedeci kad kliknete Continue...
meni šljaka ko urica
Ne znam koji *urac se j*bem sa ovim skidrow verzijama... dns cu si lijepo kupit igru... fm je jedina igra koja mi se igra i koju cu igrati u sljedecih nekoliko mjeseci, ako nista barem zbog ljudi koji si su dali truda!
neko zna koji manager mode izabrat a da je normalni kao u fm 2012?ima ih vise ovdje
Koliko citam svi zivi imaju nekakav problem, znaci ne samo mi sa mornarskom verzijom...svi zivi...na streamu se samo zale, da je igra prepuna bugova...i to ne sitnijih bugova preko kojih mozes prec, nego jednostavno igra se crasha i svakakva cuda radi...
Znači i originalna igra crasha?
dal netko zna dali je kej generator za fm 2013 v1.05 najnoviji i radi, ili teba skinuti noviju verziju?
i dali netko zna dobar site gdje se može kupiti originalna igra?
men sam crasha nemos odigrat -.-
molim vas da mi neko kaze gdje cu naci opciju koja je na fm 12 bila team policy...da trener ugovara prijateljske tekme, da ih vodi, obnavlja ugovore...???
Meni se original nijednom dosada nije crashao, a igram od početka bete.
ni meni, isto original.
Ne, uopce nema veze original ili mornarska verzija, citao sam po SI forumu, steamu, ljudima se dešavaju iste stvari a imaju original...vi ocito imate tu srecu da vas nista zasad nije uhvatilo.
Neki spominju veliku bug na pocetku trece sezone, znaci koj ti totalno zaustavlja igru.
Meni se desava da nemogu prec određeni datum, rusi mi se igra kad mi ide od Processing....Pokusao sam sa "go on holday" da preskocim nekako te dane al ni tako nece...
Offtopic: Prodajem FIFU 13 za PC/ ili mjenjam za FM2013...na PM
Meni se original nijednom dosada nije crashao, a igram od početka bete.
ni meni, isto original.
Meni se jedino u beti bilo crashalo 2 puta u jednoj utakmici, ali sad je sve ok.
Meni igra radi savršeno niti jednom se nije srušila još od bete. OFC imam origigi
za "narodnu" verziju fix bi trebao doci krajem tjedna...
di si to cuo *_*
di si to cuo *_*
Tako mu grah pao...
di si to cuo *_*
Tako mu grah pao...
jel iz lidla grah ili iz mercatora ?
neko zna koji manager mode izabrat a da je normalni kao u fm 2012?ima ih vise ovdje
Football manager
The full featured simulation experience