FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.505.912
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FIFA 14
SimeKZ kaže...

Ako je koeficijent dobivanja Messia 0.0000010 a Perisica 0.010 

Reci mi kako to nije moguce, daj movie molim te, neznam kako to nemozes shvatit :)

Od kud izvlačiš te koeficijentte i kako si došao do tih cifri? Odokativno, kao na tržnici? Ako je tako kako ti kažeš a valjda znaš pošto si dobro upoznat s materijom kako vidim, onda si u pravu. No što ako je koeficijent isti ili približno isti? Već kad izvlačiš cifre kao iz rukava daj izračunaj koji je koeficijent da lik dobije perišića u tri packa zaredom? Mora biti neka ebeno luda cifra...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 9:31 (movie).
16 godina
Del_Boy97 kaže...

ozbiljno 3 puta zaredom u paketu od 15k

Pričekaj da se šime probudi pa će ti kao i meni objasniti da je to posve normalno i u redu da u 10 packova u konkurencije preko tisuću igrača izvučeš perišića 3 puta i to zaredom... uz njegove koeficijente to je posve uobičajeno..

10 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Evo odigram seasons nakon jedno mjesec dana i igram prvu i odma primam golove koje mi fino ea anmjesti, pogađam prečke, stative, brani mi 1na1, a njemu ej samo potrebno da tapne krug s 30m i da mi zabi gol, i da tapne krug i da ubaci i da mi zabi gol pored Thiaga Silve. Jedva čekam da ovo smeće maknem.

Bit će toga i u sljedećoj sezoni, bez brige. {#} Ako misliš igrati sa dragim klubom koji nije imao bajnu sezonu, protiv npr. Reala, komtno očekuj čudne stvari. EA sa svojim update-ima toliko mrsi, da mi se to već pomalo zgadilo. Zbog pada forme ti više nesmiješ izabrati bilo koji klub, jer bi mogao biti izrešetan ni kriv ni dužan. Ja sam jedno vrijeme vrtio oko taktike i određivao workrate svojim igračima, ali EA mi svaki put poništi sve što sam napravio kada izađem iz igre.

Fali te taktičke slobode, ali nije ni čudno, jer kako bi nas onda zezali. Zato sa sam već ranije rekao, da je FUT mila majka za SEASONS, barem što se tiče ovih stvari oko momentuma, jer sa izborom igrača možeš utjecati na isti. To su barem neki moji dojmovi i zapažanja.

King of Old Trafford // Origin ID: red7Nick
12 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ako je koeficijent dobivanja Messia 0.0000010 a Perisica 0.010 

Reci mi kako to nije moguce, daj movie molim te, neznam kako to nemozes shvatit :)

Od kud izvlačiš te koeficijentte i kako si došao do tih cifri? Odokativno, kao na tržnici? Ako je tako kako ti kažeš a valjda znaš pošto si dobro upoznat s materijom kako vidim, onda si u pravu. No što ako je koeficijent isti ili približno isti? Već kad izvlačiš cifre kao iz rukava daj izračunaj koji je koeficijent da lik dobije perišića u tri packa zaredom? Mora biti neka ebeno luda cifra...

Ja neznam jel se ti zahebavas nekad ili si stvarno ozbiljan. Da, znam sve koeficijente svakog igraca -.- . Moras znat da je sve lutrija, pogotovo packovi. Jednom ces izvuci Balea a sljedecih 100 puta ces potegnut piquea i to je tako. Sigurno postoje koeficijenti pojavljivanja igraca u packu, to je 100%.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina

Ja sam naišao na zanimljiv članak na netu još tokom ove zime u vezi postotaka dobivanja igrača. 

Točno izračunato i dokazano je da imate 50 % šanse da povučete svakog igrača. Npr. Messi - ili ga dobiš ili ne. 50-50. 

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Nakon 46 utakmica bez poraza s onim squadom, doživio sam prvi poraz. Nije baš bilo sreće, mulavi Marchetti napravio 3 smiješne greške, igrači nisu na nivou bili, šteta. Ali potrajalo je.

1 0 hvala 0
12 godina
ChildrenOfDisappearances kaže...

Nakon 46 utakmica bez poraza s onim squadom, doživio sam prvi poraz. Nije baš bilo sreće, mulavi Marchetti napravio 3 smiješne greške, igrači nisu na nivou bili, šteta. Ali potrajalo je.

Cestitike :D Definitivno jos jedan pokazatelj da nikakve sarene kartice nisu mjerilo ka dobroj ili boljoj igri :D U momcadi imam samo IF Howard a ovo ostalo sve obicne kartice, nije da ne mogu izdvojiti par milja za neku sarenu karticu ali nema potrebe za tim, Jedan Kaboul i Schurle su mi neizostavni dio momcadi. 

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ma ja samo igram s ekipama do 40,50k, s takvim ekipama sam najučinkovitiji, što veći rating to mi lošije igraju.

Ulovio upravo dvije De Bruyneove kartice u Chelseaju za 1.5k, bit će neki solidan profit, između za 20-40k za svaku.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Otisao ITOT Neuer za 1.2 mil, kako su im cijene lijepo narasle :D bio 600k prije dva tjedna

0 0 hvala 0
16 godina

Ma ja samo igram s ekipama do 40,50k, s takvim ekipama sam najučinkovitiji, što veći rating to mi lošije igraju.

Ulovio upravo dvije De Bruyneove kartice u Chelseaju za 1.5k, bit će neki solidan profit, između za 20-40k za svaku.

Kaj je danas solidan profit kad karticu pozicije danas prodam za 15k coinsa? Do nedavno sam brisao atribut kartice a danas idu po 6k coinsa..  sve poludjelo...

16 godina
CroChef kaže...

Otisao ITOT Neuer za 1.2 mil, kako su im cijene lijepo narasle :D bio 600k prije dva tjedna

Koliko je on otišao gore, toliko je sve otišlo gore pa si opet na istom..

11 godina
neaktivan
FIFA 14

jel online multiplayer besplatan kad jednom kupiš fifu 14 za PC i koliko EA drži servere ? Jel se gase nakon što izađe nova verzija ? ima li još ljudi koji igraju online fifu 13 ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
matekws kaže...

Ja sam naišao na zanimljiv članak na netu još tokom ove zime u vezi postotaka dobivanja igrača. 

Točno izračunato i dokazano je da imate 50 % šanse da povučete svakog igrača. Npr. Messi - ili ga dobiš ili ne. 50-50. 

mislim da nisu fifty fifty sanse , barem nije u fifa world-u , npr predpostavljam da u fifa world balkan fb grupi nitko od tko zna koliko aktivnih clanova nije dobilo ni mesija nit ronalda dok kad bi se pitalo za nekog igraca kao sto je sturidgea mislim da ga je izvuklo iz packa svaka peta osoba , a uostalom mozete nekakav kviz postavit gdje ljudi mogu oznaciti koliko puta su otprilike dobili pojedinog igraca , vjerjatno ce mesi i ronaldo biti najrjedji ...

a i kod ovog zadnjeg motm  , bio sam dobio 4motm-a , i od svih mogucih kojih sam mogao izvuci ja izvucem vlara i 3xnavas -.- , kolike su sanse za to 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 7:13 (TheVeky).
10 godina
neaktivan
FIFA 14

Adler, Dante, Santana, Schmelzer, Piszczek, Gustavo, Draxler, Farfan, Elia, Aubameyang i Diouf posloženo u 4-1-2-1-2 formaciju.

U nedjelju me neki tamo oponent razvalio sa ovom ekipom i nisam mogao vjerovati. Uvijek igram tvrdo u 4-4-2(2) formaciji i kad izgubim to je minimalno, ali ovi gore nisu normalni pa sam odlučio sebi sastaviti isto, budući da nisu skupi. U bodovnu dobiozu u koju sam se uvalio, ova me ekipa vratila u život i osigurala opstanak u DIV1. Umjesto Santane, ja sam ubacio u igru ovog Howedesa koji je odličan u kombinaciji sa Danteom.

Mislim FUT je totalno čudan i naprosto je nevjerovatno da sa ovom skupinom indijanaca čovjek može ostvariti dobar rezultat protiv galaktičkih momčadi. Osjeti se na kilometar da imam vjetar u leđa i pomalo je to smješno za gledati.

Da se nebi osjećao kao prevarant, vratio sam se svojoj staroj ekipi sa kojom sam odigrao više od 300 tekmi.

Od svih igrača sa kojima sam igrao mislim da je u FUT-u 14 Christian Benteke Alfa i Omega, Bog i Otac ili kako već hoćete. Zadnji put kada sam gledao u statistiku, naštancao je preko 250 golova za moju momčad.

The King Of Old Trafford // Origin ID: red7Nick
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 9:09 (redNick No.7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 14

ja furam postavu 4-1-2-1-2

neuer-alaba-sokratis-santana-piszczek-gustavo-blaszykowski-reus-draxler-mandžukić-aubameyang i dosta mi dobro ide jer imam dosta uspona i padova u ovoj fifi pa sam morao napravit bundesligu jer sam počeo gubiti sa bpl ekipom

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
FIFA 14

Zapravo, nije ekipa nista posebno...

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
FIFA 14

Da li postoji mogucnost da se igra taj ultimate team bez originalne kupljene FIFE?

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
acmilan2 kaže...

Da li postoji mogucnost da se igra taj ultimate team bez originalne kupljene FIFE?

Ima, FIFA WORLD :P 

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Zapravo, nije ekipa nista posebno...

Kako ti kazes,kapetane!

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina

Nije bas precizno kao sto sam trazio, ali svidja mi se da si je bar netko uzeo vremena odgovoriti mi...

Jel ta fifa world slicna fifi online sto je bila neko vrijeme aktivna...?

Kovačić
11 godina
acmilan2 kaže...

Nije bas precizno kao sto sam trazio, ali svidja mi se da si je bar netko uzeo vremena odgovoriti mi...

Jel ta fifa world slicna fifi online sto je bila neko vrijeme aktivna...?

da

16 godina
drakula789 kaže...

Ha, ha... tako nekako.. imam nešto slično

http://gyazo.com/241a887aac5a2a3f46cd26ee9224d050

10 godina
protjeran
Del_Boy97 kaže...

ja furam postavu 4-1-2-1-2

neuer-alaba-sokratis-santana-piszczek-gustavo-blaszykowski-reus-draxler-mandžukić-aubameyang i dosta mi dobro ide jer imam dosta uspona i padova u ovoj fifi pa sam morao napravit bundesligu jer sam počeo gubiti sa bpl ekipom

bio sam dosao u 1 diviziju sa BPL sve jeftini igraci najvise placen je bio Willian,i onda mi dojadilo sa njima uze Bundesligu i dosao u 5.diviziju

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Moj novi squad: http://www.futhead.com/14/squads/15585116/

Trenutno 5-0-0 u diviziji 1, N'Doye među boljim nonrare napadačima ove godine, još da mu je 4* skills bio bi kompletan.

3 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Moj novi squad: http://www.futhead.com/14/squads/15585116/

Trenutno 5-0-0 u diviziji 1, N'Doye među boljim nonrare napadačima ove godine, još da mu je 4* skills bio bi kompletan.

neznam za vas ali neznam naoraviti ijedan skill na igrici...Zato uvijek igram sto brze sa pasovima a ako tako neide onda na kontre....naravno ovo je protiv boljih ograca od mene a protiv losijih mozes raditii sto hoces.

Btw

Danas naletio na Atsu-Chelsea karticu ... jedina na trasnfermarketu u tom trenutku za 700 coinsa.

Trazio nekog brzog CAM-a i naletio na njega Pace 92.Ostale vrijednosti su lose ali meni je bitno da je brz...

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Pa sad je i dosta olakšano to skilanje, nemoraš držati l2 i gljivicu nego samo desnu gljivicu i udri. Meni je dosta lako, pogotovo od kad se l2 nemora koristit.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 14

može preporuka za nekog bundesliga cam-a do 100k coinsa i nekog st para u bundesligi do 200k coinsa

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

neznam za vas ali neznam naoraviti ijedan skill na igrici...Zato uvijek igram sto brze sa pasovima a ako tako neide onda na kontre....naravno ovo je protiv boljih ograca od mene a protiv losijih mozes raditii sto hoces.

Da nema skillanja u ovoj igri smorio bi se, iako iskreno zbog toga puno više volim 13-icu, kako su igrači fino klizili a ne sad, treba mu 16 minuta da se pokrene kad napravi Ronaldo Chop, da ne pričam o ruletima, frajeru se zavrti i počne se gubit kad ga izvede.

12 godina
Boixus Nois PS kaže...

Da nema skillanja u ovoj igri smorio bi se, iako iskreno zbog toga puno više volim 13-icu, kako su igrači fino klizili a ne sad, treba mu 16 minuta da se pokrene kad napravi Ronaldo Chop, da ne pričam o ruletima, frajeru se zavrti i počne se gubit kad ga izvede.

Ma da... fenomenalan je fliper u 13.ici {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice