FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 655.699
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FIFA 17
ruya kaže...

Ja ne znam zasto se vi uopste nervirate oko fife, ne treba ni najmanje, kad igra ne zeli da pobedite onda i necete cist dokaz je sad sto sam odigrao jedno 6-7 utakmica, popravio sam dosta igru od juce i mislio sam napokon uci u prvu diviziju ali nije tako mislila i igra, skripting ili sta vec, ni jedna pobeda od tih utakmica iako sam od svakog protivnika bio najmanje duplo bolji i imao i po 20 suteva na gol, ukupno 10 stativa, precki 1 na 1 staridz panjina teska, prodao sam ga odmah, smejao sam se sta mi se desava, nisam se ni najmanje iznervirao ispadanjem u 3 diviziju pored odlicne igre, nemojte se ljudi nervirati jer je sve namesteno igrajte da se zabavite ako je ikako moguce, ovako kad vidite da ne ide posle 2-3 tekme treba odustati, ja nisam hteo bas da vidim dokle sve to ide i ide do 3 divizije haha, a da ne pricam da sam popio par puta odlucujici gol u 90'

Najgore od svega mi je kad pvoedem 2 ili 3-0 i onda odjednom ne mogu proći centar...

Protivnik odjednom igra ko profesionalac.I onda opet muka...

Najgore od svega sto mi igrači jednostavno stoje na mjestu i tu ne mozes nista napraviti

This time next year we'll be millionaires
11 godina
protjeran
FIFA 17

Nego jel tko spajao ps3/ps4 na monitor?

Nmajestim da je ista rezolucija i na kompu i na ps3-u ali mi monitor ništa ne prekazuje.

Korisitim HDMI-VGA kabel.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2017 20:16 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Nmajestim da je ista rezolucija i na kompu i na ps3-u ali mi monitor ništa ne prekazuje.

Ja sam znao spojiti ali HDMI-HDMI i sve je radilo bez problema.

Inače vidim da od 03.09. 2017 startaju nova 23 igrača u OTW zimskom izdanju. Koga li će sada sve ubaciti unutra? I dalje su to igrači malađi od 30 god.

10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Kod mene je spojen ps na monitor, radi sve sem zvuka, zvuk dobijes kad prikljucis slusalice ili zvucnike u gamepad... Koristim hdmi to dvi kabal, probaj taj, negde sam video na yt da ne preporucuju hdmi to vga. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
9 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Najgore od svega sto mi igrači jednostavno stoje na mjestu i tu ne mozes nista napraviti

Izgleda da ovi iz nesvrstanih zemalja igraju po principu jedan PS4 na cijelo selo .....

Pa sjasi kurta da uzjasi murta .

Hahahaha

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 7:07 (goust78).
14 godina
neaktivan
FIFA 17

nema smisla ovo više, ubili me u pojam

https://vid.me/YpsA

http://sendvid.com/c862i8ft

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 15:32 (fluj).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
goust78 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Izgleda da ovi iz nesvrstanih zemalja igraju po principu jedan PS4 na cijelo selo .....

Hahahaha

Hahahahahaha macak al si me nasmejao sad, bas si lik xd 😂 like 👍

10 godina
neaktivan
fluj kaže...

nema smisla ovo više, ubili me u pojam

https://vid.me/YpsA

http://sendvid.com/c862i8ft

Haha strasno 

10 godina
neaktivan
FIFA 17

Kako je glupa ova web app ima pola sata kako sam izlogovan ne samo iz futa nego iz cele fife a ne dozvoljava mi da se prijavim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Kako je glupa ova web app ima pola sata kako sam izlogovan ne samo iz futa nego iz cele fife a ne dozvoljava mi da se prijavim.

Iz igre nisi izašao normalno nego si naprasno prekinio igru i sada ti neko vrijeme neće dati ući u web app. Događalo mi se to kada ne izađem iz futa nego iz futa izađem iz cijele igre, ako si shvatio..

8 godina
neaktivan
FIFA 17

Doceka i ja to spustanje zastava najzad i upade grizman 🙂 i mene ova igra da malo obraduje.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Iz igre nisi izašao normalno nego si naprasno prekinio igru i sada ti neko vrijeme neće dati ući u web app. Događalo mi se to kada ne izađem iz futa nego iz futa izađem iz cijele igre, ako si shvatio..

Ma kapiram, tako uvek i izadjem ali ne cekam toliko kao danas sto sam...

10 godina
neaktivan
FIFA 17

Neke sugestije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo ubo sinoć IF kovačića za 63k, sad sredinu drže Rakitić, IF badelj i IF kovačić

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CrazyMan kaže...

Evo ubo sinoć IF kovačića za 63k, sad sredinu drže Rakitić, IF badelj i IF kovačić

Nadam se da u špici imaš SIF Kalinića? Stvarno je odlična kartica za nikakve novce.

9 godina
neaktivan
ruya kaže...
goust78 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Hahahaha

Hahahahahaha macak al si me nasmejao sad, bas si lik xd 😂 like 👍

Svima se to dogadja sto rece kolega .najjednostavnije objasnjenje je da neko drugi uzme gamepad ! :)

16 godina
neaktivan
movie kaže...
CrazyMan kaže...

Nadam se da u špici imaš SIF Kalinića? Stvarno je odlična kartica za nikakve novce.

Naravno ;) odličan je... Ali me nekako najviše Pjaca oduševio, zabija, asistira, lik je zmaj na terenu...

13 godina
FIFA 17

Ja sam u jednom packu od weekend league nagrada dobio MOTM Pedra...

Igrac je stvarno cudo, ali za pozicije kao sto su RM i RW, aa ne RWB ili RB -.-" zbog defendinga i physicalitya naravno. Prodajna cijena mu je jako mala s obzirom na ocjene koje ima hahah ii sta sad? Moze mi jedino posluziti kao super SUB! :)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kad koristim teammate contain uvjek mi izvlaci igraca iz zadnjeg reda ?!Zar nije logicno da povuce nekog iz sredine nazad ?

Kako ovo vi rjesavate ?

Sinoc sam igrao prijateljsku sa jednim ,pobjedio me 6:4 tip moze zabiti kad hoce ,neki sitan vez po 16 m ,sad da li me pustio da zabijem 4 gola ne znam .Chem mu je bio los .sve crvene ali kad uzme onog Insinju nisam mu mogao nista !

P,S. Sta znaci ona instrukcija za LW i RW come shortly ?Da li to znaci da udje u 16 m ?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2017 11:19 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Kad koristim teammate contain uvjek mi izvlaci igraca iz zadnjeg reda ?!Zar nije logicno da povuce nekog iz sredine nazad ?

Kako ovo vi rjesavate ?

Ne koristeći contain kada ispred protivničkog igrača nemam svojeg veznog igrača.

11 godina
protjeran
FIFA 17

Pakoji ku*ac igram ovaj draft kad vidim odma na početku da ne mogu pobjeditii...

Sa Alexisom 2 puta sa 13-14 metara pucam i oba puta stativa....Zatim sa Sterlingom ista ituacija samo malo iz kosa i opet prečka...Onda mi majmun da gol i počne zadržavati o kraja utakmice.

Pa je*em majku svima iz EA retardiranu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
goust78 kaže...

P,S. Sta znaci ona instrukcija za LW i RW come shortly ?Da li to znaci da udje u 16 m ?!

znaci da ti krila prilaze igracu koji ima loptu. znaci, suprotno od utrcavanja u prostor.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Jutros pokupim nagradu od vikend lige i najvrijedniji igrač kojeg sam dobio je bio Kante. Kada se sve zbroji, dobar sam nekih 70k, tako da..., nisam nezadovoljan. Bilo je još dobrih igrača sa IGS preko 80, ali ne vrijede ništa, kao npr. Marco Verratti (85).

Trenutno skupljam za A. Vidala, koji bi trebao biti u mojim redovima poslije slijedeće vikend lige. Onaj Snachez igra za dva igrača, a Vidal bi po statsima trebao igrati za trojicu, tako da...

Croatian Football Club Mavericks

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Nova ekipica :) icardi na 8 chem. ali lik rastura

0 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...

Meni niti smrdi niti miriše. Nikada nije na pravom mjestu. Veći dio tekme se skriva. No možda je u pitanju i formacija u kojoj sam ga koristio. Skužio sam da igrači različito reagiraju u različitim formacijama.

8 godina
neaktivan
movie kaže...
vaskeas kaže...

Meni niti smrdi niti miriše. Nikada nije na pravom mjestu. Veći dio tekme se skriva. No možda je u pitanju i formacija u kojoj sam ga koristio. Skužio sam da igrači različito reagiraju u različitim formacijama.

kod mene 72 utakmice 68 golova 19 asista lik ne masi kako god da sutnem.glavom uvek skoci na ispucavanje golmana a i korneri na prvu stativu su op sa njim u timu.

sto se tice da igraci reaguju drugacije na formacije ima istine jer sam koristio lewu u ovoj formaciji i kidao je onda sam presao na 4321 i na 10 tekmi nije sansu imao.

ovaj hierro u odbrani je tako trom ali aj malo da igram sa legendama ali vec vidim tu boatenga i noera na golu.

mertensa cekam da dobije +2 update pa da ga prodam.

17 godina
vaskeas kaže...

kod mene 72 utakmice 68 golova 19 asista lik ne masi kako god da sutnem.glavom uvek skoci na ispucavanje golmana a i korneri na prvu stativu su op sa njim u timu.

sto se tice da igraci reaguju drugacije na formacije ima istine jer sam koristio lewu u ovoj formaciji i kidao je onda sam presao na 4321 i na 10 tekmi nije sansu imao.

ovaj hierro u odbrani je tako trom ali aj malo da igram sa legendama ali vec vidim tu boatenga i noera na golu.

mertensa cekam da dobije +2 update pa da ga prodam.

Da, ja igram 4-3-2-1 i niti lew niti icardi mi ne blistaju u toj formaciji. Lew je najjači u 4-3-3(4)

17 godina
TheMaverick kaže...

Stigao je Grizi kao najskuplje pojačanje ikada i zadovoljan sam. Sada to izgleda ovako: http://www.futhead.com/17/squads/4262867/

Trebao si pričekati još koji dan. Navodno će dobiti upgrade što znači da će vrijednost ove kartice drastično pasti. Možda već sutra saznamo nešto više no vidim da su cijene pale i to dosta griezmannu i lewu. Prodao sam sve vrijedne nif kartice koje bi mogle dobiti upgrade osim ove dvije jer nisam vjerovao da će dobiti upgrade. Sada ni sam ne znam da li ići ispod cijenom da ih se riješim ili pričekati. Panika je najgora stvar. Ma nek bude kako bude...

edit: ode griezmann, još sam zaradio 5k na njemu. Sada bu fora ako ne dobije upgrade...

ode i lew...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2017 22:08 (movie).
14 godina
FIFA 17

Premium gold players pack. Žalosno. 

Najgore od svega, otvorio 5 takvih danas. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2017 19:52 (Cordas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

kako su sjebali gameplay poslije zadnjeg update-a, pa to nisu istinu. ispao sam iz 2. u 4.div i ne vidim izlaz. znači protiv kojeg god protivnika koja igra 4-3-3 igram već znam nece biti dobro. samo guraj na brza krila i mogu si pk. sveli su igru samo na jurnjavu i gameplay su ubrzali do bola, sranje žešće. zgadilo mi se to mjenjanje igrivosti poslije update-a, taman se priviknem na jedno i onda ea smisli neš drugo. još ovu vikend ligu igram i ak nebudem gold3, slijedi malo duža pauza.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice