FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 591.873
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
mackocicko2004 kaže...

Ti kad nebi podjebao ti nebi bio ti !  hahahhah

Morata ima phy 73 ,Palacio 71 .Velika razlika bas . :)

Pa je... 

Morata 187 cm, strength 79

Palacio 175 cm, strength 61

Dybala 177 cm, strength 51

Ako ti je već jedan napadač  Dybala, ja bih drugog stavio Moratu, Balotellia, Mandžukića ili Higuaina.. raspored je nebitan, bitno je tko ti od navedenih više odgovara.

10 godina
protjeran
Morata mi je sad desno Dybala lijevo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Morata mi je sad desno Dybala lijevo!

Mislio sam na raspored navedenih igrača jer ih nisam slagao po kvaliteti. Inače ljevaka ja uvijek stavljam na desnu stranu a dešnjaka na lijevu.

kakav kralj

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 14:58 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Uzeo sam key,cekam da mi ga isporuce ovi idioti s Instant gaminga..Imam skinutu Fifu 16 skidrow neku s torrenta. Da li je preporuceno da skidam s Origina kada dodam key ili da ovu igram? 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
17 godina
Bash kaže...

Uzeo sam key,cekam da mi ga isporuce ovi idioti s Instant gaminga..Imam skinutu Fifu 16 skidrow neku s torrenta. Da li je preporuceno da skidam s Origina kada dodam key ili da ovu igram? 

Pa ako sam nešto platio ja bih do kraja igrao po propisima..

12 godina
neaktivan
Bash kaže...

pocni skidat s origina, kad dodje na jedan posto pauziraj, kopi pejstaj ovu skidrow u folder di je poceo skidat origin, resume download s origina i ustedit ces si nesto vremena. 

15 godina
neaktivan
FIFA 16

Evo, ja nisam mogao vjerovati što mi se dešava, igram seasons, dečko je arsenal a ja sam barca. Znači u toj utakmici sam ja pogodio jedno 4 puta gredu/stativu, a Čech mi je branio apsolutno sve, da sam sa crte pucao bi fulao, ali naravno, dečko pukne 2 puta na gol i to mu uđe, s tim da je golmana izvozao kao da je golman iz fife 15, a ja pored čecha nisam mogao prdnuti, čovjek me ubija sa remplanjem, čovjek se u mene zabija i nema faula, ja napravim isto i dosudi mi penal, mathieu ne može dobiti duel sa cazorlom, jednostavno ne razumijem šta oni rade sa ovom fifom, sa svakim updejtom je sve gora, danas u 8 utakmica sam preko 15 puta pogodio gredu/stativu, možda čak i više, da imam malo veći upload, uploudao bi tu tekmu sa arsenalom ali jbg. Do sada na ovakvu skriptanu tekmu nisam naišao, ali eto ga...

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Evo, ja nisam mogao vjerovati što mi se dešava, igram seasons, dečko je arsenal a ja sam barca. Znači u toj utakmici sam ja pogodio jedno 4 puta gredu/stativu, a Čech mi je branio apsolutno sve, da sam sa crte pucao bi fulao, ali naravno, dečko pukne 2 puta na gol i to mu uđe, s tim da je golmana izvozao kao da je golman iz fife 15, a ja pored čecha nisam mogao prdnuti, čovjek me ubija sa remplanjem, čovjek se u mene zabija i nema faula, ja napravim isto i dosudi mi penal, mathieu ne može dobiti duel sa cazorlom, jednostavno ne razumijem šta oni rade sa ovom fifom, sa svakim updejtom je sve gora, danas u 8 utakmica sam preko 15 puta pogodio gredu/stativu, možda čak i više, da imam malo veći upload, uploudao bi tu tekmu sa arsenalom ali jbg. Do sada na ovakvu skriptanu tekmu nisam naišao, ali eto ga...

Dobrodošao u klub!

10 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Dobrodošao u klub!

sjedi udobno se smjesti prevarenih ima svud

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Fifa je definitivno postala gora nego ikada, a mislio sam da ne moze gore od prosle godine, bar sto se tice cheatera/lagera.  Nedavno sam imao noc u kojoj su cak i passovi bili normalni uz normalno ponasanje igraca, pomislio sam da su patchirali igricu, ali uzalud sam se nadao jer sutradan je sve po starom bilo, igra je totalno nekonzistentna,  a uz to mi nikada nece biti jasno otkud toliki cheateri, a znam da nije do konekcije jer su se znale odigrati normalne utakmice sa Amerikancima, Afrikancima i sl. Bojim se da nikada nece promijeniti P2P sistem, jer njima se sve svodi na prodaju coinsa/pointsa, i uopce ih nije briga za nas zeljnih normalne postene igre, i uopste mi ne bude zao izgubiti od postenog covjeka, ali to je postala tolika rijetkost da ce postati mit....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Dobrodošao u klub!

Ma ne znam što da kažem, ovo se u 15 u ovoj količini nije dešavalo...

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Zadnjih par online tekmi, sa Marsa se vidi da me igra gura...Šta sam uradio? Krenuo igrati offline seasons i tamo pumpam formu i namještam golove svojim napadačima, koji na kraju tekme imaju ocjene 9.x. Kada odradim 2-3 offline, posložim ekipu i odem odigrati jednu online i gle čuda..., moj vratar (Moya) skida sve živo, a Piati i Vela probijaju sve živo, a svako odbijanac posprema mrcina Negredo. U vezi su mi Raketa, Garcia (kojeg sam pretvorio iz CAM u CM i šljaka fantastično) i Kryachowiak. Pepea i Godina sam potjerao i dofurao Mascherana, koji je doktor za ovu dvojicu pacijenata, koji igra ramu uz rame sa Mathieu. Sa Albom i Carvajalom sam od početka bio zadovoljan.

Dofurao sam još nekih igrača iz kategorije beastly players, pa malo ubacivam, kako bi iz*ebao ovaj vražiji sustav, te moram izdvojiti Bebe-a, koji je životinja i doslovno se dešava da mi se igrači sklonjaju, kada se sjurim sa njim prema golu. Maloprije sam doživio da mi mali Piati izvali nekog crnčugu u defanzivi protivnika, i zakuca pod gredu.

Je*bem ja njima....i njih i njihovu igru, momentum, klinac palac. Dao Bog da se pojavi netko treći, pa da izbriše ovu budaleštinu iz gaming industrije. Pas mater!

Something Inside so Strong
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2015 1:58 (TheMadNix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ma nepostoji nikakav momentum ni nista, kontrole nekad lagaju i tu te igra najvise izmasakrira i to je to.

Veci su problem ljudi koji su totalni idioti i odbijaju pokusat igrat nogomet nego igraju svoju neku verziju nogometa koju treba zakonom zabranit. Mucim se da nadem nekog normalnog protivnika i da poslje tekme nebudem isfrustriran. 90% ljudi igra na ultra defending sa brzim crncima naprijed i nabijanje lopte u sljepo, i kad shvatim da takvi igraju 1. Diviziju dobijem slom zivaca, covjek koji nema veze s fifom ocekivo bi kvalitetan nogomet u najvisoj diviziji najpopularnije nogometne igre a ne ovaj penis. A tu je i ekipa koja samo i jedno sto rade je uklizuje cijelu tekmu, i ako ti kontrole lagaju takvi te uniste ko malu bebu.

Sad igram protiv lika koji igra na ultra defending i dodaje se pol tekme u obrani i ceka da ja krenem na njega, imo je vise dodavanja nego barcelona u 90 min utakmice. Kakvi su to idioti i sta si oni briju da se kuze u nogomet ili koj k, meni stvarno nije jasno. Pa neigra se finale lige prvaka za nagradu od 50ak milijuna eura jbte, pa da se cuva lopta i pazi se na svako hebeno dodavanje, nakon 10 min tekme doslo mi da izadem van posto se lik nije mico sa svojih 25 metara. Odvratno

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Marijo FUT je skriptiran da voda ide na mlin onome ko gubi, guglaj momentum shift. Većina golova pada krajem prvog ili drugog poluvremena te čim zabiješ gol...Hebes igricu di bolji rijetko kada pobijedi, u čemu je onda svrha igranja onda???

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Dr.Feel kaže...

Marijo FUT je skriptiran da voda ide na mlin onome ko gubi, guglaj momentum shift. Većina golova pada krajem prvog ili drugog poluvremena te čim zabiješ gol...Hebes igricu di bolji rijetko kada pobijedi, u čemu je onda svrha igranja onda???

Ja redovno gubim a nisam dobar?!Sta cemo sad? :)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ti si van konkurencije.

16 godina

Taman sam postao novi čovjek odkad ne igram FIFA-u, 16-icu nisam igrao, al uredno pratim piskaranja u ovoj temi.
I eto, sutra mi rođendan i brat mi kupio FIFA-u (dugo nisam gamepad potrgao pa mu valjda čudno), izgleda da ću se pridružiti i vratiti onu žilu koja se tokom igranja nastanila na lijevoj strani čela.

Za žilu!

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ti si van konkurencije.

Skripte ,momentume pomagaj. :)

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ti si van konkurencije.

mi smo dobri a izgubimo ugl. zbog skripte ili nezasluzeno a ti zasluzeno izgubis

10 godina
protjeran
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ti si van konkurencije.

mi smo dobri a izgubimo ugl. zbog skripte ili nezasluzeno a ti zasluzeno izgubis

Dajte da pisem EA da vam podari svaku podijedu da ne placete vise ! :)

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Bok, 

Moze mi netko rec kako da namjestim grafiku na toj Fifi 16? Dosad sam samo na PSu igrao.. Imam Nvidiu 840M na laptopu,8Gb rama i I3 4030U procesor. Igra radi odlicno samo i na fullhdu su mi igraci cudni pomalo. Prihvacam i igranje na nizoj grafici,ali da je kvaliteta bolja. Molim vas pomagajte.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Odgovor tko je najbrži igrač u fifi16

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Jucer dok sam imao Playable sam mogao igrat bila je losija grafika onako cudni igraci,sad idem u igru kad je cijela instalirana i u menuu se ne prikazuju grbovi,igraci kada se biruaju dresovi su jednobojni,a u kad idem igrat nema tribina,svi igraci crno-zelene kocke. Kako to rijesit?

0 0 hvala 0
17 godina
Bash kaže...

Jucer dok sam imao Playable sam mogao igrat bila je losija grafika onako cudni igraci,sad idem u igru kad je cijela instalirana i u menuu se ne prikazuju grbovi,igraci kada se biruaju dresovi su jednobojni,a u kad idem igrat nema tribina,svi igraci crno-zelene kocke. Kako to rijesit?

Teško je nešto na daljinu reći. Više manje hardver koji imaš trebao bi biti dovoljan za ugodno igranje. Možda ti je nešto u postavkama grafičke kartice postavljeno što bi trebalo promijeniti. Za početak sve stavi po difoltu pa vidi. Ako nisi trebalo bi staviti zadnje drivere za grafičku. Na kojoj rezi igraš? Probaj smanjiti rezoluciju pa vidi mijenja li to što... malo se poigraj sa svime. Jesi skidao kompletnu igru s neta ili si kemijao s piratskom verzijom kako bi uštedio par GB skidanja kako su ti sugerirali?

10 godina
neaktivan
FIFA 16
Naš gordan bunoza je najbrži igrač :) http://www.futhead.com/16/players/8672/gordan-bunoza/.Jednom ja bezveze upalio da igram sa pescarom protiv utda i zaletio se po ljevoj strani kad posao smalling na mene i bunoza ga odnese umalo mu koljeno iskrivio kako je jak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Evo i najsporijeg igrača ove godine

TOTW 9

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2015 16:11 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Ako.je pc onda repair igre! Inao sam isti skucaj,svi igraci od glave do pete u sahovnicama. Boju sam zaboravio.
Let the script is on your side
13 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Ako.je pc onda repair igre! Inao sam isti skucaj,svi igraci od glave do pete u sahovnicama. Boju sam zaboravio.

Zeleno-plave. Evo skida se opet. 

17 godina
mackocicko2004 kaže...
Ako je pc onda repair igre! Imao sam isti slucaj, svi igraci od glave do pete u sahovnicama.

To je u redu s obzirom da se igra proizvodi u Dubravi!

11 godina

Kako vi igrate?Meni je fifa skroz neigriva nakon onog update-a jer svaki put kad idem tražit protivnika zaledi se to traženje i moram izaći iz igre svaki put.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice