jbg
jbg
Ma meni ne treba nista dugo,do kraja dana samo..
Ne znam da li bih mogao nekako online da narucim platnu karticu, da ne idem u banku i ne otvaram racun, a da snjom mogu da kupim igre na origin-u, steam-u itd.
Haha ma za mesalicu sam k'o stvoren
Haha ma za mesalicu sam k'o stvoren
Taman punac oce betonirat podrum pa si dobro dosao
Ne možeš ti kupiti acc koliko ti ih ea može banirati... gotov si!
Macak daj kad dijelis uzmi i meni jednu haha ;D
Macak daj kad dijelis uzmi i meni jednu haha ;D
Jbg zaksnio si ,danas sam kupio 2 vaulta,ima Movie para on je privatnik !
Ako hoces onaj banovani moze se igrato kick off !Ili da im pises ,mozda te odbanuju !
Ne znam kakva je full igra,al demo je sranje..
Pa ne znam, treba se sad priviknuti, a losa mi je i ekipa, tek sam poceo, bolja mi je bila 15-ka, jeste da je imala bag L1+prazan prostor, ali moglo se i to zatvoriti u 90% slucajeva, nzm treba se uigrati sad, uci u srz igre.
Ja ne znam dal me ta fifa namjerno je*e ili sta? ide iz krajnosti u krajnost.. igrao sam sad turnir i vec 2 utakmice igram bez golmana, a njihovi naravno brane ko bogovi.. fascinantno koliko me ta igra moze razjebat.
Evo male ankete, bas me zanima vase misljenje..
Jel ovo dijelo skripte ili nije?
8 | Skripta |
---|---|
1 | Nije skripta |
Kazes Rujo drzis na auto saltanje ,na cemu drzis ono drugo ?Na None ,low i high ?
Kazes Rujo drzis na auto saltanje ,na cemu drzis ono drugo ?Na None ,low i high ?
To ne diram nista.
Ne znam ni ja zato i pitam ! :)
Ne znam sta je def.
Ja drazim na high sad da li tako treba ne znam.Onlineje ok
ali kad igram kick off nema sanse ,grijesi auto swich samo tako ,tada moram da stavim na air ball
Ne znam ni ja zato i pitam ! :)
Ne znam sta je def.
Ja drazim na high sad da li tako treba ne znam.Onlineje ok
ali kad igram kick off nema sanse ,grijesi auto swich samo tako ,tada moram da stavim na air ball
Kazu da je must have air ball ali posto sam u 6 div i nemam nikakvih vise ambicija igram za svoj cejf bez bjede na auto i na Dynamic cam
Bar vidim igrace kako treba !
Opet nismo odgovorili na pitanje da li treba staviti na high,low ili none ! hahahhaah
Auto mijenja u svakoj situaciji znači dok se braniš, lopta je u zraku tako da ne moraš stisnut ti i nadati se da ti da dobrog igrača.
Air balls mijenja samo kad se lopta ide po zraku (ubačaj i visoka u prostor).
None mislim da je objašnjivo i samo.
High assistance ti mijenja svaki put kad ti neki igrač dođe bliže lopti od ovog kojeg kontroiraš.
Low ti mijenja kad igra misli da je drugi igrač u boljoj poziciji uzeti loptu. Zna dođi do grešaka zbog kojih će napravit zbog toga rupu u obrani te zajebat gol.
None ti uopće ne mijenja i sve moraš sam.
Ako se dobro sjećam moje postavke sa fife 14 su bile air balls i low, iako mmi je nekad bilo bolje i da sam mijenjam u svim situacijama, al moraš se onda dobro skoncentrirati na igru.
Auto mijenja u svakoj situaciji znači dok se braniš, lopta je u zraku tako da ne moraš stisnut ti i nadati se da ti da dobrog igrača.
Air balls mijenja samo kad se lopta ide po zraku (ubačaj i visoka u prostor).
None mislim da je objašnjivo i samo.
High assistance ti mijenja svaki put kad ti neki igrač dođe bliže lopti od ovog kojeg kontroiraš.
Low ti mijenja kad igra misli da je drugi igrač u boljoj poziciji uzeti loptu. Zna dođi do grešaka zbog kojih će napravit zbog toga rupu u obrani te zajebat gol.
None ti uopće ne mijenja i sve moraš sam.
Ako se dobro sjećam moje postavke sa fife 14 su bile air balls i low, iako mmi je nekad bilo bolje i da sam mijenjam u svim situacijama, al moraš se onda dobro skoncentrirati na igru.
Znaci auto+high je najbolje ?