FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 766.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 15

jel danas izlazi nove team of the week..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
matić_žu kaže...

Hebem ti pokvarenu igru. Iako mi je mijenjanje igrača na manual i dalje mi ne da da promjenim na igrača kojeg želim kada protivnik ide u kontru, nego moram ko idiot 20x stisnit L1 da promjeni, i to ako promjeni na drugog igrača onda to bude neki deseti igrač koji nema veze s obranom. Ali zato kada ja idem u kontru, držim R1 i desni analog da si igrač sam gurne u for odjednom mi promjeni igrača. A kad protivnik ima ispucavanje sa golmanom idem uvijek s onom taktikom iz PES6(potrčati sa igračem, promjenit na drugog i tako ga spriječiti da doda umjesto ispuca), ali čim stisnem L1 meni stavi na desnog beka.

Pucanja!? Probao sam sve opcije, ipak igrači su najneprecizniji na asissted. Ja osim slobodnjaka nisam zabio gol izvan 25 metara, koliko god da napunim lopta će otići u 5 red GORNJIH tribina.
Hebem ti i 450kn što sam dao za igru -.-

A o dodavanjima da i ne pričam, džaba što sam i to stavio na manual kada se ponaša kao asissted, držim lijevi analog usmjeren prema desno da izbacim napadača pred golmana, no ipak lopta ode kao da sam držao analog prema gore, odnosno usmjerio igrači koji igra na krilu. Dodavanja na par metara su nemoguća, igraču nekako uvijek pobjegne lopta.

akhem.... ako hoces mijenjat igraca na manual onda to ne radis sa l1 nego sa desnom gljivom usmjeris prema igracu kojeg zelis preuzeti :D

11 godina

Igram onaj any 11 turnir, dođem do finala, vodim 1:0 i zabijem za 2:0 u 70minuti i vidim da je protivnik quit rage-a i ovakav mi je screen već 10 min,vjerovatno ću uskoro dobit dnf {#}

13 godina
neaktivan
FIFA 15

@jovial, ma sve sam isprobao, uvijek jede go*na igrica, poluproizvod.

Nego, Emenike dobio IF karticu. Fuck.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Ja sam se nadavno masu golova izvan 25m poslje updatea.. sve to ti treba je igrac koji stvarno zna pucat.. nema vise konstantnih golova sa prosjecnim i losim pucacima.. rooney i ibra ubijaju longshotove :)

I da btw.. nabavio opet ibru.. poslje update je odlican ali sa hunter kraticom..  tek se sad osjeti moc njegovog udarca.. shoot power se obicno cini oko 94-95 ponekad 99 :) 

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Sto preferirate u engleskoj od napadaca? Uzeo sam lukaku-a za stvarno smijesne pare samo ga moram probat malo sad ali cini mi se jako dobar za tih 1k coinsa koliko sam dao

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toninho kaže...

Sto preferirate u engleskoj od napadaca? Uzeo sam lukaku-a za stvarno smijesne pare samo ga moram probat malo sad ali cini mi se jako dobar za tih 1k coinsa koliko sam dao

Jovetic za lone strikera... jedan od najboljih kojih sam probao u fifi.. a probo sam sve zivo..

PSN: Chov1ch
13 godina
neaktivan
toninho kaže...

Vargas i Lukaku u tandemu...

Hebem ti Robbena. Igrao sam protiv najjače ekipe u FUT-u i dobio sam par razlike, igrao sam protiv IF Ronalda bez problema. Ali protiv Robbena sa R1-L2 driblanjem ne mogu, nema tog Boga koji će ga zaustavit.

13 godina
FIFA 15

Vele ljudi Doumbia prosjecan igrac...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Igram finale ANY 11 kupa, gubim 0-1 i preokrenem na 4-1 i tako je bilo do 80. minute, lik u 90. zabije iz penala za 4-4, malo mi fali da razbijem joy. Odemo na penale i logično kako brzo se kreće onaj qrc i još lag i ja promašim 5 penala, on 4 i zabije zadnji. Rastavio ja stolac, ubio boga u njemu i onda vidim ovo: http://imgur.com/5JL4IdO

evo i statistike, nabijem ju na qrc http://imgur.com/Pe6nKxS

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 22:10 (matić_žu).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Pa treba bit heben igrac da dobijes 3 gola u 10min... to ti moram priznat.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
matić_žu kaže...

Igram finale ANY 11 kupa, gubim 0-1 i preokrenem na 4-1 i tako je bilo do 80. minute, lik u 90. zabije iz penala za 4-4, malo mi fali da razbijem joy. Odemo na penale i logično kako brzo se kreće onaj qrc i još lag i ja promašim 5 penala, on 4 i zabije zadnji. Rastavio ja stolac, ubio boga u njemu i onda vidim ovo: http://imgur.com/5JL4IdO

I kakav je pack bio? Nešto korisnog u njemu? ;)

13 godina
neaktivan
pc_fan005 kaže...
matić_žu kaže...

I kakav je pack bio? Nešto korisnog u njemu? ;)

Rui Patricio 80 OVR najbolji pull, ne prodaje se za ništa

@SimeKZ, ha čuj, reagira se loše u tom periodu, stišćeš sve tipke da izbaciš loptu, na kraju pokosiš igrača..

13 godina
FIFA 15

Upalio FIFAu nakon izlaska po prvi put... udem unutra, fini supcic, 3-5-2 sa Ibarbom, tevezom... fina ekipa onako... abjuse na kvadrat. Krece s centra odmah jurnjava na gol laganica uzimam loptu tup-tup-tup, dupli pas, dubinska po podu za Olembea koji trpa skupa sa Drmicem da je to nevjerovatno ( dobio ga u packu pa reko da probamo ). Odlican igrac, svakako preporuka... tekma zavrsil 6-3 za mene prije vremena - utrpo Ibarbo iz kornera, onako hebacki ju razvalio glavom... 

I dalje nije popravljena jurnjava sa centra, i dalje imamo PES sindrom u kojem 3-4 igraca hebu mame na kubni metar samo sta je ovdje gore jer to nisu Ibra, Ronaldo, Messi... nego jedan nezgrapni Ibarbo i ostali njemu slicni. 

Bila bi ovo fina igra da se to slozi, ali hebe se njima... paketici idu, pointsi kapaju, bana se 7000 accountova da ekipa bude sretna da se vidi njihov trud i rad na tom podrucju i sisaj dalje. Za razbibrigu dobro, za malo duze igranje tragi-komedija. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
toninho kaže...

ako ces igrati sa dva napadaca moja ti je topla preporuka da si kupis vargasa uz lukakua, vargas valjda dode oko 2,5k i vrijedi svakog coina i jos ti je bonus sto je vargas desnjak a lukaku ljevak

a ni benteke nije los po meni, valjda ga mozes za jeftine pare dobiti

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Gledajte sada kako će naš najrealniji član na forumu, SimeKZ, se transformirati u prosječnog fifa igrača, kada upozna mračne strane fifa pacera.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

http://i.imgur.com/qlfYWFg.jpg

Da ne povjerujes :D

Sto s ovim napraviti ?  

3 0 hvala 0
14 godina
Tony999 kaže...

Sto s ovim napraviti ?  

Staviti na desnog beka

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
FIFA 15

Imali ste pravo onaj vargas je op u napadu, i to ne samo kao pace igrac iz nekog cudnog razloga  prolazi kroz obrane benatia-boateng kao da su to pero i ivo na igralistu nakon gajbe pive, realnost na vrhuncu...

Valjda su od zelje da naprave najrealniju simulaciju nogometa se malo sje**** pa smo dobili ovo. Dobro je neko napiso malo za zezanciju bacit ovo sranje je ok ista vise od toga ne ide

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 11:25 (toninho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Fifa World? Da li se kome prikazala opcija za skidanje istoga?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 11:23 (Amazon637).

0 0 hvala 0
17 godina
Tony999 kaže...

Sto s ovim napraviti ?  

quick sell, ne bu tebe nitko zahebavao...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Tony999 kaže...

Sto s ovim napraviti ?  

Mnogo ste zanimljivi :D

Dakle, bolje pitanje bi bilo, vrijedi li gradit francuze oko njega ili prodati ga i sastaviti si all around bolesniji tim?

Bome ovako me nikad nije kenjalo u packovima.. Dobio Ibru, jos ga nisam prodao, dobijem Courtoisa, njega prodam, dobijem Lahma, sprdam se s prijateljem maloprije kako niti jednog crnog nisam dobio i dobijem Griezmanna IF.. Sad Ibru ne moram niti prodavati.. 

12 godina
Tony999 kaže...
movie kaže...
Tony999 kaže...

Sto s ovim napraviti ?  

Mnogo ste zanimljivi :D

Dakle, bolje pitanje bi bilo, vrijedi li gradit francuze oko njega ili prodati ga i sastaviti si all around bolesniji tim?

Bome ovako me nikad nije kenjalo u packovima.. Dobio Ibru, jos ga nisam prodao, dobijem Courtoisa, njega prodam, dobijem Lahma, sprdam se s prijateljem maloprije kako niti jednog crnog nisam dobio i dobijem Griezmanna IF.. Sad Ibru ne moram niti prodavati.. 

Lijepo kod tebe ide sa tim pakovima, kod mene jos nikako ništa dobit, niti IF, od 20 7.5kpackova tak, sve bezveze 600-700 coinsova rare igraci.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 16:17 (pc_fan005).
13 godina
neaktivan

Iskreno, ja sam otvorio preko 150 packova sigurno, u tome svemu, nesto vrijedno sto je bilo je bio Ramires (80 000) i Schurle (30 000) sve ostalo sprdacina.. i evo nakon 2, 3 tjedna ne otvaranja nicega, otvorilo se fino.. 

12 godina
FIFA 15

Ma nista od tih packova, eto bas kako potrefi nekoga pa uleti

0 0 hvala 0
13 godina
Maticu... Puno zujis a malo meda dajes... Ja imam prosjecnu bundesliga ekipu pa gazim uz lag koji imam...
17 godina
Tony999 kaže...

A kako da ti netko kaže što bi za tebe vrijedilo i koji ti igrači u igri odgovaraju? Ja osobno bih si složio nešto oko ibre i malo igrao s njim. Netko bi ga odmah prodao i tako... vidi što te veseli pa tako napravi. tu je nečije mišljenje najmanje bitno..

13 godina
neaktivan

Nije da sam imao prilike raspolagat s vecom kolicinom coinsa pa nisam ni istrazivao kakve se ekipe mogu sastaviti zato i takvo potupavo pitanje :)

Sad cu sjesti i pregledati igrace i sastaviti nesto po gustu, uzeti nekog IF-a, neke igrace koje volim pa kak bilo.. Ostatak coinsa podudlat na paketice i miran..  

13 godina
neaktivan
FIFA 15

dakle ovako...nakon 1800 sati u fifi 14 (sve u CM) mislim da sam kompetentan dati neko mišljenje o ovom poluproizvodu koji se naziva fifa 15

tu sam odigrao oko 100-ak sati pa mislim da već imam dovoljno dobru podlogu za to

prvo da kažem da znam da nikog ne zanima CM ovdje jer o tome nema nijedne riječi na 132 stranice o temi, ali nem veze... ja sam oduvijek bio za više single player, volim gradit karijere kroz manje klubove pa kroz nekoliko sezona napredovat, onako baš da je realno...klubovi koje preferiram su wolvesi, nantes, lazio, nurnberg, rayo vallecano, feyenoord, i tako...uglavnom ispodprosječni, ali meni zanimljivi i dragi klubovi. igram na legendary oduvijek i sve manual, sa još podešenim sliderima od oriona. 

poluvrijeme mi je 9 min, slow

također, samo bi htio zahvalit originu šta mi je uništio sejv od wolvesa di sam 8 kola prije kraja bio na 6 bodova od zone kvalifikacija za PL, ono, baš kad je nazanimljivije, da bi me na novom ulasku u igru vratio u 29 kolo iz razloga jer "the save game wasn't synced". sejv nije bio syncan....aha....aha...dobro. nema problema.... koji k**** onda služi kocka i save in game!!!??? čemu to?!! ako on "nije syncan"???!! onda nek mi sejvaju sami kad im se prohtije, ionako ja kao korisnik nisam bitan, pare su mi uzeli, dalje po sistemu "ko te j***".

nadalje. malo o igri:

nema se šta reći, izgleda to super. frizure, dresovi se prljaju, teren isto tako, publika je retardirana ko uvijek (oni naravno tvrde suprotno), okvir od gola se diže kad zabiješ gol (mada toga u RL ustvari ima jako malo), i tako...uglavnom nema šta nema. osim da, joj skoro sam zaboravio...nema igru, nema j***** samu igru. ima unaprijed određenu skriptu po kojoj cijeli sustav funkcionira, a ti se možeš j****. da bilo je utakmica koje nisam primio gol, da bilo ih je 1:0, 2:0, kažem, čak sam dobro stajao na tablici, nisam u početku ni u prošloj fifi osvajao sve što sam mogao odmah. learning curve mi je bio isto solidno dug, ali ni približno toliko iritantan kao ovdje. ni približno. ovdje uopće ne znam odakle bi krenuo, majke mi, ne znam.

ajmo od te famozne obrane. nakon nekog vremena sam skužio, aha gle ovdje se moraš branit ko u real lifeu, zonska obrana, pokrivanje prostora, presjecanje paseva, to te ja pitam, realnije i za one koji stvarno kuže nogomet, puno više zadovoljavajuće nego ona prošla....NOT!!!! svaki igrač sa paceom 70+, može mi proći kroz obranu ko pored turskog groblja. kako igram te niže lige nisam naletio na još one stvarne brzance sa 90+, ali nisam baš siguran niti dali želim vidjet tu smijuriju. pa ja mislim da ovi klinci što igraju fut i tes tvari uzimaju samo f***** pacere i onda onako arkadno, kao nekad u pes-u, prođu 8 igrača i zabiju gol...he, vjerujte mi znam, JER SAM TO I SAM NEKOLIKO PUTA NAPRAVIO!!! inteligentni defenderi my a**. hrpa lobotomiziranih kre tena sa zakašnjelom reakcijom. shvatio sam da koliko god se ja trudio igrat tu famoznu obranu, jednostavno postoje golovi koje moraš primit. ne mogu ih sad niti opisat, ali najiskrenije, ja nisam imao nikakve veze sa njima, nego oni jednostavno graniče od tragedije do 9 kruga pakla. 

golmani. mislim da je o njima sve rečeno. udarac u prvi kut? ma da, ja ću pokrivat onaj dalji pa kud puklo, nisam ti ja bu dala. udarac po sredini? hej, bolje da se sagnem da ga može lakše zabit. gle ovi idu u kontru-bolje da stanem na 5-6 metara da im skratim kut (he he).

cut scenes? pa čine otprilike 30-35 minuta utakmice, bez zezancije. i još ih dosta ni ne možeš prekinut. sjajno, to baš želim gledat. stalno. uvijek.

imaš strentgh 80+? gle ovog vižljastog pacera kako ću se sad odbit od njega ko da je žak houdek poslije vikenda u burger kingu (he he, evo ti tvoj strentgh ko te jebe)

udarac sa 20-25 metara? može da, pucaj do preksutra ako hoćeš

finesse shot sa 40 metara koji bi mogao obranit? bolje da to pustim unutra, čovjek je ipak pritisnuo kocku+L2, nećemo da mu trud propadne uzalud

mijenjanje igrača-jesi mislio na ovog? čekaj ili na ovog u obrani? aha golmana onda? ne? onog na krilu što ide prema aut liniji ozlijeđen? ne? aaaa na ovog što je krenuo u kontru!!! evo čekaj sad ću. samo da gol prvo primiš.

sve u svemu ja sam zadovoljan. vi?

Moj PC  
6 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

jeli mozda neko s foruma ovdje fc intercroato? taman nas spojilo, ja vodio 1:0 i pukla veza? ili on rage quit? ili sta se dogodilo? ako je neko ovdje s foruma javi se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice