FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 767.343
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Prodajem origin acc sa FIFA-om 15 i par drugih igara. Ponude na pp.

0 0 hvala 0
12 godina
Re: FIFA 15
nidjoPro kaže...

Jel prati netko od vas youtubere koji igraju FIFU (w2s,ksi,matthd,aa9,nepenthez..)?

pratim ali ovog smrada zadnjeg nemogu smislit, kakav je to gad

10 godina
neaktivan
FIFA 15
Imam Bnet.. Brutalna veza.. Igru mi je sa Origina skidalo sa 1.4 mbs... Tako da sam siguran da nije do slabe konekcije.. :(
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2014 13:38 (MrSch).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15
Da li vama ostalima online tekme idu normalno bez lagga?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

14 poraza za redom, iz 5div u 7... đojstik prodajem u djelove ako netko hoće

No pain no gain
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Procesor AMD Trinity Athlon II X4 760K 3.80GHz 4cores i grafička ATI AMD Radeon HD 5700 Series. Ima nade da mogu igrati fifu 15 na tome ako netko zna da ne kupujem to i igru uzalud?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mariclius kaže...

Procesor AMD Trinity Athlon II X4 760K 3.80GHz 4cores i grafička ATI AMD Radeon HD 5700 Series. Ima nade da mogu igrati fifu 15 na tome ako netko zna da ne kupujem to i igru uzalud?{#}

Naravno da ima {#}

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
12 godina
mariclius kaže...

mislim da možeš, ali si skini demo prije pa javi kako ide da znam za sebe jer s ja isti proc mislim uzimat

15 godina
Del_Boy97 kaže...
mariclius kaže...

mislim da možeš, ali si skini demo prije pa javi kako ide da znam za sebe jer s ja isti proc mislim uzimat

Ja imam 750k i igram bez problema.

14 godina
FIFA 15

Del_Boy97, za par dana uzimam taj proc pa ću ti znati reći kako klizi demo{#}

nul-3, hvala za info. Valjda će uz tu grafičku biti ok{#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...

Jel prati netko od vas youtubere koji igraju FIFU (w2s,ksi,matthd,aa9,nepenthez..)?

SIDEMEN, matt, aa9, neppo, fangs, gudjon, csg, spencer(bivši fifaplaya)

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
15 godina
neaktivan
FIFA 15

pogledajte youtubera fifaralle , jedan od rijetkih koji ne reklamira coin sellere i zna igrati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BREITLING kaže...

pogledajte youtubera fifaralle , jedan od rijetkih koji ne reklamira coin sellere i zna igrati...

u početku sam ga pratio, dobar je youtuber ali mi je kao GD počeo ići na živce.
Svaka čast FR-u, ima odlične tutoriale, ali njegov glas mi je postao iritantan.
Začepi nos i izgovori njegov intro "Hey guy, it's FifaRalle here, and welcome, WELCOME" i zvučat ćeš isto kao i on :D

15 godina
neaktivan
matić_žu kaže...
BREITLING kaže...

Začepi nos i izgovori njegov intro "Hey guy, it's FifaRalle here, and welcome, WELCOME" i zvučat ćeš isto kao i on :D

a danac je,dobro i zvuci :D 

ovi ostali su stvarno iritantni, onaj nep,ksi,w2s majko mila.  ko majmuni skacu i skice, i bacaju stolicu kad izvuku IF 80 rateda

13 godina
neaktivan
BREITLING kaže...
matić_žu kaže...
BREITLING kaže...

a danac je,dobro i zvuci :D 

ovi ostali su stvarno iritantni, onaj nep,ksi,w2s majko mila.  ko majmuni skacu i skice, i bacaju stolicu kad izvuku IF 80 rateda

A ono, više-manje da, svi su iritantni, ali ako ih pratiš od početka navikneš se i ne smeta ti. Ali recimo ako pratiš gudjona od početka i sada vidjet ćeš razliku. U početku je bio jedan od boljih fifa youtubera, ali sada na početku svakog videa "OH BOY OH BOY OH BOY, MADRE SINORITA" počne se derat ko operni pjevač.

za mene je aa9skillz najjači fifa youtuber, s onakvim glasom mogao bi čovjek biti nogometni komentator.

15 godina
FIFA 15

Pola njih samo otvara packove za pare koje su dobili od sponzora i skida se pred kamerom, pleše i sere. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
nul-3 kaže...

Pola njih samo otvara packove za pare koje su dobili od sponzora i skida se pred kamerom, pleše i sere. 

Pola njih zaraduje takvu lovu na zahebanciji da svi mi mozemo sjest i plakat...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Hebemu pa nisam valjda jedini na ovom forumu koji igra na PS3. Ajde ako netko želi da igramo malo CO-OP nek me doda na psn: mataraHD7

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MrSch kaže...
Imam Bnet.. Brutalna veza.. Igru mi je sa Origina skidalo sa 1.4 mbs... Tako da sam siguran da nije do slabe konekcije.. :(

Opet nisi rekao koju brzinu interneta imaš. Brutalna veza nije u opcijama Bneta ako se ne varam? To kaj ti igru skida određenom brzinom opet ništa ne znači iako može nešto govoriti. Po tome ispada da imaš oko 10Mbit/s što ne bi trebao biti problem. No ako imaš iptv televiziju, pa uključen kakav HD program u isto vrijeme može doći do problema..

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Imam 9,89 Mb/s ... 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15
Da li je moguće da mi stalno nalazi protivnike koji imaju lošu vezu?!

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

zna li se mozda kad ce pocet dolazit oni malo bolji packovi sjecam se da je prosle godine na pcu svakih tjedan 2 bilo promo packova i slicnih..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
MrSch kaže...
Da li je moguće da mi stalno nalazi protivnike koji imaju lošu vezu?!

Imao sam i ja tih poteškoća i nakon što sam napravio ovo: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/enable-disable-network-discovery#1TC=windows-7 od tad mi više nikad, al nikad nije zalaggalo... Nadam se da će i tebi ovo pomoći

15 godina
Chelsea got FIFA'd
One ring to bring them all and in the darkness bind them
10 godina
neaktivan

To mi je po defaultu već stavljeno na 'on'... ali hvala na prijedlogu :)  Mora de je nešto drugo....

11 godina
FIFA 15

jel mi neko moze reci sta dobivam kad kupim trenera u FUT-u? ako neko hoce neka me doda na originu tomakmet :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
toma20 kaže...

jel mi neko moze reci sta dobivam kad kupim trenera u FUT-u? ako neko hoce neka me doda na originu tomakmet :)

Dobivas chemistry +1 na sve igrace iste lige ili iste drzave. 

Ako si mislio na one trenere sta daju +15% na fitness i ostalo... jednostavno, daju 15% vise fitnessa kad iskoristis tu karticu... dok ti Manageri za koje sam ti odgovorio gore daju odredeni postotak na contracet... tako ako imas 3-4 trenera u clubu onda mozes na svaki contract dobiti 2-3 vise.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
FIFA 15

mislio sam bas na trenera hvala na odgovoru ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
MrSch kaže...

To mi je po defaultu već stavljeno na 'on'... ali hvala na prijedlogu :)  Mora de je nešto drugo....

Pa isključi to
11 godina
neaktivan
FIFA 15

pa jeli moguce da su ovi packovi i dalje ovoliko retardirani, u fifi 14 sam u jednom danu potrosio 1,5 mil pa mi je najbolji igrac bio vrijedan oko 20k, dosad sam u fifi 15 potrosio preko 300k na packove pa najvrijedniji igrac de gea...
frend otvori par packova pa mu ulete reus, vidal, cuadrado i ekipa, neznam dal mi se isplati te packove vise uopce kupovati, makar neznam kako da zaradim te hebene coinse osim igranjem matcheva, pa cu valjda nakon koji 20-30 tekmi imat nekakvu svotu ... (inace sve sam boostove potrosio)

i daj mi recite da li imate probleme s ozljedama? meni se svaku drugu tekmu neki igrac ozljedi (fabregas mi je dosad vise bio ozljeden nego sto je igrao)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice