FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.250.635
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 20

Stvarno ne znam što im se to događa? Znači, ova igra nije funkcionalna. Sinoć ne mogu proći kroz svoje menije od smrzavanja. Nemoguće je snipati karticu a poneki put je i kupiti u zadnjim sekundama jer dolazi do smrzavanja. To što se događa u samoj igri sve je rečeno. Ovakvih problema u ovakvoj količini nije bilo nikada do sada. Igram uglavnom ujutro kada je to još podnošljivo ali poslije 17h stvarno nema razloga igrati ovu igru i živcirati se.

Što se updatea tiče, treba biti oprezan. Nikada nisu pogodili neki prihvatljiv balans u igri većini igrača. Uvijek odu ekstremno lijevo ili desno. Ne kužim da je to takav problem naći neku prihvatljivu sredinu. Dajte više omogućite golmanu da uhvati jednostavnu loptu i da se lopta smiješno ne odbija uvijek napadači u noge nekoliko puta zaredom i napravili su pola posla ka boljoj igri. Sve ostalo su finese što bi tko više volio vidjeti u igri. No mene ove dvije stvari neizmjerno živciraju. Sve ostalo mogu podnijeti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 20
ertz111 kaže...

Koga staviti za RB, Walker ili Cancelo?

https://www.futbin.com/20/squad/10234298

Ovo je moja ekipa,i koga bi mi preporucili za ST,umjesto Pukija?

Aguera,,, imam ga u Seria A uparenog na 9 cemistry gazi

Who bolan cares
6 godina
neaktivan
FIFA 20

Ako se smije znat, jel uspio neko iznajpati nesto ove godine preko web appa? :)

Znam da sam pokusao pred par dana uhvatiti glupu shadow karticu i politika je bila da bas duze vrijeme nema bas nista i onda odjednom se pojavi kao par prodanih kartica bas odjednom.

Meni izgleda da su muljali nesto sa web app-om i stavili neku zastitu i cini se da je nemoguce sa brzim refreshanjem uhvatiti nesto tipa hunter ili shadow dok sam prosle godine bez beda lovio.

Mislim da sam procitao da bi valjda trebalo pomoc ako se mjenja cijena odnosno nisu uvijek isti parametri pretrazivanja, bo.

Neznam dali je tako samo za chemisty kartice ili vrijedi za sve.

0 0 hvala 0
15 godina

Imam isti problem jako tesko je snipat sa preko aplikacije na mob. Prosle godine je radilo.

Uzmi Aguera sa Hunterom ili Shadow ako nades jeftinije ima strasan sut i dobar dribiling.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
FIFA 20

Probao dvije partije nakon patcha.

Samo jedanput se lopta odbila nakon tackla napadaču nazad na nogu i ta akcija je završila golom za protivnika.

Mislim da je u pitanju adjustment zato jer sam ga 60 minuta cepao na proste faktore i polovicu nije prešao, a nakon te akcije ja više nisam mogao ništa.

On je preuzeo dominaciju i ubijao me do kraja utakmice.

Zato mi je čudan bio i taj tackle koji mu se vratio na nogu nazad.

Inače, sad braniči ne odbijaju loptu nego je često nekako čudno oduzmu.

Dogodilo mi se par puta da mu idem tackle raditi i branič baš uzme loptu i dalje je u njegovom posjedu.

Oba protivnika nisu igrala drop back pa o tome ne mogu ništa reći jer nisam doživio, ali tacklovi su definitivno drugačiji.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nadam se da su to popravili jel nekad radim 3 4 puta ispravan tackle a svejedno lopta kod protivnika zavrsi. Kod zabijanja golova i pucanja dali si nesto primjetio?

9 godina
neaktivan
FIFA 20

Moze pricat tko sto hoce ali Alisson je jebeni ludjak na golu. Sto je samo veceras branio za moj klub, pa to nije istina (chem. styles: wall).

Sto se tice Rashforda, kartica je pravi mali cheat.

The Commissioner of Football

0 0 hvala 0
17 godina
Deadeye kaže...

Ako se smije znat, jel uspio neko iznajpati nesto ove godine preko web appa? :)

Znam da sam pokusao pred par dana uhvatiti glupu shadow karticu i politika je bila da bas duze vrijeme nema bas nista i onda odjednom se pojavi kao par prodanih kartica bas odjednom.

Meni izgleda da su muljali nesto sa web app-om i stavili neku zastitu i cini se da je nemoguce sa brzim refreshanjem uhvatiti nesto tipa hunter ili shadow dok sam prosle godine bez beda lovio.

Mislim da sam procitao da bi valjda trebalo pomoc ako se mjenja cijena odnosno nisu uvijek isti parametri pretrazivanja, bo.

Neznam dali je tako samo za chemisty kartice ili vrijedi za sve.

Svaki dan snipam kada mi se da i uvijek nešto uberem. Neki dan su mi trebale dvije shadow kartice i pokupio sam ih a par dana prije toga ne bi ih pokupio da sam dubio na glavi. Na snipanju sam za 470k pokupio IF De Bruynea kada je išao za 570k. Da se pobrati samo treba sreće. No zadnja dva dana snipanje poslije 17h je sizifov posao jer cijela igra laga i šteka tako da je u večernjim satima to nemoguća misija. Sinoć sam snipao Kantea i jedan je otišao za 150k coinsa a drugi za 250k coinsa. S obzirom na lag bilo je nemoguće tako nešto pobrati. Na kraju sam nesvjesno pobrao plavog kantea za 370k coinsa. Nije mi se više dalo hvatati zbog 10k uštete pa sam ga pobrao a i vidim da ova plava kartica vrijedi nešto sitno više od rare kartice. Nek stoji. Ionako kada i ako cijenom kartice porastu sve stavljam na market. Tak mi je svejedno s čim igram. Složio sam si nijemce za kikiriki i čisto mi je simpatično s njima igrati.

17 godina
TheMaverick kaže...

Moze pricat tko sto hoce ali Alisson je jebeni ludjak na golu. Sto je samo veceras branio za moj klub, pa to nije istina (chem. styles: wall).

Sto se tice Rashforda, kartica je pravi mali cheat.

Nije problem što brani, problem je što ne brani. Problem je što ne može uhvatiti balon u svoja tri metra što bi i moja mama uhvatila da joj objasnim. Problem je kako odbija te lopte. To izgleda nakaradno. I meni je jučer De Gea branio čuda ali izgleda da je to bilo zato jer me igra odlučila pogurati. Bilo mi je gadljivo gledati kako se bolji igrač od mene pati da mi zabije a ne može. S druge strane ja sam mu nezasluženo utrpao 4 komada. Onda dođe tekma u kojoj mogu dubiti na glavi ali neće ući. Postao sam prije par dana. Njegov golman od 5000 coinsa ima 15 obrana a moj jednu. Naravno ja gubim 3-1 uz tri puta više udaraca po golu i 4 stative koje se ne vide u statistici. To je fifa.

17 godina
FIFA 20

Kakav tim čovjek ima u 8. diviziji, extra... Al extra panj.

Konačno sam gotov sa kojekakvim objectivima, Džekom, Ozilom... Sad nazad u div.5 i lagano dalje, no stress party.

E i došao do 30lvl u onim objectivima, uzeo Zahu jer mi jedini trenutno odgovara za tim a i zanimljiv je zbog brzine, dosta me ekipa znala namučit i sa običnim zahom. Sad 10 dana do sljedećih monthly-a bezveze skupljat bodove.

Ikonu nisam uzeo jer mi se Nesta čini pretrom, planiram uzet Rio Ferdinanda kad izađe druga tura icon swaps igrača, i za preostalih 8 uzet ili Schmeichela ili Guardiolu.

Samo još moram vidjeti tko će na klupu zbog Zahe, Vardy mi je predobar jer je okretan i zabija nemoguće, a Kane je opet car u duelima i skoku. I oba su mi na 50-60 tekmi i 40-50 golova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Nemojte uzimat Nestu, ja sam se grdno zajebo. Bio bi dobar sa Shadow, ali to su muke Isusove za kupit, tj nitko ne prodaje.

https://www.instagram.com/p/B4PErLjlXIC/?igshid=1nb82tuxbnzt3

Ovaj video mi uljepso dan!!

1 0 hvala 1
17 godina
FIFA 20

Nakon patcha osjeti se manji pritisak protivnika pri iznošenju lopte iz obrane. No i dalje je prisutno uzastopno odbijanje lopte u noge napadača. Liku po nekoliko puta izbijem ili uzmem loptu iz nogu ali ona mu se čudesno vraća. I dalje ima situacija gdje se lik okreće kao na pirueti i dodaje savršen pas prkoseći zakonima fizike dok ja gledam svog igrača u oči i fulam ga za par metara ili dodam protivniku u noge iako mi to nije bila namjera. No kada se sve zbroji, danas sam odigrao desetak utakmica s guštom. Nekako se više igra nogomet nego prije ili me je spajalo s igračima koji su htjeli igrati nogomet. 

Još uvijek je velik utjecaj igre na rezultat. Igram s likom i nezasluženo gubim 3-1. Doslovno mi lik iz tri udarca zabio tri gola a da mi nije golu prišao na 18 m. Potom se počeo dodavati u obrani trošeći vrijeme. Odmah ga je igra kaznila i dva puta se krivo dodao meni na zicer. Nema sumnje da su to prsti igre, da bi u 92 minuti opet pogriješio i prodam mu brzu kontru i dobijem ga 4-3. Izgleda da igra kažnjava destrukciju ili je to bilo slučajno. No još jednom se ponovilo nešto slično. Ostanem s igračem manje već u 10 minuti, nezasluženo. Lik uđe u 16 m i hoće pucai a ja mu ukližem u blok dva metra ispred njega. Blokiram udarac a on nakon toga padne preko mog igrača i dobije penal a ja crveni. Povede i on 3-1 i onda bunkerica s igračem više. Na kraju završilo 3-3. Sve u svemu opet imam volju za igrom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Igram u Div3 i rjesavam objektive za Ozila(nemam sta pametnije raditi) i znao sam da ima problema igra i da nece brojati sve lobove za objektive(odradio sam nekako, brojala je 2 od 5) no nije mi jasno zasto nekada nebroji assite Bernarda Silve za assist objektive, a nekad da.

Uglavnom i dalje u Div3 i ostala mi samo jedna asistencija za dobit Ozila, valjda ce brojati slijedeci put. Btw swap Zaha nije losa kartica.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2019 17:23 (zagid3).

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
movie kaže...

Još uvijek je velik utjecaj igre na rezultat. Igram s likom i nezasluženo gubim 3-1. Doslovno mi lik iz tri udarca zabio tri gola a da mi nije golu prišao na 18 m. Potom se počeo dodavati u obrani trošeći vrijeme. Odmah ga je igra kaznila i dva puta se krivo dodao meni na zicer. Nema sumnje da su to prsti igre, da bi u 92 minuti opet pogriješio i prodam mu brzu kontru i dobijem ga 4-3. Izgleda da igra kažnjava destrukciju ili je to bilo slučajno.

Nebi rekao da je ovdje nista slucajno, prosli tjedan u rivalsima sam bas to testirao. 

Vodio sam 5-1 i reko pustit cu koji gol za bodove protivniku jer je bio ok al cu prije malo testirati passing u obrani da vidim di i kako se grjesi pod pritiskom protivnika i/ili skripte.

Uglavnom u 5 minuta dva puta obrana radi katastrofalne pogreske i dobivam dva gola, rekao gg sve 5.

Kad imas malo vise utakmica u rukama i kad te jos ne zajebavaju delay gluposti lako se vidi kada nesto pocne navlacit pa makar i malo za tebe il za protivnika i jedino sta mozes je naucit se prilagodit tome.

Steta, kakva bi to igra bila da je iskljucit to smece i da ako si bolji od nekog ti jednostavno pobjedis, a divizije i rankovi neka korigiraju koliko si dobar.

13 godina
zagid3 kaže...

Igram u Div3 i rjesavam objektive za Ozila(nemam sta pametnije raditi) i znao sam da ima problema igra i da nece brojati sve lobove za objektive(odradio sam nekako, brojala je 2 od 5) no nije mi jasno zasto nekada nebroji assite Bernarda Silve za assist objektive, a nekad da.

Uglavnom i dalje u Div3 i ostala mi samo jedna asistencija za dobit Ozila, valjda ce brojati slijedeci put. Btw swap Zaha nije losa kartica.

Da bi lob racunalo. Lopta mora opast u gol bez da padne prije crte.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
zagid3 kaže...

Da bi lob racunalo. Lopta mora opast u gol bez da padne prije crte.

I mora preci preko golmana, zabio sam par gdje sam dodao igracu na drugoj stativi i lob uleti u gol ali nije isla preko golmana i nije brojalo. Sad me zaboli 2 su se brojala haha

11 godina
protjeran
FIFA 20

Krenio sam igrati ima 2 dana...

Najve'i problem mi je kada protivnički napadač sa loptom ide na moju obranu...

Kako se braniti od toga?

Koje tipke treba držati da igrač izađe u jockey a koje da automatski napada sam a da ja kontroliram drugog igrača?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Još mi 5k bodova nedostaje da dojdem do kartice. Valjda ću to skupiti u preostalih 8 dana. Uzeo maloprije carlosa za 11 tokena. Nisam imao lijevog bočnog jer sam Dignea prodao da dojdem do kantea. Ma ne može biti lošiji od dosadašnjih LB koje sam koristio.

Znači, igrao sam cijelo poslijepodne rivalse i to kako se nakon patcha prebacuju igrači nije normalno. Moj Salah je bliže lopti od mog CM ali lopta pada na poziciju CM i valjda imam 4 igrača kako su rekli na toj poziciji i onda Salah štrajka i neće se pomakniti, ili druga situacija trčim za igračem i kada se primaknu obojca sljedećem mom igraču ovaj koji trči stane a igra prebaci na ovog veznjaka jer valjda opet treba zadovoljiti formu o 4 igrača u sredini terena. Pa to nije normalno. Zbog toga toliko sam puta spljugao gol jer mi igra razjebe koncepciju obrane. Doduše i nazabijao sam se takvih golova jer točno se vidi u tom trenutku konfuzija u obrani protivnika i ako pravovremeno odigram to je gol. Meni je sada to prebacivanje igrača rak rana. Nikad nisam ziher što će se dogoditi i koji će mi igrač trčati na loptu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Točno to.

Jučer sam vodio 1-0 i a protovnik je promašivao mrtve.

Čim sam vidio takve promašaje znao sam da neću izgubiti.

Danas je bilo obrnutih situacija.

Najviše me nerviraju kad igram protiv nekog levata koji forsira samo pace cijelu tekmu i presing, i onda u 90. igrač trči ko da je prva minuta.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Krenio sam igrati ima 2 dana...

Najve'i problem mi je kada protivnički napadač sa loptom ide na moju obranu...

Kako se braniti od toga?

Koje tipke treba držati da igrač izađe u jockey a koje da automatski napada sam a da ja kontroliram drugog igrača?

Contain ti nije vise toliko efikasan. Drzis jockey tipku. Vecinom je to L2. 

9 godina
FIFA 20

Koristi li neko vpn servise i mogu li oni smanjit lag prilikom igranja fife. Procitao sam par clanaka o Expressvpn-u i po njihovom zbog mogucnosti biranja blizih servera imas manji lag ping itd. Zna li neko nesto vise o ovome.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Od nagrada nisam dobio nista.... dakle uzas zivi...

a pick player Vida.. ne znam sto reci ono sto na prvu vidim ima 78 pace i ak se ne varam oko 83 def... ako na njega jos nakeljim shadow mogao bi proci..

S obzirom da mi i ovako ne ide nikak razmisljam napraviti full CRO team pa bar budem sretan kad pobjedim koju...

Bnet: mNik987#2148
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
IDMM kaže...

Koristi li neko vpn servise i mogu li oni smanjit lag prilikom igranja fife. Procitao sam par clanaka o Expressvpn-u i po njihovom zbog mogucnosti biranja blizih servera imas manji lag ping itd. Zna li neko nesto vise o ovome.

Svejedno te igra spaja na najblizi moguci server. Ne pomaze to nista. 

6 godina
neaktivan
Red pick, LB Chiwell. Od ostalih paketa Lloris, Felipe Anderson, Fernandes, i Ozil. Dobro je, nemam se sta zaliti

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Malo da se osvrnem na patch. Hmmmm... Kaj rec. Nemam pojma. 

Dodavanja su usranija nego prije. Ja koji niti ne igram drop back, igraci ostavljaju jako puno prostora bez razloga. 

Kaj se tice tog drop backa. I dalje to nije to. Protivnik psotavi zid od 4-2 i ti tu ne mozes meda. On i dalje ima ova 4 naprijed sa kojima samo sprinta po liniji i dake povratne. Imam osjecaj koda igram jebenj PES 6 gdje si sa cur backom ubijal ljude u pojam. 

Udarci si ponovno prica za sebe. Ja sma tip igraca koji ce rade naprijed imat Lewandowskog i Reusa nego nekog sprintera. Igram tekmu gdje izadem 5x sam pred golmana, zarolam kraj, njega i on u padu meni brani. Hocu ga lobat, ne mogu... Sve izvan 16m je sad uzasno neprecizno. Ne znam vise kaj da radim. Zasto su to isli dirat ja ne znam. 

Moral sam preci u 4231 tako da imam dupli blok na stranama. Jer su ljudi otkrili da ako dovoljno puta nabijes po liniji, jednom ce proc i imat ces sansu za cut back... A posto su serveri blagi kaos, napraviti pravilni tackle je prica za sebe. Sve one price u patchu kak igrac ostaje bez kontrole lopte i ostalo je prica za male noobove. Vec mi se brdo puta dogodilo da cisto oduzmem loptu al protivnik iz nekog razloga i dalje uspije izet loptu makar ju ja gradim sa L2 i okrenut sam od njega. 

WL ce bit vrhunska. Vidim tamo u grupi na fejsu ljudi vec pikaju crvenog mbappea sa silver 1.... Top. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Ostati na talijanima ili rasprodati sve i kupiti engleze? Aguera već imam bilo bi uz ovih 300.000 na stanju još bar toliko? 

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Slozi neki hibrid. Ne moras sve prodat posto imas jako dobru ekipu. Prelazak na engleze bas i, nema nekog smisla po meni. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ok, ajmo redom. 

Red pickovi... katastrofa. Oba igraca od Leicestera. Jbg, nisam silver pa da Mbappe skoci. 

A onda raspasoj. 2 mega packa, 2 rare gold i 2 rare players - De Gea, Pique, Son-Heung Min, Dembele i jos par njih sa strane. 

Sad ne znam kaj da radim. Dal da prodam ovo kaj imam pa slazem nest novo. Sad imam Neuer - Malcuit, Koulibaly, Hernandez, Alaba - Allan, Reus, Witsel - Gnabry, Lewa, Coutinho. 

Probat slozit neki hibrid PLa i LaLige. Nemam pojma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Son je odlican znaci u top 5 kartica koje mozes imati igrao sam cesto draft sa njime. Zavrsio silver 1 sa 10 ne odigranih i nista iako svi pricaju da silver dobije bolji pick nije istina. Pakete otvaram sutra. Slozit cu Aubu imam dosta high rated untradable i unusable kartica. Izaci ce me mozda 100 ili 150k ovisi sto dode u paketima sutra. Novi Patch se cini ok iako tackle i dalje odbija loptu protivniku ako ga skripta mazi. Pucanje izvan 16m je nemoguce skoro sve ide preko gola.

17 godina
SimeKZ kaže...

Ok, ajmo redom. 

Red pickovi... katastrofa. Oba igraca od Leicestera. Jbg, nisam silver pa da Mbappe skoci. 

A onda raspasoj. 2 mega packa, 2 rare gold i 2 rare players - De Gea, Pique, Son-Heung Min, Dembele i jos par njih sa strane. 

Sad ne znam kaj da radim. Dal da prodam ovo kaj imam pa slazem nest novo. Sad imam Neuer - Malcuit, Koulibaly, Hernandez, Alaba - Allan, Reus, Witsel - Gnabry, Lewa, Coutinho. 

Probat slozit neki hibrid PLa i LaLige. Nemam pojma.

Znam da nisam tvoja divizija ali meni se ovaj tvoj sastav kojeg imas uopce ne dopada :) iako bi me 99.9% dobio s 5-0

Dakle unutra Son i Dembele obvezno..

Bnet: mNik987#2148
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice