FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 762.898
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...

Imam odbranu ,seria A,dobio sma Ribery u packu ,i Millera,steta mi je da ih ne ubacim u tim ali onda Doumbia se ne uklapa i kvari kem.

Moglo bi kao na slici ali mi je Doumbia iz Ruske lige jbg !

Opet imaš dva igrača s che6? Tevez na cdm-u? Ako hoćeš imati max che onda ćeš morati složiti nešto slično onome što sam ti napravio. Što će ti ribery s che6? Bolje ga prodaj pa slaži nešto gdje ćeš iskoristiti pun potencijal svakog igrača...

Jbg nisam skontao da je chem. pojedinih igraca bitan ,ja sam gledao samo da mi je ukupan chem. blizu 100 % ! :)

P.S. Ovo je najbolje sto mogu da sastavim od postojecih igraca ,samo da kupim Bernata ,valjda nije skup ! :)

P.S.S. Klinjo od 10 god voli ovaj drugi tim ! :)Razumijem ga u potpunosti ! :)

I umjestu gundogana stavi lahma i super,svi na savrsenom chemu.

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo skrpio sam tim ,jos mi treba RB da se slaze sa Muller-om,znaciNjemac iz Bundeslige !

Moze li Kevin da prodje ?

Ili da umjesto Mullera ubacim Candrevu i Maicona?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 11:05 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
genius_ kaže...

Evo skrpio sam tim ,jos mi treba RB da se slaze sa Muller-om,znaciNjemac iz Bundeslige !

Zamijeni de rossia i marchisia i mozes zamijeniti za bilo kojeg RM i RB iz seria a

17 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...
genius_ kaže...

Zamijeni de rossia i marchisia i mozes zamijeniti za bilo kojeg RM i RB iz seria a

Da li je Muller bolja opcija od Candevre ?Na osnovu toga cu dalje da pakujem ?

15 godina
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...

Imam odbranu ,seria A,dobio sma Ribery u packu ,i Millera,steta mi je da ih ne ubacim u tim ali onda Doumbia se ne uklapa i kvari kem.

Moglo bi kao na slici ali mi je Doumbia iz Ruske lige jbg !

Opet imaš dva igrača s che6? Tevez na cdm-u? Ako hoćeš imati max che onda ćeš morati složiti nešto slično onome što sam ti napravio. Što će ti ribery s che6? Bolje ga prodaj pa slaži nešto gdje ćeš iskoristiti pun potencijal svakog igrača...

Jbg nisam skontao da je chem. pojedinih igraca bitan ,ja sam gledao samo da mi je ukupan chem. blizu 100 % ! :)

P.S. Ovo je najbolje sto mogu da sastavim od postojecih igraca ,samo da kupim Bernata ,valjda nije skup ! :)

Kako De Rossi Cam? pa jel ti gledas nogomet..

PSN: Chov1ch
13 godina
genius_ kaže...

Okani se talijana i pređi na švabe.

Napad Ramos - Lewandowski

Ribery - Muller krila.

Cam - De Bruyne

CDM - Lahm

Obranu iskombiniraj s jeftinijim švabama ako nemaš za skuplje - recimo Rodriguez lijevi bek - Groskrojtz desni bek.

CB Naldo mislim da nije skup?

Golman - Leno

[19xx] 4ntraks
17 godina
genius_ kaže...

Opet ti se ne uklapa gundagon u prvoj kombinaciji a u drugoj je de rossi nesretno rješenje na poziciji CAM

15 godina
Skilledžija kaže...
genius_ kaže...

Ribery - Muller krila.

Cam - De Bruyne

CDM - Lahm

Obranu iskombiniraj s jeftinijim švabama ako nemaš za skuplje - recimo Rodriguez lijevi bek - Groskrojtz desni bek.

Golman - Leno

Ako zeli iskoristit riberya onda ga mora igrat na lw ili lf.. ja bi rado isao na opciju ribery-lew u 4-3-2-1

17 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Skilledžija kaže...
genius_ kaže...

Ribery - Muller krila.

Cam - De Bruyne

CDM - Lahm

Golman - Leno

Ako zeli iskoristit riberya onda ga mora igrat na lw ili lf.. ja bi rado isao na opciju ribery-lew u 4-3-2-1

Ribery i Muller su mi LM i RM !Ajde mogu da ih stavim na LW i RW ?!4-3-3

Moze i ovako !  chem 100 %Moram kupiti samo 2 igraca !

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 13:34 (genius_).
17 godina
genius_ kaže...

Osobno caceres mi je prenizak za CB a thiago premekan za CM u tako ofenzivnoj formaciji..

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Osobno caceres mi je prenizak za CB a thiago premekan za CM u tako ofenzivnoj formaciji..

Poludicu vise od Fife,srecom,ide lijepo vrijeme,pivo,rostilj,koke ....

Imam Barzaglija za CB ?! Jer on bolji od Caceres-a ?

15 godina
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...

Poludicu vise od Fife,srecom,ide lijepo vrijeme,pivo,rostilj,koke ....

Imam Barzaglija za CB ?! Jer on bolji od Caceres-a ?

Vidic, Barzagli, Castan jedan od njih sa chielliniom i nes pogrijesit..

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Daj složi jedan tim i probaj igrat, što ti ne paše promjeni, bezveze sada tu lijepiš 10 timova. Probaj i gotovo.

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja nemrem vjerovat kakva je ovo suga od igrice,znaci igram sada i ja popusim gol sa 35 metara,oke svaka cast decku super ju je stisnuo,druga akcija odmah,izgubim loptu on gura krilu u for(depayu) i naravno dođe do korner zastavice i onda najbolja scena koju sam do sada vidio,moji stoperi(david luiz i thiago silva) krenu sprintat izvan kaznenog udarca,ali niti na njegove igrace,nego cisti sprint i frajer skuzi i ubaci i gol,ja si mislim mozda sam slucajno stisnuo cb joins attack pa rekao prebacim na neku drugu taktiku,nakon 10 minute opet ista scena,da skratim pricu frajer mi je tako 5 golova dao a to nisam mogao nikako zaustaviti,ovo je stvarno previse,poceo sam sve vise igrat ostale igrice i ako fifa ne napravi nekakav veliki zaokret u 16-ici necu je vise nikada kupiti,jer ovo je stvarno vec previse da ima tako retardiranih bugova i toliki milion problema,a oni jedino sto poduzimaju je unistavanje coinsellera(zato sto dovoljno ne zaraduju na fifa pointsima).SMIJESNO.

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Meni prd neki dan lik dao gol kojem se vjerojatno i on smijao.

On nabaci na Costu i ja ga blokiram sa Silvom ili Luizom - nisam 100% koji je bio.

I ne može Costa doć do lopte, nema teorije da prođe do nje... ona lagano uđe u šesnaesterac i golman istrčava.

Reko, sad će je golman ćopit i idemo dalje.

Kurac, golman samo protrči pored lopte... valjda je vidio ženu na tribini pa ju krenuo poljubit?

Ja već pustio Costu, reko moja lopta, i što će Costa - ni kriv ni dužan uzme loptu i lagano u gol spremi.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15
Danas sam odlučio malo trgovati na marketu pa sam uočio neke meni neobjašnjive situacije. Lik je kupio ibru i bacio ga ponovno na market. Start 500k, buy now 510k. Dakle, gdje je tu zarada? U najboljem slučaju kupio ga je za 500k i ako ga proda za 510k dobit će nakon odbijenog poreza 485k coinsa???? Najbolja fora kaj nije jedini. Takvih situacija koliko hoćeš.
Vidim da cijene padaju pa sam prodao nekoliko najvrijednijih igrača pa kad im cijena padne kupim ih ponovno po nižoj cijeni. Smiješno je sve ovo oko marketa u ovom trenutku...

Inače kad pričate o samoj igri uz sve pisdarije, meni je i dalje neshvatljiva situacija kad mi lik uklže s leđa i polomi mi grača da ga moram ispeljati van igre i pauzira pet tekmi a da sudac nije svirao ništa. Kako je k vragu moguće s leđa odnijetu protivniku loptu, dignuti igrača u zrak, ozlijediti ga da mora van i da pauzira pet tekmi a da ne napraviš prekršaj? Ta situacija me najviše frustrira..

Nakon toga rak rana su mi zaleđa. Gotovo svako mi je sumnjivo a više mi ne pušta ponovljenu snimku da se uvjer da sam u pravu. Pusti kad je sve čisto a savku knap situaciju mi ne reprizira. Zašto? OK, zaleđe je.. pokaži mi ga.. U nekim situacijama o inteligenciji igrača ne bih jer i kokice imaju veću inteligenciju od najboljih igrača svijeta u ovoj igri..
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Inače kad pričate o samoj igri uz sve pisdarije, meni je i dalje neshvatljiva situacija kad mi lik uklže s leđa i polomi mi grača da ga moram ispeljati van igre i pauzira pet tekmi a da sudac nije svirao ništa. Kako je k vragu moguće s leđa odnijetu protivniku loptu, dignuti igrača u zrak, ozlijediti ga da mora van i da pauzira pet tekmi a da ne napraviš prekršaj? Ta situacija me najviše frustrira..

Nakon toga rak rana su mi zaleđa. Gotovo svako mi je sumnjivo a više mi ne pušta ponovljenu snimku da se uvjer da sam u pravu. Pusti kad je sve čisto a savku knap situaciju mi ne reprizira. Zašto? OK, zaleđe je.. pokaži mi ga.. U nekim situacijama o inteligenciji igrača ne bih jer i kokice imaju veću inteligenciju od najboljih igrača svijeta u ovoj igri..

Koliko sam ja puta pao u šesnaestercu, a od penala ni "P".

Ovo s zajeđem sam i ja skužio - nema više replaya.

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Ovo za penale, on mene potrga o nema penala, ja napravim istu stvar napravim dobim crveni i penal, a za zaleđa, kako tu kradu, to su milometarska zaleđa, a pomoćni imaju bolji vid od sokola jbt.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Ovo za penale, on mene potrga o nema penala, ja napravim istu stvar napravim dobim crveni i penal, a za zaleđa, kako tu kradu, to su milometarska zaleđa, a pomoćni imaju bolji vid od sokola jbt.

Danas lik napravi piruetu i doslovce se zabije u mene. Ja stojim, nisam se niti pomaknuo. Oba sjednemo na guzicu a on dobije penal? Znači, ušao je u moju putanju i zabio se u mene koji mirno stojim i čekam ga. Kaj da mu se maknem?

Drugu tekmu dobijem penal a ne znam za što. Pozorno gledam snimku i ništa ne vidim, doslovce ništa ne vidim. Nitko pao, nitko se zabio, ništa... a penal za mene. Ne znam jesam li igrao nepravedniju fifu u zadnjih pet godina od ovog smeća?

10 godina
neaktivan
movie kaže...
Chkomatore kaže...

Ne računaju toty i tots kao inform... Ako gledaš tako, onda ih i ronaldo već ima 4. Mislim samo na if i motm kartice. Ali to ne mora da znači da neće sada napraviti izuzetak, ipak je dao 5 golova, samo kažem da se ne iznenadite ako ne bude dobio

Pa jel vidiš da ima 4 IF kartice i po jednu toty i tots. Znači ukupno 6 kartica..

Evo maknuo sam ti toty i tots karticu pa baci pozor još jednom pa broj do četiri..

http://gyazo.com/cfce24d1e86c31904edaad835479f231

Jeste, u pravu si, moja greška 

13 godina
neaktivan
movie kaže...
U nekim situacijama o inteligenciji igrača ne bih jer i kokice imaju veću inteligenciju od najboljih igrača svijeta u ovoj igri..

HAHAHAHAHAHAHA 

Slažem se s ovime 100% :D

I always tell the truth.Even when I lie.
12 godina
neaktivan
FIFA 15

I predobro mi je kada igram tipa sa alexisom,oni lik je stvarno pakao za cuvati,lik ima onog sugavog onuohu il kak se vec zove i samo gura alexisa na pod cijelo vrijeme i sudac nista,znaci povuce me za dres(zuti karton),zbog toga me uhvati i srusi u kaznenom prostoru bez da loptu dotakne(zuti a veoma cesto i crveni i naravno penal),sta ja dobijem? kontru od njega na nepostavljenu obranu.Logika na vrhuncu,stvarno.

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 15

meni je najodvratnije kad mi protivnicki igrac ude u 16,znaci moj igrac je sa njim u duelu drzim samo A i frajer ide puknuti loptu lupi sa nogom moga igraca padne i penal sta reci...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 22:44 (toma20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toma20 kaže...

meni je najodvratnije kad mi protivnicki igrac ude u 16,znaci moj igrac je sa njim u duelu drzim samo A i frajer ide puknuti loptu lupi sa nogom moga igraca padne i penal sta reci...

Ovo je najčešći penal u ovogodišnjoj fifi. Ispada da kad lik uđe u 16m moraš od njega bježati kao vrag od tamjana i nadati se najboljem, da će fulati..

Nismo se sjetili spomenuti prednost. Danas sam imao lijep primjer prednosti na kanadski način. Lik ima loptu, malo ga stisnem ali on uspije dodati prvom do sebe, ovaj opet doda sljedećem a sljedeći trećem koji izgubi loptu ali sudac vrati  prednost jer je onaj na početku rečenice bio pod prekršajem. Ja ne znam jesu li oni ikad pogledali nogometnu utakmicu i je li znaju kaj znači prednost?

Neke stvari u ovoj igru su tako banalne i jednostavne za ispraviti i nije mi jasno da se ponavljaju godinama..

17 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Daj složi jedan tim i probaj igrat, što ti ne paše promjeni, bezveze sada tu lijepiš 10 timova. Probaj i gotovo.

Odigrali smo za vikend sto mali sto ja oko 20 tekmi online i nije lose,samo mi se ne svidja sto se moji igraci i dalje sudaraju kao ludi padaju jedan preko drugog i sl.Koliko sam primjetio sad je glavna fora ici do kornera pa ulaziti u 16 m ,doci do 5m uz gol liniju  i onda loptu u sredinu ako ima nekoga ?!Ili korner kratki pa slicno nesto ?!

Ovo je konacan tim ,znam da je Thiago los ali ne dam pare za nista bolje !Za lagano pimplanje moze da prodje !

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2015 7:22 (genius_).
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozdrav ljudi,nakon odlaska sa T-coma na VIP internet,zaključao mi se račun (your FUT account is locked,itd...),probao sa promjenom

sigurnosnog pitanja,promjenom lozinke, i to više puta,ali badava,neće,pa neće otključat,više neznam što da radim...

Dajte neki savjet,otišao sam na ea.help stranice,sve probao,ali nšta...

0 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

Odigrali smo za vikend sto mali sto ja oko 20 tekmi online i nije lose,samo mi se ne svidja sto se moji igraci i dalje sudaraju kao ludi padaju jedan preko drugog i sl.Koliko sam primjetio sad je glavna fora ici do kornera pa ulaziti u 16 m ,doci do 5m uz gol liniju  i onda loptu u sredinu ako ima nekoga ?!Ili korner kratki pa slicno nesto ?!

Ovo je konacan tim ,znam da je Thiago los ali ne dam pare za nista bolje !Za lagano pimplanje moze da prodje !

Sudaraju ti se cijelo vrijeme zato što držiš stisnuto stalno R1 u obrani...

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Ne drzim stalno ,samo kad treba da stignem nekoga !Cak ni X ne drzim stalno ,pomalo pratim sam igraca sa LS ali onda moram sprint jer nece da trci sam ako ne drzim X ?!A ako drzim X onda je kao lako predriblati igraca ,tako kazu,lako ispadne ?!

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2015 10:37 (genius_).
15 godina
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...

Ne drzim stalno ,samo kad treba da stignem nekoga !Cak ni X ne drzim stalno ,pomalo pratim sam igraca sa LS ali onda moram sprint jer nece da trci sam ako ne drzim X ?!A ako drzim X onda je kao lako predriblati igraca ,tako kazu,lako ispadne ?!

U ovoj fifi doslovce trebas koristit X samo kad ponekad treba "izravnat" nekog igraca.. vecinom samo sa ljevim anologom markiras igraca dok dribla i to e to..

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Interceptions nikad nije imao veću ulogu kao u ovoj FIFI i jednako je važan u samim statsima pojedinog defanzivca kao i onaj tvoj osobni za gamepad-om. Mnogi od nas su svjedoci da ako se malo opustiš, moguće je da ti protivnik odmah sa centra pretrči kompletnu odbranu i pospremi loptu u mrežu, te zato valja biti spreman u bilo kojem trenutku i fokusirati se na odbranu prije nego protivnik iznese loptu do centra, a način kako držati linije i te kako postoji.

Origin ID: gunmetal_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2015 11:07 (gunmetal).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice