FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 600.269
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 16
Shivi kaže...

jucer sam igrao protiv simpaticnog protivnika, lik igra 5-4-1 i sve full defense... u prvom poluvremenu je bilo 0:0, a imao sam 18 udaraca na gol dok on nije prosao centar... znaci lik izvede gol aut, doda bocnom, sa bocnim u sredinu i samo ispuca loptu do mog gola, a kad je korner i kad izbije loptu, ima je na svojih 30m i samo je jedan moj igrac otraga, ali ne, on nju opet izbije -.- hvala bogu otvorilo se u drugom pol. prvo gol u 49. i onda 51. :D i onda sam pomislio da ce lik malo zivnut, ali ne, on i dalje po starom, trci do prvog mog igraca i nabi, a sta je najbolje nisam ga ni pritisko...

moram rec da me je pereyra ugodno iznenadio, zabio je drugi gol i to na nacin da sam okretao strane sa jednog ruba 16m na drugi, ustopao dugu loptu, ogradio sam se, okrenuo i iz voleja u prvi kut probio golmana... to sam bezveze opalio jer je lopta odskakivala i nisam mogao odolit :)

MOžda si igrao sa mojim netjakom od 6 godina :P

Who bolan cares
10 godina
protjeran
FIFA 16

Da se pohvalim ,pobijedio sma i ja jednog u 8. div. seasons ,ja Celzi on Arsenal.

u 87 min. Fabregas zabije izvan 16 m nekako . Mislim da je lik popizdio ,inace tu smo negdje

bili,ganjanje izmedju 16 m . :)

Let the script is on your side
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Pale cijene pa tradicionalno složio po prvi put ove sezone brazilce. I reko ajmo ih probati. Spoji me s nekim debilom. Dakle, lik je takav kreten da to nisam vidio. Doslovce cijelu utakmicu samo uklizuje. Cijelu tekmu nije imao start a da nije uklizavanje. Najbolja fora, samo je jedan prekršaj napravio iako su bila bar dva za crveni jer start s leđa s dvije noge je start za crveni karton. Pošto mi se ne sviđa niti jedan ST kod brazilaca stavim hulka na ST. I sad ona priča o che. Ima che6. Tri stative s njim pogodim. Liku se ujebe korner iz kojeg zabije i završi 1-0.. pa ne znam koliko ova igra može biti pokvarena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
manji chemistry više skripte,glup i arkadni mod nemozes filozoirati...
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Pošto mi se ne sviđa niti jedan ST kod brazilaca stavim hulka na ST. 

Ja imam Jonasa i zadovoljan sam s njim.

Imao sam IF Jonasa i on je još bolji.

Fora kod Jonasa je da je on dešnjak, a ja sam valjda 80% golova s njim dao ljevicom.

Pogotovo IF Jonas - s njim sam 90% dao lijevom nogom.

Svašta je ulazilo s tom ljevicom :)

Bio sam ga platio 50k i onda mu je skočila cijena pa sam ga utopio za 95k.

Sad igram sa zlatnim i on u pravilu posprema sve što treba pospremiti.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Ja imam Jonasa i zadovoljan sam s njim.

Imao sam IF Jonasa i on je još bolji.

Fora kod Jonasa je da je on dešnjak, a ja sam valjda 80% golova s njim dao ljevicom.

Pogotovo IF Jonas - s njim sam 90% dao lijevom nogom.

Svašta je ulazilo s tom ljevicom :)

Bio sam ga platio 50k i onda mu je skočila cijena pa sam ga utopio za 95k.

Sad igram sa zlatnim i on u pravilu posprema sve što treba pospremiti.

Prošle godine sam imao TOTS Jonasa i nije mi se svidio na ST ali je na CAM bio jeben...

10 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...
Shivi kaže...

jucer sam igrao protiv simpaticnog protivnika, lik igra 5-4-1 i sve full defense... u prvom poluvremenu je bilo 0:0, a imao sam 18 udaraca na gol dok on nije prosao centar... znaci lik izvede gol aut, doda bocnom, sa bocnim u sredinu i samo ispuca loptu do mog gola, a kad je korner i kad izbije loptu, ima je na svojih 30m i samo je jedan moj igrac otraga, ali ne, on nju opet izbije -.- hvala bogu otvorilo se u drugom pol. prvo gol u 49. i onda 51. :D i onda sam pomislio da ce lik malo zivnut, ali ne, on i dalje po starom, trci do prvog mog igraca i nabi, a sta je najbolje nisam ga ni pritisko...

moram rec da me je pereyra ugodno iznenadio, zabio je drugi gol i to na nacin da sam okretao strane sa jednog ruba 16m na drugi, ustopao dugu loptu, ogradio sam se, okrenuo i iz voleja u prvi kut probio golmana... to sam bezveze opalio jer je lopta odskakivala i nisam mogao odolit :)

MOžda si igrao sa mojim netjakom od 6 godina :P

nikad se ne zna hahaha

13 godina
neaktivan
FIFA 16

zna netko kako da resetiram sigurnosno pitanje za ultimate team?! to sam radio pitaj boga kada i sad me to traži nakon reinstalacije igre kada želim taj način igre upaliti traži me sigurnosno pitanje na koje neznam odgovor i sada mi je acc zakljucan i kako ga sada opet otkljucat!

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 22:27 (Ipe77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

Cijeli dan skoro nemogu naci utakmicu za odigrat

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 22:56 (pc_fan005).

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Ipe77 kaže...

zna netko kako da resetiram sigurnosno pitanje za ultimate team?! to sam radio pitaj boga kada i sad me to traži nakon reinstalacije igre kada želim taj način igre upaliti traži me sigurnosno pitanje na koje neznam odgovor i sada mi je acc zakljucan i kako ga sada opet otkljucat!

Kontaktiras EA support pa ako ih ubijedis da nisi ukrao igru posto ne znas SQ resetovace ti isto! :)

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Nemoguće je naći pogotovo ako uzmeš neki slabiji klub...

Jučer igram s Fenerbahceom i sve je ok...brzina normalna i onda uzmeš ove jače klubove tipa reala i sl i krene po terenu Formula 1, uklizivanja, salta kao na gimnastici,kombinacije možeš zaboravit. To je katastrofa. Mislim da me Fifa 17 neće vidjet...,prebacit cu se na Pes. Je u zaostatku naspram Fife ali se čovjek navikne.Bolje igrat lošiji nogomet nego nikakav nogomet...jel Fifa nije nogomet...to je simulacija utrke s kečerskim štihom

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Imam tri partije za osvojiti 3 boda da uđem u 3. diviziju.

Sad sam odigrao dvije i primjetio da je igra odlučila da 3. diviziju još neko vrijeme neću vidjeti.

Do tog zaključka je vrlo lako doći bacanjem pogleda na videouradak koji ću vam dolje zalijepiti, gdje se može vidjeti "savršena" reakcija/asistencija Piqea.

Lupaju me - padam, guraju me u šesnaestercu - bez penala, uklizavaju - nekažnjeno, ali mene igra itekako kažnjava i "daruje biserima" iz svoje bogate kolekcije.

Jbga, ipak je vrijeme darivanja - HVALA EA!!!

I love this game!

Znam kako ti je...za 3 diviziju mi je falio 1 bod...sad sam u 6 diviziji i čini mi se da idem u 7. Očito sam zaboravio igrat jel ova Fifa nema veze s vezom. Takav pad mi se nikad u Pesu nije dogodio. Ili znaš igrat ili ne...ali u ovoj Fifi svi znaju da nitko ne zna.

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ostavljam ovo govno (UT) jedno vrijeme na hladjenje nakon ispadanja u 2. div. Inace sam na FeX forumu i tamo s momcima igram ligu i turnire. Jednostavno nema skripte u seasonu ko u FUT-u, vidi se ko je bolji, ko losi. Milina naspram ebenog futa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2015 13:59 (miikaa77).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Bok ekipo, molim vas pomoc.. Koga da tu i kako uklopim? GK ide Alves,a sada neznam.. Gledao sam Fernanda za CDM,ali mi nije nekako bas ili da uzmem Fernandinha CDM? Hvala ekipo! Istotako bi Teixeiru htio ubacit,ali neznam kako da to uklopim.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

kaj ti je lennon na LW? Cemu to...

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Ma to je bezveze,nista od toga nego sam rasprodao pola  momcadi paaa.. Nista nisam igrao nego sam cekao novce od transfera da rijesim ostatak ekipe.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Ipe77 kaže...

Kontaktiras EA support pa ako ih ubijedis da nisi ukrao igru posto ne znas SQ resetovace ti isto! :)

jasno mi je to ali nemogu ih nigdje kontaktirat live chat suport mi ne radi..a kad idem na njihovoj stranici ostavit nekakav report sve je uredu do zadnjeg koraka kojeg nemožeš zaobić a traže broj telefona pa da tre mogu kontaktirati naravno nema hrvatske..............................a kako cu ukrast igru pa radi se o sigurnosnom pitanju ingame za jedan mod igre pa stvarno su retardirani neznam što će im to ( ne radi se o sigurnosnom pitanju cijelog origin acc-a).........ugl. zanima me samo kako doći do normalnog EA suporta bez nekih telefonskih brojeva i slično....ako netko zna puno bi mi pomoglo 

Team32Ipe77
10 godina
protjeran
Ipe77 kaže...
mackocicko2004 kaže...
Ipe77 kaže...

jasno mi je to ali nemogu ih nigdje kontaktirat live chat suport mi ne radi..a kad idem na njihovoj stranici ostavit nekakav report sve je uredu do zadnjeg koraka kojeg nemožeš zaobić a traže broj telefona pa da tre mogu kontaktirati naravno nema hrvatske..............................a kako cu ukrast igru pa radi se o sigurnosnom pitanju ingame za jedan mod igre pa stvarno su retardirani neznam što će im to ( ne radi se o sigurnosnom pitanju cijelog origin acc-a).........ugl. zanima me samo kako doći do normalnog EA suporta bez nekih telefonskih brojeva i slično....ako netko zna puno bi mi pomoglo 

Ja sam par puta isao bez problema na live chat i zavrsavao slicne poslove sa SQ ?! :)

17 godina
neaktivan
movie kaže...
Ne znam što ćeš time dokazati? Ova igra je bila smeće 24.09., ova igra je bila smeće 24.10., ova igra je bila smeće 24.11. i ova igra će biti smeće 24.12.

Ako je tebi realan nogomet kojeg si igrao 24.09. u kojem jedan ivanović pacea 65 od centra do 16m sustiže i oduzima loptu jednom depayu pacea 90 ili ako ja na udaljenosti od 5/6 m ne mogu dodati točno svom igraču loptu, ili ako protivnik  od centra igrališta do ruba igrališta tu udaljenost prevali u 2 sek i siluje me nakon što je s istim tim igračem to radio 2 sek ranije na centru, ili ako protivnički igrač istu razdaljinu prevaljuje brže nego lopta, ili ako protivnički igrač zagrebe po travi pa padne i dobije penal, ili ako golman niti najjednostavniju loptu ne uspije štopati a da mu se ne popne na glavu a nerijetko završi i u golu, ili ako protivnik juriša na mog igrača s loptom a svi moji igrači bježe od mene kako ne bi imao kome dodati, ili ako loše pozicioniranje svih igrača po svim dijelovima terena smatraš normalnim ili ako jednostavno sve ovo zanemariš ( vrlo vjerojatno sam nešto i zaboravio jer mi pjena iz usta pada po tastaturi od ovog sranja od igre) onda možemo pričati o tome kako je ovo možda i bio neki polunormalan nogomet. No nažalost to nije tako i to nije istina. Vrlo jednostavno FIFA16 je sranje od nogometa i kandidat za sranje 2015 god. Ovo je jednostavno rečeno igra koja prije ili kasnije od svakog igrača napravi idiota. I to nema veze s tim kakva je igra bila 24.09. i kakva će biti 24.12. Jednostavno to je tako...

U potpunosti se slažem sa svim što si napisao, jedina stvar što je na početku u igri valjalo je to što je bila sporija i trebao se igrati normalan nogomet, no međuim postojali su problemi koje si i sam naveo. I da na kraju se slažem s tobom, igra je smeće.  

10 godina
protjeran
Dino89 kaže...
movie kaže...
Ne znam što ćeš time dokazati? Ova igra je bila smeće 24.09., ova igra je bila smeće 24.10., ova igra je bila smeće 24.11. i ova igra će biti smeće 24.12.

Ako je tebi realan nogomet kojeg si igrao 24.09. u kojem jedan ivanović pacea 65 od centra do 16m sustiže i oduzima loptu jednom depayu pacea 90 ili ako ja na udaljenosti od 5/6 m ne mogu dodati točno svom igraču loptu, ili ako protivnik  od centra igrališta do ruba igrališta tu udaljenost prevali u 2 sek i siluje me nakon što je s istim tim igračem to radio 2 sek ranije na centru, ili ako protivnički igrač istu razdaljinu prevaljuje brže nego lopta, ili ako protivnički igrač zagrebe po travi pa padne i dobije penal, ili ako golman niti najjednostavniju loptu ne uspije štopati a da mu se ne popne na glavu a nerijetko završi i u golu, ili ako protivnik juriša na mog igrača s loptom a svi moji igrači bježe od mene kako ne bi imao kome dodati, ili ako loše pozicioniranje svih igrača po svim dijelovima terena smatraš normalnim ili ako jednostavno sve ovo zanemariš ( vrlo vjerojatno sam nešto i zaboravio jer mi pjena iz usta pada po tastaturi od ovog sranja od igre) onda možemo pričati o tome kako je ovo možda i bio neki polunormalan nogomet. No nažalost to nije tako i to nije istina. Vrlo jednostavno FIFA16 je sranje od nogometa i kandidat za sranje 2015 god. Ovo je jednostavno rečeno igra koja prije ili kasnije od svakog igrača napravi idiota. I to nema veze s tim kakva je igra bila 24.09. i kakva će biti 24.12. Jednostavno to je tako...

U potpunosti se slažem sa svim što si napisao, jedina stvar što je na početku u igri valjalo je to što je bila sporija i trebao se igrati normalan nogomet, no međuim postojali su problemi koje si i sam naveo. I da na kraju se slažem s tobom, igra je smeće.  

Mogu oni napraviti realnu igru ali ko bi je igrao onda?Mnogo manje dijece nego sad.

14 godina
mackocicko2004 kaže...

Mogu oni napraviti realnu igru ali ko bi je igrao onda?

Igrao bi ju nitko.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
protjeran
Hexfire kaže...
mackocicko2004 kaže...

Igrao bi ju nitko.

Profit je sve ,jasno je to ...

Njima trebaju siroke dijecije mase... :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2015 9:11 (mackocicko2004).
17 godina
Hexfire kaže...
mackocicko2004 kaže...

Igrao bi ju nitko.

Ne znam, trebalo bi probati pa ako ne bi prošlo lako patchem vrate ovaj kretenizam. Ne znam zašto bi netko imao protiv nečega što vuće što je više moguće ka realizmu. Zar je problem riješiti to da pri okretu od 180 stupnjeva pogodiš drito devedeset ili svog napadača u trepavicu ili da konačno napraviš ispravno pravilo o prednosti i da sada dalje ne nabrajam sve ono što svi znamo? Pa ne tražimo puno...

13 godina
movie kaže...

pri okretu od 180 stupnjeva pogodiš drito devedeset ili svog napadača u trepavicu

Ibra to može :)

[19xx] 4ntraks
12 godina
protjeran
FIFA 16

da li netko mozda zna zasto se ne mogu spojiti i odigrati sa nekim koga imam na frend listi? uvijek pise  " your opponent has left the match". Ps4 verzija. A ako idem na search onda mi nadje nepoznatog protivnika za 10 sek . Znaci nije da mi ne valja net ili nesto u postavkama

0 0 hvala 0
14 godina
chance00 kaže...

da li netko mozda zna zasto se ne mogu spojiti i odigrati sa nekim koga imam na frend listi? uvijek pise  " your opponent has left the match". Ps4 verzija. A ako idem na search onda mi nadje nepoznatog protivnika za 10 sek . Znaci nije da mi ne valja net ili nesto u postavkama

Problem ti je u routeru vjerojatno. Probaj forwardati portove, možda pomogne. Ili kupi nešto novo što valja. Ili se pomiri s tim da je kako je.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan

isto je i meni na pc, ne moze, ja i prijatelj sinoc 3 sata pokusavali se spojit, nema Boga..

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Moze savjet za upgrade? 

http://www.futhead.com/16/squads/6538750/ 

U planu - Coutinho IN , Firmino OUT

Alex Sandro IN , Felipe Luis OUT

Ramires IN , Teixeira OUT 

Kako da u ovaj lineup sredim nekog kvalitetnijeg ST igraca ? 

0 0 hvala 0
17 godina
Bash kaže...

Moze savjet za upgrade? 

Ja sam to ovako složio za razbibrigu jer svake godine tradicionalno složim neke brazilce

13 godina
Bash kaže...

Moze savjet za upgrade? 

Pa najbolje je da sam čačkaš dok ne pronađeš igrače koji tebi najviše odgovaraju.

Pred neki dan je kolega movie napisao da mu Jonas nije dobar, a meni je Jonas odličan.

Kako da mi sad tebi damo savjet kad ne znamo kako igraš, odnosno što preferiraš?

Probaj u napad stavit Jonasa.

Ili uzmi Hulka pa mu promijeni poziciju na RF i stavi ga na napadača.

Ja imam isto Brazilce ali potpuno drugu momčad od tvoje.

Jonas

Joazinho - Lucas

Hernanes

Fernandinho - Melo

Marcelo - Marquinhos - David Luiz - Danilo

Jednog dana umjesto Marquinhosa ide Thiago Silva.

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice