FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 654.742
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Sad gledam tut. na yt ,kaze lik da treba drati : Analog sprint na ON,pomaze u odbrani  zato se lakse kontrolise igrac u situaciji 1:1 ?!

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo jedan vecerasnji

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 17
ddjuro92 kaže...
Ljudi dobim aguera u packu od 100000 i prodam ga za 420000, al vrag mi nije dao mira i otvorim jos 4packa i naravno niš unutra osim jednog informa koji ide za 15k. Sad sad sam na 150k

Kao i obično nisam bio karakter kako sam rekao i da skratim, danas sam otvorio packova za 500k coinsa. Najjači igrač Hamšik. Ja ne znam je li mene netko jebe u toj firmi ali to nije normalno. U cijeloj godini nisam dobio igrača vrijednog 200k coinsa. Najjači igrač do sada kojeg sam dobio je sanchez koji je svojedobno koštao oko 150k coinsa. Pa je li moguće da danas u pola milje ne mogu dobiti igrača vrijednog 20k coinsa? Hamšik trenutno ide za 15k coinsa. Oči su mi iscurile dok nisam zbuksao sve te coinse i odoše kao da ih nikada nije bilo. Definitivno sam gotovo s marketom za ovu godinu. Imam 4 momčadi i to ću vrtiti i ebe mi se za sve ostalo. Nema svrhe forsati kada je očito da ne mogu ništa dobiti..

8 godina
neaktivan
Totalno si u pravu, evo mene danas ubolo sa aguerom i umjesto da sam stao i bio karakter i reko dosta, u tom trenutku sam imao blizu 600k al nije mi vrag dao mira i sad sam na 30k. Krenuo sam sa 400k i fino bih zaradio da sam stao al jbga, sam sam si kriv
16 godina
neaktivan

igram sad tekmu koju sam morao izgubit, reza 2:1 izgubio,prvo primim gol tako da mi ombrambeni dao tako savrsenu loptu u for napadacu da je to strasno a trebalo je dodat na 5 metra desno on vraca nazad golmanu i to tak traljavo da napadac stize i zabija mi,drugi gol 90 + 3 lik izbija loptu visoko naprijed cekam da svira kraj nigdje nikoga,lopta ide prema korneru golman izlijece do korner zastavice da je izbije(nisam drzao trokut) dodje na metar od nje ja nemogu nista on trci nazad na gol a napadac ide prema toj lopti nabaciva na drugu i zabija mi na prazan gol

EUNE LOL: frenkySTYLE
13 godina
FIFA 17

Ja imam uključeno za switchanje igrača Air Balls, ali govno od igre često samo prebacuje na druge igrače i to na neke bezveze pozicionirane.

Recimo, isto kad izgubim loptu sa krilom duboko kod protivničkog kornera igra mi zna odmah prebaciti na nekog u veznoj liniji, a taj je 30m udaljen od lopte.

I kad switcham ručno igrače, ne bi mi prebacilo na igrača koji je iza leđa protivnika nema tih para.

Zna mi se dogodit da je moj igrač na leđima protivničkog i ja stisnem switch, ali neće pa neće na njega prebacit - uvijek na igrače koji su ispred protivnika makar bili 10 puta dalje od ovog što mu je na leđima.

Jesam li nešto pogrešno uključio ili je to do igre?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ryder007 kaže...

igram sad tekmu koju sam morao izgubit, reza 2:1 izgubio,prvo primim gol tako da mi ombrambeni dao tako savrsenu loptu u for napadacu da je to strasno a trebalo je dodat na 5 metra desno on vraca nazad golmanu i to tak traljavo da napadac stize i zabija mi,drugi gol 90 + 3 lik izbija loptu visoko naprijed cekam da svira kraj nigdje nikoga,lopta ide prema korneru golman izlijece do korner zastavice da je izbije(nisam drzao trokut) dodje na metar od nje ja nemogu nista on trci nazad na gol a napadac ide prema toj lopti nabaciva na drugu i zabija mi na prazan gol

Stari, lik ima penal. Obranim ga. Moj golman uhvati loptu, digne se i useta u gol s loptom u rukama. Vidim što će se dogoditi a ne mogu ništa napraviti. No to je bilo na 4-0 za mene pa nije tragedija ali je smiješno. To još nisam vidio otkako igram bilo koji nogomet. Nakon tekme hoću snimiti gol i nema ga u ponovljenim snimkama. Samo moji golovi i šanse s obje strane. Očito je igra htjela da lik zabije počasni gol ali i da se taj gol nigdje ne vidi.

12 godina
neaktivan
Da li je Walker must have na rb?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Za one što igraju na PC-u , jel vam se događa da vas izbacuje iz igre jer ste minimizirali igru a uopće niste ? Ovo je već previše , pola mečeva na vikend ligi me izbacilo na tu foru :/ Sad krenio malo sezone igrat isti vrag , 3 meča 2 put me izbaci a tipkovnica ni blizu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DONZI kaže...
Da li je Walker must have na rb?

On ili Bellerin, iako je Bellerin dosta slab. Ja sam uzeo onog if Trippiera jeftinog i mogu rec da je u obrani vrhunski, nade se u situaciji za slobodan sut, ali ga promasi makar bio prazan gol.

10 godina
neaktivan
Sturridge ili Diego Costa?
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Evo skripte i to prati me zadnjih 5 utakmica, ova je bila napeta do kraja od ovih mojih 14 suteva barem 5 situacija 1 na 1 i ne pogodi ni gol, nzm sta reci.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ista stvar i meni preko vikenda, znači igra me toliko karala da to nije normalno. Igrao Online Seasons s Arsenalom, i tamo je isto počelo, u 10 tekmi, imao 1 pobjedu, 2 iksa i 7 poraza !! A ukupno u online seasonsu do tada imao 15 poraza u preko 70 tekmi, pa majku im majčinu. Tamo sam u 1. diviziji. Krenio zatim igrati FUT, 2. divizija, prve dvije tekme 2 poraza, u jednoj me lik ubio, a drugu nisam mogao 2 pasa složiti i lik dao neke presmješne golove, moij se u obrani miču, sudaraju to nije normalno... I ajd rekao idem još jednu tekmu ili ću pobjedit ili brišem fifu, i na svu sreću (ili nesreću) pobjeda, ovaj puta je momentum bio na mojoj strani, dvije kontre, dva bezveze šuta i 2:0 vodio, lik izašao iz tekme nakon toga... Što se tiče marketa, kako sam spizdio oko 500k na packove, spao sam na 100k, sad sam već na 350k...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ljudi mislim da vikend liga ima neki ozibljan bag ili vise ne znam kako to da nazovem,kao da ujednom trenutku ne igras vise pritv protivnika vec protiv fife, sta god da uradim moji igraci kao da su retardi a dok protivnik plese po terenu....sto je najgore to sam primetio i na twichu de gledam ljude koji takodje igraju vikend ligu i imaju isti problem uglavnom...

jedno pitanje recimo ako ti je overall ekipe 86 da li slucajno overalll treba da bude manji jer sa ekipom slabijom uvek bolje igram nego sa jacom, da mozda u overallu ne lezi neka fora????sta mislite...
9 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Ljudi mislim da vikend liga ima neki ozibljan bag ili vise ne znam kako to da nazovem,kao da ujednom trenutku ne igras vise pritv protivnika vec protiv fife, sta god da uradim moji igraci kao da su retardi a dok protivnik plese po terenu....sto je najgore to sam primetio i na twichu de gledam ljude koji takodje igraju vikend ligu i imaju isti problem uglavnom...

jedno pitanje recimo ako ti je overall ekipe 86 da li slucajno overalll treba da bude manji jer sa ekipom slabijom uvek bolje igram nego sa jacom, da mozda u overallu ne lezi neka fora????sta mislite...

Prof igraci( gledam YT) drze samo 3 " normalna " na klupi ,ostali bronz ., ocjena 45 !

Obaraju overal ekipe ...

P.S Nasao sam ovu ekipu ,pocne u form. 4321 pa prije pocetka tekme predju u 4312 ,kaze da je OP ekipa svi jaki i visoki u odbrani .Na klupi drzi Musu,Wiliamsa i Sanceza kao zamjene a ostali bronz ,ocjena 45 ! :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 11:51 (goust78).
12 godina
Crazy podijeli znanje o marketu s nama
16 godina
neaktivan
jpantalon kaže...

Nema tu prevelike mudrosti, kupuj jeftino prodaj skupo :D

Uzmeš si par igrača, pratiš cijene, kad budu jeftinije nego inače kupuješ, staviš par k coina veću cijenu i tako u krug... Modriću se recimo cijena kreće oko 120k (PC verzija), bila je pala prije dan-dva na oko 90-100k i sad se opet podigla na 120k, tu ti je zarada oko 10 po igraču, 10 komada, u plusu si za 100k :)

Jedino je problem što moraš imati neki početni kapital, barem 100k... Cijena kompaniju, david silvi je jako jako pala, bili su prije oko 30-tak k, sad ih se može nabaviti za 15k, a cijena će sigurno sutra-preksutra porasti barem za 5k pa je i to jedna preporuka ;)

Naravno, ne odgovaram za eventualne štete nastale mojim sugestijama :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 12:05 (CrazyMan).
17 godina
jpantalon kaže...

Dovoljno je pratiti cijene igrača tijekom dana. Izaberi si par igrača i prati ih. Ja sam recimo ovih dana pratio sif kanea i tif eriksena. Kanea sam uzimao po 80k a prodavao od 95k pa do 105k coinsa. Eriksena sam prvi dan uzimao po 300k a prodavao po 330k. Poslije sam ga na bidanju dobijao za 270k a prodavao za 300k. Radio sam prošli tjedan i s if bainesom. U jednom trenutku je pao na 46k coinsa. Znao sam da će mu cijena ići gore čim izađe iz packova. Imao sam ih osam i svi su otišli za oko 70k coinsa, što je lijepa zarada. Ne ideš na veliku zaradu jer se cijene stalno mijenjaju a i u interesu ti je da igrač što prije ode. S obzirom da danas zavrsava toty ludilo sinoć sam pokupovao sve igrače za koje pretpostavljam da će im cijene rasti.  

Većinom su to if igrači za koje opet pretpostavljam da bi mogli dobiti krajem mjeseca upgrade. Samim time se nadam i znatnom skoku cijena. Recimo zicer ti je srijeda navečer poslije 22h novi totw. Tada im cijena opadne. Kupiš i sljedeće jutro prodaješ jer se malo packova otvara i cijene totw igrača nakratko porastu. Imaš fore da ih prodaš do nekih 17h. Naravno za sve ovo moraš imati neki početni kapital. Uvijek je prisutan i rizik od krive procjene ali na kraju sve se proda. Neki puta zarada nije očekivana ali u trgovini to su normalne stvari.

Kako ti je sugerirao CrazyMan ako nemaš previše coinsa i po meni dobre prilike su trenutno koscielny, kompany, lloris, leno, martial. To su igrači koje sam svakog nakupovao po nekoliko komada. Svi su do sada držali svoju cijenu. Nadam se da će se vratiti na cijene prije izlaska totya. Nikamo mi se ne žuri i mogu čekati..

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 13:02 (movie).
13 godina
neaktivan
da li neko moze da mi objasni zasto to profi igraci rade jer sam to i ja primetio i iskreno nije mi jasno ....
14 godina
FIFA 17

Ako ste na PS4/XBONE, navodno kod promo packova postoji neka crta sa raznim bojama(navodno predstavljaju zastavu i klub igraca) pomocu koje mozete otprilike vidjet kakvog cete igraca dobit, ljudi su prepoznali patterne za odredene igrace, mozda movie napokon dobije nesto u packu  Vise o tome na redditu

https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/5o5pdu/pack_theory/

Edit: Opa, 4 mjeseca nakon izlaska igre su uspjeli popravit biranje dresova, svaka cast, nije im dugo trebalo

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 14:29 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Ako ste na PS4/XBONE, navodno kod promo packova postoji neka crta sa raznim bojama(navodno predstavljaju zastavu i klub igraca) pomocu koje mozete otprilike vidjet kakvog cete igraca dobit, ljudi su prepoznali patterne za odredene igrace, mozda movie napokon dobije nesto u packu  Vise o tome na redditu

https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/5o5pdu/pack_theory/

Edit: Opa, 4 mjeseca nakon izlaska igre su uspjeli popravit biranje dresova, svaka cast, nije im dugo trebalo

Kaj to nisi prije rekao? Sad je gotovo. Što sam otvorio, otvorio sam.

edit: probao i pojavilo mi se nešto kao da bi mogao biti modrić i išao sam odmah otvoriti. Rezultat je vidljiv u fotki. Ima smisla.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 15:20 (movie).
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Već sam na ovom forumu pisao o stutteringu, tj. trzanju igre.

Imam i5 4460, gtx 970 i 12 GB RAM-a.

Stavio sam u postavkama "Unlimited FPS", u nVidia CP-u postavio Vsync na "On".

Sa Riva Tunerom (dođe uz MSI Afterburner) sam postavio framerate limit na 60 FPS.

Igra radi OK osim u momentima kada se pojavi cutscena ili replay. Tada se na sekundu pojavi stuttering (framerate drastično padne i bukvalno se vidi trzanje od par FPS-ova).

Neki će reći da sam cjepidlaka, ali ovo me toliko izluđuje, da ne mogu normalno da igram igru.

Pokušavao sam sve moguće postavke, i sa igrom i sa nVidia CP-om, ali uvijek isto. Ako stavim "Adaptive" vsync, takođe imam to trzanje, ali i screen tearing (što je jako čudno, jer u FIFA 16 ga nisam imao sa "Adaptive" opcijom, jer igra leti u preko 150 FPS-ova kada isključim FPS cap.).

Ovo se događa u svim modovima, offline ili online.

Ima li ko kakav savjet? Tražio sam rješenje po internetu, ali uzalud. Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 15:11 (Phobius).

0 0 hvala 0
13 godina
Phobius kaže...

Ja sam imao stuttering u FIFI 16 kad bi stavio FPS unlimited.

Od tada lockam na 60 FPS-a i nemam nikakvih problema.

Lockam u postavkama od FIFE, nikako drugačije.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
Phobius kaže...

Sa Riva Tunerom (dođe uz MSI Afterburner) sam postavio framerate limit na 60 FPS.

Imaš u postavkama Fife lock na 60. Možda ti taj dodatni software radi probleme? Probaj isključit pa lockat u Fifi, onaj izbornik izvan igre koji se otvori kad pokreneš.

14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Phobius kaže...

Ja sam imao stuttering u FIFI 16 kad bi stavio FPS unlimited.

Od tada lockam na 60 FPS-a i nemam nikakvih problema.

Lockam u postavkama od FIFE, nikako drugačije.

Ja stavim u postavkama FIFA- unlimited, ali uključim Vsync u nVidia controll panelu, uz FPS cap u Riva Tuneru. Na taj način izbjegnem 30 FPS lock u menijima i replay-ima, ali ako koristim samo taj FPS lock u FIFA postavkama, svejedno imam problem koji sam gore opisao.

14 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
Phobius kaže...

Imaš u postavkama Fife lock na 60. Možda ti taj dodatni software radi probleme? Probaj isključit pa lockat u Fifi, onaj izbornik izvan igre koji se otvori kad pokreneš.

Kao što sam napisao, zaista sam sve probao. Ako stavim u postavkama FIFA-e lock na 60, tada imam menije, cutscene i replay-e u 30 FPS, ali svejedno i to trzanje kod tranzicije u replaye i cutscene koje sam i naveo kao problem u originalnom postu.

Jedino što mi još pada na pamet, nakon što sam evo kopao još malo po internetu, da bi možda moglo biti do XBOX One wireless controllera, kojeg koristim. Neki ljudi su izgleda imali trzanja kada su ga koristili, a trzanja su nestajala, nakon što bi probali samo tastaturu. Pokušaću to kada dođem kući, pa ću napraviti update ovdje.

17 godina
FIFA 17

Hvala KiCo kaj si mi pomogao spizditi 110k coinsa na dva packa. Naravno, boje o kojima pričaju meni se ne ukazuju a vrtio sam sve dobrih 40 minuta. Više mi se nije dalo. Otvarao sam ova dva packa na najsličnijim bojama o kojim se priča. Pa je li normalno da u 110k dobijem ove igrače? ovdje nema vrijednosti 20k coinsa. Jebena sramota i fakat više ne otvaram packove jer to nema nikakvog smisla. Očito je tamo negdje zapisano da moram uvijek dobiti karu i to najveću.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Dojadilo mi je igranje Fife na PC-u i odlucio sam kupiti konzolu. Sad me zanima dal tko od vas igra Fifu na Xbox-u i kakva su iskustva s obzirom da Xbox nema sluzbenu podrsku u HR?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sova kaže...

Dojadilo mi je igranje Fife na PC-u i odlucio sam kupiti konzolu. Sad me zanima dal tko od vas igra Fifu na Xbox-u i kakva su iskustva s obzirom da Xbox nema sluzbenu podrsku u HR?

Koliko vidim ima par likova koji igraju ali velika većina je na PS. Vrlo vjerojatno je situacija kao i na PS dok nije bilo službene podrške u RH. Odabereš čiji ćeš market koristiti te si preko neta nabavljaš bonove za kupovinu za taj market. Naravno to sve nije čisto ali nikada nitko to do sada nije kontrolirao niti na jednoj konzoli. Jedino kaj nećeš u tom slučaju moći koristiti kreditnu karticu jer podaci s kartice neće odgovarati podacima koja ćeš unijeti prilikom reganja na recimo engleski store. Tako da kupi ono kaj te više veseli. Osobno moj izbor je PS.

17 godina
movie kaže...
Sova kaže...

Koliko vidim ima par likova koji igraju ali velika većina je na PS. Vrlo vjerojatno je situacija kao i na PS dok nije bilo službene podrške u RH. Odabereš čiji ćeš market koristiti te si preko neta nabavljaš bonove za kupovinu za taj market. Naravno to sve nije čisto ali nikada nitko to do sada nije kontrolirao niti na jednoj konzoli. Jedino kaj nećeš u tom slučaju moći koristiti kreditnu karticu jer podaci s kartice neće odgovarati podacima koja ćeš unijeti prilikom reganja na recimo engleski store. Tako da kupi ono kaj te više veseli. Osobno moj izbor je PS.

Hvala na odgovoru! Vise me privlaci Xbox zblo Fifa legendi i Forze Horizon 3, ali me odbija manjak podrske... Jednostavno sam neodlucan...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice