FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.657.382
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FIFA 14

morate se vi tu hvalisat,mene navest,potrošit 200k da dobim J****** salihovića i hernandeza :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
izvone kaže...

morate se vi tu hvalisat,mene navest,potrošit 200k da dobim J****** salihovića i hernandeza :(

Ja ne  u da otvaram jer neam coinsa a i da imam to je kao droga samo se navlacis i shebes se...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Koliko muke, igranja i trejdanja za skupit coinse i onda nula.....    nema ih više..  pa pa   coinsi ,   pa pa ...   {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Koliko muke, igranja i trejdanja za skupit coinse i onda nula.....    nema ih više..  pa pa   coinsi ,   pa pa ...   {#}

Ja isto...ali sam isao na krivu investiciju..

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel prodaje neko mozda coinse? :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gocaUCV kaže...

Jel prodaje neko mozda coinse? :D

Nedajte njemu dobit ce cijeli TOTY  u packovima :D

Encynixy prodaje

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 0:58 (drakula789).
11 godina
neaktivan
FIFA 14
Jel bolje kupovat ovaj paketic golden packs za 15000 ili special za 25000 koja je razlika osim sta je puno vise kosta?ja sam kupio danas 4od 15000 i dobio sam Gundogan,buffon,nasri i marcisio dva puta od ajmo rec boljih..
Hala Madrid
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
barcaINTER kaže...

Ja isto...ali sam isao na krivu investiciju..

ja sam zato svoje coinse investiro u slaganje bundeslige, samo par minuta prije pojave onih 15 i 25k packova... vjerojatno je tako i bolje jer cisto sumnjam da bi dobio bilo sta u tim packovima, bacio bi 50k u vjetar :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
FIFA 14

e ljudi imam jedan veliki problem.

otvaram jučer ja packove i sve to i dobijem cazorlu cihellinija i navasa.odem na spavanje jer mi se nije dalo već otvarat.sad se probudm i vidim da su sva trojica prodana iako ih nisam ni stavio na transfer listu (?).chiellini za 10k cazola za 6k i navas za 15k.problem je sad kaj ja nisam ni dobil te coinse..imam onoliko koliko sam imao jučer.jel moguće da me netko hakirao ili nešto? jel se nekome nešto slično dogodilo?

EDIT: Riješeno.

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 9:41 (Bruno_K!ng).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bruno_K!ng kaže...

otvaram jučer ja packove i sve to i dobijem cazorlu cihellinija i navasa.odem na spavanje jer mi se nije dalo već otvarat.sad se probudm i vidim da su sva trojica prodana iako ih nisam ni stavio na transfer listu (?).chiellini za 10k cazola za 6k i navas za 15k.problem je sad kaj ja nisam ni dobil te coinse..imam onoliko koliko sam imao jučer.jel moguće da me netko hakirao ili nešto? jel se nekome nešto slično dogodilo?

Kad si podijelio s nama problem, podijeli i rješenje?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Bruno_K!ng kaže...

ma netko me je ipak hakirao ja mislim pa sam si promjenio na originu email, password, security question i sve.

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
13 godina
Bruno_K!ng kaže...
movie kaže...
Bruno_K!ng kaže...

ma netko me je ipak hakirao ja mislim pa sam si promjenio na originu email, password, security question i sve.

Da te je netko hakiro nebi imo niti jednog igraca i svi coinsi bi bili kod tog lika... 

Jednostavno je bio glitch gdje nisi dobio coinse, odi na supporti  trazi coinse nazad...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
FIFA 14

Evo samo da vam javim da ko god misli kupovat coinse od mene.. da su cijene povisene za sljedecih tjedan dana..

60kn=100k 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Evo samo da vam javim da ko god misli kupovat coinse od mene.. da su cijene povisene za sljedecih tjedan dana..

60kn=100k 

Zar se nismo dogovorili 40?

Btw. Svi dobijaju TOTY igrace ove godine izgleda ih je prelako dobiti

15 godina
FIFA 14

Zao mi je al sto sam prodao za 40kn prodo sam ovih tjedan dva je ovako.. al poslje toga sve po starom.. 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Encyanix kaže...

60kn=100k 

A koliko si ih ti dobio, ?    kad je to tako prelako .

Btw, ovaj jadnik što lupa TD-ove stvarno mora bit da je neka poremećena osoba. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 22:39 (barcaINTER).
14 godina
neaktivan
FIFA 14

sorry decki preso sam na fifu 14 sa pesa 14 jer je uzasan ovaj zadnji

sta nemogu kad igram karijeru npr uzeo sam bayern i kao da sam ja mandzukic.

sta nemogu sam sastavljat formacije i igrace u prvoj postavi koje ja hocu,ko u master lizi u proevolution soccer.

i prebacio sam lewandowskog u bayern alkad igram karijeru nema ga.

i jer ima tipka kontrola neka za prekinut akciju ko u pesu.

i jer se moglo u svakoj fifi transferi igraca  da ga stavim sam npr kaku iz reala u milan itd...

i golman kad ispucava loptu sporo pada(realno da kuzim) a jer ima nestoda se mora stisnut ili,

daispuca loptu golman jace.

btw igram fifu na xbox360 gamepad for windows pc(najboljih 299kn ikad ulozenih u zivotu za taj gamepad)

~^iGoR~
Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Da, baš ih je prelako za dobiti... otvorio sam 60 packova i dobio sam niti jednog a najjači igrač u tih 60 packova je bio reus. Sve ostalo ispod 10k...  baš su darežljivi ovi iz ea sportsa ove godine...

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 14:45 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 14

KUPIO SAM FIFU 14 ZA PS3 I ORIGNAL JE NRVN!...ALI TJEO SAM PITAT DALI U NJOJ IMA UEFA CHAPIONS LEAGUE?ILI MORAM KUPIT ONE PACKS?MOLIM ODGOVORITE BRZO! :)pozz...

Archie
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
drakula789 kaže...

Da, baš je ih prelako za dobiti... otvorio sam 60 packova i dobio sam niti jednog a najjači igrač u tih 60 packova je bio reus. Sve ostalo ispod 10k...  baš su darežljivi ovi iz ea sportsa ove godine...

Ne otvaram packove(ni ne otvaram inace) jer sam propao ali po youtubeu svi dobijaju relativno i jos je TOTY Ramos 800-900 k wtf?

17 godina
igor1311 kaže...

Zar nije kralj ponovno trebao biti rođen i zar nije trebao pokazati neke stvari ove godine kako su kokodakali mnogi sa susjedne teme?

A ništa onda, samo mogu dodati ono što bi rekla suzana mančić: "dragi igrači, više sreće u sljedećem izvlačenju"

12 godina
neaktivan
movie kaže...
igor1311 kaže...

Zar nije kralj ponovno trebao biti rođen i zar nije trebao pokazati neke stvari ove godine kako su kokodakali mnogi sa susjedne teme?

A ništa onda, samo mogu dodati ono što bi rekla suzana mančić: "dragi igrači, više sreće u sljedećem izvlačenju"

Da baš tako, a šanse su im kao na euro lotu. . . . 

Btw,   i meni je malo čudno da su ovakve cijene,   stvarno ramos 800k.   treba čekati pack od 100k jer od ovih manjih nema ništa, ja sam samo u njima dobivao prije...

11 godina
neaktivan
FIFA 14

usa u div2. i sve divno krasno. medutim, 4 utakmice za redom me spaja s cheaterima. i naravno ispadnem iz lige bez greske. mislim sta je ovo? jeli se to moze kako izbjeci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
orim0909 kaže...

usa u div2. i sve divno krasno. medutim, 4 utakmice za redom me spaja s cheaterima. i naravno ispadnem iz lige bez greske. mislim sta je ovo? jeli se to moze kako izbjeci?

Mozes... cim vidis neko divlje ime i da odmah samo pika dalje izadi van... Usotalom kako si uspio ispast, ako ti se tekme niti ista ne broji.

11 godina
neaktivan

kako se ne broje? ovako. imao sam score 1-1-1. zaredom 4 cheatera. i score nakon toga 1-1-5. nakon tih cetiri zaredom isao i petu te nije bilo cheatera i izgubio 2-1. jednom se dogodilo da je doslo do onog dijela kad mu ekipu vidim ve sivelri. a ostala tri puta cim sudac zazvizdi pocetak utakmici prekine utakmicu i meni sep ise poraz. wtf.

11 godina
neaktivan
FIFA 14

i da zaboravih, divlje ime. fc clubu, the pensioneers. ima svakavih imena. kako ih razlikovati od ovih cheatera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Dali su opet chiteri počeli ????,        ja sam u 2 diviziji već dugo, ustvari malo prva malo druga, i još nisam naletio na nijednog.....yebem im sve po redu ako naletim.     

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Ima ih, bilo ih je uvijek... mozes ga slikat... kad su to botovi i programi... protiv toga ne mozes, osim banirat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

ja evo tekma za osvajanje div3 i cim sam mu vidio ekipu, sve broncani... nema veze, ali da mi je tekma bila za prolazak...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

da. meni je jednom bili sve silveri, a ostala tri puta sve broncani. i to samo u ovoj jednoj sezoni. kako mislis slikat? sta slikat? i kako banat?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice