prva stvar koju san skuzia na x360, menu vise ne laga onako, to me bas nerviralo, sad ide lipo glatko sve
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
AJD ljudi molim vas,zašto vam nevaljaju udarci po golu?zašt?prvi puta na igri je fizički lijepo odrađen udarac(ignite engine)onako kako treba,stajna noga kraj lopte i šamar po lopti...igram ovo i jednostavno mi je PREJE***O!!
AJD ljudi molim vas,zašto vam nevaljaju udarci po golu?zašt?prvi puta na igri je fizički lijepo odrađen udarac(ignite engine)onako kako treba,stajna noga kraj lopte i šamar po lopti...igram ovo i jednostavno mi je PREJE***O!!
Oprosti,a koji si ti pokemon?
Nikad te nisam vidio u fifa 13 i fifa 14 temama i prigovoraras drugima jer im se nesto ne svidja,a svi imaju razlicite ukuse..Ako Movie kaze da je prebrzo,ja mu vjerujem.On je bas bio nabrijan,a i vidi se na yt da su golmani u banani i da je sut los..Decki zavidim vam jer necu moci igrati ovo, lijepo izgleda i definitivno je space shuttle za pc
Ja cu igrati pes,zbog moje konfe,ali sljedece jeseni se vracam s novim pc,pa ce mo da se igramo zajedno :D
Evo sad sam probao kod frenda demo na ps4, ma koja življa grafika, o čemu vi pričate, igra je totalno ista, sad samo ovisi koji ekran koristite i kakvu mašinu imate, vidim da neki ovdje igraju sa starim kantama, i onda komentiraju grafiku. Pa meni je to smiješno.
Meni je jasno da nemože svatko imati komp od 7-8 tisuća i vrhunski monitor, i to je sasvim normalno, ali brate mili ne možeš srati po pc verziji a meni se čini bolja nego na ps4.
Jedino eto, razlika je u tome da na kraju ispadne da je ps4 mnogo jeftiniji nego pravi komp, i u tome se slažem.
Igranje na tipkovnici isto ne razumijem ali dobro, treba sve znati.
Nikad te nisam vidio u fifa 13 i fifa 14 temama i prigovoraras drugima jer im se nesto ne svidja
Kaj čovijek mora bit aktivan u temi tj. spamat da bi nekom nešto smio prigovorit?
Možda je on duplo manje od tebe ovdje, al možda zna duplo više od tebe, ko zna?!
Jel imao tko sreće da osjeti gol-line tehnologiju : D (Ako je uopće ima u demu)?
Ovo sam primjetio da golmanove reakcije kasne sekundu, dvije... to se lako ispravi patchom.
Nikad te nisam vidio u fifa 13 i fifa 14 temama i prigovoraras drugima jer im se nesto ne svidja
Kaj čovijek mora bit aktivan u temi tj. spamat da bi nekom nešto smio prigovorit?
Možda je on duplo manje od tebe ovdje, al možda zna duplo više od tebe, ko zna?!
Ali nema pravo nekome reci kako to valja i kako je dobro,a nekome drugom nije..Mozda zna,ali ne moze nekom prigovoriti kako on nije u pravu jer nemaju isto misljenje tj ukus..
Nikad te nisam vidio u fifa 13 i fifa 14 temama i prigovoraras drugima jer im se nesto ne svidja,a svi imaju razlicite ukuse..Ako Movie kaze da je prebrzo,ja mu vjerujem.On je bas bio nabrijan,a i vidi se na yt da su golmani u banani i da je sut los..Decki zavidim vam jer necu moci igrati ovo, lijepo izgleda i definitivno je space shuttle za pc
Ja cu igrati pes,zbog moje konfe,ali sljedece jeseni se vracam s novim pc,pa ce mo da se igramo zajedno :D
i ti vjeruješ što je on reko aa??!a nisi ni probao igru na pc-u!!!
p.s. IGRU NIJE PROBAO SVOJIM "RUKAMA" i kaže da šut nevalja "osjetio si feeling " igre na youtubeu kažeš?!?
Objektivnost na nivou...to sta netko kaze da sut ili nesto nevalja, to je njegovo osobno stajaliste, zar sad ako je movie rekao da sutevi nevaljaju svi trebamo sljepo slijedit i govorit "da tako je" ?? Vec kad dajete misljenje o necem sta ste probali dajte na osnovu svojih utisaka, a ne osnovu tuđih.
Objektivnost na nivou...to sta netko kaze da sut ili nesto nevalja, to je njegovo osobno stajaliste, zar sad ako je movie rekao da sutevi nevaljaju svi trebamo sljepo slijedit i govorit "da tako je" ?? Vec kad dajete misljenje o necem sta ste probali dajte na osnovu svojih utisaka, a ne osnovu tuđih.
sorry kompa ,ali movie je toliko uvjerio sve ostale da nevalja,tako da čak i ovi koji nisu probali igru vjeruju u to
Sad je odjednom bitno što movie misli. :P
Meni su šutevi sasvim ok, golmane treba malo tweakati i to je to. Ali daleko daleko najbolja stvar u ovo FIFI je što su izbacili mogućnost da komp za tebe oduzme loptu kad stisneš contain. Napokon će biti kraj onim debilima koje se ne znaju braniti nego samo drže contain cijelu prokletu tekmu. Samo radi toga bih kupio igru... Ali poznavajući EA i klince koji već sad rageaju po EA forumu, možda vrate na staro.
Nije on nikog uvijerio,ali gledao sam kako nema sutanja u suprotni kut,znaci crosshot ne postoji..Ne kazem ja da je Movie Bog,ali je jedan koji najvise simpatizira fifu..Gledao sam i fincha,isto problemi sa sutem..Itani je s Hazardom s 40 metara raspalio finesse kroz usi golmani,sta reci..Bit ce igra perfektna nema sta,ali ti govoris nekome kako to nije istina, kako je sve odlicno..Necu se vise raspravljat,meni izgleda ljepse od fifa 14 ps4 verzije i to puno..
Sad je odjednom bitno što movie misli. :P
Meni su šutevi sasvim ok, golmane treba malo tweakati i to je to. Ali daleko daleko najbolja stvar u ovo FIFI je što su izbacili mogućnost da komp za tebe oduzme loptu kad stisneš contain. Napokon će biti kraj onim debilima koje se ne znaju braniti nego samo drže contain cijelu prokletu tekmu. Samo radi toga bih kupio igru... Ali poznavajući EA i klince koji već sad rageaju po EA forumu, možda vrate na staro.
Bekovski ples i pravovremeno stiskanje kocke garantira oduzimanje posijeda,samo treba biti taktican..
Nisam ja nikome rekao da je sve super i savrsen, ja sam rekao sa mog stajalista meni je igra super i dobra jer usporedit FIFA 14 PC i FIFA 15 PC vidi se razlika sta smo napokon u rangu sa novim konzolama.
Evo sad sam probao kod frenda demo na ps4, ma koja življa grafika, o čemu vi pričate, igra je totalno ista, sad samo ovisi koji ekran koristite i kakvu mašinu imate, vidim da neki ovdje igraju sa starim kantama, i onda komentiraju grafiku. Pa meni je to smiješno.
Meni je jasno da nemože svatko imati komp od 7-8 tisuća i vrhunski monitor, i to je sasvim normalno, ali brate mili ne možeš srati po pc verziji a meni se čini bolja nego na ps4.
Jedino eto, razlika je u tome da na kraju ispadne da je ps4 mnogo jeftiniji nego pravi komp, i u tome se slažem.
Igranje na tipkovnici isto ne razumijem ali dobro, treba sve znati.
Dobro si primjetio. Ne možeš govoriti o grafici a igru pokrećeš u 1024x768 ili istu igraš na PS4 koji je priključen na ispodprosjećan tv vrijedan 2000 kn. Susjed mi ima 50" plasmu SD rezolucije i isto kaže da grafika na PS4 nije bog zna što. I ja mu vjerujem jer kad i ja pogledam grafiku na njegovoj plasmi to stvarno nije bog zna što...
Što se samih udaraca tiče i hajke oko toga, stvar je vrlo jednostavna. Zašto bi svi trebali misliti isto i zašto bi svima udarci trebali biti po guštu. Igrao sam prošlu godinu s ibrom i znam što on može napraviti udarcem s dvadesetak metara. Ovo što s njim radim u ovoj fifi je smiješno. Da ne pričam da je sasvim svejedno puca li ibro, reus ili hazard. Nema nikakve razlike. Prije samog udarca u velikoj većini situacija kad hoću pogoditi kontra ćošak igrač radi među korak, šteli se ko mlada a krajnji rezultat je mizerija.. U prošloj fifi kad gađam kontra ćošak igrač se nagne na loptu, poklopi je i pukne kao na tv prijenosu. Točno osjetim sam udarac i imam filing da sam puknio i zabio. Sada voda..
No ako se to meni ne sviđa, ne vidim niti jedan razlog zašto se to ne bi sviđalo nekome drugom. No nemoj mi onda soliti pamet kako je sve savršeno a da ja pričam gluposti. Ja govorim iz svoje perspektive a ebe mi se za nečiju drugu jer igram kroz svoje a ne tuđe oči..
Jest vi culi nekad za pojam sirenja same grafike tako rec radi rezolucije? upscaling/forisranje da 720p bude "kao" 1080p..
sto je veca kvaliteta i rezolucija slike/texture koju gledate to ce ona bit ljepsa i manje "pixelasta/zrnasta/ na vecim rezolucijama ekrana. Znaci PS4 XONE texture gube na kvaliteti nakon određene rezolucije/diagonale TV-a jer jednostavno onda ih tv ŠIRI.
Jest vi culi nekad za pojam sirenja same grafike tako rec radi rezolucije? upscaling/forisranje da 720p bude "kao" 1080p..
sto je veca kvaliteta i rezolucija slike/texture koju gledate to ce ona bit ljepsa i manje "pixelasta/zrnasta/ na vecim rezolucijama ekrana. Znaci PS4 XONE texture gube na kvaliteti nakon određene rezolucije/diagonale TV-a jer jednostavno onda ih tv ŠIRI.
Taj efekat je prisutan na prošloj generaciji konzola jer sam igrao i PS3 i xbox 360 na platnu dijagonale 2.5 m. Vidljievo je kako xbox na toj dijagonali gubi bitku u prikazu s PS3 koji ne pokazuje gubitak kvalitete bez obzira na dijagonalu ekrana.. U pitanju je vrhunski projektor i vrhunsko platno. Dakle, najbolji mogući uvjeti. Kakva je situacija na novoj generaciji konzola nisam još probao...
Samo da dodam igrala se fifa na xbox koja je izgledala grozno pa smo prešli na fifu na PS3 i sve je bilo kao i na tv 50". Forza je na platnu izgledala smiješno..
Nativna PS4 je 1080p zar ne? S tim da moze 4k ali samo slike. E sad 1080p je 1920x1080 znaci texture od igra su manje vise prilagošene za tu rezu. Nemogu se sjetit tocno do kolikog raspona diagonale se 1920x1080 vidi bas onako kako treba, a nakon koliko inca+ dodatni upscaling pocinje gubit textura igre na kvaliteti....
Jedino sta je mozda "Moguce" al sumljam da su to napravili, je da su nekim cudom texture na PC verziji u manjoj rezoluciji da bi "Pomogli" gamerima oko FPS-a...al cisto sumljam da bi napraivli tako nesto, posto su se bil zalili prosle godine d akao jako mali postotak PC igraca ima "dovoljno" jak PC za kao ignite verziju FIFE.
Odlično, vidim da su poradili na nekim detaljima, one animacije su savršenstvo, ali golmani isto često znaju nepotrebno ostat ukopani bez razloga i popiju gol bez da se maknu i ponekad imaju čudne reakcije. slažem se da je gameplay prebrz, čak ne toliko igrači koliko lopta, a malo tromosti kod igrača isto ne bi škodilo. šutevi su ok, jedino mi se na onim youtube videima nekako lopte prirodnije kretala i padala, ovo sada je prebrzo, nadam se da će to ispravit do konačne verzije, ali za nas na PC-u ovo je veliki pomak
Pojma nemam i ja gledam kod ovog lika na kanalu baš ima još klubova snimaka...
Btw 10:40 na videu, kako loše suđenje, za čist crveni, a čini mi se ni žutog nije bilo???
Odlično, vidim da su poradili na nekim detaljima, one animacije su savršenstvo, ali golmani isto često znaju nepotrebno ostat ukopani bez razloga i popiju gol bez da se maknu i ponekad imaju čudne reakcije. slažem se da je gameplay prebrz, čak ne toliko igrači koliko lopta, a malo tromosti kod igrača isto ne bi škodilo. šutevi su ok, jedino mi se na onim youtube videima nekako lopte prirodnije kretala i padala, ovo sada je prebrzo, nadam se da će to ispravit do konačne verzije, ali za nas na PC-u ovo je veliki pomak
Uzmite u obzir, ona prva utakmica što se pokrene kad se uđe u demo, bude neki nizak level, amateur ili šta već, i ulazi sve i svašta, presmješne i prespore reakcije golmana budu..sve dok se ne prebaci na veći lvl.
Ja nisam probao suteve, jer novu grafu trebam tek narucit, ali koliko sam gledao na YT ima i bombi sa 20m
ajme koje olakšanje čitam sam po forumu od ea i ljudi s kompom daleko boljim od mojeg imaju iste ili čak gore probleme sa fifom neki ne mogu ni 1 fps imat tako da će moj celeron kad se popravi fifa gurat će fifu i do 2020 kao što moj kolega Kill frenzy kaže.
Ne moze bez directx 11?
Da ne pokusavam dzaba.
Najbolje je meni sa DX10 grafom, ni game settings nemogu otvorit hahaha
@Post_gore
Ne moze..
The recommended key requirements for FIFA 15 PC include Intel core i5 processor and 8GB RAM.
CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM: 8GB
Hard Drive Space Required: 15.0 GB
Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DirectX: 11.0
Minimum Requirements:
The minimum key requirements is Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz processor and 4GB RAM.
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
RAM: 4GB
Hard Drive Space Required: 15.0 GB
Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DirectX: 11.0
E sad dolazimo do jedne zanimljive situacije...kum koji ima Q6600 clockan na 2.8 i grafom ja mislim HD 5770 sa 4GB DDR2 na 800 na win 7 x64 vrti igru MAXED OUT na rezi od 1360×768 znaci 19 inca tako rec tako da ove sys reuirements su totalno besmislene da traze 8GB rama..za sta?? Ako on sa DDR2 4 gb na 800 mhz(efektivno 400) u dual chanellu vti igru MAXED OUT u 60 FPS-a. Istina mozda na 1080p rezi bi dobivao manje FPSa i mozda nebi igra radila toliko fluido, al ovo je pokazatelj da su ovi sisemski zahtjevi debelo pretjerani.