FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 596.726
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FIFA 16
CroatianRacer kaže...

bit ce igra dostupna za sat-dva, baš me zanima hoce li bit shebana ko 15, sto se tice microstutteringa, vsynca i ostalog.

Pa vjerojatno će biti, iako je meni 15 radila ok kad bi stavio u postavkama 60 fps lock, ali nisam.

Stavljao sam na no fps limit i u nvidia control panelu na vsync adaptive, tako da sam imao 60 fps i u cutscenama i prekidima.

11 godina

Na mom stroju se vrti perfektno 15ica bez stutteringa i u 60 fpsa, jedina razlika između PC i ps4 što sam primijetio igrajući kod frenda je sjena stadiona u cutscenama 

14 godina
FIFA 16

Jos manje od pol sata  I onda cu ga morat skidat 2 i pol sata zbog mog super brzog interneta haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Jos manje od pol sata  I onda cu ga morat skidat 2 i pol sata zbog mog super brzog interneta haha

Šta nije u 20h po našem vremenu?

Koristite blage riječi i jake argumente
14 godina
FIFA 16

Ja se nadam da je 6pm UK, saznat cemo za 13 minuta

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
KiCo77 kaže...

Šta nije u 20h po našem vremenu?

i ja mislim da je 7pm UK, ali nadajmo se da će prije 

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
10 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

bit ce igra dostupna za sat-dva, baš me zanima hoce li bit shebana ko 15, sto se tice microstutteringa, vsynca i ostalog.

Mene je izluđivalo ono povremeno trzukanje, kada brži igrač uhvati sprint, iako sam cijelo vrijeme imao stabilnih 60 FPS. Isto tako mi se dešavalo, da lopta u letu i to na sredini terena, zna sitno sjeckati ili trzati, prilikom ispucavanja vratara. To me toliko živciralo da sam znao po čitav dan vrtit po postavkama grafiče kartice, smanjivati detalje, ali ništa..., što znači da je do igre...

Something Inside so Strong
13 godina
neaktivan
TheMadNix kaže...
CroatianRacer kaže...

Mene je izluđivalo ono povremeno trzukanje, kada brži igrač uhvati sprint, iako sam cijelo vrijeme imao stabilnih 60 FPS. Isto tako mi se dešavalo, da lopta u letu i to na sredini terena, zna sitno sjeckati ili trzati, prilikom ispucavanja vratara. To me toliko živciralo da sam znao po čitav dan vrtit po postavkama grafiče kartice, smanjivati detalje, ali ništa..., što znači da je do igre...

To se rijesavalo sa RivaTunerom, jos davno davno mislim cak i fifa 13 sam bio napisao tutorial za to...

Origin ID: ReaLazio
14 godina
TheMadNix kaže...
CroatianRacer kaže...

Uključiš triple buffering i riješeno. Možeš preko rivatunera ili control panela od grafičke, ako se da.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Hexfire kaže...
TheMadNix kaže...
CroatianRacer kaže...

Uključiš triple buffering i riješeno. Možeš preko rivatunera ili control panela od grafičke, ako se da.

D3DOVERRIDER [ 200kb programcic - ne moze biti jednostavniji a radi svoj posao ]

http://community.pcgamingwiki.com/files/file/84-d3doverrider/

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 19:06 (L1nNk).
13 godina

@CroatianRacer

Mene više interesuje hoce li napokon Fifin gameplay biti na nivou da nmž davati neke kick of golove i pretrčavati sa pola terena...tek nakon 2 godine igranja fife sam shvatio zašto je PES uvijek bio u prednosti

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 19:13 (Artem).
13 godina
neaktivan
Artem kaže...

@CroatianRacer

Mene više interesuje hoce li napokon Fifin gameplay biti na nivou da nmž davati neke kick of golove i pretrčavati sa pola terena...tek nakon 2 godine igranja fife sam shvatio zašto je PES uvijek bio u prednosti

Citaj malo gore moji post, trcanje pada u vodu...usporena je igra, cak mozda i u drugu krajnost...da sad primjer ronaldo nemoze pobjec pikeu...i tako...da ga pike bez problema stigne i tako dalje...

14 godina
FIFA 16

Vjerovatno ce ubrzat ko i prosle godine.. Vidim na forumu vec otvaraju peticije da ostave brzinu igre kakva je u demu haha

edit: i da, bit ce da je 7pm uk :'(

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 19:16 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
L1nNk kaže...

D3DOVERRIDER [ 200kb programcic - ne moze biti jednostavniji a radi svoj posao ]

http://community.pcgamingwiki.com/files/file/84-d3doverrider/

Ma da, nisam se mogao sjetiti kak se zove. Dio je Rivatunera, ali ne treba cijeli RT instalirati nego je dosta to.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Nema na čemu :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 19:20 (razbijach**).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Izasao demo za PC, 3.54GB

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Vjerovatno ce ubrzat ko i prosle godine.. Vidim na forumu vec otvaraju peticije da ostave brzinu igre kakva je u demu haha

edit: i da, bit ce da je 7pm uk :'(

Nadam se da nece ubrzat igru radi klincarije koja placE jer nemoze sa ronaldom prec sve igrace...

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Dečkovi,idemo??!?? 

AJMOOOOO AJMOOOOO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

kaj samo ja ne mogu nigdje naći taj demo ? :O

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

di ste točno našli demo? gledam po originu i nigdje ga nema
EDIT: FIFA 16- try fifa 16 demo... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 19:33 (LittleM).
13 godina
neaktivan
Reedy kaže...

obrati pažnju na sliku ;) ja sam tako probao,resetirao pc i pojavilo se ;)

15 godina
neaktivan
FIFA 16

meni nema na originu -.-'

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ugasi se upali origin, log out - log in i to je to...

Zanimljivo PC verzija ima cak gigu manje od PS4 verzije...vjerovatno na PS4 je nekomprimirani zvuk..

16 godina
lazicki88 kaže...
Reedy kaže...

obrati pažnju na sliku ;) ja sam tako probao,resetirao pc i pojavilo se ;)

nahh, isto je :D

10 godina
FIFA 16

evo i moje pici

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

Volim ovaj VDSL... 16min traje skidanje. :D

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Hexfire kaže...
SimeKZ kaže...
EDIT: Malo sam cacko po originu ( meksickom i brazilskom ). Posto je Brazilski real brutalno opao ( nisam znao )... tecaj je 1,7-8 ovisi... Deluxe verzija vas izade kojih 284kn. Obicna, oko 225-230kn. Dok je na meksiku deluxe verzija 303kn. Pa tko hoce jos malo ustedit... evo ga.

Ne radi više preko brazilskog.

Sta je onda sljedece najjeftinije? Čile il neki site koj preprodaje keyeve?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 19:55 (KiCo77).
11 godina
FIFA 16

Restartao origin i pojavilo se...Blažena optika i 13 MB/sec.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 19:48 (Dr.Feel).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Artem kaže...

@CroatianRacer

Citaj malo gore moji post, trcanje pada u vodu...usporena je igra, cak mozda i u drugu krajnost...da sad primjer ronaldo nemoze pobjec pikeu...i tako...da ga pike bez problema stigne i tako dalje...

nisi u pravu ako se nepoigras sa sliderima igra je i dalje brza a smanjen je pace i to je odlicno napravljeno a gameplay je i dalje brz -prebrz zato strpljenje i slideri

15 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...

Restartao origin i pojavilo se...Blažena optika i 13 MB/sec.

blago se tebi, ja se natežem sa t-comom oko svoje kutije za internet vec 6 mjeseci, ne zele ju zamjenit, kutija u raspadnom stanju, da mi zamjene to mogo bi uzet vdsl, 30 ili 50 mbit, ovako sam na adslu, 15 mbit .....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice