Prodajem origin acc sa FIFA-om 15 i par drugih igara. Ponude na pp.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel prati netko od vas youtubere koji igraju FIFU (w2s,ksi,matthd,aa9,nepenthez..)?
pratim ali ovog smrada zadnjeg nemogu smislit, kakav je to gad
14 poraza za redom, iz 5div u 7... đojstik prodajem u djelove ako netko hoće
Procesor AMD Trinity Athlon II X4 760K 3.80GHz 4cores i grafička ATI AMD Radeon HD 5700 Series. Ima nade da mogu igrati fifu 15 na tome ako netko zna da ne kupujem to i igru uzalud?
Procesor AMD Trinity Athlon II X4 760K 3.80GHz 4cores i grafička ATI AMD Radeon HD 5700 Series. Ima nade da mogu igrati fifu 15 na tome ako netko zna da ne kupujem to i igru uzalud?
Naravno da ima
mislim da možeš, ali si skini demo prije pa javi kako ide da znam za sebe jer s ja isti proc mislim uzimat
mislim da možeš, ali si skini demo prije pa javi kako ide da znam za sebe jer s ja isti proc mislim uzimat
Ja imam 750k i igram bez problema.
Jel prati netko od vas youtubere koji igraju FIFU (w2s,ksi,matthd,aa9,nepenthez..)?
SIDEMEN, matt, aa9, neppo, fangs, gudjon, csg, spencer(bivši fifaplaya)
pogledajte youtubera fifaralle , jedan od rijetkih koji ne reklamira coin sellere i zna igrati...
pogledajte youtubera fifaralle , jedan od rijetkih koji ne reklamira coin sellere i zna igrati...
u početku sam ga pratio, dobar je youtuber ali mi je kao GD počeo ići na živce.
Svaka čast FR-u, ima odlične tutoriale, ali njegov glas mi je postao iritantan.
Začepi nos i izgovori njegov intro "Hey guy, it's FifaRalle here, and welcome, WELCOME" i zvučat ćeš isto kao i on :D
Začepi nos i izgovori njegov intro "Hey guy, it's FifaRalle here, and welcome, WELCOME" i zvučat ćeš isto kao i on :D
a danac je,dobro i zvuci :D
ovi ostali su stvarno iritantni, onaj nep,ksi,w2s majko mila. ko majmuni skacu i skice, i bacaju stolicu kad izvuku IF 80 rateda
a danac je,dobro i zvuci :D
ovi ostali su stvarno iritantni, onaj nep,ksi,w2s majko mila. ko majmuni skacu i skice, i bacaju stolicu kad izvuku IF 80 rateda
A ono, više-manje da, svi su iritantni, ali ako ih pratiš od početka navikneš se i ne smeta ti. Ali recimo ako pratiš gudjona od početka i sada vidjet ćeš razliku. U početku je bio jedan od boljih fifa youtubera, ali sada na početku svakog videa "OH BOY OH BOY OH BOY, MADRE SINORITA" počne se derat ko operni pjevač.
za mene je aa9skillz najjači fifa youtuber, s onakvim glasom mogao bi čovjek biti nogometni komentator.
Pola njih samo otvara packove za pare koje su dobili od sponzora i skida se pred kamerom, pleše i sere.
Pola njih samo otvara packove za pare koje su dobili od sponzora i skida se pred kamerom, pleše i sere.
Pola njih zaraduje takvu lovu na zahebanciji da svi mi mozemo sjest i plakat...
Hebemu pa nisam valjda jedini na ovom forumu koji igra na PS3. Ajde ako netko želi da igramo malo CO-OP nek me doda na psn: mataraHD7
Opet nisi rekao koju brzinu interneta imaš. Brutalna veza nije u opcijama Bneta ako se ne varam? To kaj ti igru skida određenom brzinom opet ništa ne znači iako može nešto govoriti. Po tome ispada da imaš oko 10Mbit/s što ne bi trebao biti problem. No ako imaš iptv televiziju, pa uključen kakav HD program u isto vrijeme može doći do problema..
Imam 9,89 Mb/s ...
zna li se mozda kad ce pocet dolazit oni malo bolji packovi sjecam se da je prosle godine na pcu svakih tjedan 2 bilo promo packova i slicnih..
Imao sam i ja tih poteškoća i nakon što sam napravio ovo: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/enable-disable-network-discovery#1TC=windows-7 od tad mi više nikad, al nikad nije zalaggalo... Nadam se da će i tebi ovo pomoći
To mi je po defaultu već stavljeno na 'on'... ali hvala na prijedlogu :) Mora de je nešto drugo....
jel mi neko moze reci sta dobivam kad kupim trenera u FUT-u? ako neko hoce neka me doda na originu tomakmet :)
jel mi neko moze reci sta dobivam kad kupim trenera u FUT-u? ako neko hoce neka me doda na originu tomakmet :)
Dobivas chemistry +1 na sve igrace iste lige ili iste drzave.
Ako si mislio na one trenere sta daju +15% na fitness i ostalo... jednostavno, daju 15% vise fitnessa kad iskoristis tu karticu... dok ti Manageri za koje sam ti odgovorio gore daju odredeni postotak na contracet... tako ako imas 3-4 trenera u clubu onda mozes na svaki contract dobiti 2-3 vise.
mislio sam bas na trenera hvala na odgovoru ;)
To mi je po defaultu već stavljeno na 'on'... ali hvala na prijedlogu :) Mora de je nešto drugo....
Pa isključi to
pa jeli moguce da su ovi packovi i dalje ovoliko retardirani, u fifi 14 sam u jednom danu potrosio 1,5 mil pa mi je najbolji igrac bio vrijedan oko 20k, dosad sam u fifi 15 potrosio preko 300k na packove pa najvrijedniji igrac de gea...
frend otvori par packova pa mu ulete reus, vidal, cuadrado i ekipa, neznam dal mi se isplati te packove vise uopce kupovati, makar neznam kako da zaradim te hebene coinse osim igranjem matcheva, pa cu valjda nakon koji 20-30 tekmi imat nekakvu svotu ... (inace sve sam boostove potrosio)
i daj mi recite da li imate probleme s ozljedama? meni se svaku drugu tekmu neki igrac ozljedi (fabregas mi je dosad vise bio ozljeden nego sto je igrao)