FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 763.110
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Samo na FIFI 15 Mandzukic pići po terenu ko dva Bejla, hebem ti igricu vise, mora da neki bogati govnari iz inostranstva nakupuju coinsa pa napucavaju atribute igraca, svima im pace preko 95. Pirlo trci brze od Walcota

0 2 hvala 0
10 godina
Re: FIFA 15
Amazon637 kaže...
Marijooo kaže...

Ja stvarno nekuzim ovu igru vise... Imam osjecaj da sto duze igram sve losije igram :/ Zadnja tri dana svaka tekma izgleda tako da u prvih 20 min fulam bar tri zicera, onda dobijem gol iz kornera ili neki smjesan gol, protivnik stavi park the bus. Nemam vise uopce volje za igrat... Nisam znao da ocjene idu do 10, mislio sam da je 9.9 najvise ali zadnjih dana protivnicki golmani ubijaju. Odvratna igra iz EA sportsa. 

Pošto igraš više vjerovatno si napredovao u bolje divizije, pa zbog toga nastaju problemi. Ja isto nikako da se maknem s četvrte...

U prvoj sam diviziji ali nije ti neka razlika, puno bolje protivnike sam imo u 4. i 5. diviziji, ovdje svi samo na pace igraju... Rijetko dode neko da fakat zna igrat, takvih je vise bilo u laksim divizijama. Sto mi je najsmjenije u ovoj igri je da me vise strah momcadi sa 78-79 ocijenom nego 84-85 {#} Pace whore igra 

13 godina
neaktivan
FIFA 15

http://prntscr.com/57ztew

Smiješni su ko njihovi serveri :Đ

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Bonjasky93 kaže...

Samo na FIFI 15 Mandzukic pići po terenu ko dva Bejla, hebem ti igricu vise, mora da neki bogati govnari iz inostranstva nakupuju coinsa pa napucavaju atribute igraca, svima im pace preko 95. Pirlo trci brze od Walcota

Smijesan si a i naporan vise... 

To ocito imas neku potrebu isprvljati svakog tko ima drugacije misljenje.Nemisle svi kao i ti,tako da nemoj se javljati na svaku poruk sa kojom se neslazes.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Upravo je tvoj post takav... i molim te ako nemas nista pametnije za napisat, nemoj niti pisat.

Lik place od kad je doso u ovu temu... prica da je neki pro player a Mandzukic mu pretrcava obranu, hebote led meni Doumbia nemoze proc kraj Zambrana i Topraka al' njemu sve zivo prolazi. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Ja nemam problema bas s obranom vise super je haha okvirno ove godine mi se svidja sto stvarno nemoras imat brzog defndera da dobro igras obranu... bas sve je u postavljanju.. ok cahill je pacer u jednu ruku najbolji cb kojeg sam probao ove godine poslje njega koscielny al npr vlaar je isto odlican dok me kompany iznevjerio ovu fifu.. top 3 bpl cba su mi cahill>koscielny>vlaar .. okvirno kad se naviknes na igru uopce ti netrebaju pace igraci.. preferiram pace samo na lb i rb i na lw/lm rw/rm... zato jer se vecinom u prvih par koraka igraci od brzeg do sporijeg malo razlikuju. dok na full speed se to ful osjeti.

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

Neznam ni ja sta mi je bilo, potrosim 130k na paketice, najbolji igrac fabregas, ovo stvarno nema nigdje

0 0 hvala 0
14 godina
pc_fan005 kaže...

Neznam ni ja sta mi je bilo, potrosim 130k na paketice, najbolji igrac fabregas, ovo stvarno nema nigdje

Ja mislim da toga ima svugdje, osim kod par sretnika koji uspiju izvuc nesto dobro.

Da svatko zarađuje na packovima market bi bio u *.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
FIFA 15

Ali gledam na marketu PC verzija u 7:05 već  ljudi imaju IF Isca, shaqiri, welbecka, treba stvarno puno puno srece sa ovim, eto zaradiovao sam par tjedana za nista, ipak mislis da u 17 paketica zaredom moze uletit nesto da ti bar vrati ulog koji si ulozio {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

I jos jedna stvar, igrati FUT na PC-u i na ps3 su dva razlicita svijeta. 

0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Moglo se bidat preko 15m pomocu jedne aplikacije za mob, ne sjecam se vise

Ne može, to je shebano prije par mjeseci. max kaj možeš bidati je 15 milja..i sve aukcije su sada do 15 milja.. nema niti jedne preko 15 milja..

14 godina
neaktivan
FIFA 15

ne znam kako nitko ne primjeti (ili je to samo meni), al kad lopta putuje zrakom, često se vidi kako trokira, najčešće kod brzih dodavanja po zraku...sve ostalo mi ide glatko, inače nemam "stutteringa", ali samo to ponašanje lopte je čudno, ne utječe na gameplay ali bode u oči (kad sve ostalo ide glatko u full detaljima). Isti sindrom trokiranja lopte u zraku javlja se bez obzira na postavke detalja i rezolucije, jedino se malo više primjeti kad stavim na "no FPS limit"...tada se automatski gasi VSync (na "lock on 60 FPS", VSync je uključen...vidi se u .ini fajlu), ali uključio sam VSync preko nVidia control panela pa on stalno radi. Igrao sam se sa postavkama, ali trokiranje lopte se uvijek vidi... čudno, jer u FIFA-i 14 je bilo sve ok kaj se toga tiče... jel tako još nekima? šteta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Jel itko koristi ovu postavku osim mene: No limit FPS u FIFA 15 postavkama + Adaptive Vsync u Nvidia Control Panelu.

Nema onog problema da fps padne na 30 u nekim dijelovima igre, već stalno radi na 60 i tu i tamo padne za koji fps (ne na 30 fps-a) ako grafička doživi veliko opterećenje.

Jedino što sam morao je isključit AA skroz jer mi grafa ne može to žvakat, ono ipak je stara dosta.

Fortune favours the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Aciboy kaže...

ne znam kako nitko ne primjeti (ili je to samo meni), al kad lopta putuje zrakom, često se vidi kako trokira, najčešće kod brzih dodavanja po zraku...sve ostalo mi ide glatko, inače nemam "stutteringa", ali samo to ponašanje lopte je čudno, ne utječe na gameplay ali bode u oči (kad sve ostalo ide glatko u full detaljima). Isti sindrom trokiranja lopte u zraku javlja se bez obzira na postavke detalja i rezolucije, jedino se malo više primjeti kad stavim na "no FPS limit"...tada se automatski gasi VSync (na "lock on 60 FPS", VSync je uključen...vidi se u .ini fajlu), ali uključio sam VSync preko nVidia control panela pa on stalno radi. Igrao sam se sa postavkama, ali trokiranje lopte se uvijek vidi... čudno, jer u FIFA-i 14 je bilo sve ok kaj se toga tiče... jel tako još nekima? šteta...

Meni se to također dešava i stvarno je iritirajuče... Moju konf. možeš vidjeti pod my pc.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 12:29 (billyevo).
14 godina
neaktivan

ma nema veze to sa konfom jer ja imam slabiju i stariju konfu (phenom II x6 1055t 2,8GHz, 8GB DDR3, i MSI geforce gtx 460 1GB hawk), pa se vrti na 60 FPS, osim cut-scena, replaya... čudno, mislim da je tako većini ljudi, ali očito ne obraćaju pažnju na to... kaj su napravili da se odjednom stvori taj bug... {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 13:00 (Aciboy).
12 godina
neaktivan
Aciboy kaže...

ma nema veze to sa konfom jer ja imam slabiju i stariju konfu (phenom II x6 1055t 2,8GHz, 8GB DDR3, i MSI geforce gtx 460 1GB hawk), pa se vrti na 60 FPS, osim cut-scena, replaya... čudno, mislim da je tako većini ljudi, ali očito ne obraćaju pažnju na to... kaj su napravili da se odjednom stvori taj bug... {#}

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 18:13 (L1nNk).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

ima li tko ideju zasto sam od posljednih 9 protivnika igrao protiv 5 brazilaca, 2 amerikanca, jednog turcina i jednog britanca.... 

optima ? cd-key ? (kupio sam ga na jednoj od web stranica koje prodaju cd.keyeve...) , izludit ce me ovo...

0 0 hvala 0
17 godina
dZelja kaže...

ima li tko ideju zasto sam od posljednih 9 protivnika igrao protiv 5 brazilaca, 2 amerikanca, jednog turcina i jednog britanca.... 

optima ? cd-key ? (kupio sam ga na jednoj od web stranica koje prodaju cd.keyeve...) , izludit ce me ovo...

Mislim da je ipak kuglica ruleta za to zaslužna.. ne kužim što će te izluditi? Kakve ima veze s kim te spoji ako pošteno igra?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 21:37 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Nadam se da je slucajnost. Ali vec pomalo sumnjam da je neki drugi problem u igri. Izludjuje me jer laga nenormalno, svaki potez kasni, pravi slideshow... Uostalom probaj bilo koji fps ili sportsku igru igrati sa nekim na drugom kraju svijeta... 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Jel itko koristi ovu postavku osim mene: No limit FPS u FIFA 15 postavkama + Adaptive Vsync u Nvidia Control Panelu.

Nema onog problema da fps padne na 30 u nekim dijelovima igre, već stalno radi na 60 i tu i tamo padne za koji fps (ne na 30 fps-a) ako grafička doživi veliko opterećenje.

Jedino što sam morao je isključit AA skroz jer mi grafa ne može to žvakat, ono ipak je stara dosta.

Meni ne pada FPS, i sve je manje-više ok, ali ovo trzukanje lopte dok je u zraku je stvarno čudno i mislim da je nešto do njih a ne do mene.

11 godina
neaktivan
FIFA 15
Evo ovako kad kupim neki item stavim ga u my club i kasnije ga ne mogu prebacit nikako na igrace

0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Evo, o ovome ja pričam. Bidam max 15 milja i tako stoji dva dana

http://gyazo.com/b084c029e36fe11551e79faccc9b1166

A onda zadnji dan ovo

http://gyazo.com/a2dcc58d65f2fb71a7460aca93cc3b35

i opet ja ispušio...

Kako je moguće ako sam ja prvi bidao? Trade offer?

12 godina
neaktivan
movie kaže...
KiCo77 kaže...

A onda zadnji dan ovo

i opet ja ispušio...

Ovo se moze shvatiti jedino kao trollanje, jedina opcija je trade offer. Stovise ne mozes odustati od prodaje kad jednom karticu stavis na transfer listu. A Bid preko 15m mislim da vise nije u mogucnosti tako da zbilja osim trade offera ne postoji druga mogucnost zasto se to dogadja. 

11 godina
FIFA 15

evo moj team ko hoce nek me doda na originu tomakmet :) pozz   

fut fut
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 12:13 (toma20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

pitanje jedno... odigrao 2 tekme i dobio... bodove od jedne tekme nisam dobio, od druge kao jesam ali vidim samo da sam dobio u onom početnom ekranu di stisneš na online sezonu kada uđeš u ultimateteam

slika

http://i57.tinypic.com/2w1v62s.jpg

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
toma20 kaže...

evo moj team ko hoce nek me doda na originu tomakmet :) pozz   

Ovaj Callejon je zesci trn u oku...

11 godina

da mislio sam uzet rodriga iz valencie,jedino ako ces mi poslat 1.5 m coinsa za balea onda nema problema 

evo ako si mislio na njega radi chemistrya mogu i ovako...

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 13:55 (toma20).
13 godina
Zasto bi bale bio opcija kraj jos njih. Stavi Pedra tamo...
11 godina
neaktivan
movie kaže...

A onda zadnji dan ovo

i opet ja ispušio...

zasto je na jednom deadeye, a na drugom basic, jel to isti? :D

10 godina
FIFA 15

Dobro pa ova igra je fakat retardirana. Uvijek igram jedino ako je dobra veza sa protivnikom i zadnjih dana em sto se namucim nac nekog za igrat i onda jos mi i steka non stop... najgore je sto treba proc sekunda i pol da doda ili pukne. stvarno treba imat celicne zivce za ove gluposti. prije mi jedna od deset steka sad jedna od deset ne steka. nek si vise puse k ea sports i njihova igrica 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice