FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 648.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...
goust78 kaže...
Poceo sam konacno drzati 2 prsta desne ruke na rb i rt. Koliko je stvarno bitan teammate contain? Kako da ga pravilno pocnem koristiti? Hvala

Jako je bitan ako želiš ispadati u obrani, pogotovo ako to radiš u sredini terena.

Jbg ,Boras kaze da je kljucno za odbranu : Pritisak na onog ko vodi loptu i presjecanje pasova ?!

Kako to izvoditi ako neces koristiti teammate ?!

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
17 godina
goust78 kaže...

Jbg ,Boras kaze da je kljucno za odbranu : Pritisak na onog ko vodi loptu i presjecanje pasova ?!

Najbitnije je čitanje igre. Moraš vidjeti ono što vidi protivnik i pretpostaviti što će odigrati i krenuti s igračem unaprijed da to pokriješ. Na taj način ćeš presjeći duplo više lopti. Kada nekog pritišćeš s dva igrača, logično je da mu je negdje jedan slobodan. Obično ta tvoja dvojca koja stišću jednog protivničkog se sudare, smetaju jedan drugom, odbija se lopta od njih, više manje nikakva korist od toga osim što si protivniku ostavio previše rupa u obrani. Vrhunski igrači možda mogu tako igrati ali mi normalni prečesto tako ispadamo. Logičnije mi je zato i jednostavnije čitati igru i na taj način zatvoriti sve prilaze golu. Najbitnije je ne ispasti iz formacije a najlakše ćeš ispasti ako napadaš protivnika s dva igrača. Ne kužim te? Stalno ispituješ jedno te isto. Pa probaj sam igrati ovako ili onako pa ćeš vidjeti što ti najviše odgovara. Pusti priče i što kaže boras, ja ili netko treći.

Probaj naći svoj stil. Ja sam kao autista stalno jurišao s dvojcom pa sam skužio da to prolazi kod lošeg igrača ali dobar bi me brzo natovario jer sam previše ostavljao prostora iza sebe. Potom sam čekao, no i to je bilo tako tako. Sada čekam i čitam igru te gledam što bi protiovnik mogao odigrati te tako pomićem igrače u obrani. Nekad sam jurišao na ograča koji mi se zabije na prvu stativu, sada u takvoj situaciji čuvam drugu stativu i povratnu loptu jer svi žele nešto odigrati. I sam tako igram. Znači poradi na tome da čitaš protivnika i da ti igrači stoje na svojim pozicijama. Lik ti napadne desnog bočnog, ti s njima pokušavaš oduzeti loptu, lik bježi u sredinu terena a ti s bočnim trčiš za nji. Greška. Čim se makne s bočne pozicije, preuzima ga drugi igrač. Moraš imati sustav.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Igro protiv lika, razmontirao me već u prvom poluvremenu, imao sam velikih problema jer liku bolesno ide dribling i nikako se obranit,pa pogledam kad ono lik 2. na rankingu,to mi je najteži poraz do sad koji sam doživio

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Najbitnije je čitanje igre. Moraš vidjeti ono što vidi protivnik i pretpostaviti što će odigrati i krenuti s igračem unaprijed da to pokriješ. Na taj način ćeš presjeći duplo više lopti. Kada nekog pritišćeš s dva igrača, logično je da mu je negdje jedan slobodan. Obično ta tvoja dvojca koja stišću jednog protivničkog se sudare, smetaju jedan drugom, odbija se lopta od njih, više manje nikakva korist od toga osim što si protivniku ostavio previše rupa u obrani. Vrhunski igrači možda mogu tako igrati ali mi normalni prečesto tako ispadamo. Logičnije mi je zato i jednostavnije čitati igru i na taj način zatvoriti sve prilaze golu. Najbitnije je ne ispasti iz formacije a najlakše ćeš ispasti ako napadaš protivnika s dva igrača. Ne kužim te? Stalno ispituješ jedno te isto. Pa probaj sam igrati ovako ili onako pa ćeš vidjeti što ti najviše odgovara. Pusti priče i što kaže boras, ja ili netko treći.

Probaj naći svoj stil. Ja sam kao autista stalno jurišao s dvojcom pa sam skužio da to prolazi kod lošeg igrača ali dobar bi me brzo natovario jer sam previše ostavljao prostora iza sebe. Potom sam čekao, no i to je bilo tako tako. Sada čekam i čitam igru te gledam što bi protiovnik mogao odigrati te tako pomićem igrače u obrani. Nekad sam jurišao na ograča koji mi se zabije na prvu stativu, sada u takvoj situaciji čuvam drugu stativu i povratnu loptu jer svi žele nešto odigrati. I sam tako igram. Znači poradi na tome da čitaš protivnika i da ti igrači stoje na svojim pozicijama. Lik ti napadne desnog bočnog, ti s njima pokušavaš oduzeti loptu, lik bježi u sredinu terena a ti s bočnim trčiš za nji. Greška. Čim se makne s bočne pozicije, preuzima ga drugi igrač. Moraš imati sustav.

Ne mislim napadati sa 2 igrace nego pustiti teamamte da napada onog sto vodi loptu a sa onim koga ja upravljam zatvarati prostor !

To mi je cilj a ne da drzim contain pa da dvojica jure kao sumanuri jednog igraca ! :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 14:44 (goust78).
8 godina
neaktivan
Nova ekipica.malo sam se stiso na bekovima ali i ovi rade posao.popravio sam skor od bednih 4-6 na 10-7.
Mertensa ne dam za 240k a platio sam ga 341k a i dobice upgade na 88.dok mi je icardia zao da dam za 56 k a i on ce da dobije upgrade na 89.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Gde stavi onu rupu na desnom beku, ja i zaboravio da je on u real madridu, vrh tim samo proemni ovog danila....

Ovaj tim sto sam sastavio samo cu reci beaaasssss...... salah, martial, walcot dovoljno...................

http://www.futhead.com/17/squads/4526801/

Samo da kazem da sam se dvoumio izmedju salaha i hazarda i odlucio za salaha, sad ne znam da li sam pogresio? sta vi mislite??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...
Nova ekipica.malo sam se stiso na bekovima ali i ovi rade posao.popravio sam skor od bednih 4-6 na 10-7.
Mertensa ne dam za 240k a platio sam ga 341k a i dobice upgade na 88.dok mi je icardia zao da dam za 56 k a i on ce da dobije upgrade na 89.

Teško će Icardi vidjeti 89. Eventualno 88 a možda niti to...

NIF82»84  IF84»85  SIF86  TIF87

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 16:15 (movie).
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Gde stavi onu rupu na desnom beku, ja i zaboravio da je on u real madridu, vrh tim samo proemni ovog danila....

Ovaj tim sto sam sastavio samo cu reci beaaasssss...... salah, martial, walcot dovoljno...................

http://www.futhead.com/17/squads/4526801/

Samo da kazem da sam se dvoumio izmedju salaha i hazarda i odlucio za salaha, sad ne znam da li sam pogresio? sta vi mislite??

Danila koristim u brazilskoj momčadi i odlična je kartica. Nisam nikada mogao shvatiti slaganje momčadi na ovaj način. LM ti je na CAM poziciji na kojoj treba kreativac. Martial po svojim statsima to svakako nije. Potom krilni igrači na ST i to isti tip igrača. Ako te veseli sve pet no ja ovako nikada ne bi složio momčad za ozbiljnu igru. 

13 godina
neaktivan
@Movie jel bi smeo protiv ovih mojih jednu da vidis kako to funkcionise u praksi, sa njima igram fut champions, i da ih ne ureknem ide sve kako treba, pogledaj malo pro gajmere kako stavljaju igrace samo da napomenem pre tekme je formacija 4321 a posle ja promenim u ovu formaciju....pogledaj i izgleda veoma dobro...

17 godina
Red_Star_Forever kaže...
@Movie jel bi smeo protiv ovih mojih jednu da vidis kako to funkcionise u praksi, sa njima igram fut champions, i da ih ne ureknem ide sve kako treba, pogledaj malo pro gajmere kako stavljaju igrace samo da napomenem pre tekme je formacija 4321 a posle ja promenim u ovu formaciju....pogledaj i izgleda veoma dobro...

Nažalost više fifu ne smijem igrati zbog zdravlja i pitanje je hoću li je više ikada igrati. Što se formacije tiče nigdje nisi rekao da startaš s jednom a onda prelaziš na drugu. Zbog che to ima smisla. No i dalje ja ne vidim martiala kao organizatora igre ali u fifi je sve moguće pa i to.

Samo bih dodao da ne volim gledati seronje poput ovog kojeg si linkao jer samo pokazuju kako zabijaju ali ne i kako primaju pogotke. Kaj je sramota primiti gol pa to skriva od očiju onih kojima se obraća? Zato mi je ovvy puno simpatičniji od svih ovih jednosmjernih plastičnjaka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 17:51 (movie).
11 godina
protjeran
Što mislite jel bolje uzeti Hihuaina i Naingolana ili samo Dybalu?
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
njega sam uzeo bez veze, doduse videcu ga 18 tog februara kada bude igrao turnir tu nema da secka i ostalo, pa cemo videti... pa zar toliko fifa utice na tvoje zdravlje...
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Fifa je namestena sad sam siguran, dvoumio sam se da li je do mene ali izgleda da nije, juce sve porazi ekipa od 400k i preko toga, sinoc sve izgubio bio omer negde 16-4 u porazima, znaci sramota me bilo, prodam sve igrace najvise zbog fitnes kartica jer su me opeljesile za par nedelja, sastavim solidne engleze oko 150k i francuze ne iznad 100k i 14 pobeda danas i 4 poraza i 2 utakmice mi ostale, necu ih ni igrati jer mi nista ne znace jedino da citujem da zabijem sam sebi gol i da izadjem iz utakmice da nekom pomognem sa tim... Dakle isti ucinak imam sve 3 vl, indeticno, svaki put startujem uzasno i pomislim necu dogurati ni do srebra 2 i desi se preokret, isti stil igre, sve isto a nekad ne mogu 1 bod izvuci iz 10 utakmica (nebitna divizija) a nekad ne mogu izgubiti uz dobru igru. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Ljudi imam jedan cudan problem sa gamepadom na PC-u.

Imam XBOX360 wiralles gamepad,na ostalim igrama je normalno ali u zadnje vrijeme i to samo na FIFA 17 se ugasi kad mi igrac uleti klizeci ili stativu kad pogodim pa se ponovo upali,cudno.

Da li je jos neko imao ovakav cudan problem ??

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
soul_eclipse kaže...

Imam XBOX360 wiralles gamepad,na ostalim igrama je normalno ali u zadnje vrijeme i to samo na FIFA 17 se ugasi kad mi igrac uleti klizeci ili stativu kad pogodim pa se ponovo upali,cudno.

Probaj x360ce, taj programcic resava sve probleme na pc oko gamepada. 

17 godina
Red_Star_Forever kaže...
njega sam uzeo bez veze, doduse videcu ga 18 tog februara kada bude igrao turnir tu nema da secka i ostalo, pa cemo videti... pa zar toliko fifa utice na tvoje zdravlje...

Ne utjeće fifa već mi jednostavno kod igranja poraste tlak. S obzirom da imam problema sa srcem kod povišenog tlaka dolazi do aritmije i izletavanja srca iz ritma. Dva puta sam u sedam dana bio na elektrokonverziji kako bi mi srce vratili u ritam pa se ne smijem više zahebavati..

11 godina
neaktivan
ruya kaže...
soul_eclipse kaže...

Probaj x360ce, taj programcic resava sve probleme na pc oko gamepada. 

To je program za stimanje komandi,meni to ne treba.

Ovo mi se pocelo desavati od kako je prije 2 dana update Origin ebeni.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 19:24 (soul_eclipse).
11 godina
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Ne utjeće fifa već mi jednostavno kod igranja poraste tlak. S obzirom da imam problema sa srcem kod povišenog tlaka dolazi do aritmije i izletavanja srca iz ritma. Dva puta sam u sedam dana bio na elektrokonverziji kako bi mi srce vratili u ritam pa se ne smijem više zahebavati..

You are too old for this shit

11 godina
protjeran
Evo kad dodes nervozan na fifu...

Dybala na ps3 ide za 150k ja neznam u sta sam gledao i kupim ga za 195k.

Pa sad bi ga quick sello...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ja sam neki dan ušao u prvu diviziju i očekivao sam da ću danas igrati vikend ligu, ali kita.

Piše na fifauteam da je dovoljno ući iz 2. dvizije u 1. ali ništa??!!

Jedino što sam u prvu diviziju ušao u nedjelju dok je trajala vikend liga, ali ako je to razlog onda neka se gone u krasni kurac.

lipo sam ti reka

15 godina
Dečki jel mi se isplati uložit u ben yedder crnu karticu? Također uzeo bi i kovačića crnu karticu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Kakav je sbc suarez ,da li je vrijedan coinsa??

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Mogu ti reci da je sbc suarez predobar pravi ogromnu razliku i vredi svaki koins.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
samo da kazem da fut champion gameplay ne lici na igru vec na trke need for speed....sad odigrao season u fut-u i igra se normlano, dok ovo djubre nije vise za igru i jednostavno si nemocan i danas sam shvatio da pored protivnika i sama igra je protiv tebe, i ne dozvoljava ti da budes bolji i to kada jednostavno nema teorije da izgubis a ti ne mozes dva pasa normalna da odigras al dobro... shavtio sam da je moj domet gold 2 tako da sam ok ...samo mi krivo sto su od igre koja je mogla da bude vrhunska napravili da je psujes i sve po spisku....
10 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
samo da kazem da fut champion gameplay ne lici na igru vec na trke need for speed....sad odigrao season u fut-u i igra se normlano, dok ovo djubre nije vise za igru i jednostavno si nemocan i danas sam shvatio da pored protivnika i sama igra je protiv tebe, i ne dozvoljava ti da budes bolji i to kada jednostavno nema teorije da izgubis a ti ne mozes dva pasa normalna da odigras al dobro... shavtio sam da je moj domet gold 2 tako da sam ok ...samo mi krivo sto su od igre koja je mogla da bude vrhunska napravili da je psujes i sve po spisku....

To ti kazem, sve je namesteno a mi se nerviramo i trosimo zdravlje na gluposti, bas juce igram jednu tekmu i pritisnem lika nije centar presao 1 na 1 stativa lopta se odbije mom igracu u sesneastercu sutiram opet stativa, sledeci napad opet izadjem 1 na 1 promasim ceo gol, posed oko 65% za mene, korner za lika i povede aj ok, sledeca dva napada 2 stative jos, rezultat je ostao samo 1:0 za njega na kraju omer u sutevima je bio 7:1 u moju korist stative se valjda ne racunaju. 

8 godina
neaktivan
FIFA 17

If Parolo se prodaje sada za nekih 80-90k,se ispalti sad kupiti,hoce li mu cijena rasti??hvala

šibaaj

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Uh kako mi se svidja ova kartica, odlican je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Igrao sam sa njim i po meni nista posebno....
8 godina
neaktivan
FIFA 17

if parolo bi mogo bit odlican ,itani ga hvali stalno ,a najbolje ga kupiti utorak i srijedu kad mu je cijena najmanja

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Tog itanija cu pobjedit da igram sa samo jednom rukom.

Lik je panj svijetske klase kad on kaze nesto to nista ne vrijedi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice