FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.002.594
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 19

Eto, krenio i ja online i odigram onih par uvodnih tekmi i baci me u 5 diviziju. Rekoh, za danas dosta. Potom odem odigrati onaj sbc za 2 plave kartice. Skužim da su najjeftinije kartice kineske lige i krenem slagati. Ovisno koliko si dam truda sbc me dođe izmeću 5500 i 6400 coinsa. Da sad ne nabrajam ali odigrao sam nekih 8 rundi i najjači igrač vitolo i neki brazilski stoper španjolske lige ocjene 83. Znači, niti jednog igrača engleske lige nisam dobio? Većina španjolci i nijemci a svima je zajedničko da su kartice za kurac. Pa ja to ne mogu vjerovati. Pa zar ne mogu dobiti niti jebenog mendya ili auriera?

Poslažem te plave kartice i skužim da imam dosta brazilaca u klubu te složim  brazilce. Odem odigrati jednu prijateljsku online da vidim kako funkcioniraju i problem. Imam u tekmi dva penala. Jedva dodirnem pucanje a strelica ode do kraja? Koji kuac gledam, nije mi jasno? Na kraju tekma završi neriješeno i penali. Jedan penal puknem normalno a drugi ode opet strelica do kraja a da sam jedva dodirnio pucanje. Tri puta puknem 5 m preko gola. Pa to mi se nikada nije događalo? U čemu je fora? U SB penal izvedem bez problema kao i sve godine do sada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Kaj se nagrade mijenjaju po diviziji u kojoj se nalazis? 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 19

Dečki, lagano sam se uštosio. Počeo sam dobivati. Nanizao 6 pobjeda u sezoni, iako večinom sa jednim golom razlike. Prešao sam na Fut da vidim ima li promjene.

I ima.  Jedva sam sklepao jadnu Seriu A , nikad sporije.

I vidi čuda, sad kad imam neku ekipicu uspjevam parirati i jačima od sebe. Ne puno jačima, ti me ubiju i po šest razlike. Tu mislim na jače ekipe, one sa plavim i razno raznim bojama kartica.

Smatram da ove godine, za razliku od prijašnjih taj Fut ima i pravde. Točno vidiš razliku između srebrnih i zlatnih kartica. Instrukcije igračima djeluju, a nikad nisu. Tactics je bitniji od kvalitete igrača. 

Mislim da ću napokon zavoljeti Fut. Najdraža formacija 3-4-3 flat.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 19

Jbt., vec dva dana igram s NE iskljucenim timed finishingom. Malo sam se mucio ali sam ipak pobjedjivao. Tek danas nakon sto sam pogledao jedan Borasov tutorial, skuzim da se to govno moze iskljuciti u potpunosti, a ne samo sakriti. Mislio sam ako sakrijem trainer da sam ga automatski iskljucio. 

Sada gazim sve redom i osjecam se kao onaj stari. 

Zanima me da li je zacementirano ono sto ostvarim u jednom danu u DR ili moram stalnonigrati kako ne bi potonuo na nize? 

The Commissioner of Football

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Nema cementiranja... Svaki dan moras igrat. 

Isto tako, to kaj si ga isključio ne znaci nista... Jer i kad je upaljen ne moras ga koristit.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 19

Imam ovu momčad zasada. Svaka sugestija dobrodošla. Planiram još nabaviti Lewu i Reusa i eventualno Neuera.

http://oi67.tinypic.com/2qsbi9z.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2018 21:00 (Hojs).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 19

edit: dupli post

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2018 20:58 (Hojs).

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 19
movie kaže...

Imam u tekmi dva penala. Jedva dodirnem pucanje a strelica ode do kraja? 

Jep, izgleda da je problem isti kao s golmanima kad stisneš malko jače ode u pizdu materinu.

Ja sam do sada pucao malo penala, ali barem pola od toga mi se dogodilo što i tebi.

Hoću stisnuti na malo više od pola, skoro na tri bara, a jačina odleti u pizdu materinu i naravno da lopte lete na sve strane.

Jedino mi se dogodilo kad sam sa Anderom Herrerom pucao i jačina otišla jako da je lopta išla točno u rašlje.

Ovo ostalo što mi je odletilo iznad gola sam pucao s Mertensom.

BTW

Prodao sam Davida Silvu jer pred kraj utakmice ima staminu skoro 0.

Jest da ga ima svugdje po terenu i da pomaže obrani i dobar pas ima, ali inače igram bez ikakvih zamjena pa mi igrači koji se brzo potroše ne odgovaraju.

I u 4 ili 5 utakmica je imao 1 gol i 1 asistenciju tako da tamo gdje je trebao najviše dati je zakazao.

Onaj Alan i Napolija mi je na CM poziciji pa skoro svaku drugu utakmicu zabije, a u obrani je također odličan.

Razmišljam sada da li Alli ili Mkhtarian na CAM - ovaj drugi mi se više sviđa i jeftiniji je - mislim da ću njega probati prvo.

Danas sam imao 2 walkouta - Icardi i Naldo + Coman, David Luiz i još par solidnih kartica - dobar dan sve u svemu :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
SimeKZ kaže...

Nema cementiranja... Svaki dan moras igrat. 

Isto tako, to kaj si ga isključio ne znaci nista... Jer i kad je upaljen ne moras ga koristit.

Ne moraš ali prsti nakon toliko godina sami idu i malo malo pa tapnem dva puta i sjebem si šansu. Bolje je zato da je isključen ako ga ne misliš koristiti. Nego ajde reci Šime ako si ikada igrao nogomet a znam da jesi, je li ovo normalno? Kako može trčati tako na loptu u odnosu na gol i onda se malo tijelom zarotirati te je neprirodno puknuti lijevom nogom i to još unutarnjim dijelom kopačke. I to nije sve, lopta dobija nestvaran felš? Ovo je van svakog mozga i ovakva sranja nam još nisu prezentirali. Ovako su izgledali udarci u pesu prije desetak godina kada sam se sprdao s igrom. Jebena sramota. Mene ovakvi golovi ne vesele...

11 godina
FIFA 19

Evo ja dobio crveni karton bezveze. Idem uklizati ispred igraca da blokiram udarac ali prekasno on je vec puknuo i dok je moj igrac klizio i njegov trcao prema naprijed njegov igrac zapne od ruku mojeg igraca i padne. Ajde nekako i mogu probaviti da je to penal ali crveni karton???? Koji k nit sam ga zaustavio da zabije gol jer se igrac kasno uklizao niti je bio prekrsaj namjeran jer sam isao u blok nije bio jak start jer ga nisam lupio nogama. Taj crveni me totalno deklasirao i igrica mi uzela pobijedu iz ruke jer protivnik nije bio bas nesto ali pretesko se boriti sa igracem manje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 19

Što mislite o ovoj momčadi...

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19
Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina
FIFA 19

Jeste primjetili da ekipa ponovno klikce start na pocetku tekme?

Meni se pocelo desavati da mi u slucaju da protivnik udari start, igrica ispremjesa igrace. Odjednom Belotti igra centralnog CAMa, playmakera, El Sharaawy igra u spici, Gomez na desnom krilu...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...

Meni se pocelo desavati da mi u slucaju da protivnik udari start, igrica ispremjesa igrace. Odjednom Belotti igra centralnog CAMa, playmakera, El Sharaawy igra u spici, Gomez na desnom krilu...

Meni ih ispremjesa kad prebacujem iz defanzivne u ofanzivne postavke dok igram..

8 godina
C3c1l kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Meni ih ispremjesa kad prebacujem iz defanzivne u ofanzivne postavke dok igram..

To je po novome normalno ovisno o formaciji koju igras. Meni postavi formaciju ali umjesto da igrace stavi tamo gdje sam rekao u taktikama, igrica ih pobaca posvuda.

16 godina
hrka11 kaže...

I naslov je na mjestu 

11 godina
plavi08 kaže...
hrka11 kaže...

I naslov je na mjestu 

Ma ima ovakvih gluposti koliko oces ni fifa im nije ravna. 

10 godina
neaktivan
FIFA 19

Uleti juce Sane u RD nagradama ali je untradeable no nema veze ne bunim se

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Pa u ovom fut championshipu svaka ekipa ima neymara Messi i ostale 

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Pozdrav!

Trazim neke savjete i pomoc u igri, vidim da vas ovdje ima dosta iskusnih pa da pocnemo.

1. Dolje u prilogu je moj sastav koji sam jucer nadopunio sa nekim igracima i mislim da je ovo sada nesto najbolje sto sam mogo izvuci bez da ulazem bilokakve kune u igru. Vise manje su izdrzljivi, mogu odigrati do 3 utakmice s njima bez da im dajem squad fitness od +30. Ako nesto mogo poboljsati ili ako mislite da nesto ne valja, otvoren sam za raspravu, no svi su ovi vise manje brzi.

2. Igram squad battles jer mi je lakse nego division rivals. Igram opcenito na professional jer ostalo mi bude malo prejako, bas trebam da su mi igraci fitness 99 i spremni za utakmicu da igram protiv jacih ekipa na necem jacem, a protiv nekih slabijih znam odigrat i na world class. Kakve su tu nagrade? Ja sam trenutno u Elite 3, 1000 bodova mi fali za Elite 2, no vidim da svakim updateom protivnika mi se prag povecava pa moram igrati samo sve vise i vise. Nagrade elite naspram gold su bolje, no da li su stvarno toliko bolje?

3. Division rivals sam bio sad (i dalje sam) u division 6 po skillu i bio sam rank IV jer sam u ponedjeljak navecer poceo igrati, a i gubio sam dosta pa me nije islo. Sada sam par utakmica dobio u ovom novom tjednu i trenutno sam rank II, no treba igrati da to odrzim, jel tako? Jel mi se vise ovdje isplati igrati ili squad battles, a mogu reci otvoreno da sam ovdje dobivao 2 utakmice od 10, a u squad battles 8 od 10?

4. Isplati li se ulagati 15 000 coinsa u fut draft? (bilokoji, dal siingle dal online) tesko ih je nakupiti, a izgubis jednu tekmu i baj baj, ne znam kakve su nagrade tamo. Hvala!

I da, mozete me dodati tko zeli na PSN, nick je: Krutkobain

Kovačić
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2018 12:52 (acmilan2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Napravio sam do sada preko 15 sbc-a za UCL igrace.

Bas nikako da me posere, dao mi je Otamendia i sve dalje su igraci ratinga 79 max, sve neki argentinci i portugalci.

Sto se igre tice, sve vise mi ide na kurac taj jako tup osjecaj kod udaraca, kao da neki balon udaram a ne loptu, osjecaj je nikakav.

Sad kako sam presao skillom 1600 svaka ekipa ima bar troje mocnih igraca u timu a samim time osjecaj flipera je sve veci.

Svako dodavanje rade iz prve i to takvom brzinom da ne mogu pratiti ocima, situacije pred golom su blago receno katastrofalne.

Redovito kad moj golman brani svaki put se odbija nazad njemu, ali svaki.

Jucer mi je Kepa dobio 2 gola od icardia na prvu stativu, doslovno kroz glavu, kroz usi kako bi rekli.

Prvi je lik pogodio skarice skoro pa iz mrtvog kuta u prvi kut i onda kratko nakon toga opet korner i opet gol na prvu bez golmanove reakcije.

Nije da se ne znam braniti nego opet je ta jebena skripta koja kad me stisnu tih 10tak min ne mogu prdnut. 

Poceo sam doslovno napucavat ali niti to nije uspijeh jer sve pokupe njegovi tako da trenutno rjesenje nemam i ne znam sto da radim.

Cekam taj patch pa cemo vidjet sto su napravili.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

A nisu nista napravili sto se gameplaya tice. I bojim se da ni nece. Ne kuzim zasto su toliko ubacili to asistiranje obrane. Msm ok da ti malo asistira da ne stoje ko tuljani u obrani ali da ti u napadu skoro nikad ne mozes iskoristit otvoren prostor ispred sebe to mi nije jasno. Znaci odigram par pasova u sredini i vidim tipa da radi nekoliko uzastopnih tacklova u prazno, izlazi iz pozicije, izigram ga, vidim da Dembele ima prazan prostor u koji ga gurnem. Kako lopta ide njemu tako ovaj kojeg suparnik ne kontrolira nego CPU kao da dobiva odredjeni boost i u full sprintu krece prema meni, on stisne l1 za promjenu igraca i vec je u savrsenom tacklu na Dembelea. Ja to vidim vec sve unaprijed i forsiran sam roknut fake shot i vratit opet u sredinu. Po sredini opet moram nekoliko passova bezveze, pa opet promjenim stranu pa na drugoj strani isto. Vidim da i youtuberi pricaju kako su tacklovi ove god pre OP, tj. mozes tacklat iz pm. Prosle god je zahtjevalo puno vise skilla u obrani, morao si bas blizu bit da tacklas. Ovdje kao da jedan igrac pokri 10m terena jednim tacklom. Ono sto hocu reci je to da koliko god igrac bezveze lupo tacklo u prazno i izlazio iz pozicije, to asistiranje CPU-a u obrani ce ga spasit. Prosle god su rezultati bili 8-3, 9-4 i sl., i onda su ove god to odlucili smanjit na po meni glup nacin. Podrzavam ovo sto su vratili iz Fife 16 da ne mozes bas toliko tocan pass dodat okrenut ledjima prema igracu, ali samo to i rjesavanje ping pong efekta bi bilo dovoljno da se takvi rezultati vise ne desavaju. Jednostavno EA ne moze nac balans i idu iz jedne krajnosti u drugu.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Uz sve nabrojano mene smeta kada hoću dodati loptu u prazan prostor igraču igra mi doda nekome petom samo zato što je na pravcu dodavanja i bolje je ocijenjen igrač. Potom nije normalno da se u obrani toliko udaraca blokira svim dijelovima tijela. Svaku jebenu tekmu pogodim po nekoliko stativa. Lakše mi je pogoditi stativu nego zabiti gol? Nije normalno da golmani tako reagiraju na udarce iz neposredne blizine a onda pljugaju golove iz mrtvog kuta kako je kompa rekao. Potom mi nije normalno da baš svi igraju tako jeben presing na mog igrača cijelu tekmu. Teren izgleda manje pa taj presing izgleda još gore. Najgore je kada se uđe u ping pong. Lik hoće dodati ja presiječem ali se lopta odbije od mog nekoliko metara pa onda njegov presjeće pa se od njega odvije nekoliko metara i onda uđemo u seriju dodavanja u prazno a da nitko ne kontrolira loptu. Sve se odigrava toliko brzo da to nije normalno. Odigrao sam dvadesetak online tekmi i svaka je bila takva. Imam igrača koji vrijedi 50 milja eura a ne može smiriti loptu niti je zaštopati. Igrači služe kao gljive u fliperu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
movie kaže...

... Nije normalno da golmani tako reagiraju na udarce iz neposredne blizine a onda pljugaju golove iz mrtvog kuta kako je kompa rekao. ...

Karius je zivi dokaz da je to sasvim normalno 

10 godina
neaktivan
FIFA 19

Ma fut je takav i nikakvu slicnost sa realnim fudbalom tu ne treba traziti, ping pong, odbijacina, sansa za sansom cesto padaju golovi u istim minutama. To developeri i zele. Tako je sve to zamisljeno i gotovo. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2018 15:36 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hrka11 kaže...

Ne znam zašto se uvijek primite jedne situacije koju ima svaki golman jednom u karijeri?  Karius nije popio gol iz mrtvog kuta i karius je imao jedan loš dan u sezoni. Ovdje golmani imaju loš dan svaku tekmu i to je problem. Opet pitanje balansa, ili brane nemoguće ili primaju smiješne golove.

17 godina
ruya kaže...

Ma fut je takav i nikakvu slicnost sa realnim fudbalom tu ne treba traziti, ping pong, odbijacina, sansa za sansom cesto padaju golovi u istim minutima. To developeri i zele. Tako je sve to zamisljeno i gotovo. 

Sinoć igram protiv lika. Vodim 2-1. Tekma produžena 2 minute. Imam korner. 95 minuta? Mislim si, nabacim i kraj je. I nabacim, lik izbije loptu, primi je njegov igrač i odjednom trči dva na dva na moj gol. U 16m dodaje svom igraču koji je okrenut leđima golu, ja ga markiram. Znači puca iz okreta, skroz iskosa i zabije u kontra kut mog gola. Lopta na centar, ja izvedem kraj. Gledam 96 minuta? Toliko sam bio bijesan da nisam snimio situaciju. Zašto sada svaku tekmu produže za još koju minutu mimo onog što piše koliko je tekma produžena? Ovoliko produženje tekme mimo onog što piše još nisam vidio. Bilo je situacija da je produženo 2 minute i da tekma završi u 94 minuti. Koji je smisao toga?

11 godina
movie kaže...

Ne znam zašto se uvijek primite jedne situacije koju ima svaki golman jednom u karijeri?  Karius nije popio gol iz mrtvog kuta i karius je imao jedan loš dan u sezoni. Ovdje golmani imaju loš dan svaku tekmu i to je problem. Opet pitanje balansa, ili brane nemoguće ili primaju smiješne golove.

Ovo je bila zajebancija sta si nadrkan bgti stalno...ili ne kuzis zajebanciju.Koda ja opravdavam fifu,jebe mi se za igru.

ps.Jedan put?Pogledaj u zadnjih 15ak utakmica kakve je kikseve imao i koliko se puta desilo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2018 15:46 (hrka11).
16 godina
movie kaže...
hrka11 kaže...

Znači samo trebaju ispraviti bug po kojem golam ima svaki dan loš dan. Zvuči jednostavnije od popravke samog golmana 

movie kaže...
ruya kaže...

Ma fut je takav i nikakvu slicnost sa realnim fudbalom tu ne treba traziti, ping pong, odbijacina, sansa za sansom cesto padaju golovi u istim minutima. To developeri i zele. Tako je sve to zamisljeno i gotovo. 

Sinoć igram protiv lika. Vodim 2-1. Tekma produžena 2 minute. Imam korner. 95 minuta? Mislim si, nabacim i kraj je. I nabacim, lik izbije loptu, primi je njegov igrač i odjednom trči dva na dva na moj gol. U 16m dodaje svom igraču koji je okrenut leđima golu, ja ga markiram. Znači puca iz okreta, skroz iskosa i zabije u kontra kut mog gola. Lopta na centar, ja izvedem kraj. Gledam 96 minuta? Toliko sam bio bijesan da nisam snimio situaciju. Zašto sada svaku tekmu produže za još koju minutu mimo onog što piše koliko je tekma produžena? Ovoliko produženje tekme mimo onog što piše još nisam vidio. Bilo je situacija da je produženo 2 minute i da tekma završi u 94 minuti. Koji je smisao toga?

Gle tu možda ne griješe. Nadoknada pokazana od strane suca je minimalna nadoknada koja se mora odigrat. 

17 godina
hrka11 kaže...

Ovo je bila zajebancija sta si nadrkan bgti stalno...ili ne kuzis zajebanciju.Koda ja opravdavam fifu,jebe mi se za igru.

ps.Jedan put?Pogledaj u zadnjih 15ak utakmica kakve je kikseve imao i koliko se puta desilo.

Nisam nadrkan, samo komentiram. Gledao sam cijelu sezonu i branio je odlično. Imao je dva tri kiksa za koja nije kažnjen kao u finalu like prvaka. No i za to ima opravdanje jer je imao potres mozga nakon sudara s ramosom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice