Eto, krenio i ja online i odigram onih par uvodnih tekmi i baci me u 5 diviziju. Rekoh, za danas dosta. Potom odem odigrati onaj sbc za 2 plave kartice. Skužim da su najjeftinije kartice kineske lige i krenem slagati. Ovisno koliko si dam truda sbc me dođe izmeću 5500 i 6400 coinsa. Da sad ne nabrajam ali odigrao sam nekih 8 rundi i najjači igrač vitolo i neki brazilski stoper španjolske lige ocjene 83. Znači, niti jednog igrača engleske lige nisam dobio? Većina španjolci i nijemci a svima je zajedničko da su kartice za kurac. Pa ja to ne mogu vjerovati. Pa zar ne mogu dobiti niti jebenog mendya ili auriera?
Poslažem te plave kartice i skužim da imam dosta brazilaca u klubu te složim brazilce. Odem odigrati jednu prijateljsku online da vidim kako funkcioniraju i problem. Imam u tekmi dva penala. Jedva dodirnem pucanje a strelica ode do kraja? Koji kuac gledam, nije mi jasno? Na kraju tekma završi neriješeno i penali. Jedan penal puknem normalno a drugi ode opet strelica do kraja a da sam jedva dodirnio pucanje. Tri puta puknem 5 m preko gola. Pa to mi se nikada nije događalo? U čemu je fora? U SB penal izvedem bez problema kao i sve godine do sada?