- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skriptirano je da uvijek ide u korist onoga ko gubi...Koliko sam puta vodio na poluvremenu 2:0 i na kraju bilo x ili izgubio, a da ne pričam da sam dobio utakmice koje sam na poluvremenu gubio 3:0...Jbg usrana politika EA-a.
Druga minuta, korner za protivnika. Centaršut u 5 m. Lagano izlazim s golmanom. Nigdje nikoga, svi van peterca. Odjednom golman se posklizne i sjedne na guzicu, lik uletava i zakucava s par metara u praznu mrežu???? Nakon par minuta matna situacija. Odigram par dodavanja i odjednom aguero sam na petercu. Spremam se lagano pospremiti loptu u mrežu. No ne može samo tako gol pasti na drugoj strani. Odjednom se aguero prima za nogu, bol je jača od guranja lopte u praznu mrežu i ode prilika u nepovrat. Sljedeći napad trči aguero kao zvijer. Ekspresno se oporavio.. Po prvi puta gasim igru jer ovo nema smisla... znam da ovo nema veze s fantomskim momentumom, jednostavno se dogodi. No meni više ne. Od sada jednostavno u ovakvim situacijama gasim igru i čuvam živce za stare dane..
Jednostavno ne znam što napravim da isprovociram ovakve smiješne situacije. Da sam ih sve snimao imao bi šaljivi kućni video koji bi bio hit..
Skriptirano je da uvijek ide u korist onoga ko gubi...Koliko sam puta vodio na poluvremenu 2:0 i na kraju bilo x ili izgubio, a da ne pričam da sam dobio utakmice koje sam na poluvremenu gubio 3:0...Jbg usrana politika EA-a.
Druga minuta, korner za protivnika. Centaršut u 5 m. Lagano izlazim s golmanom. Nigdje nikoga, svi van peterca. Odjednom golman se posklizne i sjedne na guzicu, lik uletava i zakucava s par metara u praznu mrežu???? Nakon par minuta matna situacija. Odigram par dodavanja i odjednom aguero sam na petercu. Spremam se lagano pospremiti loptu u mrežu. No ne može samo tako gol pasti na drugoj strani. Odjednom se aguero prima za nogu, bol je jača od guranja lopte u praznu mrežu i ode prilika u nepovrat. Sljedeći napad trči aguero kao zvijer. Ekspresno se oporavio.. Po prvi puta gasim igru jer ovo nema smisla... znam da ovo nema veze s fantomskim momentumom, jednostavno se dogodi. No meni više ne. Od sada jednostavno u ovakvim situacijama gasim igru i čuvam živce za stare dane..
Jednostavno ne znam što napravim da isprovociram ovakve smiješne situacije. Da sam ih sve snimao imao bi šaljivi kućni video koji bi bio hit..
i ja da sam snimao sve te situacije tužio bi ih na sudu i ako ne bi dobio bar pet miliona maraka odštede trebalo bi onda zemlju u sunce nabiti da zauvijek izgori
Stigao neki skoro 200mb update za fifu...
Zanima me u carreru npr imam bayern na jednom saveu i tsv munchen na drugom,i htio bih uzeti iz kataloga da mi klub preuzme neki bogatun pa dobim jos para,ali mi ne nudi da odaberem ocu li na bayerna ili tsv,kako on zna kamo to ukljucit,onda to stavi na oba ili kako?
Zanima me u carreru npr imam bayern na jednom saveu i tsv munchen na drugom,i htio bih uzeti iz kataloga da mi klub preuzme neki bogatun pa dobim jos para,ali mi ne nudi da odaberem ocu li na bayerna ili tsv,kako on zna kamo to ukljucit,onda to stavi na oba ili kako?
izgleda ništa bitnog jer i dalje je verzija 1.4 samo se onaj broj nakon toga promijenio... znači neka mala nadogradnja..
evo pronašao sam što donosi nadogradnja..
http://fifaforums.easports.com/en/discussion/110121/fifa-16-title-update-3-pc?sf42286164=1
poz, moze netko napisati koje slidere koristi na world class, ja sam probao nekoliko, ali il je nemoguce proc cpu na sredini i doc do gola ili previse drze posjed i nikako ne idu naprijed, treba mi neka zlatna sredina gdje i oni napadaju i pucaju a i gdje ja mogu proc, a ne da svaki moj pokusaj il dodavanja i driblanja, ono kao osice njih 2-3 na meni nema izlaza. a na 50-50 je dosadno, samo drze posjed i to je to.
poz, moze netko napisati koje slidere koristi na world class, ja sam probao nekoliko, ali il je nemoguce proc cpu na sredini i doc do gola ili previse drze posjed i nikako ne idu naprijed, treba mi neka zlatna sredina gdje i oni napadaju i pucaju a i gdje ja mogu proc, a ne da svaki moj pokusaj il dodavanja i driblanja, ono kao osice njih 2-3 na meni nema izlaza. a na 50-50 je dosadno, samo drze posjed i to je to.
ja igram na legendary i podesio sam nesto malo slidera poslat cu ti kad upalim ps,ali kad igras na legendary nemoj bespotrebno trcati kad oni imaju loptu na sredini vec na l2 se polako mici i kontroliraj igru
Nakon patcha ne zeli uc u fifu, stisnem play i samo stoji... itko imao sliccan problem? Pokusao sam na repair ali opet nista.
ja igram na legendary i podesio sam nesto malo slidera poslat cu ti kad upalim ps,ali kad igras na legendary nemoj bespotrebno trcati kad oni imaju loptu na sredini vec na l2 se polako mici i kontroliraj igru
Sto ne igrate FUT offline?Skupljas coinse i polako gradis tim?Ima i wc i leg .tezina ali nema slidera :)
Ja se vrtim 4-5 div. nikako dalje ne ide ali bar skupljam coinse ,jbg !
izgleda ništa bitnog jer i dalje je verzija 1.4 samo se onaj broj nakon toga promijenio... znači neka mala nadogradnja..
evo pronašao sam što donosi nadogradnja..
http://fifaforums.easports.com/en/discussion/110121/fifa-16-title-update-3-pc?sf42286164=1
https://www.webdesignstudio.ba projekti:
https://advokat-prnjavorac.com
https://epravo.ba/
https://www.bih-pravo.org
https://www.anwalt-derbeste.de
https://www.advokat.attorney/
http://www.drzavljanstva-advokat.com
https://www.medijator-prnjavorac.com
http://www.forum-bosanskog-naroda.de
http://www.drzavljanstva-BiH.de
https://www.autostakla-novus.com
http://www.drzavljanstva-advokat.de/
https://www.pravobih.com
https://www.almaprnjavorac.com
http://www.advokat-numanovic.com
Sto ne igrate FUT offline?Skupljas coinse i polako gradis tim?Ima i wc i leg .tezina ali nema slidera :)
Necu da igram fut jer to je sistem koji me pravi budalom to je pay to win.Zasto bi igrao fut kad se samo nasekiram i ima puno vise skripte i updateom su ubrzali gameplay
Necu da igram fut jer to je sistem koji me pravi budalom to je pay to win.Zasto bi igrao fut kad se samo nasekiram i ima puno vise skripte i updateom su ubrzali gameplay
Kad vec igras offline zar nije bolje igrati FUT offline ? Nema skripti ,doduse,mozda i ima ali nije mi frka ! :)
Kad vec igras offline zar nije bolje igrati FUT offline ? Nema skripti ,doduse,mozda i ima ali nije mi frka ! :)
Nije bolje jer i tu ima skripti pogotovo u boljim divizijama.Pa ako ima skripti na careeru i na custom tournamentu mora biti i na futu,7 puta ispadao u detvrtifinalu svjetskog i osmi put prodjem cetvrtfinale i u polufinalu i finalu protivnice zabiju autogol i to kakav.Rekao sam ova igra je jedan sistem
sprint speed 35, pass error 65, oboje vrijede i za cpu i usera. Probao sam zadnjih nekoliko dana ovako i dobre ekipe igraju dobro, utakmice su teške dok one slabije više ne mogu igrati poput Barcelone. Ako ti se čini prelako stavis domaće utakmice na world class, gostujuće na legendary. Ili cpu smanjis error dodavanja. Originalne postavke kako sam našao su error na 70 što mi je bilo previše, tj cpu nije mogao spojiti nekoliko dodavanja, ipak je bilo prelako. Ovo mi se za sada čini ok i igra je puno zanimljivija nego što je bila s onim nemogućim dodavanjima od strane cpu-a i da mi ekipe iz treće engleske igraju ko barca i imaju 95% točnih dodavanja. Također igram s crossing na manual pošto i oni sada često ne pogađaju svako nabacivanje pa da kompenziram njihove greške.
Pozdrav..evo ja koristim ove od gnemija.. http://www.operationsports.com/forums/ea-sports-fifa-sliders/859516-gnemis-fifa-16-house-hybrid-career-mode-sliders.html
Nema skripti u futu offline? Pa je li ti imaš oči? Doduše, koliko vidim uvijek igraš na najlakšem pa to ne možeš niti osjetiti jer na toj težini nemoguće je izgubiti. Ja igram kroz divizije ultimate ligu, najtežu i trenutno sam druga liga. U zadnje tri tekme morao bih dobiti sve tri da uđem u prvu ligu što se čini dosta ambicioznim s obzirom na okolnosti tj. pokvarenosti igre. Toliko ebanja u zdrav mozak, toliko pokvarenosti i toliko skripte nisam nikada nigdje vidio. Neke tekme jednostavno moraš izgubiti a golove koje tada primaš su nešto nevjerojatno. Znači, ove godine ovo je nešto najbolesnije što sam vidio. Igra te pravi budalom iz tekme u tekmu...
Igram div 4, 3 na semi pro ( za vadjnje) , jedna na wc, ostale na proff.Zabavljam se,uzivam u igri,ne psujem Boga i ne nerviram sebe i druge okolo !
Igram div 4, 3 na semi pro ( za vadjnje) , jedna na wc, ostale na proff.Zabavljam se,uzivam u igri,ne psujem Boga i ne nerviram sebe i druge okolo !
pa igraj na legendary a ces vidjeti
Jucer sam primjetio kad sam zabio gol da se desilo nesto pesovski :D ugl. sa nekih 25+ metara malo iz desnog, igracica je opalila desnom nogom unutarnjom stranom kopacke, a lopta je imala kontra rotaciju i naravno kontra fels. i to samo kakav fels, lopta je trebala ic cca 3-4 metra van gola i onda odjednom, kad je bila oko tocke za penal, brutalno skrenula prema golu. sta je jos najzesce udarac je bio po podu i neki polutraljav, ali je nakraju ispao super precizan, uz samu stativu. naravno i golmanica je kumovala golu jer je skroz kasno reagirala, da je krenula na vrijeme doslovno bi i brzinom hoda stigla uhvatit loptu...
proff . mi je limit ,sto da se mucim ,na leg. cini mi se ove god nisam ni probao.
Danas sam dobio gol iz nemoguće situacije.
Lik mi uđe s Wallcotom u 16 m i zabije se u desnu stranu.
Ja ga lagano pratim i pazim da ne uleti lijevo da može pucati.
Lopta mu je bila praktički na crti, pomislih gotovo, aut je.
Još ga malo pustim jer sam mislio da nema šanse da se nešto izrodi iz ovoga jer sam sve pokrio.
Dečko opali i zabije gol.
Bio je znači na samoj crti s desne strane.
Moj golman uz stativu, dodiruje stativu ramenom.
Kako je ušlo?
Pogodio je golmana u glavu i od nje se lopta odbila u gol.
Golman nije ni pokušao ruke dignut.
Valjda je i on mislio da lopta ide u aut :P
Nisam snimio, na žalost, jer mi je pred kraj runde router odlučio napraviti 24-satni restart - jebo sam mu mamu.
Danas sam dobio gol iz nemoguće situacije.
Lik mi uđe s Wallcotom u 16 m i zabije se u desnu stranu.
Ja ga lagano pratim i pazim da ne uleti lijevo da može pucati.
Lopta mu je bila praktički na crti, pomislih gotovo, aut je.
Još ga malo pustim jer sam mislio da nema šanse da se nešto izrodi iz ovoga jer sam sve pokrio.
Dečko opali i zabije gol.
Bio je znači na samoj crti s desne strane.
Moj golman uz stativu, dodiruje stativu ramenom.
Kako je ušlo?
Pogodio je golmana u glavu i od nje se lopta odbila u gol.
Golman nije ni pokušao ruke dignut.
Valjda je i on mislio da lopta ide u aut :P
Nisam snimio, na žalost, jer mi je pred kraj runde router odlučio napraviti 24-satni restart - jebo sam mu mamu.
Događalo mi se da iz te situacije lik puca i nabije mog golmana od kojeg se lopta odbije u gol. Nešto kao u bilijaru, moj golman mu posluži kao mantinela..
Moze pomoc ljudi, znaci instalirao sam visual studio 2010 jer mi je treba nesto za faks(orididi je) i sad nemogu fifu16 pokrenut vise. Znam da je vjerojatno problem u nekim od onih windows redistributable fajlova ali sve sam provjerio i repairao i nikako nemoze uc. Ne baca nikakvu poruku ni nista.
U potrazi za dobitnom formulom u FUT modu, skoro da sam pao na dno. Jednostavno nema šanse da vežem 3-4 pobjede za redom...Čak sam počeo sumnjati da pojedini imaju nekakv cheat, jer često mi se desi da krenem dobro, stignem do vodstva, nakon čega se čitava situacija na terenu mjenja i protivnik mi sa jednim igračem dolazi do peterca i zakucava loptu u mrežu. Malo mi je čudno da netko tko nema igru, odjednom ima moć, da sa jednim igračem bez problema dođe do peterca i zakuca loptu u mrežu.
Ovo stanje uvijek prepoznam, jer dok upravljam sa svojim igračima, jednostavno osjetim neki klinac, koji me guši i davi, te u biti imam dva protivnika na terenu. Da, stvar bude čudnija, uvjek mi se desi nekakvo shranje poslije takvih tekmi u samom menu-u, tj. pri izlasku iz match-a.
U tom silnom očaju, odlučio sam napraviti ekipu, tako što sam kupio 11 (+sub.) igrača iz jednog kluba (Man C.), kako bi imao sve "zelene", ali tek sam onda naje*ao... Izgubivši volju odlučio sam se na draft online avanturu i izvukao ovih 11: https://i.gyazo.com/eb2b5b26cdda77cb060734ad5d854aef.jpg , sa kojim sam došao do samog kraja i pokupio nagradu, + dobio inspiraciju da složim ekipu iz La lige u istoj formaciji. Posložim si sve onako krasno-divno i otkrijem da mi ova formacija super leži, poslije 3 sezone FIFE i igranja 4-4-2(2).
Znači, imam igru i postižem golove, ali u odbrani mi se dešava živa pomutnja, a da stvar bude čudnija, po statsima ta odbrana nikad nije izgledala jača i bolja (Alba-Godin-Pepe-Carvajal). Bekovi se super ponašaju, ali ova dvojica centralni stopera su ubij Bože. Kao da sam stavio dvojicu bronze anonimusa.
Ne mogu vjerovati da ova dvojica, toliko puta mogu samo nijemo posmatrati i da ih je toliko teško kontrolirati, jer cijelo vrijeme imam osjećaj, kao da sam na ledu. Pa jbt.-e, pogledajte te statse...
Jedan kolega veli da je sve ovo jedan sustav, koji nam čupa živce, ali mora postojati neka caka, kojem se može za*ebati taj isti sustav...Budući da nemam više toliko vremene za FIFU, odlučio sam da u kasnom noćnom terminu igram max. 2-3 tekme, koje ću pomno pripremati, namjerno obarati chem., imati obavezno na klupi 3 vrhunska CDM tipa De Rossi i pri povoljnom rezultatu, tamo negdje pred kraj tekme stisnuti pauzu i pormjeniti formaciju u 5-3-2 i naštiklat bunkerčinu i samo izbijati loptu, dodavati se između 2 igrača sve dok to mogu, tuč, kosit, ma sve živooo, dok ne čujem posljednji zvižduk.
kolega themadnix suosjecam sa tobom... moje zadnje tri tekme mogu komotno u rubriku vjerovali ili ne...
1. tekma, i ja i protivnik stvaramo sanse, fulamo 1 na 1, golmani nam brane nemoguce sve do 88. minute. drzim loptu cca 30m od gola i idem dodat napadacu na 16m, njegov igrac presjeca loptu koja se od pete drugog protivnickog igraca odbija mom napadacu u for, ali dosta u koso, iz ocaja puknem i lopta nekako traljavo, sporije od dodavanja ode u gol kraj golamana koji ju je doslovno gledao, bacio se tek kad je lopta prosla crtu. izvada majstor centar, fauliram ga negdje kraj aut linije i to oko centra. lik nabije loptu u mojih 16m, trojca moja na njegovog kepeca, kroz mog igraca prode lopta, odbije se od njegovog ramena i proseta kraj golmana u gol. izvedem centar, ostanem stajat jer mi se neda vise, a isto tako je ostao i protivnik, ocito neka postenjacina kojoj isto nista nije jasno haha...
2. tekma, tvrda igra sa obje strane, mozda 2-3 udaraca, ali nista u okvir i onda pred kraj baaaam, zabijem golcinu sa 30-tak metara... nakon toga je opet bilo sve po starom do sudacke nadoknade dok mu se lopta nije ili doslovno pocela lijepit za igraca ili svako krivo dodavanje koje je sam presjekao odbilo se od mog igraca njemu. sa takvom pomoci vise sile sam lagano primio gol..
3. tekma, kao sta je vec netko prije napisao, dobio sam gol iz mrtvog kuta, tj moj golman si ga je zabio, to je bilo na pocetku tekme, i ugl. bila je normalna tekma sa podosta sansi sa obje strane sve do jednog kornera kojeg sam zaradio. prije toga sam ih izveo 5-6 i nisam imao nikakve sanse u skoku. kada sam izveo ovaj korner, dva njegova igraca su fulali loptu u skoku, golman je odletio u prazno, a moj igrac na petercu ustopao loptu i zabio.
ne znam sto reci nakon ovog osim da cu sad malo preci na pes, cisto da se odmorim od fife, a kad izade football manager mislim da me fifa vise nece vidjet :D
Dali itko ima problema s FIFom poslije ovog update a ?? U squad u nakon odigranih par meceva mi se vec par puta desava da mi se vrti stalno konekcija za trazenje protivnika i tu zamrzne mi izbornik ne mogu dalje dok ne rst igru. Evo sad u Draft modu 4 puta mi izbacuje protivnika kad pocne mec ili oni sami izadju nznam to i od sva 4 lika budem bolji u prvih par minuta i naravno na petom slucaju dobijem lika s IF CR om i Messi em i izgubim cccc
Dali itko ima problema s FIFom poslije ovog update a ?? U squad u nakon odigranih par meceva mi se vec par puta desava da mi se vrti stalno konekcija za trazenje protivnika i tu zamrzne mi izbornik ne mogu dalje dok ne rst igru. Evo sad u Draft modu 4 puta mi izbacuje protivnika kad pocne mec ili oni sami izadju nznam to i od sva 4 lika budem bolji u prvih par minuta i naravno na petom slucaju dobijem lika s IF CR om i Messi em i izgubim cccc
Evo ja imam taj problem i pun mi ih je k.... vise i njih i servera i svega
Evo ja imam taj problem i pun mi ih je k.... vise i njih i servera i svega
Također, kontaktirao sam support i rekli su mi da rade na rjesenju tog problema
Također, kontaktirao sam support i rekli su mi da rade na rjesenju tog problema
Lijepo je znati da vode brigu o svojim krajnjim korisnicima te da će nedostatke otkloniti u najkraćem mogućem roku! Nakon prvih neslužbenih rezultata ovo je druga lijepa vijest večeras...