Ja ne znam zasto se vi uopste nervirate oko fife, ne treba ni najmanje, kad igra ne zeli da pobedite onda i necete cist dokaz je sad sto sam odigrao jedno 6-7 utakmica, popravio sam dosta igru od juce i mislio sam napokon uci u prvu diviziju ali nije tako mislila i igra, skripting ili sta vec, ni jedna pobeda od tih utakmica iako sam od svakog protivnika bio najmanje duplo bolji i imao i po 20 suteva na gol, ukupno 10 stativa, precki 1 na 1 staridz panjina teska, prodao sam ga odmah, smejao sam se sta mi se desava, nisam se ni najmanje iznervirao ispadanjem u 3 diviziju pored odlicne igre, nemojte se ljudi nervirati jer je sve namesteno igrajte da se zabavite ako je ikako moguce, ovako kad vidite da ne ide posle 2-3 tekme treba odustati, ja nisam hteo bas da vidim dokle sve to ide i ide do 3 divizije haha, a da ne pricam da sam popio par puta odlucujici gol u 90'
Najgore od svega mi je kad pvoedem 2 ili 3-0 i onda odjednom ne mogu proći centar...
Protivnik odjednom igra ko profesionalac.I onda opet muka...
Najgore od svega sto mi igrači jednostavno stoje na mjestu i tu ne mozes nista napraviti