FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 650.946
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FIFA 17

Moram reći da mi je ovaj l1 i r1 kad se vodi loptu i kad hoćeš kretnju od njega to mi je pomoglo puno...

Sad protiv bunkeraša mogu igrati na njihoviš 16 metara a da mi ne presjeku loptu.

Kupio Gabriela Jesusa imam osjećaj da ima 92 pace a ne 85...Ima startnu brzinu i neki dugi korak plus odličan dribling.Stavio mu sniper stvarno je odličan iako ga koristim u fitness squadu gdje igram sa cijelom ekipom

Manchester Citya ali naravno sa jeftinijim igračima tipa fernando,kolarov,zabaleta itd sa Jesusom i Kompanijem od skupljih.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

pojavila se u igri neka fora di cheater ima sve igrace od 99 rejtinga ,i stvarno igram s nekim likom ubija me i pogledam na kraju svi igraci imali rejting plus 5 na vise

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 17
The_K kaže...

Odigraj jednu tekmu svaka 2-3 dana,mislim da onda nebi snosio nikakve posljedice

Neki dan sam odigrao četiri tekme i srce mi izleti poslije podne iz ritma. Jedva sam ga vratio tabletama tako da nisam morao na hitnu. Sad me frka igrati i jednu tekmu dok ne odradim operaciju. Dok igram sve normalno, jedino mi tlak poraste i poslije problemi. Budem probao popiti jedan normabel prije igranja pa da vidim kaj će se dogoditi.. inače nisam jako dugo igrao ali uz standardne kiks golove bilo je dobro. Tri sam dobio jednu spljugao na burek.

10 godina
neaktivan
FIFA 17

Poslusao sam movia i uzeo gustava za cdm i odlican je, isplati li se uzeti grizmana posto mi je benzema truba. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Poslusao sam movia i uzeo gustava za cdm i odlican je, isplati li se uzeti grizmana posto mi je benzema truba. 

Meni je griezmann među najboljima ST u igri. Kao kod svakog igrača ljudi imaju podijeljena mišljenja, no probaj ga. Ok, nisu isti cijenovni razred ali za benzemu je griezmann svemirski brod. Inače sve ove godine benzema mi nikada nije legao.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Meni je griezmann među najboljima ST u igri. Kao kod svakog igrača ljudi imaju podijeljena mišljenja, no probaj ga. Ok, nisu isti cijenovni razred ali za benzemu je griezmann svemirski brod. Inače sve ove godine benzema mi nikada nije legao.

Meni je također Griezmann odličan. Jest da je nejak i da je loš kada koristi weak foot, ali zato lijevica skida paučinu. Jako je agilan i dobro se kreče. Nakon odigravanja duplog pasa, odmah utrčava u prostor. Odmah se da skužiti da nije lijen kao neki napadači i da je živa radilica. Kod mene 99% ostaje u klubu do kraja sezone, ovo 1% je ako slučajno dođem do njegove specijalne kartice, pa se rješim obične.

Jučer sam na krilima Griezmanna, SIF Carrasca i Gameira ponovo ušao u div 1, nakon što sam se sunovratio u div 4. Bio sam žrtva vlastitih taktičkih postavki, jer mi se sve pobrkalo a da to nisam skužio. Imao sam teleći pogled kada sam ugledao da mi je zadana offside trap itd...

Jbt., pa ja sam tek neki dan skužio da unutar futa imam custom tactics i to gledajući na youtube-u neke pro tekme. Velim sebi, nije valjda da ovi na xbox imaju tu opciju ili je to nešto posebno za ove koji igraju pro turnire. Baš mei je bilo neugodno i osjećao sam se glupo, jer stalno nešto vrtim oko taktičkih postavki a nemam pojma da mi takvo što čuči ispred nosa, dok sam se cijelo vrijeme zajebavao sa istim tamo van futa.

Btw., Carrasco je odličan i odlično igra na LM i vjerovatno mu se zbog statsa otvara mnogo prostora po toj lijevoj strani. Agilan, dobar šut i crossing, odlično kretanje, maa sve što mi je potrebno za igrača na navedenoj poziciji. 4 odigrane tekme i 3 postignuta gola. Nadam se da će nastaviti u ovom ritmu.

Vidim da je Gameiro dobio novu karticu i moram je imati do slijedećeg TOTW. Ova obična je odlična i stvarno mi je legla, a mogu tek zamisliti ovu SIF.

Croatian Football Club Mavericks
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2017 10:37 (TheMaverick).
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja sam također uzeo Griezmanna za ovu WL,sad još čekam nagrade pa odlučujem između Lewe i Aube.Zamolio bih vas sve koji ste imali Lewu da mi napišete kakav je, jer ga još nisam koristio.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Večeras pokupiti nagradu od WL i brže bolje po SIF Gameira. Prodajom igrača iz PL  skupio sam blizu 140k, tako da sam tu negdje. Na večini igrača sam izgubio blizu 10k, ali jbg... Kasnije budem vratio jednog po jednog jer za to imam vremena.

BTW., JEDNO ?

Zašto IF kartice Brozovića i Perišića nisu upgrade-ane? Gledam ovog svog IF A. Gomeza sa 83 skočio na 84.

Croatian Football Club Mavericks

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

BTW., JEDNO ?

Zašto IF kartice Brozovića i Perišića nisu upgrade-ane?

Očito je između njihovih običnih kartica i IF bilo mjesta za ugurati upgradeanu karticu.

8 godina
neaktivan
Sta se danas desava sa fifom, udjem sad da odigram jednu dobijem 4 penala u utakmici nigdje veze, 7-0 uzmem

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...

Ja sam također uzeo Griezmanna za ovu WL,sad još čekam nagrade pa odlučujem između Lewe i Aube.Zamolio bih vas sve koji ste imali Lewu da mi napišete kakav je, jer ga još nisam koristio.

Lew kida, drugi put sam ga uzeo, ova slika ti najbolje govori 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
TheMaverick kaže...

Meni je također Griezmann odličan. Jest da je nejak i da je loš kada koristi weak foot, ali zato lijevica skida paučinu. Jako je agilan i dobro se kreče. Nakon odigravanja duplog pasa, odmah utrčava u prostor. Odmah se da skužiti da nije lijen kao neki napadači i da je živa radilica. Kod mene 99% ostaje u klubu do kraja sezone, ovo 1% je ako slučajno dođem do njegove specijalne kartice, pa se rješim obične.

Vidim da se većina igrača žali na mott karticu griezmanna i kunu se da je nif kartica bolja i da su se vratili na nju? Ne znam nisam probao ali događalo se u prošlosti da su ljudi bili zadovoljniji nif karticom nego nekom if karticom istog igrača..

17 godina
soft kaže...
TheMaverick kaže...

BTW., JEDNO ?

Zašto IF kartice Brozovića i Perišića nisu upgrade-ane?

Očito je između njihovih običnih kartica i IF bilo mjesta za ugurati upgradeanu karticu.

Takvo je do sada bilo pravilo ali ove godine krše sva pravila. Nije bilo potrebe nadograđivati if karticu kantea pa su je nadogradili. Ima još nekoliko primjera gdje su došle nadogradnje bez bekog vidljivog razloga a ujedno neke if kartice po toj istoj logici nisu dobile nadogradnju. To je ea., što reći...

8 godina
neaktivan
Iskustva sa prebacivanjem coinsa izmedju dva acc, kako izbjeci banovanje?

0 0 hvala 0
17 godina
Mamula97 kaže...
Iskustva sa prebacivanjem coinsa izmedju dva acc, kako izbjeci banovanje?

Na sreću... no mala je vjerojatnost da će ti banati acc ako to radiš između svoja dva acc iako je bilo i takvih slučajeva.. sve ostalo je veliki rizik koji svjesno preuzimaš..

8 godina
neaktivan
FIFA 17

upravo mi je tim polozio najveci test tukao sam lika koji je wl zavrsio na 40 mestu(38 pobeda) sa 2:1 u prvoj ligi.jeben igrac ali nisam ni ja za bacanje :)

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ne znam koji je ovo lik, ali upravo mi je popis živce sa svojom defenzivnom verzijom 4-4-2 i Borusiom Dortmund.
Igra mu je tako spora, ne možeš mu loptu uzeti.
Završilo je 2:0. Užas, dugo me netko nije tako razj....

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Isco in the disco :D

0 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...

Nevjerojatno kako te sere. Ja sinoć otvorim 5 packova i ne dobijem igrača ovrl 80. Odustao sam od daljnjeg bacanja coinsa za ništa

8 godina
neaktivan
movie kaže...
vaskeas kaže...

Nevjerojatno kako te sere. Ja sinoć otvorim 5 packova i ne dobijem igrača ovrl 80. Odustao sam od daljnjeg bacanja coinsa za ništa

ahahaha i to na drugom profilu gde sam wl zavrsio u silver 3 (skor 8-3)

iskreno me sere obicno sam pre u proslim fifama prolazio kao ti, na primer na prosloj fifi mi je najbolji bio IF long.

i ne bacam koinse na pekove samo otvaram nagrade.

bio sam ubedjen da je dybala nije mi isco pao na pamet.otisao za 168k. slozicu si finu francusku ligu.

11 godina
neaktivan
Za sve kojima nije jasno zašto Brozović,Sif N'Zonzi i ekila nisu upgradeani.Stvar je u tome da Apgrejdani Broz (80) nema ni jedan In Game Stat veci od 85 SIFa,tako i kod Nzonzija (83) nema ni jedan veci In Game Stat od 86, te zato nema apgrejda.Slicna stvar kod Eriksena i Kanea.Nadam de da ste skuzili u cem je stvar, a oni koji su dobili upgrade if kartice mozete provjerit da sam dobro rekao ovo gore, da apgrejdane kartice imaju neki stat vise od If ili Sif.Eto.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da li ce u bundes ligi biti sokratis i thiago upgrejdovani?hvalaaaaa
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
Da li ce u bundes ligi biti sokratis i thiago upgrejdovani?hvalaaaaa

U svim su kombinacijama no to još uvijek ne znači da će im if kartice dobiti nadogradnju.

13 godina
neaktivan
kako mislis nista ne znaci????
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
kako mislis nista ne znaci????

Pa thiago je 84 i ako ga dignu na 85 još uvijek je to iza prve if kartice koja je 86. Ovisi o pojedinačnim statsima kako je netko rekao. U isto takvoj situaciji nadogradnju nisu dobili niti casemiro niti n'zonzi a bili su za dvije ocjene ispod prve if kartice baš kao i ova dvojca koje spominješ

13 godina
neaktivan
Da ali casemiro koga sam ja imao 84 if sad je 85 if...kako to onda???
11 godina
protjeran
FIFA 17

Ovaj Gabriel Jesus za baš zvijer...5 * skill moves i 4 * weak foot...Baš je zanimljivo igrati sa njim...

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

dassad

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 6:35 (ddjuro92).

0 0 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
Da ali casemiro koga sam ja imao 84 if sad je 85 if...kako to onda???

Vidim, no naranđasta kartica nije nadograđena. Meni je i dalje 86. A gle, da ne mlatimo praznu slamu sve će biti jasno do nedjelje. 

Boixus Nois PS kaže...

Ovaj Gabriel Jesus za baš zvijer...5 * skill moves i 4 * weak foot...Baš je zanimljivo igrati sa njim...

Znači više se ne buniš i jasno ti je zakaj su ljudi davali toliko coinsa za otw karticu koja bi se nadograđivala do kraja sezone da nije bilo ozlijede. No zaigrat će negdje u 4 mjesecu i stigne se kartica još malo nadograditi.

8 godina
neaktivan
FIFA 17

riješio sam sbc playing abroad za 40k, a dobio sam nagrade u vrijednosti 170k (pekove od 50k,45k,35k,25k,15k) što se defintivno isplati. U videu imate rješenja sbc-a i otvaranje pekova. Sutra ide video od vikend lige otvaranje nagradi. Dobio sam brutalan walkout u nagradama.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice