FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 655.656
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FIFA 17

Ja otvorio 2 packa od 45k najbolji igrač Albiol...Vrh

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Osvojena divizija 1 evo nakon 4 mjeseca igre.. cudi me da nisu dali dresove one kad se osvoji 1 div, samo 15k coinsa i to je to

2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Uzeo motm walcotta. Još nisam imao naranđastu karticu pa eto a i nadam se da će mu cijena porasti jer imam IF Shaqiria na toj poziciji s kojim sam prezadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
TheMaverick kaže...

Jutros pokupim nagradu od vikend lige i najvrijedniji igrač kojeg sam dobio je bio Kante. Kada se sve zbroji, dobar sam nekih 70k, tako da..., nisam nezadovoljan. Bilo je još dobrih igrača sa IGS preko 80, ali ne vrijede ništa, kao npr. Marco Verratti (85).

Trenutno skupljam za A. Vidala, koji bi trebao biti u mojim redovima poslije slijedeće vikend lige. Onaj Snachez igra za dva igrača, a Vidal bi po statsima trebao igrati za trojicu, tako da...

Ti si dobar, kod mene bio najskuplji neki od 2000 koinsa, svi ostali otisli za 700 :)

Svako prolece na Zvezdu mirise...
9 godina
neaktivan
movie kaže...
TheMaverick kaže...

Stigao je Grizi kao najskuplje pojačanje ikada i zadovoljan sam. Sada to izgleda ovako: http://www.futhead.com/17/squads/4262867/

Trebao si pričekati još koji dan. Navodno će dobiti upgrade što znači da će vrijednost ove kartice drastično pasti. Možda već sutra saznamo nešto više no vidim da su cijene pale i to dosta griezmannu i lewu. Prodao sam sve vrijedne nif kartice koje bi mogle dobiti upgrade osim ove dvije jer nisam vjerovao da će dobiti upgrade. Sada ni sam ne znam da li ići ispod cijenom da ih se riješim ili pričekati. Panika je najgora stvar. Ma nek bude kako bude...

edit: ode griezmann, još sam zaradio 5k na njemu. Sada bu fora ako ne dobije upgrade...

ode i lew...

Jbg., ja sam se vodio tvojim nedavnim odgovorom na moj upit:

movie kaže...
TheMaverick kaže...

Pitanje za iskusne trgovce...

Kad bi se mogao očekivati osjetni pad cijene za NIF Griezmanna? Sada mu je najniža cijena 245k (PS4).

Bojim se ne tako skoro jer nema razloga za to. Nakon totya slijedi oporavak marketa i blagi rast cijena a upravo smo sada u tom periodu. Inače, kupio sam u vrijeme totya griezmanna s ciljem zarade u ovom periodu no lik mi se toliko dopao da ga nemam namjetu prodati. Strašna kartica. Svakako probaj doći do nje. Inače koristim ga u francuskoj momčadi i najviše mi pruža u 4-3-3 false 9. Toliko su mi se dopali ti francuzi da mi ih je žao prodati. No imam 4 momčadi i riješit ću se dvije jer ne mogu sa svima igrati. 

Croatian Football Club Mavericks
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2017 10:18 (TheMaverick).
8 godina
neaktivan
Evo i mene nakon 2 mjeseca, ko je na ps4 ako hoce neka me doda (Mamula97)

0 0 hvala 0
17 godina
TheMaverick kaže...

Jbg., ja sam se vodio tvojim nedavnim odgovorom na moj upit:

A hebi ga, nisam niti mogao pomisliti da će dobiti upgrade. Da jesam prodao bih ga za 245k coinsa a ne jučer za 228k coinsa. Već po padu cijena dalo se vidjeti da se nešto kuha. No tko će ga znati. Možda na kraju niti ne dobije upgrade pa ćeš biti na dobitku a ja na gubitku jer sam ga jučer prodao. Tko može znati koji će igrač dobiti upgrade. Ovo su sve pretpostavke a na osnovu njih market se tako postavio. U svakom slučaju kartica je meni sam vrh. 

8 godina
neaktivan
FIFA 17
jučer sam ušao u 2. diviziju i odmah opstao, nisam ispao nazad u 3. i ipak se nisam kvalificirao za vikend ligu...a komentator u zadnjoj utakmici još kaže, if they win they will qualify for fut champions weekend league....i ja pobjedim, izborim opstanak, i ipak ništa... zna tko razlog?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Ova vikend liga je za infarkt, 3 tekme dva poraza i pobeda, prvu dobijem nekog lika rastura, prvih 18 minuta nisam izbacio loptu iz svog sesneasterca i izgubim naravno, druga totalno izjednacena po desetak suteva na obe strane, kraj drgog produzetka promasim 1 vs 1 i na penale izgubim, sad trecu pobedim, strasno haha, ko prezivi pricace

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Pozz ljudi. Ovo mi prva fifa u svoje 26god  pa mi je sve cudno,inace sam bio teski pesovac.Ali vremena se menjaju tako i prelazak na fifu..E sad ono sto me zanima,igram samo Ultimate team i jako slabo je zarada tamo.Ono sto sam video a to je Fut champions i nagrade su primamljive..E sad muke :D Meni je nemoguce vezati 4 pobede da se kvalifikujem iz 7-8 pokusaja koliko vec imam..A zanima me da li postoji neki drugi nacin da se kvalifikujem na taj zavrsni turnir? Mislim da sam procitao to kad se nisam kvalifikovao da je pisalo..Da osvojim taj Daily knockout tournament ili Or high level online seasons..Pa vas pitam koji to lvl trebam da budem? i jel to se gleda koja sam liga u ut?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Vladapfc kaže...

Pozz ljudi. Ovo mi prva fifa u svoje 26god  pa mi je sve cudno,inace sam bio teski pesovac.Ali vremena se menjaju tako i prelazak na fifu..E sad ono sto me zanima,igram samo Ultimate team i jako slabo je zarada tamo.Ono sto sam video a to je Fut champions i nagrade su primamljive..E sad muke :D Meni je nemoguce vezati 4 pobede da se kvalifikujem iz 7-8 pokusaja koliko vec imam..A zanima me da li postoji neki drugi nacin da se kvalifikujem na taj zavrsni turnir? Mislim da sam procitao to kad se nisam kvalifikovao da je pisalo..Da osvojim taj Daily knockout tournament ili Or high level online seasons..Pa vas pitam koji to lvl trebam da budem? i jel to se gleda koja sam liga u ut?

Da, gleda se, moras mislim da osvojis drugu diviziju ili da zadrzis prvu da ne ispadnes, neka me ispravi neko ako gresim.. 

Inace super sam startovao u ovoj wl 1:4, jbg ja izgubim i kad sam bolji i kad sam gori ovu wl necu biti ni silver 3 ☺️

8 godina
neaktivan

E hvala ti na odgovoru..Nisam ocekivao tako brzo :)...Znaci nemoguca misija za mene ..Inace sam u 6 ligu

8 godina
neaktivan
FIFA 17

I jos nesto me zanima.jel postoji neka stranica odakle se moze kupovati igraci i to? Sa parama iz fife

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ljudi kad ce vise taj winter update????
10 godina
neaktivan
Vladapfc kaže...

I jos nesto me zanima.jel postoji neka stranica odakle se moze kupovati igraci i to? Sa parama iz fife

Nnc, tu smo da pomognemo jedni drugima, pa kupujes igrace na marketu u futu tj samoj igri ili preko mobilne aplikacije ili web app. 

17 godina
Red_Star_Forever kaže...
ljudi kad ce vise taj winter update????

Izgleda sljedeći tjedan jer su ovaj tjedan srušili market s OTW, MOTM te karticama igrača kupa afričkih nacija. Ove godine su se stvarno potrudili da održe fokus na igri raznoraznim uletima. Opet nisam pazio i mislio sam da su motm englezi samo 24h u packu a sada vidim da su gotovo cijeli tjedan. Normalno, danas cijene brutalno pale i opet pušiona na Walcottu i to debela. Ove godine market je potpuno nešto drugo u odnosu na prošle godine.. Kada sve zbrojim nepažnja me je koštala oko 300k coinsa.. OK je ovaj članak za pročitati

http://www.futhead.com/news/2/the-fut-roundup-week-1/

8 godina
neaktivan
otvorim pack od 25k dns onako bezveze nisam se nicem nadao, kad ono dobim walcotta motm i prodam ga za 350k.

1 0 hvala 0
17 godina
ddjuro92 kaže...
otvorim pack od 25k dns onako bezveze nisam se nicem nadao, kad ono dobim walcotta motm i prodam ga za 350k.

Ja sam onako bezveze otvorio preko 700 packova i nisam dobio igrača 50"% vrijednosti o kojoj ti govoriš? Kad neće neće, kad hoće hoće... dovoljan je i jedan pack.

11 godina
protjeran

Tako sam i ja u fifa 14...nikad više od 5-6k nisam dobio u packu...Ove godine dobio Pogbu ali na packove i ta sranja sam potrosio puno više.

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Tako sam i ja u fifa 14...nikad više od 5-6k nisam dobio u packu...Ove godine dobio Pogbu ali na packove i ta sranja sam potrosio puno više.

Ne znam jesi li vidio, postao sam u vrijeme totya. Otvorim tri packa od 100k u jednom najjači igrač ocjene 82, u drugom 81 a u trećem toprak. Ode 300k coinsa a nazad nisam dobio 50k coinsa. Pa je li to normlano?

11 godina
protjeran
Normalno da ne...trebaju uvesti onaj guarante ko sto je nekad u sbc-u
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Jel vredi kupovati koinse od nasih ljudi sto prodaju? Ima na fejsu jedna stranica za prodaju i lik mi objasnio da oni kupuju od mene igraca i tako dobijam pare...Stavim maks cenu i u zavisnosti koliko kupim od njih koinsa tu cenu stavljam...Da li postoji mogucnost da me banuju zbog toga? I jel to neko radio,to jest kupovao na taj nacin koinse

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

pocnem vikend ligu,prve cetri tekme odigram i dolazemi ekipe overall 86,87 i svaki od njih ima ili ronalda ili messia...wtf??je imao ko slicnu situaciju?

šibaaj

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Meni isto takva situacija u wl. znaci ja imam dobar tim al s kakvim ekipama me spaja to nisu istine. trenutno sam na skoru 6-10 i mogu cak biti sretan s tim rezultatom.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Kolega Movie stvarno si u pravu. Kad te ide, onda te ide. Prvo kupim Boatenga i IF Sokratisa i ostalo mi 100k. Vidim dobio sam neke free packove to otvorim najjaci igrac Bravo 85. I pogledam pekove i vidim ima od 100k, reko aj da otvorim i ako ne dobim nista u plusu sam zbog Manea.. Kad u 100k packu naleti Neymar i jos jedna crna kartica. Znaci danas me bas islo prvo Mane motm pa jos k tome Neymar.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Druze kakav ti je Aubamiyang?

EDIT; ko hoce da gleda uzivo prvenstvo u fifi 17 ultimate team: evo linka:

8 godina
neaktivan
Aubameyang je zvijer. Prvo sam ga koristio u 4321 i bio je solidan, ali u 41212 u paru sa Lewandowskim je odličan

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ogromnu zelju imam da probam ovog gabriel jesusa samo sto mislim da je 300k jos uvek malo preskupo ali cenim da ce pasti na 200k uskoro ako ne pokida za vikend ali kakve sam ja srece kad hocu nekog da kupim ne sumljam da ce da da hettrik i da ce da kosta 500k :D

0 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...
Ogromnu zelju imam da probam ovog gabriel jesusa samo sto mislim da je 300k jos uvek malo preskupo ali cenim da ce pasti na 200k uskoro ako ne pokida za vikend ali kakve sam ja srece kad hocu nekog da kupim ne sumljam da ce da da hettrik i da ce da kosta 500k :D

S obzirom da je u packu ne znam može li istovremeno dobiti if karticu te imati dvije kartice odjednom u packovima?

Inače, gledam jučer i prvih sat vremena je išao za 750k coinsa. Znači likovi su u par sati spljugali 450k coinsa na kartici? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2017 11:21 (movie).
10 godina
neaktivan
ddjuro92 kaže...
Aubameyang je zvijer. Prvo sam ga koristio u 4321 i bio je solidan, ali u 41212 u paru sa Lewandowskim je odličan

Bas tako nesto planiram naptaviti i formaciju da probam i lew i auba u napad :-)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice