FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 533.853
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 22
Skilledžija kaže...

Ne znam jel Verratti još aktivan za slaganje?

Jel ga tko probao?

Možda ako složim Verrattija pa ih nekako povežem?

To sam ti htio reći, Poveži ga s njim. Inception je pun hvale za Verrattia. Jedini minus mu je visina ali kaže ne osjeti se toliko da bi zbog toga patio. Njemu jako zabavna kartica.

Daj pogle kaj lik dobije u jednom packu? Ja ne mogu dobiti četvrtu karticu iz tog packa a o prve tri mogu samo sanjati. Pa je li to pošteno?

13 godina
jopis kaže...

Meni je Silva bolji od Brune 10x. 

Znam sve o Bruni jer je i meni čupao živce pa sam ga zato prodao i složio Silvu.

Doduše, tada mi je Bruno igrao na CM-u, a sada će igrati na CAM-u pa možda bude bolji?

Probat ću malo ovako pa ćemo vidjeti što i kako dalje.

[19xx] 4ntraks
13 godina
movie kaže...

To sam ti htio reći, Poveži ga s njim. Inception je pun hvale za Verrattia. Jedini minus mu je visina ali kaže ne osjeti se toliko da bi zbog toga patio. Njemu jako zabavna kartica.

Daj pogle kaj lik dobije u jednom packu? Ja ne mogu dobiti četvrtu karticu iz tog packa a o prve tri mogu samo sanjati. Pa je li to pošteno?

Bacio sam pogled na recenziju, ali sam ipak odustao na kraju.

Wijnalduma sam već koristio i bio zadovoljan s njim, a Verratti mi je mačak u vreći za kojeg moram pljunuti valjda sve vrijedno što imam u klubu :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 22

Promijenio sam taktiku u 4141. Slozio sam da prednja dva vezna budu Vidal i Dybala a iza njih Verrati. Ovo kaj su mu podigli Defending i Phy je fenomenalno. Stavio sam mu powerhouse i lik je mozda najjaci igrac na terenu. 

Kad je pritisak, nemam problema sa njim iznest loptu. Frajer samostalno sijece odredene putanje. Jedna od najboljih kartica u veznoj liniji. 

Imam 640k na racunu + more foddera. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
FIFA 22

bolje si sad složi mahreza došao ko naručen :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 22

Preview 50k - Luke Shaw... yeah, nisam ipak takav luđak da na takav pack bacim 50k :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 22

sve mi se čini da ću prodat joe cola i par igrača kaj imam i piknut rb fodena

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dajte instrukcije i koje formacije igrate u fifi22?Pomozite ovim slabijim
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Večerašnji rare pack sbc untradeable. Hvala Bogu da se i to dogodilo nakon 10 godina igranja ali uopće se ne veselim niti mislim s njim igrati, niti ga mogu ikako uklopiti.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Promijenio sam taktiku u 4141. Slozio sam da prednja dva vezna budu Vidal i Dybala a iza njih Verrati. Ovo kaj su mu podigli Defending i Phy je fenomenalno. Stavio sam mu powerhouse i lik je mozda najjaci igrac na terenu. 

Kad je pritisak, nemam problema sa njim iznest loptu. Frajer samostalno sijece odredene putanje. Jedna od najboljih kartica u veznoj liniji. 

Imam 640k na racunu + more foddera. 

Složio sam Verrattija i bacio 2 tekme - za sada sam jako zadovoljan.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 22

Jedan preview pack je doveo do ovakvog crasha. Kaj ce black friday napravit iz marketa  sve se bojim.

Necu ni trosit one coinse kaj imam. Jer imam osjecaj da ce sve kostat ko papar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
4321
Courtois, Navas (rttk)-Kounde-Alaba-Mendy, Llorente-Mostovoi-De Jong, Dembele-Machis (rb)-David Silva (rb).

Ove godine sam za razliku od lani odigrao strpljivije, grindao kroz squad battles dok ne složim ekipu i skužim osnove igre prije nego što sam izašao u divljinu onlinea...rezultat: 18 utakmica i isto toliko pobjeda.
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
17 godina
FIFA 22

Složio sam momčad oko messia. Srce me boli kad dam za Hakimia 70k coinsa a za koji tjedan će vrijediti 5k coinsa. No nema veze, jedino sam s njim mogao doći do full che. Glupo mi kad sam već dobio messia a ne mogu ga prodati da mi sjedi na klupi. U igri se prešaltam u 4-2-3-1

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Bas bi htio vidit facu od spodobe koja je rekla da ova ''simulacija'' 22 igraca je vjerno prenesena u igru. Zamisli strucnjaka za nogomet koji su pogledali jednu simualciju FIFAe, vidjeli stopere da se razilaze ko crveno more i reko... vauuuu, to je to. Jos je bolje kad krilo probije beka. Svatko tko razumije nogomet zna da u tom trenu stoper izlazi na pokriti igraca a bek ulazi stoperu iza leda i pokriva njegovu poziciju. Ali ovdje ne. 

Desni stick saltanje igraca je potrgano, ali saltanje tipkom je nesto sasvim drugacije. Bas iskustvo milina. 

Igra ima trenutaka zbog ovog sporog gameplaya di izgleda odlicno. Al' ovakve pizdarije su sve samo ne pozeljne.

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 22

Nije lose

Ceka se base icon sbc da padne market pa idem u rekonstrukciju momcadi inace ce mi derat guzove profici

3 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Bas bi htio vidit facu od spodobe koja je rekla da ova ''simulacija'' 22 igraca je vjerno prenesena u igru. Zamisli strucnjaka za nogomet koji su pogledali jednu simualciju FIFAe, vidjeli stopere da se razilaze ko crveno more i reko... vauuuu, to je to. Jos je bolje kad krilo probije beka. Svatko tko razumije nogomet zna da u tom trenu stoper izlazi na pokriti igraca a bek ulazi stoperu iza leda i pokriva njegovu poziciju. Ali ovdje ne. 

Desni stick saltanje igraca je potrgano, ali saltanje tipkom je nesto sasvim drugacije. Bas iskustvo milina. 

Igra ima trenutaka zbog ovog sporog gameplaya di izgleda odlicno. Al' ovakve pizdarije su sve samo ne pozeljne.

Znači sve je isto kao i lani samo se u jednoj situaciji vidi napredak a to je kada probijaš krilo onda se obrana sinkronizirano povlači i markira napadače koji ulaze u tvojih 16m. U svim drugim situacijama sve je ista debilana. Pogledaj kod izvođenja prekida na tvojoj polovici. Isto kao i do sada. Tvoji igrači stoje posve sami kao i protivnički. Pa je li to normalno? Je li normalno da na 20m od tvog gola stoji sam napadač a tvoja tri igrača stoje isto sami desetak metara od njega. I onda kada prešaltam na najbližeg igrača da krene prema njemu igra odluči prebaciti na nekog drugog i ja izvisim. Meni u većini slučajeva igra prebaci na igrača koji je iza napadača a ne na onog ispred na kojeg ja želim. Kada se to dogodi pada gol. Kakva je logika prebacivanje na onog iza koji ne može stići napadača ako imam igrača koji stoji ispred njega i bez problema ga može markirati?

Ako su snimali bezbroj tekmi s 22 profi igrača kao što kažu valjda su vidjeli kako se igrači ponašaju i u fazi napada i u fazi obrane. Nije mi logično kada krenem u napada da moj igrač traži poziciju iza obrambenog igrača. kako ću mu dodati. Dok ga dozovem s R1 do tada mi lik uleti u noge. Zar igrači ne bi trebali tražiti prazan prostor ili prilaziti igraču s loptom? Pogle kada izvodiš aut. Svaki tvoj igrač koji ti priđe stane pored protivničkog igrača. Koji idot je to napravio? Valjda će svaki moj igrač tražiti prostor na kojem će biti sam a protivnik neka me lovi a ne da mu ja olakšam tako da svaki moj igrač stane protiv protivničkog. Već am rekao, ovu igru su radili ili debili ili osobe koje su bile oslobođene tjelesnog odgoja u školi. Znači u ovoj igri ima toliko antinogometnih situacija da boli glava.

Jedna od dražih mi je kada dođem na 16m ili ulazim unutra da bar dva igrača stoje na gol crti s golmanom i brane. Pa jesu li oni čuli za zaleđe? Postavljanjem igrača na gol crtu briše se zaleđe. Gdje su vidjeli da igrači zajedno s golmanom na golu brane gol. Ok, dogodi se situacija kod nekog prekida ili jednostavno kod neke akcije kada su te probili pa se igrač nađe na crti i brani gol ali u ovoj igri to je pravilo. Smiješno. Još bolja fora je kada krenem u kontru i vodim loptu a prati me moj igrač koji trči dva metra ispred mene. kako da ga usporim? Ne mogu mu dodati jer je u zaleđu i propada mi kontra. Pa dijete u limačima već zna nešto o zaleđu a ne recimo kartica De Bruynea koja se ponaša u takvoj situaciji kao totalni imbecil. Jednostavno se to dogodi kada je igra odlučila da ja ne mogu zabiti i onda mi se igrači u terenu ponašaju kao idioti.

Čitam na netu kako ljudi pričaju da je skripta ove godine neznatna, nikad manja. Je ne znam je li mi igramo istu igru. Ove godine se točno osjeti kada igra ne želi da ja zabijem ili kada želi da ja primim. Unaprijed vidim gol koji ću zabiti ili gol koji ću primiti.

13 godina
Diplo kaže...

Nije lose

Ceka se base icon sbc da padne market pa idem u rekonstrukciju momcadi inace ce mi derat guzove profici

Naguraj jos 10 tekmi season objectiva za 2x jumbo rare players.

Ja sam obavio DR danas. Stao na 1800+ rating. U cetvrtak bude masnih paketa za otvarat.

9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Diplo kaže...

Nije lose

Ja sam obavio DR danas. Stao na 1800+ rating. U cetvrtak bude masnih paketa za otvarat.

Budem, taman da napravim base icon sbc

Novi team, bas me zanima kakvi su di natale i cordoba

13 godina
Diplo kaže...
SimeKZ kaže...
Diplo kaže...

Nije lose

Budem, taman da napravim base icon sbc

Novi team, bas me zanima kakvi su di natale i cordoba

Cordoba mi je sljedeci pick za ekipu. Top stoper za Seria A ekipu.

17 godina
SimeKZ kaže...

Gdje vidiš koliko imaš skill bodova u rivalsima?

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Gdje vidiš koliko imaš skill bodova u rivalsima?

Udes u elite rank. Cim udes u elite ranking, odmah si stavljen u 1800 rating. Uvijek skoro +1 ili +2 sa pobjedama, pa variram oko 1810-1850... ovisi od protivnika kojeg dobijem i njegovog broja bodova. Dosao sam bio na 1860 kad sam streso nekog 1900+ igraca, al sam nakon toga izgubio. 

17 godina
SimeKZ kaže...

Udes u elite rank. Cim udes u elite ranking, odmah si stavljen u 1800 rating. Uvijek skoro +1 ili +2 sa pobjedama, pa variram oko 1810-1850... ovisi od protivnika kojeg dobijem i njegovog broja bodova. Dosao sam bio na 1860 kad sam streso nekog 1900+ igraca, al sam nakon toga izgubio. 

Daleko sam ja od elite rankinga. Odigrao sam do sada 70 tekmi u rivalsima i ušao u 3 diviziju. Sutra nastavljam da dođem do onih 90 tekmi i boljeg packa.  Nisam previše igrao.

13 godina
FIFA 22

Meni piše tamo na stadionu da mi je score u rivalsima 108-2-101, ali nemam baš osjećaj da sam toliko odigrao partija.

Obično sam igrao rivalse do 7 pobjede i dalje nisam išao.

Sad sam 2. divizija, 7 pobjeda i ne igram do četvrtka.

Fora je što mi u season piše 70/90 što je čudno ako imam 108 pobjeda :)

Nešto su oni zajebali jer sigurno nisam odigrao 200 partija rivalsa.

Jučer sam sam htio igrati kvalifikacije za vikend ligu, ali mi nije dalo da uđem uz poruku da je vikend liga završena.

Koliko se sjećam prošli tjedan sam igrao u ponedjeljak kvalifikacije normalno?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Meni piše tamo na stadionu da mi je score u rivalsima 108-2-101, ali nemam baš osjećaj da sam toliko odigrao partija.

Obično sam igrao rivalse do 7 pobjede i dalje nisam išao.

Sad sam 2. divizija, 7 pobjeda i ne igram do četvrtka.

Fora je što mi u season piše 70/90 što je čudno ako imam 108 pobjeda :)

Nešto su oni zajebali jer sigurno nisam odigrao 200 partija rivalsa.

Jučer sam sam htio igrati kvalifikacije za vikend ligu, ali mi nije dalo da uđem uz poruku da je vikend liga završena.

Koliko se sjećam prošli tjedan sam igrao u ponedjeljak kvalifikacije normalno?

Ono je sve zajedno. 

Kvali nemres igrat, jer su iz nekog razloga blokirali igranje quali zbog kraja sezone. Ja nisam igrao quali i imam osjecaj da jako velik broj ljudi nije takoder. Tako da ce u cetvrtak i petak bit teski ''drz' nedaj'' u quali.

13 godina
FIFA 22

Frajer ima udarac na gol i to zabije. Ja nema sanse za zavucem gol. Uspijem nekaki dic na 3-1 i tako stoji. On ima korner. Prvi odbijanac, drugi, treci i tek na cetvrtom zabija od mojeg igraca. 

Na kraju mu se pise EG 4 a 90min nije vidio moje polovice 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Frajer ima udarac na gol i to zabije. Ja nema sanse za zavucem gol. Uspijem nekaki dic na 3-1 i tako stoji. On ima korner. Prvi odbijanac, drugi, treci i tek na cetvrtom zabija od mojeg igraca. 

Na kraju mu se pise EG 4 a 90min nije vidio moje polovice 

Nemoj tako, to ti je zemljak Mato.

8 godina
FIFA 22

Evo mene natrag nakon tjedan dana pauze radi covida. Isti dan kad sam testirao pozitivno, EA mi je u preview packu ubacio 88 Cafua. Neki ce reci da je sreca ali poznavajuci EA, uspjeli su iscitati iz mojih igracih navika da imam covid i prije testa. Bacio ga za nesto vise od 500k i pokupio Xavia. Zabavniji nogomet u fifi jos nisam igrao a istovremeno ne znam jesam li ikada igrao fifu manje ovako kratko u igri.

https://www.ea.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=i8ZO2qZKnYCa0:FFA22PS4

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Interesantne novosti za drugu sezonu. Kažu da će igrači prve tri lige ići dolje za dvije lige a ovi iz viših liga za jednu ligu ispadaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Interesantne novosti za drugu sezonu. Kažu da će igrači prve tri lige ići dolje za dvije lige a ovi iz viših liga za jednu ligu ispadaju.

Fino me pljunu dolje, pricekas 2 dana da se try harderi odvuku nazad... pa za njima i ja.

Vidis kak se oni brinu da nije ljudima dosadno. Odma na 2000 bodova jer je velika vecina ljudi u visim divizijama. EA uvijek u korak sa vremenom.

17 godina
FIFA 22

Ova tri dana sam odigrao 44 tekme u rivalsima da dođem do onih 90 tekmi pa da poberem bolje packove. Ukazala mi se prilika da uđem u 2 div pa sam odigrao još par tekmi i upao sam. To je za mene super rezultat s obzirom da ne igram previše. Nekako sam dobio volju igrati i zbog messia zbog kojeg sam presložio momčad. Probao sam ga na CAM gdje je fantastičan ali tu mu se previše troši stamina pa može igrati max 60 minuta. Potom sam ga prebacio na ST i tu može odigrati cijelu tekmu. Još mu stavim instrukcije da ostane naprijed i nema problema. Nisam niti s jednom karticom u rivalsima do sada bio ovako efikasan kao s njim. Baš me iznenadio. Uvijek na pravom mjestu i zabija s lakoćom. Dođe ona tekma kada ništa ne mogu ali to je valjda pod normalno pa se ne živciram. Sad još pričekam da padne cijena Mbappeu i ništa mi više ne treba do izlaska tots-a

Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice