FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 598.948
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 16
Dr.Feel kaže...

Koja je fora sa izrodima koji sa brončanom ekipom uđu u igru i izađu odmah, što dobivaju time? SUmnjam da to rade zbog 100 i kusur coinsa, pa potrošeni contracsi na 11 igrača ih koštaju više...

Who bolan cares
14 godina
FIFA 16

Oprostite ako je , no imam FIFU 16 za PS3,
zanimalo bi me da se može( ako da, kako i na koji način) odabrati sudca za utakmicu?
Jednostavnu tu mogućnost ne vidim, sve odaberem stadio, vrijeme, vrijeme igre, težinu, loptu, itd ali sudca nikako...

hvala vam na svakom odgovoru

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

ujadilo mi igrati sa njemcima, prešao bi na englesku ligu, ima li ko da sastavi kakav dobar team od 200 000 

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dejan1471 kaže...

ujadilo mi igrati sa njemcima, prešao bi na englesku ligu, ima li ko da sastavi kakav dobar team od 200 000 

Ajde neki egzotični hybrid da ti netko slaže ali engleze...? Više manje svi imamo želju igrati s nekih petnajstak engleza i sad je samo stvar budžeta, ništa više..

Što sad očekuješ da netko umjesto tebe provjerava cijene i uglavlju ti onda te igrače u navedeni budžet? Nemoj ovo shvatiti kao kritiku, samo glasno razmišljam...

14 godina
movie kaže...
dejan1471 kaže...

Ajde neki egzotični hybrid da ti netko slaže ali engleze...? Više manje svi imamo želju igrati s nekih petnajstak engleza i sad je samo stvar budžeta, ništa više..

Što sad očekuješ da netko umjesto tebe provjerava cijene i uglavlju ti onda te igrače u navedeni budžet? Nemoj ovo shvatiti kao kritiku, samo glasno razmišljam...

Pa hvala Bogu da je kritika i skroz je na mjestu. Glupljeg zahtjeva od "ajde mi složite momčad za XXX para", teško da može biti. Eventualno da pita hoće li netko i igrati umjesto njega...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
FIFA 16

Najbolji savjet ti je da prestaneš igrati ovo sranje, živci će ti biti zahvalni...

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Oprostite ako je , no imam FIFU 16 za PS3,
zanimalo bi me da se može( ako da, kako i na koji način) odabrati sudca za utakmicu?
Jednostavnu tu mogućnost ne vidim, sve odaberem stadio, vrijeme, vrijeme igre, težinu, loptu, itd ali sudca nikako...

na kick offu?ja znam na prijasnjim fifama sam mogao birati obicno bi to bio cickavi dackuigny a ako igras englesku ligu fa savez stavi suca to ti nemozes :) jer tako se ne bi mogle namjestati utakmice :)

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Gdje mogu custom taktiku sredit, jedino kad nadje protivnika mogu ali se iducu tekmu odma izgubi i moram ponovo

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Gdje mogu custom taktiku sredit, jedino kad nadje protivnika mogu ali se iducu tekmu odma izgubi i moram ponovo

na futu moras svaku tekmu namjestati dok na sesonsu ne,ovu igricu necu vise zvati fifa vec sistem :) jer je sistem kao na kockarskim aparatima kako ono dadne tako je :) uostalom smije li se znati kakvu taktiku koristis ima li ikakva filozofija da podjelis sa nama :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 16:51 (hanteed).
14 godina
hanteed kaže...

na kick offu?ja znam na prijasnjim fifama sam mogao birati obicno bi to bio cickavi dackuigny a ako igras englesku ligu fa savez stavi suca to ti nemozes :) jer tako se ne bi mogle namjestati utakmice :)

ma ne mozes, ja probo sve zivo, sve lige i mjesovito ali nista.....

10 godina
neaktivan
FIFA 16
isto kao sto sudac nemoze mjenjati odluku kada pogrijesi
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
hanteed kaže...
miikaa77 kaže...

na futu moras svaku tekmu namjestati dok na sesonsu ne,ovu igricu necu vise zvati fifa vec sistem :) jer je sistem kao na kockarskim aparatima kako ono dadne tako je :) uostalom smije li se znati kakvu taktiku koristis ima li ikakva filozofija da podjelis sa nama :D

U futu odi da igraš protiv team of the week, namjesti si custom tactis i izađi iz utakmice na fut home. Nakon toga će ti svaku utakmicu zapamtiti custom tactics.

14 godina
neaktivan
Ako netko hoce igrat samnom neka mi posalje whisper u chat da se mozemo sloziti. Volio bi sa domacom ekipom igrat PRO clubs www.twitch.tv/53copceco
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Obratite pozornost na minutu :)  (nije moj gameplay!)

https://streamable.com/p6ap

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

Dali se itko bavi Custom Tactics ?? Dali je moguce spremiti postavke ili svaki put ih moram nanovo raditi ?? 

Trenutni BPL Team 

Ako netko ima kakav savjet za upgrade, imam 17k ( trazim nacine za trade :P idu ali polako )

- Cabaye me odusevio u 22 utakmice 9 golova s obzirom da je CDM impresivan rezultat-

-Fellaini sam koristio i u FIFI 14 odlican mi je veznjak, snazan defenzivno i ofenzivno orijentiran i jednostavno moram imati u momcadi jednog barem pravog defenzivca-

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 20:57 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Dali se itko bavi Custom Tactics ?? Dali je moguce spremiti postavke ili svaki put ih moram nanovo raditi ?? 

Trenutni BPL Team 

Ako netko ima kakav savjet za upgrade, imam 17k ( trazim nacine za trade :P idu ali polako )

- Cabaye me odusevio u 22 utakmice 9 golova s obzirom da je CDM impresivan rezultat-

-Fellaini sam koristio i u FIFI 14 odlican mi je veznjak, snazan defenzivno i ofenzivno orijentiran i jednostavno moram imati u momcadi jednog barem pravog CDM a-

malo skrolaj gore i vidjet ces

12 godina
neaktivan
hanteed kaže...
L1nNk kaže...

malo skrolaj gore i vidjet ces

Probati cu ( cak mislim da sam istom metodom i pokusavao ) jer spremi meni custom taktiku dok sam ja u FUT u ali cim izadjem iz igre iduci put opet pravi nanovo, mislim nije problem ali malo je iritantan sistem :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 21:07 (L1nNk).
15 godina
FIFA 16

je ima bas odredeno kada se dijele ovi giftovi ili je to random?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

jel ima netko problema sa konstantim trzanjem igre u futu?

običan online mi radi bez greške...

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

ovi paketi su takvo sranje nevjerojatno.. u zadnja 2 dana sam otvorio vise od 10-ak zlatnih packova od kojih su 3 bila jumbo i doslovno nisam dobio nijednog igraca za kojeg sam vise od 700 coinsa dobio.. sad odigrao fut draft i 3 pobjede i 1 poraz, sveukupno cu inkasirat mozda 3-4 k coinsa ako i toliko

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

sto mislite da organiziramo fut turnir ali da se smiju koristiti samo non rare igraci

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Ja sam za
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ako ste za turnir, mozemo to vrlo lako organizirati ovdje na bug.hr. Imam spremne tabele, ako ce mo igrati po sustavu champions league. Mozemo zaciniti stvar, tako sto ce ulaz biti 3k za ukupno 32 igrca. Mozemo odrediti neka ogranicenja, a i ne moramo. Ako ste ZA, posaljite mi pp, ovdje na bug.hr?

Something Inside so Strong
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2015 16:49 (TheMadNix).
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...
hanteed kaže...
miikaa77 kaže...

U futu odi da igraš protiv team of the week, namjesti si custom tactis i izađi iz utakmice na fut home. Nakon toga će ti svaku utakmicu zapamtiti custom tactics.

Nista drug, moram opet prije tekme uprijet na custom, a kad izadjem iz igre opet moram podesavat..

11 godina
neaktivan
FIFA 16

I moj jedan: 

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ljudi, imate kakvih sugestija na kojim igracima se posebno moze zaradit na FIFI 16? Na FIFI 15 je bilo dosta igraca i dosta sam lako dobivao na aukcijama, snipe-ao i zaradivao, a na 16, na aukciji igraci idu kao za svoju pravu cijenu, slabo dolazi na market (nazalost puuuno manje nego ps4/x1)
I sta je onaj autobot, kao da kupuje sam igrace npr po noci dok spavam i ostavi da radi... Jel ima netko iskustva s tim?

Siky1234
14 godina

Nakon igranja sa custom taktikom i lutanja oko formacije ( najcesce sam igrao 4-3-3(4) uspio sam slozit ekipu koja kida sve redom. Iduce pojacanje je Godin ili Pique na stoperu i onda krecem na napadaca (vjerovatno Jackson Martinez) u paru sa Amrabatom.

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Koliko je cijena Otamendija na PC? Na PS4 je skocio s 40 na 55k

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Koliko je cijena Otamendija na PC? Na PS4 je skocio s 40 na 55k

Od 50k pa naviše ali nitko ne bida pa je upitno koliko stvarno vrijedi? Evo na PS4 trenutno ide po 65k. Idem ga prodati. Razumljivo je da mu je cijena porasla jer ga ovaj tjedan nema u packovima. Kad krene poslije srijede cijena će mu pasti...

edit: ode za 67k, nije loše...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2015 23:36 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice