FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 536.397
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 22
Skilledžija kaže...

Ja sam dobio Suareza i Pau Gomeza u jednom packu, a kad sam vidio za koliko idu na marketu skoro sam zaplakao :)

Štos je što su nekim karticama ograničili cijenu nenormalno.

Zašto onda nisu stavili Ronaldu max cijenu 300,000 coinsa, ako je Suarezu max 30,000?

Suarez 88 je max 30k, a Kimpembe 83 130k - šupačka posla.

A Handanovic zakucan na 11k :D koja komedija :D 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
16 godina
FIFA 22

Hahaha, 150.000 coinsa sam spizdio u hero sbc, jer sam ostao bez foddera.... Za 150k+nešto 85-86 foddera što sam imao, ovakvo smeće, baš je nagrada za trud i igranje, pogotov uz onakva govna iz wl i rivals nagrada -.-

Kakvo smeće bezvrijedno, jedva čekam novi BF da prestanem igrat ovo smeće laggavo. Sad kad apsolutno ništa ne daje u packovima+usran gameplay=nema više niti jednog razloga zašto bih je igrao dalje.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam dobio Suareza i Pau Gomeza u jednom packu, a kad sam vidio za koliko idu na marketu skoro sam zaplakao :)

Štos je što su nekim karticama ograničili cijenu nenormalno.

Zašto onda nisu stavili Ronaldu max cijenu 300,000 coinsa, ako je Suarezu max 30,000?

Suarez 88 je max 30k, a Kimpembe 83 130k - šupačka posla.

I tog Kimpembea ne mogu nikako dobiti ali Suarez mi je dva puta uletio dok je vrijedio 9k coinsa. Veseliš se walkoutu a izlazi kartica od 9k coinsa.

14 godina
FIFA 22

pitanje, igram ligu prvaka i u m.united nema c.ronalda!? vidim ja je u juventusu.

wtf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Upalim sad fifu, idem odigrati division rivals.. Pri ulasku u igru zasteka na 5-10 sekundi, zatim krene i skuzim da uopce ne mogu kontrolirati svoje igrace nego sami idu... Nije da se zalim jer ovi vode, ali koji se k dogodio?

0 0 hvala 0
15 godina
jopis kaže...

Hahaha, 150.000 coinsa sam spizdio u hero sbc, jer sam ostao bez foddera.... Za 150k+nešto 85-86 foddera što sam imao, ovakvo smeće, baš je nagrada za trud i igranje, pogotov uz onakva govna iz wl i rivals nagrada -.-

Kakvo smeće bezvrijedno, jedva čekam novi BF da prestanem igrat ovo smeće laggavo. Sad kad apsolutno ništa ne daje u packovima+usran gameplay=nema više niti jednog razloga zašto bih je igrao dalje.

Joj ja dobio Gomeza, katastrofa... ali me igra tacno gurala da odradim, uradio 83 squad, dobio Suareza 88 u packu, uradim 85 squad, dobijem, pazi sad - Suareza 88 u packu! uradim 86 squad, i dobijem, vjerovali ili ne - Suareza 88. 

Tri packa, tri puta ista kartica.

You better run, you better take cover!
16 godina
Smucek kaže...
jopis kaže...

Joj ja dobio Gomeza, katastrofa... ali me igra tacno gurala da odradim, uradio 83 squad, dobio Suareza 88 u packu, uradim 85 squad, dobijem, pazi sad - Suareza 88 u packu! uradim 86 squad, i dobijem, vjerovali ili ne - Suareza 88. 

E to je meni najfascinantnije od svega. Koliko god packova otvarao, a otvaram ih na desetke svaki tjedan, uvijek se vrte jedni te isti bezvrijedni igrači. I kad bude walkout, i kad bude high rating igrač, uvijek, ali baš uvijek bude smeće od igrača koji vrijedi najmanje moguće od tog ratinga.

15 godina
jopis kaže...
Smucek kaže...
jopis kaže...

E to je meni najfascinantnije od svega. Koliko god packova otvarao, a otvaram ih na desetke svaki tjedan, uvijek se vrte jedni te isti bezvrijedni igrači. I kad bude walkout, i kad bude high rating igrač, uvijek, ali baš uvijek bude smeće od igrača koji vrijedi najmanje moguće od tog ratinga.

Tacno tako... Bakambu, Marcelo, Pulisic, Volland, pa brat bratu po 15-20 puta sam svakog od njih dobio. Ima ih jos.

You better run, you better take cover!
17 godina
FIFA 22

Dečki, i od goreg ima uvijek gore. Na kojim su drogama ovi iz Konamija to samo oni znaju.

"It gets worse for eFootball players. Konami’s major Nov 11 patch has been delayed until Spring 2022"

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
movie kaže...

Dečki, i od goreg ima uvijek gore. Na kojim su drogama ovi iz Konamija to samo oni znaju.

"It gets worse for eFootball players. Konami’s major Nov 11 patch has been delayed until Spring 2022"

Cim su oni izbacili ono sranje na pocetku, koje sam ja jos hvalio :D, nikako drugacije nije moglo zavrsit. Nedovrsena igra, puna bugova... doslovno je to, to za PES. 

15 godina
movie kaže...

Skinuo update u 8,00h probao do 8,15h deinstalirao u 8,20

Who bolan cares
13 godina
Smucek kaže...

Tacno tako... Bakambu, Marcelo, Pulisic, Volland, pa brat bratu po 15-20 puta sam svakog od njih dobio. Ima ih jos.

Mene je ispočetka masiralo sa Kramarićem i Acerbijem.

Onda sam složio onaj TOTW upgrade i dobio koga drugoga nego IF Kramarića :)

Tu je stalo s Kramarićem i krenulo sa Lucasom Hernandezom.

Ta me kartica jebe jer svaki put me štrecne da je Mendy :)

Od jačih kartica sam dobio triput Modrića.

I to neki dan ga gledam na marketu jer mi Valverde nije sjeo pa sam ga htio s Modrićem zamijeniti.

Nisam ga kupio jer mu je cijena skočila i drugi dan ga dobijem u packu.

Eno ga sad u ekipi :)

[19xx] 4ntraks
4 godine
FIFA 22

Meni je zasad najjača kartica iz svih packova bio Sancho... Prijatelja ove godine pošteno opalila sreća, na samom startu (prvih par dana) upakirao Sancha i Lewu, odigrao prve kval. za WL, iz paketića pokupio tradeable Solskjaera i sad nekidan Kantea :D Bar nekom ide.. Doduše i prošle godine je majstor iz onog 75+ rare player packa dobio CR7

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Pa jebemu oca i majka i onom ko je ovo napravio. Kakve se ovo pizdarije dogadaju to je stvarno show. 

Ujutro krenem igrat, dodem na 3-0. Reko, dobro je... ugasit cu, ide podne, ne bude dobro. Ljudi su losi, nema tu puno diskusije. Do poluvremena je bilo vise golova razlike.

Udem sad u igru. Prva tekma, Bešiktašov grb, ekipa napucana sa svim kaj postoji u ovoj igri da vrijedi. Tip je nula bodova. Ima upaljen neki pressure, leti po igralistu... ali u isto vrijeme otvara brdo prostora. Do poluvremena ja imam 5.6 EG on 0. Rezultat 1-1. On zabije iz slobodnjaka nakon kaj je mog u zidu pogodila i odbila se u suprotni cosak. 90min, On na silu ubacuje, loptu hocu ispucat... to moje ispucavanje zavrsava tocno, ali tocno u nogama njegovog jedinog preostalog napadaca jer je 90min igrao bunker. Zabije za 2-1 i gotova tekma. 

Druga tekma. Isto neka turska izbjeglica. Napucana ekipa. Povedem 1-0 i do kraja poluvremena 4.5 EG, on 0. Drugo poluvrijeme, on krene nabijat lopte naprijed. Cim ju osvoji, trokut + r1 i derne ju naprijed. Cistim sve kaj proba, zadnjih 15min, nakon 101 pokusaja... prode mu prva. 1-1. Drugi puta nabije na krilo, ubacuje sa 35m, ja cistim direktno njegovom na noge 2-1... na isti nacin zabija za 3-1. Kraj tekme, moj EG 7.6. Njegov 2.4. 

Dva razdoblja u danu, dva kompletno razlicita gameplaya. eSports ready. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Smucek kaže...

Mene je ispočetka masiralo sa Kramarićem i Acerbijem.

Onda sam složio onaj TOTW upgrade i dobio koga drugoga nego IF Kramarića :)

Tu je stalo s Kramarićem i krenulo sa Lucasom Hernandezom.

Ta me kartica jebe jer svaki put me štrecne da je Mendy :)

Od jačih kartica sam dobio triput Modrića.

I to neki dan ga gledam na marketu jer mi Valverde nije sjeo pa sam ga htio s Modrićem zamijeniti.

Nisam ga kupio jer mu je cijena skočila i drugi dan ga dobijem u packu.

Eno ga sad u ekipi :)

Danas ujutro slažem marquee, prvi paket Suarez, drugi paket Trent, treći paket Suarez.

Vidim sada da je ovaj Suarez oko milion, rekoh majku ti jebem šta mi ga sad nisi dao 

Btw.nadam se da ti je Luka kapetan, sutra sam u Ri i nemoj da moram doći provjeriti 

17 godina
FIFA 22

Otvorio 14 rare nešto packova i najbolja kartice jebeni Busquets. U marquee sbc niti ovaj tjedan nisam dobio karticu vrijednu 3k coinsa. Znači sve po starom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Kru te jebo, pa ti vise ne mozes cuvat pakete. Slazem sad Verratia i skuzim da ispod svakog paketa kaj slozim ima vremenski odmah u kojem ga mogu otvorit. Jel moguce da vise nedaju cuvat pakete?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Jebo te zivot sa bolesnom igrom.

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

U ovim red pickovima i TOTW packu nisam još dobio ništa što vrijedi na marketu preko 20k u ovih mjesec dana igranja. Toliko nerviranja za ništa. A market je sad u takvom stanju da ili kartica košta 20k ili 1 milijun, ili je džabe ili je totalno van dosega.

14 godina
neaktivan
FIFA 22

Odigrao danas tu prokletu vikend ligu, gameplay uzas zivi, moji trce u blatu, njegovi na drogama. Nekako navukao do 8 winova i zadnje 4 'odigrao' do prvog gola. Red pikovi cista zalost, 81 i 84. Totw pack 84 st iz L1. Jumbo pack Lloris, Pogba i hrpa dreka... Jeeej.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 22

Šamar u lice za igranje ovog govneta se nastavlja i ovaj vikend

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Dignem se jutros, skuham kavu, zapalim cigaru i idem vidjet što se piše u temi.

Čitam, svi kukate na nagrade, sve po starom :)

Palim igru, otvaram neke bezvezne packove od SB-a što sam odigrao 2 partije - kurac.

Ostalo mi 7 utakmica WL, trebam još dvije pobjede da osiguram 44 boda.

Pobijedim prve dvije, podijelim ostalih 5 pobjeda protivnicima, a sad moji packovi dolaze na red.

Crveni Tavernier i Delort, reko TOTW pack neću ni otvarati.

Stisnem na jumbo rare players, a ono, nije ni vatra krenula, a neki lik već pleše na ekranu, primičem se bliže, poznata mi faca :)

Sad sam na 100 čuda :)

Dal' da ga probam ukomponirati u ekipu ili da ga prodam, uzmem k'o čovjek Ronalda i još mi ostane bakšiša za pojačat ekipu???!!!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

R2 - Zadnje tri tekme sam trebao dobit za R1. Naletio na nekog spammera R1 + Trokut sa Mbappeom i tu mi je bio kraj. 

Red pickovi - Carrasco, James i Buffon

Paketi Jumbo Rare Players i Mega pack - Neki random IF, Jorginho, Carvajal i to je to. Katastrofa. 

TOTW Pack - Jebeni Vinicius. Napokon da me usralo. Uz njega Grifo i neki random lik. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Palim igru, otvaram neke bezvezne packove od SB-a što sam odigrao 2 partije - kurac.

Pobijedim prve dvije, podijelim ostalih 5 pobjeda protivnicima, a sad moji packovi dolaze na red.

Stisnem na jumbo rare players, a ono, nije ni vatra krenula, a neki lik već pleše na ekranu, primičem se bliže, poznata mi faca :)

Dal' da ga probam ukomponirati u ekipu ili da ga prodam, uzmem k'o čovjek Ronalda i još mi ostane bakšiša za pojačat ekipu???!!!

Jebeš ronalda, stamina 77. Igraj s najboljom rare karticom u igri i uživaj.

13 godina
movie kaže...

Jebeš ronalda, stamina 77. Igraj s najboljom rare karticom u igri i uživaj.

Sve znam, ali jebe me kako ga ukomponirati u momčad.

Ronalda samo stavim na ST i nemam problema, a za Mbappea moram pola ekipe promijenit.

Ne znam jel Verratti još aktivan za slaganje?

Jel ga tko probao?

Možda ako složim Verrattija pa ih nekako povežem?

[19xx] 4ntraks
5 godina
neaktivan
FIFA 22

Iz vikenda u vikend šugave nagrade. 

Završil sam r3, jedna pobjeda do r2. 

Pickovi Kjaer i Delort. 

Jumbo rare players Kudus rulebreaker koji ima quick sell vrijednost, iza njega jedna 84 kartica i ostalo 83 i niže rated bagra koju sam od početka igre dobio već 8 tisuća puta. 

A ono kaj su mi dali u totw packu je čisto ruganje. Mitrović, Skov i još neka 80 kartica. 

Uletio je Kante u petak navečer poslije kvalifikacija pa je malo lakše, ali ovakve nagrade dobivat iz vikenda u vikend je već frustirajuče.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2021 15:12 (Knappa89).

1 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Kakav crni ronaldo.

Odigraš rivalse i wl i imaš već neku lovu za složit ovo šta ti fali.

Ovak bi ja ko sa slike, da imam te igrače koje ti imaš+mbappe. Treba ti 200k cca koliko sam upratio cijene u odnosu na ono što već imaš u timu.

Ili ak ti smeta, prosljedi ga meni, ja ionak imam 90% francuze u timu :) E da si si riješio Fekira i Kantea, kakav bi si ti mogao brutalan tim sad složit za kikiriki uz Mbappea...

14 godina
neaktivan
FIFA 22

a može i sterlinga umjesto di marie bolji je na 6 nego on 

ali da nisi složio fekira a imaš španjolce to je najveći fail ,znači nije bolja kartica u sbcu do sad izašla 

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ali da nisi složio fekira a imaš španjolce to je najveći fail ,znači nije bolja kartica u sbcu do sad izašla 

Španjolce sam stavio tek kad sam dobio Alabu crvenog tako da me Fekir u to vrijeme nije zanimao.

Sad kombiniram s ovim što imam i što mi treba da bih bio koliko-toliko zadovoljan ekipom i mislim da ću ići na Kimpembea i Brunu.

Toliko coinsa imam, a koliko sam igrao protiv Kimpembea, primjećujem da je solidan.

Bruno će biti umjesto Silve na CAM-u iza Mbappea.

Umjesto Luke ide Wijnaldum koji mi se već od prije sviđa jer sam ga koristio u friendlies.

Igram 4-2-3-1 formaciju i ovo bi trebalo biti OK.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Španjolce sam stavio tek kad sam dobio Alabu crvenog tako da me Fekir u to vrijeme nije zanimao.

Sad kombiniram s ovim što imam i što mi treba da bih bio koliko-toliko zadovoljan ekipom i mislim da ću ići na Kimpembea i Brunu.

Toliko coinsa imam, a koliko sam igrao protiv Kimpembea, primjećujem da je solidan.

Bruno će biti umjesto Silve na CAM-u iza Mbappea.

Umjesto Luke ide Wijnaldum koji mi se već od prije sviđa jer sam ga koristio u friendlies.

Igram 4-2-3-1 formaciju i ovo bi trebalo biti OK.

Meni je Silva bolji od Brune 10x. 3x sam imao Brunu, prvi put skoro 100 tekmi, i nije mi sjeo nikak, kak god sam ga i u kojoj god postavi igrao. Dok mi je Silva odlican, mali vizljast, fina lijeva noga, pas odlican.

Kimpembe, on je neizostavan, on mi je na 200+ tekmi u timu sad, a to mi je isto vec treci. Isto kao i Brunu, prvi je bio trejdabl pa sam ga prodao za dobru lovu, Brunu pogotovo, a dalje su dosla obojica jos 2x, jednom za sbc, drugi put u tim, no kad je Silva izisao, i treceg Brunu sam bacio u sbc. Kimpembea ne dam, on i Donnaruma igraju u svim mojim postavama i varijacijama, nebitno koja liga/nacija.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice