FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 648.202
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Sova kaže...
movie kaže...
Sova kaže...

Super... I ja ga znam pogoditi... Sad sam kupio account preko neke cdkey stranice za 200 i nesto sitno kuna i nadam se najboljem

Znaš da kupovinom ukradenog acc riskiraš trajni ban konzole ako te skuže?

Navodno na tom sajtu ne trguju ukradenim accountima. Par ljudi koje znam je kupovalo tamo i sve je proslo ok. Tip na chatu tvrdi da nikad u povijesti sajta nisu imali slucaj bana konzole. Mozda sam malo brzopleto kupio, ali sad nema nazad.

Kako banuju konzolu ?Preko MAC adrese ili kako ? :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 12:56 (goust78).
12 godina
protjeran
FIFA 17

Evo moji igraci za Ultimate team zasada sta smo skupili , Eriksena kupio za 108k coinsa sta je po meni jeftino , mozda ga budem i prodao vidit cemo . Hazard doveden za 288k coinsa , thiago za 85k  , isco za 45k , sokratis za 80k , kroos za 44 k ... 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Adict kaže...

Evo moji igraci za Ultimate team zasada sta smo skupili , Eriksena kupio za 108k coinsa sta je po meni jeftino , mozda ga budem i prodao vidit cemo . Hazard doveden za 288k coinsa , thiago za 85k  , isco za 45k , sokratis za 80k , kroos za 44 k ... 

Hazard će ti za dva tjedna vrijediti pola te cifre kada dobije upgrade, tako da bih se ja na tvome mjestu riješio hazarda dok još možeš dobiti koliko si dao za njega pa ga kupi ponovno za osjetno manje coinsa. Inače ne kužim ovakav način slaganja momčadi ali ajde...

10 godina
neaktivan
Bas to movie sto pricas, vodim 3:1 sinoc i oko 70' 3:2 i od tog trenutka ja vise nmg obican pas dodati, greska do greske, odbrana rastrkana, sudaranje, znaci najobicniji pas na 2m ne mogu dodati, u zadnjih 15' primim jos dva komada naravno i izgubim 3:4 l, jednostavno nista se nije moglo :-\
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Pozdrav ekipa, kupio sam kod za origin, skinuo fifu 17, instalirala se normalno ali nece da se pokrene.. Da li je netko imao slican problem i ima li neko rjesenje? Specifikacije su pod moj pc.. Probao sam ju pokrenut kao administrator,

u firewallu nije blokirana, iskljucio sam antivirus, i dalje isto..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ruya kaže...
Bas to movie sto pricas, vodim 3:1 sinoc i oko 70' 3:2 i od tog trenutka ja vise nmg obican pas dodati, greska do greske, odbrana rastrkana, sudaranje, znaci najobicniji pas na 2m ne mogu dodati, u zadnjih 15' primim jos dva komada naravno i izgubim 3:4 l, jednostavno nista se nije moglo :-\

Kad vidim da ne mogu apsolutno ništa (2 pasa spojiti) stavim taktiku na park the bus i idem na sigurne paseve ako je moguće. Ako vidim da je protivnički igrač blizu nabijem loptu na njegovu polovicu što je dalje moguće... Nema smisla silovati naprijed kad ne možeš apsolutno ništa već samo gol primiti iz neke kontre, polu kontre... I tako isto nekad izgubim ili remiziram, ali barem probam nešto izvući...

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Usao sam u div. 3 ,doduse offline ,sad su sve na prof,WC i 2 na Leg .

Imam vec 7 bodova iz 3 tekme .  ....

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...
ruya kaže...

Kad vidim da ne mogu apsolutno ništa (2 pasa spojiti) stavim taktiku na park the bus i idem na sigurne paseve ako je moguće. Ako vidim da je protivnički igrač blizu nabijem loptu na njegovu polovicu što je dalje moguće... Nema smisla silovati naprijed kad ne možeš apsolutno ništa već samo gol primiti iz neke kontre, polu kontre... I tako isto nekad izgubim ili remiziram, ali barem probam nešto izvući...

Na yt proff igraca stalno mjesaju igrace ,CM ide na st ,st na CM i tako ...

Lw i RW isto na CM ....

Mozda to sjebe momentum ?

10 godina
neaktivan
goust78 kaže...
CrazyMan kaže...
ruya kaže...

Na yt proff igraca stalno mjesaju igrace ,CM ide na st ,st na CM i tako ...

Lw i RW isto na CM ....

Mozda to sjebe momentum ?

Ko zna, moguce... Meni  sad slicna situacija prati kao tebe macak, trecu diviziju vec dva puta za redom osvojim iz druge ispadnem, sad mi 1 bod falio za opstanak, prisutan je momentum u velikoj meri, valda kad odluci igra onda ce me pustiti u 1 diviziju, mzd mi je rano jos xd

16 godina
neaktivan

danas prvi put sansa za ulazak u drugu diviziju, omjer 5-1-1 trebam pobjedu iz 3 tekme i normalno sve 3 izgubim xD moji igraci se vuku u svakoj tekmi ko babe nemogu nista napravit,al mogao sam ocekivat jer sam spojio 5 pobjeda za redom

EUNE LOL: frenkySTYLE
8 godina
neaktivan
FIFA 17
ovaj zadnji IF Eriksen je valjda najbolji igrač u igri, to je strašno šta čovjek radi

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Adict kaže...

tim je ok po igracima ali , posto je ovo fifa samo cu ti reci kros je mnogo spor, isco  ne atipicno na toj poziciji, posto je on vise ya mesto na kojem igra thiago, jabih modrica stavio u sredini a levo isca samo mu stavi da bude rm i chemistrz ce ti biti 6 ili 7 sto je ok, i za hayarda uzmi costu ili lukakua a na rf po meni najbolji na toj pozicji je defitivno wilian bilo koji....to je samo moja preporuka

17 godina
FIFA 17

Ne znam je li se ovo do sada dogodilo ali ovaj tjedan imamo dva Hrvata u TOTW. Kalinić i Badelj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Zaboravio si doktora Santinija.
17 godina
jpantalon kaže...
Zaboravio si doktora Santinija.

Da, srebrne kartice niti ne gledam pa mi je promakao. Tri Hrvata u TOTW, mislim da je to rekord koji će teško biti oboriti..

10 godina
neaktivan
Evo sad igram i u 3 diviziji bukvalno pregazim protivnike, prosle dve sam osvoio a u drugoj ispadnem nmg ni 12 bodova skupiti xd makar iz ova dva puta, veceras cu pokusati opet, treca sreca
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Znači ovo nije normalno nakon novog updatea na PS4. Igram tri tekme i tri lika mi izađu iz tekme i svaki puta dobijem DNF. Zadnju vodim 6-2 u 42 minuti i nakon što sam mu zabio gol očito je da je lik izašao i ja dobijem DNF i izbaci me if futa??? Pa kaj su sad napravili? Prošlu tekmu nakon što sam zabio treći gol lik izađe a prvu tekmu je očito da lik nije niti imao najmjeru igrati jer mu je to neka fitness momčad pa je samo ušao u tekmu i izašao. Imao je ST na golmanu, na ST RB, na CB ima ST, znači nema veze s vezom. To mu služi samo da oporavi fitness prvoj momčadi a za to je dovoljno ući u tekmu i izaći. I kaj sad? Svatko tko mi izađe ja gubim tekmu? Pa oni nisu normalni. Inače od kako je igra izašla nije mi veza pukla tako da je ovo neko njihovo novo sranje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Je li moguce da su im serveri prezauzeti trenutno? Ne znam skidaju li se updateovi za igrice sa nekakvih sony servera ili sa servera od firmi koje prave igrice al mozda je to. Meni laga cijeli dan.
17 godina
jpantalon kaže...
Je li moguce da su im serveri prezauzeti trenutno? Ne znam skidaju li se updateovi za igrice sa nekakvih sony servera ili sa servera od firmi koje prave igrice al mozda je to. Meni laga cijeli dan.

Evo odigram dobru tekmu s likom koji ima champions elite dres i većinu kartica crvene boje. Dobra tekme. Imam tri stative on jednu ali zabije mi gol. I tako stoji do kraja tekme kada mi proda u 90 minuti kontru i izgubim 2-0. Ebi ga, sve sam dao u napad i iskoristio je to. No bio sam bolji i nije mi žao poraza. Evo i statistika je na mojoj strani ali rezultat nije. Nakon toga opet neki kreten kojem zabije dva gola i nakon drugog gola izađe iz tekme i ja opet dobijem DNF i piše mi poraz? Pa to nije normalno. Znači to se počelo događati nakon updatea kojeg sam skinuo prije dva sata. Nema smisla igrati ako ne smijem pobijediti jer kreteni izlaze a DNF se i meni piše.

edit: evo još jeda tekma i lik izađe nakon što sam zabio drugi gol i opet DNF. Odustajem, više ne igram. Pet poraza u pet tekmi u kojima sam ubjedljivo vodio. Stvarno nema smisla. Jedina tekma koju sam odigrao do kraja večeras je ona koju sam izgubio 2-0 kao što sam gore opisao. Znači 6 tekmi i 6 poraza mi igra bilježi večeras. Sramota.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 22:13 (movie).
10 godina
neaktivan
Ja mogu samo da zakljucim da je fifa online namesteno sranje i da je pc verzija ipak bolja i manje skriptovana od ps verzije, ovde na ps odbranu je nekad nemoguce igrati, a uz to izgleda da ni ja ne znam igrati tako da nema nerviranja, treba to bataliti :-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Postao sam problem na ea forum i već se javilo nekoliko likova s istim problemom. Povedu par razlike, protivnik izađe a oni dobe DNF. Kažu da je problem u serverima nakon updatea igre. Kakvog onda smisla ima igrati ako ne smijem zabiti dva gola jer strijepim da će mi protivnik izaći a ja popiti DNF? Dobre novce uzimaju da bi nas ovako zajebavali! Kažu da igra trenutno obadvojci daje DNF i bilježi poraz

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Nemoj igrat ili igraj career do sljedeceg updatea

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Pa to može biti za dva mjeseca?

https://fifaforums.easports.com/en/discussion/236535/dnf/p1?new=1

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2017 0:03 (movie).
11 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Pa to može biti za dva mjeseca?

Nezz to mi se cini kao veliki problem da bi cekali mjesec,dva da ga isprave izgubili bi previse igraca a time i novce a to nije dobro za njih hahahaha

17 godina
FIFA 17

Aj bar sam nešto zaradio dok nisam igrao i prava je šteta što nisam imao više coinsa pa da pokupujem koliko se moglo. Naime TIF Kane je bio buy now poslije 19h između 120 i 140k coinsa. Uspio sam uzeti jednog za 120k i prodati ga za nekih pola sata za 190k coinsa. Brzo sam išao po sljedećeg ali više ih nije bilo po toj cijeni.

Da sam imao coinsa mogao sam ih pokupovati u tih pola sata bar 5/6 i eto pola milje u pola sata. Ovako morat ću se zadovoljiti sa zaradom od 70k coinsa. Šteta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ruya kaže...
Ja mogu samo da zakljucim da je fifa online namesteno sranje i da je pc verzija ipak bolja i manje skriptovana od ps verzije, ovde na ps odbranu je nekad nemoguce igrati, a uz to izgleda da ni ja ne znam igrati tako da nema nerviranja, treba to bataliti :-)

Uvjek mozes mene kantati ....

Hahahhaha

13 godina
FIFA 17

kasne nagrade za vikend ligu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

kasne nagrade za vikend ligu?

Jutros sam brzinski prije posla upalio ps4 da pokupim nagradu, kad ono šipak.

Croatian Football Club Mavericks
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2017 9:14 (TheMaverick).
16 godina
neaktivan

da i ja se iznenadio ali koliko cujem postoji neki veliki glitch na ps4 recimo ako vodis,stisnes pauzu i log out sa ps4 i kad se ponovo log in sa svojim userom pricekas par sekundi  otvoris fifu i igra ti se automatski odspoji sa veze,ali u ovom slucaju ne pise ti se DNF nego pobjeda,a tvom protivniku loss,dosta ljudi je to koristilo za vikend ligu pa sad provjeravaju situaciju

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2017 9:29 (Ryder007).
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Poslije novog patcha odigrao 10 tekmi, imao možda 2 pobjede, 2 iksa, sve ostalo porazi, znači igrači mi se vuku ko krepani konji. Kud igram s hrvatima, kud ne znam igrat, još me i igra jebe pa mater im njihovu... Sinoć imao zanimljivu tekmu, igrao s hrvatima protiv lika koji isto ima hrvate :D ubio me 3:1 (3:2 je zapravo završilo jer je dao autogol golmanom u zadnjoj sekundi utakmice). Imao sam par šansi, ali se vidjelo da lik ubija, koristi finte kad treba, pasovi na mjestu, stvarno dobro lik igra (možda je s ovog foruma). Ali me tu tekmu i momentum jebao, nisam mogao ništa maltene...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice