FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 651.586
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 17

meni jos ne radi web app?
vidim dosta se ljudi zalilo? ima itko ovde problema s app?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Koju verziju je najbolje uzeti ps4? Ove godinee za standard verziju izgleda nema free packova,a i od njih od prijasnjih godina ionako nista nisan dobija u njima?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DONZI kaže...
Koju verziju je najbolje uzeti ps4? Ove godinee za standard verziju izgleda nema free packova,a i od njih od prijasnjih godina ionako nista nisan dobija u njima?

Standard i onda igraj pomalo, skupljaj coinse itd. Duze ce te igra drzat, a i kad si tako "mukotrpno" slozis ekipu vise ces uzivat igrajuci sa njom ;)

I am over 9000!!!
17 godina
tenac kaže...

problem je da golmani na situacije koje ne bi trebali reagiraju jako dobro i onda ovako kiksaju. znači meni protivnički golman skine udarac glavom s manje od pola metra koji opće neide u njega, a mojem uđe takva situacija da je to smiješno

Svake godine ista priča. Problem je u balansu igre kojeg je očito teško postići... Uvijek odu u jednu krajnost..

13 godina
FIFA 17
Rasprodao sam španjolce jer s njima nisam mogao prdnut.
Prodao sam i Modrića jer tu i tamo bljesne, ali meni ne odgovara nikako.
Valjda je preslab za ovu igru, šta ja znam?

Gledam sad da ubodem crnog Milika jer mi se to čini solidna investicija, a pošto imam talijane, dobro bi mi došao u ekipi.

Ima 2 kartice po 78,000 i jedna kartica 75,000 i netko kupi ovu za 78,000.
Minutu nakon toga dođe nova kartica za 74,000.
Jel to neko petljanje s razlogom ili je to neka budala u pitanju?
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Upravo klepio DRAFT koji sam otključao kao bonus...1. 1-0 gol iz kornera u 79., 2. 1-0 ponovo gol iz kornera u 82. skoro pa identičan kao u 1. tekmi, naštimam kao opciju na prvu stativu + onaj žuti kružić i hooop Neymar glavom...3. naletim na cheatera koji ga je uvaljao sam sebi i u 4. naletim na nekog početnika i na poluvremenu povedem 4-0 i lik napusti tekmu...

Trljam ruke i govrim tihoo, ponavljajući Messiiiii Messiiii Messiiiii Messsiiii Messiiiiiii Meeeesssssiiii..., kad onoooo...najači igrač Jose Gimenez-83  iz A. Madrida. Rekoh ovaj ide za najmanje 10k, kad onooo..., ide po 2,5k-3,0k. Ostalo nije vrijedno spomena u 3 extra packa što sam dobio...Jbg.

FIFA mi je do jaja, ako izuzmemo ove cheatere. Jednostavno uživam u svakoj tekmi...Kada sam se naklepao ovih coins bonusa, krenuo sam slagati enegleze koji su mi izmuzli dosta coinsa, a na papiru ništa spektakularno..., prodam sve po nabavnoj cijeni i prebacim se na Calcio A i to u dvije varijante:

https://gyazo.com/27ca5ef49a83584edb5adb47e6f46fdd

https://gyazo.com/cb02d85792c831d5b881dead4d0c7cf2

Sa njima sam nadomak DIV 5 kao i 5 tituli od prve.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Ono kad ti fifa radi super prvih par dana i onda od jednom pocme memory leak.. update-am najnovije amd drivere i nema memory leak-a al zato igra radi na 60fpsa i trza.. stavio ja na low ili na ultra ista stvar.. probao sve one programe za vsync i 60fps-a i tako to i nema spasa igra i dalje trza.. i jos promjenio jedno 6 drivera i nista... 

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Poz,da li ima neko Radeon 6700 ? Nece da mi radi Fifa 17 ,pocne da se ucitava i samo izbaci !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
goust78 kaže...

Poz,da li ima neko Radeon 6700 ? Nece da mi radi Fifa 17 ,pocne da se ucitava i samo izbaci !

6700 ili 7700?

Who bolan cares
9 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...
goust78 kaže...

6700 ili 7700?

6700

Ovo ispisuje !

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 17:28 (goust78).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Poz,moze li se na jednom kompu sa 2 naloga igrati fut ?Znaci da igramo kao kick off ali FUT !Kolega ima

fifu 17 i ja imam fifu 17 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
goust78 kaže...

Poz,moze li se na jednom kompu sa 2 naloga igrati fut ?Znaci da igramo kao kick off ali FUT !Kolega ima

imaš friendly u futu

nemam za potpis
9 godina
neaktivan
tenac kaže...
goust78 kaže...

imaš friendly u futu

Da ali na 2 kompa !? Moze li kako na jednom ? :)

13 godina
neaktivan
goust78 kaže...
tenac kaže...
goust78 kaže...

imaš friendly u futu

Da ali na 2 kompa !? Moze li kako na jednom ? :)

Ne može. Igrajte kick off i uživajte, mani se futa.

PSN: RayzCRO
15 godina
goust78 kaže...
dejan1471 kaže...
goust78 kaže...

6700 ili 7700?

6700

Ovo ispisuje !

Updejtaj drivere

Who bolan cares
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Sta je ovih citera, to nije normalno, ko govana ih ima.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gstone kaže...

meni jos ne radi web app?
vidim dosta se ljudi zalilo? ima itko ovde problema s app?

Ni meni ne radi, kad se ulogujem dobijem ovu sliku

Svako prolece na Zvezdu mirise...
11 godina
protjeran
FIFA 17

Evo prodao sve engleze i napravio pravu ekipu iz Seria A.

Nikad nisam igrao sa 433-4 sve do jučer.Zadnje 3 godine sam diplomirao 442 a ove godine na fifa 17 dok ne budem u mogućnosti kupiti igrače koje želim neću ni igrati.

Složio ovu momčad sa slike,stvarno mi je zanimljivo igrati sa njima a iz 7 utakmica 6 pobjeda i nerješena.

I što je najtrgičnije jako jeftina momčad s obzirom na cijene na ps3-u.

Nakon što mi dojadi Seria A i nakon što osvojim prvu diviziju kećem sa španjolcima ili bundesligom.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Poz ima tko na ps4 da igra co op? dodajte me PSN: ReusCro pa mozemo igrat co op,clubs, fut bilo sta, svi moji kolege na pc-u :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

jebali ih bugovi , jer se može ikako pobjeci od buga gdje umjesto da igras protiv amatera ili smei pro igras protiv profesionala ili wordl class , upravo sam odabrao single player draft i uje*ao me ai ... nzm na kojoj je zapravo tezini ali nemoguca je misija zabiti gol , ili precka , ili fulam ili pogodim golmana,  ni da si bog nemogu zabiti... dok sa druge svaka sansa = gol ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 20:41 (TheVeky).

0 0 hvala 0
14 godina
TheVeky kaže...

jebali ih bugovi , jer se može ikako pobjeci od buga gdje umjesto da igras protiv amatera ili smei pro igras protiv profesionala ili wordl class , upravo sam odabrao single player draft i uje*ao me ai ... nzm na kojoj je zapravo tezini ali nemoguca je misija zabiti gol , ili precka , ili fulam ili pogodim golmana,  ni da si bog nemogu zabiti... dok sa druge svaka sansa = gol ...

Trebas u glavnom meniju u postavkama odabrat neku manju tezinu, amater ili sta vec hoces. Ali pretpostavljam da je sad vec kasno, ode draft :/

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
FIFA 17

ma jesam tamo je uvijek ili amater ili semi pro ...

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Dobro veče ekipo,imam jedno pitanje za vas
Kupio sam Fifu 17 prije nekoliko dana,i od tada imam problema,nekoliko puta sam kontaktirao EA,davali mi bezbroj savjeta ali nista nije pomoglo

Imam problema kad igram u skorom svakom segmentu,kako Journey modu,Ultimate team-u i Karijeri,stalno me izbača na desktopu i često mi pise da je neka direct x greska,pa me zanima da li je neko imao sličnih problema?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...
goust78 kaže...
dejan1471 kaže...
goust78 kaže...

6700 ili 7700?

6700

Ovo ispisuje !

Updejtaj drivere

Probao sam razne drivere,nece opet.Mozda i ne moze na mojoj grafici da radi fifa 17,fifa 16 radi ok !

17 godina
FIFA 17

Primjetio sam da mi se u online modu, kako koji dan, kada zabijem gol mreža ne trese. Kao da je žičana. Odigram nakon toga offline tekmu sve normalno. Opet online, mreža se ne miče pri postizanju gola. To sam primjetio prvi put za vrijeme accessa pa sam mislio da je do toga. Interesantno da se to ne događa svaki dan. Bezveze je kada zabiješ gol jer nemaš nikakav filing postizanja gola. Ovo sam primjetio samo na PC verziji igre. Na PS4 sve je ok. Obratite pozornost je li se to još kome događa?
Danas sam malo igrao na PC pa se zaradilo još nešto coinsa te sam neke igrače prodao i presložio si talijane tako da sada to ovako izgleda.

Užitak je igrati pravu simulaciju nogometa

https://gyazo.com/bb589cf2b7f8a39d7c77f75584437c32

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 22:53 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
CroatianRacer kaže...

Poz ima tko na ps4 da igra co op? dodajte me PSN: ReusCro pa mozemo igrat co op,clubs, fut bilo sta, svi moji kolege na pc-u :/

Ja sam za pro clubs.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
11 godina
neaktivan
Sta je movie nisi zadovoljan Icardijem?

0 0 hvala 0
10 godina
goust78, vrati se na stranicu 70 i imas moj odgovor na tvoj problem. Ja sam ga rijesio tako sto sam uzeo gtx 970 graficku.
15 godina
FIFA 17

Po meni je ove godine Legendary malo prelak.. Prošle sezone sam se dosta navježbao da osvojim sezonu na legendary a ove godine mi City ima 2 suta prema golu (ja igram sa WHU). Nadam se da će tu malo poradit.

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Znaci imam jedno pitanje za sve, cilj mi je sloziti Seira A ligu jer sam tek krenuo FuT , ali ove godine ne planiram ni lipe dat na fifa pointse jer u ovih 6 prvih utakmica FUTa vidim da cu te iste pare potrosit na nove gamepadove bez obzira koju momcad imao. Uglavnom zanima me kako da slozim tu fucking ekipu znaci imam 3k coinsa u 6 tekmi. Posla igraca mi je ozljedeno, svima je fitnes u banani a ja nemam love da kupim hiling i fitnes a kamoli fucking pekove i otvorim da prodam igrace. Sta da radim ljudi? Jer ovo jr bolesno ...task manager sam napravio sve osim 2 komada di trebam prodat igraca(jer nemam nista za prodat) cak sam i squad challenge napravio prvi i tamo trejdo neke igrace koji su za k...ali to je to...em nemrem igrat jer su mi igraci u komi , a coinsa nemam...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice