FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 593.621
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
movie kaže...

Nemam više riječi kojima bih opisao gadosti ove igre. Igram sada tekmu i courtois mi zabije dva autogola??? Prvo lik povede autogolom courtoisa a potom ja okrenem rezu no lik izjednači novim autogolom courtoisa i odemo u produžetke rezom 2-2 a da nije pošteno puknio po mome golu. U prvom produžetku liku utrpam dva gola i nakon toga majstor izađe iz igre. Kakav smrad. Dok je dobijao poklone nije se bunio. Dva puta presjećem loptu i vratim je svom golmanu koji najobićniju loptu ne može štopati i dva puta mu se od noge odbije u gol. To još nisam vidio i šteta kaj ne mogu snimiti te golove na PC verziji igre.

Movie, daj prodaj to govno i nemoj se više živcirati, ps4 verzija je još kako tako ali kako vidim ovo na pcu je rasulo.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
Tommy_123 kaže...

Movie, daj prodaj to govno i nemoj se više živcirati, ps4 verzija je još kako tako ali kako vidim ovo na pcu je rasulo.

Ovo što mi se izdogađalo zadnja dva dana na PC je smijeh živi... stvarno blažena PS4 verzija... ima kenje ali ovakvih još nisam doživio..

10 godina
Fakat nekuzim zas je ps4 verzija tolko bolja, igro sam je i bio sokiran kak sve ide ko loju fino.

Bash javi se kad dodes u nize divizije malo... Evo sad igro tekmu u 1 diviziji, liku svaki igrac crna mrcina sa 80+ strenghtom, lomi me ko malu bebu cijelu tekmu... Nakraju ja sa prvim uklizivanjem i to od naprijed dobijem crveni... A da negovorim da s rakiticem koji inace dodaje sve moguce i nemoguce lopte nisam mogo 3 tocna dodavanja odigrat... Presmjesne stvari u jednoj tekmi... Sissoko daje svaku loptu ko da je pirlo, rakitic nemre prvom do sebe dodat, bony trci od centra prema golu a alba ga nemre stic ni da je duplo brzi. Mislim pa to su takve gluposti, ja nemrem s lacazetom pobjec ak nije iza obrane 10 metara a sad bony sa albom 2 metra iza sebe bijezi ko aubameyang.

Neznam kaj vi mislite ali meni cijeli taj sustav streghta i naguravanja dijeluje ko da je nabrzinu sklepan. Najsmjesnije mi je nekad u skoku, martinez skace a npr pastore stoji 2 metra od njega i nece ni pokusat skocit, jer je ovaj tolko jak da mu se nemre ni priblizit. Glupost

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Joj kako mrzim kad protivniku laga sje*e citav gameplay :@

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Evo detaljno da vam objasnim sa slikom,kako da napravim tu jos 1 profil? Nigdje mi nema opcije u igri ni nista? Pomoc ? Treba mi radi toga da i brat sa svojim profilom igra online,a ne sa mojim.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
15 godina
To je profil samo za postavke, ne moš igrat online kao 2 različita profila
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
Bash kaže...

Evo detaljno da vam objasnim sa slikom,kako da napravim tu jos 1 profil? Nigdje mi nema opcije u igri ni nista? Pomoc ? Treba mi radi toga da i brat sa svojim profilom igra online,a ne sa mojim.

Brat si mora kupiti svoju kopiju igre, vezati ju za svoj Origin account i onda će igrati sa svojim profilom. Ak sam dobro skužio što želiš.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
FIFA 16

igram sad sa likom 95% pass accuracy sa non rae igračima ,, nemogučeeee,, neki cheat postojji da ga jebeš

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Stvar je ta da treba bit strpljiv i da ne treba gurati u sredinu kada se lopta osvoji. Probaj par puta gurnuti na bliži bok, vratiti do stopera, okrenuti stranu i vec si na konju.

Zvuči malo kao pravi nogomet, a ne fifa, čudno

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
10 godina
protjeran
Vodim 1:0 i lik pauza,vrti se vrijeme i zamrznu se igra,izadjem iz igre ono meni poraz.Div 8.
P.S. Sad se jedan hvali na fb, ima skor 187: 58 i otvoreno kaze da koristi cit.
Let the script is on your side
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Dybala me razocaro. Pace ko da mu je 60, 1 na 1 nikog proc, udarac nista posebno a o tom kako ga tresu u duelu necu ni da pricam, pokusat cu s Mandzom ako i on bude ispod prosjeka ostaje mi jos Bacca

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

.

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
je li vam se ikada desilo da u petercu punim drzite tipku za pucanje a igrac opali jedan na sat
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Ja sam zadnja 3 dana u "momentumu".

Bio sam u 2. diviziji, sad sam u 4., a ako se ovako nastavi za 3 dana ću biti u 7.

Od svih partija koje sam izgubio u tih par dana možda su me dvojica pobijedila jer su bolji i bolje igraju.

Sve ostalo je sprdačina.

Snimio sam 3 gola iz jedne runde koju sam izgubio 4-1.

Jedan gol mi je lijepo zabio iz slobodnjaka, a ostala 3 su sprdačina.

Ono što sam jučer pisao, svako moje izbijanje je takvo da protivniku lopta ostane u nogama, a ako nije to onda se moji igrači sudaraju međusobno.

Evo video da ne serem više.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Koji je vas skor? Ja sam ukenjo zadnjih 15ak tekmi sad mi je oko 101-27-80

0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam zadnja 3 dana u "momentumu".

Bio sam u 2. diviziji, sad sam u 4., a ako se ovako nastavi za 3 dana ću biti u 7.

Od svih partija koje sam izgubio u tih par dana možda su me dvojica pobijedila jer su bolji i bolje igraju.

Sve ostalo je sprdačina.

Snimio sam 3 gola iz jedne runde koju sam izgubio 4-1.

Jedan gol mi je lijepo zabio iz slobodnjaka, a ostala 3 su sprdačina.

Ono što sam jučer pisao, svako moje izbijanje je takvo da protivniku lopta ostane u nogama, a ako nije to onda se moji igrači sudaraju međusobno.

Evo video da ne serem više.

I što je svim ovim golovima zajedničko? Ono o čemu sam jučer pisao. Ovdje nema nogometa. Kreten primi jednog igrača i s njim dere dok ne zabije. Ostali mu igrači služe samo zato kaj ne može igrati jedan protiv jedanajst. U tom suludom pohodu lopta se uvijek odbija u for napadaču. Kako rekoh, probao sam tako igrati i to drži vodu. Odjednom se i meni događaju takve situacije iz kojih zabijam no ja tako ne doživljavam nogomet i tako mi se ne igra. Ovo je ebeno smeće od nogometa i nitko me ne može uvjeriti u suprotno a igrači se ponašaju idiotski da ne može idiotskiji. Smiješne su mi sada one priče od prije dva mjeseca kad su neki bili oduševljeni ai-om igrača. Fakat smiješno. Nikad veći debili nisu trčali travnjakom nego ove godine..

11 godina
FIFA 16

Jeste li iskoristili ovaj lagani market crash zbog fut uniteda i ovih lightning packsa? Prije tjedan dana sam prodao sve igrače skuplje od 5k i danas ih opet kupio. Evo primjer nekih cijena na pcu koje sam postigao... Prodao prije tjedan dana/kupio danas : Pogba 280k/190k, VIdal 73k/45k, lahm 63k/44k, Barzagli 15k/5k (isto sa bonucii, miranda i manolas), alex sandro 19k/8k, benzema 80k/47k, Handanović 18k/7k, marchisio 38k/22k, naingolan 33k/26k, aubumayeng 75k/46k. Reus, aguero i zlatan su pali sa 400k na oko 200 k (njih nisam imao)...Slijedeći market crash se očekuje na black fridaj, a nakon toga 1 mjesec toty.

0 0 hvala 0
10 godina
Danas igro protiv lika s aguerom messiem i tevezom u napadu, to je pre smjesno, svaki udarac, od kud god da je puknuo je gol bio, lik mi je dao 8 komada. Sto je najtuznije lik nema veze a vezom, ja sam mu uspio samo 4 utrpat. Igra ultra defending i nabijanje na ovu trojicu koji svojom carolijom daju iz bilo koje pozicije i bilo kojom nogom. Bljak

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Imam 50k i fitness squad, pa sad planiram napravit je*ački tim sa tih 50k na pc-u

http://www.futhead.com/16/squads/4545928/ da li ovo valja?

Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
matić_žu kaže...

Imam 50k i fitness squad, pa sad planiram napravit je*ački tim sa tih 50k na pc-u

Jučer sam na ovo potrošio 45k.. nekako mi draže igrati s ovim talijanima, no to je osobno..

13 godina
neaktivan
movie kaže...
matić_žu kaže...

Jučer sam na ovo potrošio 45k.. nekako mi draže igrati s ovim talijanima, no to je osobno..

Dobra ideja, pogotovo što je Morata zvijer ove godine, al sviđa mi se Jackson Martinez pa planiram ovakav hybrid.

http://www.futhead.com/16/squads/4611430/

Origin ID: mataraHD7
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Kada je u pitanju online igranje, ovo ne da je najgori nogomet ikada, nego je i najgora igra ikada, ovoliko gluposti i nekonzistencije nije zabiljezeno u povijesti. Ovo je mozda i igra sa najvecim procentom cheatera/lagera, jer izdavaca zaboli neka stvar, uz to jednostavno ne mogu da vjerujem otkud na ovoj planeti tolika kolicina jadova i bijednika od gamera. Ove godine sam se prevario pa ponovo dao novce za ovo smece, i to u nadi da ce se nesto popraviti, za ovu igru nema nade dok ne ukinu P2P.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
CaptainCloudless kaže...

Kada je u pitanju online igranje, ovo ne da je najgori nogomet ikada, nego je i najgora igra ikada, ovoliko gluposti i nekonzistencije nije zabiljezeno u povijesti. Ovo je mozda i igra sa najvecim procentom cheatera/lagera, jer izdavaca zaboli neka stvar, uz to jednostavno ne mogu da vjerujem otkud na ovoj planeti tolika kolicina jadova i bijednika od gamera. Ove godine sam se prevario pa ponovo dao novce za ovo smece, i to u nadi da ce se nesto popraviti, za ovu igru nema nade dok ne ukinu P2P.

Slazem se 10000% za to, ja osobno na pcu u div 1 nemogu povezat 5 normalnih tekmi... makar jedan citer i jedan lagger budu, jedan me nadigra i sad ti osvoji div1... uopce nije do skilla znaja igraca , ekipe. Sve je u sreci i kome se lopta bolje odbije u 90+ minuti...falilo mi 4 boda da osvojim ali te tekme sa dobivao na tako supski nacin da je i mene bilo sram penali razno razni, odbijene lopte, autogolovi stvarno uzas. Pa da najjednostavnije stvari poput chitera sa hebenim cheat enginom da nemogu uhvatit pa to je dno dna i da servere nemogu bolje organizirat. 

10 godina
Meni je najveci problem u dodavanjima, malo su previse nasumicno napravili primanje lopte, jednu tekmu mozes igrat ping pong kak ti igraci primaju loptu a drugu svaka lopta sto je primis ti skace iz noge, primis je u raskoraku itd. I sto me najvise zivcira to upce nema veze sa igracima koji dodaju i primaju loptu. Dodam driven pass sa pjanicem koji je lijepo okrenut prema marchisiu koji takoder gleda prema lopti, ovaj fula pass za tri metra, loptu pokupi protivnicki ramires i da perfektnu dijagonalu na sterlinga. I takve golove vecinom primam jer onda dobijem slom zivaca kak ljudima prolaze takve gluposti.

Bilo bi vrijeme za neki patch vise, bilo kakva promjena je dobro dosla.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Ne znam da li ste primjetili ali opet su usporili Fifu na PS4. Prvo je bila spora, pa brza pa ponovno spora. Ja se krećem oko divizije 4...i više se ne živciram. Boli me patka.

0 0 hvala 0
17 godina
Marijooo kaže...
Meni je najveci problem u dodavanjima, malo su previse nasumicno napravili primanje lopte, jednu tekmu mozes igrat ping pong kak ti igraci primaju loptu a drugu svaka lopta sto je primis ti skace iz noge, primis je u raskoraku itd. I sto me najvise zivcira to upce nema veze sa igracima koji dodaju i primaju loptu. Dodam driven pass sa pjanicem koji je lijepo okrenut prema marchisiu koji takoder gleda prema lopti, ovaj fula pass za tri metra, loptu pokupi protivnicki ramires i da perfektnu dijagonalu na sterlinga. I takve golove vecinom primam jer onda dobijem slom zivaca kak ljudima prolaze takve gluposti.

Bilo bi vrijeme za neki patch vise, bilo kakva promjena je dobro dosla.

A gle, teško će doći neki patch koji će to ispravljati kada je to njima savim ok i kada imaju drukčije viđenje nogometa od tebe i mene. Opet su porušili neke rekorde, opet se igra dobro prodaje i nemaju razloga išta mijenjati. Konačno svaki od kupaca igre može svakoga pobijediti i to je to. Malo bacim pogled i vidim da ljudi prigovaraju kad će doći one ili ove kopačke, hoće li doći update dresova repke te da je ronaldo promijenio frizuru. Ovo o čemu ti pričaš, baš i ne vidim da je nekome palo za oko. Pitaj nekoga tko je prošlu fifu dobijao po 8 komada koja mu je igra draža? I to je problem... sada svi možemo sve i to je lijepo... ali ne iz moje perspektive..

15 godina
FIFA 16

Sto kazete na jedan ovakav team  http://www.futhead.com/16/squads/4642375/ 

Neke preporuke za zamjenu mozda? Htio bi povezat malo talijanksu i francusku zbog ovog lacazeta za kojeg skupljam sad. Takoder pereyra mi se strasno svida u kombinaciji a pastoream , probao ih oboje i odlicni su mi

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
A nadam se da si u krivu, mislim da je izdaleka vidljivo da neke stvari nevaljaju, npr nemogucnost da s igracem ides prema lopti, te ako dodas igracu koji ima 3 metra iza leda protivnika, to je sigurno izgubljena lopta. Vec sam se naviko na to ali to nema veze s vezom. I kriminalno pozicioniranje krilnih igraca o kojem ti pricas od kad je izasla igra. Mislim da za tak neke stvari mora doc ispravak posto su brutalno nerealne
17 godina
Marijooo kaže...
A nadam se da si u krivu, mislim da je izdaleka vidljivo da neke stvari nevaljaju, npr nemogucnost da s igracem ides prema lopti, te ako dodas igracu koji ima 3 metra iza leda protivnika, to je sigurno izgubljena lopta. Vec sam se naviko na to ali to nema veze s vezom. I kriminalno pozicioniranje krilnih igraca o kojem ti pricas od kad je izasla igra. Mislim da za tak neke stvari mora doc ispravak posto su brutalno nerealne

Sve je meni jasno o čemu ti pričaš. No prije koji tjedan sam ti linkao kao mi pričamo o sranje igri a oni o rekordima i to ti je to.

Neke stvari su po meni namjerno napravljene kako bi se ograničili pojedini igrači i kako bi se dala šansa ovima koji slabije igraju.

Užasno mi je ali stvarno mi je užasno da sam počeo igrati kao neki ako hoću pobijediti. To ti je ona sranje igra s jednim igračem dok ne zabiješ gol ili penal. Ne mogu vjerovati da igra ide u tom smjeru i da se onemogućuje kreativnost igrača a uvodi debilizam cirkuskih i inim akcija koje nemaju previše dodirnih točki sa stvarnim nogometom..

A samo je malo nedostajalo da dobijemo odličan nogomet. No kao i uvijek do sada pohlepa za zaradom je pobijedila nad potrebom za realnošću ili bar potrebom za normalnom igrom koja ne pravi bedake od igrača. Tako da ti ja nisam optimist. Ove godine je to ovakva fifa i takva će ostati. Što će biti sljedeće godine vidjet ćemo, Sjetim se uvijek u ovakvim prilikama Suzane Mančić i legendarne rečenice: dragi igrače, više sreće u sljedećem izvlačenju..

10 godina
Sve stoji i sve je istina sto ti kazes, pare su im tu i realno mogu radit sta hoce a nemoraju ni ama bas nista napravit, tako je svake godine... Iskreno fut sam poceo igrat od 14ice, i to par mjeseci i onda sam kupio 15icu. Kolko sam ja skuzio svake godine podosta promjene gameplay jednim patchem koji izade bubam u 12. ili 1. mjesecu. Prosle godine su dosta promjenili (olaksali) branjenje i kolko tolko popravili golmana koji je opet bio koma al je u pocetku bio jos gori... Ti vec dugo igras i sta im nije to manje vise redovna praksa?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice