FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 601.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 16
jovial kaže...

citav internet sam pretrazio i ne mogu naci, ima li netko iskustva sa live supportom od ea?

najme kaj... jucer sam se odlogiro iz origina i danas kad probam uc trazi mi 6 digit security code koji mi je spojen sa starim telefonom sto znaci da se vise ne mogu ulogirat u origin. stari telefon vise ne postoji, a neki live kontakt sa ea ne mogu naci. hvala za pomoc.

Isti problem ima kolega u BF4 temi pa tamo pogledaj što je on radio, odnosno što su mu savjetovali forumaši.

[19xx] 4ntraks
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
jovial kaže...

citav internet sam pretrazio i ne mogu naci, ima li netko iskustva sa live supportom od ea?

najme kaj... jucer sam se odlogiro iz origina i danas kad probam uc trazi mi 6 digit security code koji mi je spojen sa starim telefonom sto znaci da se vise ne mogu ulogirat u origin. stari telefon vise ne postoji, a neki live kontakt sa ea ne mogu naci. hvala za pomoc.

Isti problem ima kolega u BF4 temi pa tamo pogledaj što je on radio, odnosno što su mu savjetovali forumaši.

Ja sam 2-3 puta kontaktirao EA online support u vezi SQ ( dijete ne ukuca dobro SQ pa zakljucaju acc. ) i tako,odes na Origin site i tamo ima

online support ,uvijek se netko javi na chat ,posto nisam neki expert za engleski ukljucim prevodilac i rokam.

Ako znas SQ nema frka da povratis kontrolu nad acc .

A sad odoh imam posla preca,lopata cimenta 3 lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 6:56 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
FIFA 16

Sinoc sam rokao prijateljske i bilo je oko 50 - 50 % porazi,pobjede.Jos se nisam priblizo Movie granici

od 75 % pobjede ( to je granica izmedju znati i ne znati igrati ).

Lik sinoc dobije 4 crvena kartona ,to jos nisam vidio i opet ga jedva pobjedih 4:1 ! :)

A sad odoh imam posla preca,lopata cimenta 3 lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 7:17 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

ljudi hitno pomoc kupio bi si napadaca dvumim se između diega coste inform -87 i aguera upgrejdanog -88 sta vi mislite ko je bolji i  kakav su vasa iskustva sa ova dva igraca u fut 16

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jovial kaže...

odi na live chat od ea gamesa oni ce ti sigurno pomoci.....da bih dosao do live suporta moras ispuniti tiket ali da bi ti na kraju postavilo live chat a ne 'call me' opciju moras stavit neku drugu vrstu problema u ticket....za neke vrste problema ce ti oni na kraju poinuditi samo call me opciju ali za drugi ce ti izbacviti 'chat now' pa popuni tiket drugim problemom iako ti mislis da to nije problem koji imas svejedno cer ti pomoc samo ce biti live chat opcije....nadam se da si shvatio sto zelim reci 

Team32Ipe77
12 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
jovial kaže...

odi na live chat od ea gamesa oni ce ti sigurno pomoci.....da bih dosao do live suporta moras ispuniti tiket ali da bi ti na kraju postavilo live chat a ne 'call me' opciju moras stavit neku drugu vrstu problema u ticket....za neke vrste problema ce ti oni na kraju poinuditi samo call me opciju ali za drugi ce ti izbacviti 'chat now' pa popuni tiket drugim problemom iako ti mislis da to nije problem koji imas svejedno cer ti pomoc samo ce biti live chat opcije....nadam se da si shvatio sto zelim reci 

hvala ti, shvatio sam ali mislim da cu se odmorit od fife na neko vrijeme...

10 godina
protjeran
Vodim 2 tekme 2:1 i 90+ izjednace 2 x zaredom. Da poludis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Vodim 2 tekme 2:1 i 90+ izjednace 2 x zaredom. Da poludis!

Više se koncentriraj na igru a manje na tipkanje po bug forumu.... što da onda Borussia kaže?

14 godina
neaktivan
FIFA 16

Ak neko oce igrat friendly ili u dvoje protiv nekog drugog nek me doda na originu..

BesiHR mi je nick..

smc
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Ne izlazim iz 7.div FUt ,da li je moguce da ima toliko citera mislim da koriste ono da nabriju attribute ?

Mislim igramo mi ali ne mozes nikako ,sad da li varaju ili ne ,ne znam !

Ovi sto su to prosli mogli bi da kazu koju na tu temu !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ne izlazim iz 7.div FUt ,da li je moguce da ima toliko citera mislim da koriste ono da nabriju attribute ?

Ne znam čemu se čudiš? Opće poznato je da su svi chiteri u 7 diviziji. Niti oni ne uspijevaju nikako dalje jer ih je pun ku..c, a svi ne mogu dalje..

11 godina
FIFA 16

jeli se sjeca netko kako se pustao tots u fifi15

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ne znam čemu se čudiš? Opće poznato je da su svi chiteri u 7 diviziji. Niti oni ne uspijevaju nikako dalje jer ih je pun ku..c, a svi ne mogu dalje..

Oces da kazes da sam ja citer ?!

15 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

pa svi znaju da si ti cheater ,,,

10 godina
protjeran
TheVeky kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

pa svi znaju da si ti cheater ,,,

Pojasni,izvora ti .

Kako sam to ja citer?

P.S. treba mi bod da udjem u 6 .div FUT-a ,pobijedim po 4:1 ali i dalje gubim 5:0 !

P.S.S. Ako se tu i tamo dogodi da dok igram tekmu zaboravim da iskljucim torrent ,jbg, losa sreca za protivnika ! heheheeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2016 19:14 (mackocicko2004).
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Jeli mi moze neko dati linkove par tutorijala kako zabiti gol iz daleka,potezi itd...

Hvala

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Ovvy, jedan od bolji YT !

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2016 19:26 (mackocicko2004).
10 godina
neaktivan
U 7. diviziji dva puta pocnem utakmicu protic nekih likova i meni do tad u redu veza i odjednom mi se odpoji i izbaci da sam se ja odpojio i izgubim bodove. A sto je najgore lik cijelu utakmicu nije igrao nego su mu igraci stajali i kad je trebo bit kraj meni se odpoji i izgubim bodove. Vec mi polako ide takva igra na zivce. Na originu sam ztuna1999 pa ak oce ko nek me doda.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Pojasni,izvora ti .

Kako sam to ja citer?

P.S.S. Ako se tu i tamo dogodi da dok igram tekmu zaboravim da iskljucim torrent ,jbg, losa sreca za protivnika ! heheheeh

Pa ti si po svemu napisanom gori od chitera. On izađe na početku tekme a ti jebeš ljude u mozak cijelu tekmu...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pojasni,izvora ti .

Kako sam to ja citer?

Pa ti si po svemu napisanom gori od chitera. On izađe na početku tekme a ti jebeš ljude u mozak cijelu tekmu...

Jednom za svagda,moj cit se sastoji u tome da izadjem iz tekme kad me neko kanta ,jednostavno ,ne mogu da podnesem poraz.

Kad je neko mnogo bolji a takvih je puno nemam sta sa njima da trazim jos ,jednog dana mozda.

Za torrente se naravno zezam,tu teoriju o torrentima ste sami izmislili posto sam se sezao sa onim net limiterom onomad  !

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2016 22:20 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
gamer18 kaže...
U 7. diviziji dva puta pocnem utakmicu protic nekih likova i meni do tad u redu veza i odjednom mi se odpoji i izbaci da sam se ja odpojio i izgubim bodove. A sto je najgore lik cijelu utakmicu nije igrao nego su mu igraci stajali i kad je trebo bit kraj meni se odpoji i izgubim bodove. Vec mi polako ide takva igra na zivce. Na originu sam ztuna1999 pa ak oce ko nek me doda.

Danas isto to,7.div.lik ima skoro sve broncane ,puce veza ,odose mi ugovori,doduse ostalo mi je isti broj tekmi ,bodova 0 !

10 godina
protjeran
FIFA 16

Evo,ja cu igrati friendly sa svima koji hoce uz sledec uslove.

Igramo punom snagom po recimo 80 min ,onda onaj ko vodi daje sebi autogolove dok ne bude jedan razlike za njega .

Mislim da je to posteno . :) Ako je prijateljska onda nema smisla da se kanta " prijatelj " zar ne ?! ahahhahaah

Coinsi su tu ,nema laga ,nema zajebancije .

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 7:43 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

Evo,ja cu igrati friendly sa svima koji hoce uz sledec uslove.

Igramo punom snagom po recimo 80 min ,onda onaj ko vodi daje sebi autogolove dok ne bude jedan razlike za njega .

Mislim da je to posteno . :) Ako je prijateljska onda nema smisla da se kanta " prijatelj " zar ne ?! ahahhahaah

Coinsi su tu ,nema laga ,nema zajebancije .

???

Stvarno paklen plan hahaha, moram ti pohvalit trud...

10 godina
protjeran

Prvi inform ove god.Kad nema nista bolje ne treba mi ni on.

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 10:33 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Kakvi ste to ljudi?! Predlog je genijalan.Svi se ucimo pobjedi ko je bolji sa malom razlikom! Hahaha
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Kakvi ste to ljudi?! Predlog je genijalan.Svi se ucimo pobjedi ko je bolji sa malom razlikom! Hahaha

Bez uvrede, prijedlog je idiotski... kako misliš da ćeš postati bolji igrač ako ja sam sebi zabijam golove?

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Bez uvrede, prijedlog je idiotski... kako misliš da ćeš postati bolji igrač ako ja sam sebi zabijam golove?

Lijepo sam rekao do 80 min igraj punom snagom,ja se branim od tebe ,ucim, onda pobjedi 1-2 razlike.

Ako smo prijatelji nije u redu da me kantas 7:0 !

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 11:40 (mackocicko2004).
11 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Lijepo sam rekao do 80 min igraj punom snagom,ja se branim od tebe ,ucim, onda pobjedi 1-2 razlike.

Ne znam kakve ti probleme imaš u životu pa ovakve postove pišeš 

Misliš da ćeš se posvađati s prijateljem ako te nakanta u Fifi? Pa nema većeg gušta nego razbit frenda. To je zajebancija i nitko normalan se neće uvrijediti.

10 godina
protjeran
blowfish_cro kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ne znam kakve ti probleme imaš u životu pa ovakve postove pišeš 

Misliš da ćeš se posvađati s prijateljem ako te nakanta u Fifi? Pa nema većeg gušta nego razbit frenda. To je zajebancija i nitko normalan se neće uvrijediti.

Gledam svaki dan kako dijeca igraju i kako hoce da se tuku zbog fife tako da mislim da nisi u pravu !

Podjebavaju jedni druge kad daju gol i onda za vratove ! :)

Predlozio sam metod da i budi i vuci siti i ovce na broju .

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 12:34 (mackocicko2004).
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
blowfish_cro kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ako vodim 7:0 i zabijem 6 autogolova od 89.-91. to nece nista znacit, nisi ih ti zabio i kod tebe u glavi ce i dalje bit da si popio 7 komada, a nisi mogao zabit niti jedan pa si odlucio skinut gace i dat guze za 6 autogolova...

Rade bi izgubio 15:0 nego 2:0 a da se netko zajebava, pusta mi prilike, ne zabija svoje i samo ceka da tekma zavrsi...

Pricas o djeci, a meni se cini da si ti jedan od njih... Mozda grijesim...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice