FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.658.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
partwish kaže...
movie kaže...
partwish kaže...

Na to ti se ne vrijedi žaliti. Ja sam u FIFI 13 prošle godine bidao za igrača i dobio ga, s time da je ta kartica jednostavno nestala kao i moji coinsi. EA ekipa nije našla nikakve nepravilnosti.

Da, i ja sam u prošloj fifi dobio na bidanju piquea za 20k coinsa i na kraju ni coinsa ni piquea? Nije mi jasno kako je to moguće...

Što je najjače kod podnošenja žalbe su mi napomenuli da ukoliko otkriju da ih pokušavam zavaljati da ću dobiti trajni ban... Na kraju kao da se ništa nije dogodilo, ni coinsa, ni igrača, a ni bana. Samo hladan odgovor kako nisu pronašli nikakve nepravilnosti.

Ja sam u fifi dobio nazad igraca za par dana+ 15% popusta na originu.

13 godina
neaktivan
FIFA 14
Nephentez me pozvo za wager match prije 2 dana, tek danas vidio, nadam se da nije kasno hh
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

ovo je u svakom smislu riječi ped3rska igra...znači dok se oni žvale u zraku lopta mom igraču prolazi kroz glavu da bi svemogući benzema mogao zabiti gol.

3 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
v3cos kaže...

ovo je u svakom smislu riječi ped3rska igra...znači dok se oni žvale u zraku lopta mom igraču prolazi kroz glavu da bi svemogući benzema mogao zabiti gol.

ako si kupio s nuuvema, možda su ti oni syebali igru :P naravno, zezam se :D

Origin ID: ManOfTheMatch141
17 godina
FIFA 14

Otvorim danas onih 5 jumbo packova i dobijem bananu... popisdhim pa otvorim još 12 normalnih packova i samo nastavim niz... jedini igrač za kojeg mogu dobiti par tisućica u svim tim packovima je bio lloris, sve ostalo quick sell... Ne znam više koji pack da idem otvarati, koju svijeću zapaliti, kako sjesti u stolicu i dobitno se namjestiti, koju vradžbinu koristiti, k vragu što više napraviti da bar nešto dobijem u tim prevarama zvanim, pack...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 0:11 (movie).
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14
Movie, ako su ti normalni packovi ovi za 5k, znaci da si na sve packove spiskao 135k, a za te pare si mogo kupit nekog kvalitetnog, a ne iz packova cekat, pa probaj jednom bez da kupis sve packove, pa ce ti ostat vise para pa budes mogao kupit nekig kog ocekujes u packu, jedino ako ne ocekujes Messija ili Ronalda :D

0 3 hvala 0
17 godina
carmichael kaže...
Movie, ako su ti normalni packovi ovi za 5k, znaci da si na sve packove spiskao 135k, a za te pare si mogo kupit nekog kvalitetnog, a ne iz packova cekat, pa probaj jednom bez da kupis sve packove, pa ce ti ostat vise para pa budes mogao kupit nekig kog ocekujes u packu, jedino ako ne ocekujes Messija ili Ronalda :D

Pod normalne mislim ove od 7.5k a danas su opet poćeli sati sreće i veselja za 15k... meni ne treba više niti jedan igrač. Packove otvaram kao express lutriju, da nešto dobijem i budem vesel..

15 godina
neaktivan
FIFA 14

jeste vidili kako su cijene pale?

izgleda da su nasli rjesenje za citere....

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
BREITLING kaže...

patchirano je nešto

13 godina
FIFA 14

CIjene cega su pale ? Ja ne vidim nista da se snizilo :D

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

cijene igraca, skoro svi su pojeftinili...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

CIjene cega su pale ? Ja ne vidim nista da se snizilo :D

aguero za 100k pao kolko sam ja vidio na brzinu

13 godina
neaktivan
BREITLING kaže...

cijene igraca, skoro svi su pojeftinili...

Ja dao za Reusa 215k prije par dana, danas je bio oko 150k

12 godina
neaktivan
FIFA 14

U 2 utakmice zaredom me spoji s citerima, igram, vodim i ne dode ni prvo poluvrijeme i gotovo, otisli contracti a eto tebi lijepo .I. A da ne zaboravim, prije toga 2 utakmice u kojima gubim i remiziram jer dobivam gol glavom mandzom iz kornera, makar na njemu bili Chiellini i Caceres i Marchetti, koji ni ne gledaju gdje je lopta.. a do tih tekmi imao omjer 6 pobjeda i 1 remi... pa sad cemo reci da momentum ne postoji..

0 0 hvala 0
17 godina
BREITLING kaže...

Ne znam kakve to ima veze ima s ičim osim sa zdravim razumom? Toure 350k?  Dok god to netko želi platiti do tada cijene ne budu padale...

Danas su autobuyeri veći i brži skupljači coinsa od ičeg do sada, da ne pričam kako se dobro prodaju fifa pointsi i tako... mislim da su oni pravi čiteri ove godine problem s margine..

13 godina
neaktivan
movie kaže...
BREITLING kaže...

Ne znam kakve to ima veze ima s ičim osim sa zdravim razumom? Toure 350k?  Dok god to netko želi platiti do tada cijene ne budu padale...

Danas su autobuyeri veći i brži skupljači coinsa od ičeg do sada, da ne pričam kako se dobro prodaju fifa pointsi i tako... mislim da su oni pravi čiteri ove godine problem s margine..

Ja sa jučer navečer vidio Tourea da odlazi po 170k i manje. Apsolutno sve pada. I sad je ekipa još krenula prodavat iz panike i tako je došlo do još većeg market crasha. 

13 godina

"EA did a great thing (that suprised me a lot bytheway ) and fixed the coin generation bug, so the market crash has occured, player prices will keep dropping so u better sell your team quickly if u want to get some solid profit...
And do not buy players like Ronaldo,Messi,Bale,Zlatan etc... cuz in PC platform as all of you know all of the players are overpriced because of coin generation cheats and this is finally OVER NOW!!! So their prices will keep dropping insanly, u can check their prices and see , for example an IF CR7 was going around 10m just 3 days ago and now he is around 5-7 m, and will keep dropping cuz there is NO CHEAT...do not buy players at these days, cuz tomarrow u ll probably find him 1m cheaper than he was ,its pretty interesting that but THANK YOU EA, FINALLY A HUGE THANK YOU..."

16 godina
FIFA 14

Molim pomoć oko izbora koji mi teško pada,padanjem ovih cijena mi došlo na pamet da prodam jedan od svoja 4 tima,možda čak i 2 radi zarade,i slaganja 2 jača tima. Većina je složena iz packova,jer sam ih otvorio na milijune...pa po vašem mišljenju i iskustvima,koji su najmanje "jaki" a i prodajom se da zaraditi?

P.S. na golovima su još weidenfeler,čeh,i handanović. Nije sve stalo u sliku 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Potpuno si nepotrebno nakupio sve te igrace. Uvijek napravis 2 tima i da ti je drugi tim u zamjenama i tako igras sa momcadima koje su odlicne i ne moras fitness kupovati.

Inace, ovaj pad cijena je odlican, bas kad sam sprasio oko 70k na spanjolce :D Ali neka... dat ce se Benzema uzeti za jeftino :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Ma nakupilo se pa reko da probam kakvi su,fitnesa imam preko glave,a i zamjena pa i netreba fitnes,nekak su talijani dobri,englezi tromi i skupi,a švabe radi bayerna slažem :D brazilce zato jer sam vidil da iz svih liga imam puno brazilaca.Reko kad već s tolko packova skupil tolko igrača neka bude. Samo neznam koji da odu,mislim da ću BPL i brazil..al sam tel vaše mišljenje čut,a kime vi igrate,kakvi su,preporuke ,tomu forum i služi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Ja imam sasvim solidnu ekipu složenu.

Nego, zanima me od kud vama lova za igrača od 150 000 coinsa?

0 0 hvala 0
14 godina
Amazon637 kaže...

Puno igranja, puno pobjeda i stalno špekuliranje na marketu. Još ti upadne pokoji sretni gold pack i nemaš frke.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...
Amazon637 kaže...

Puno igranja, puno pobjeda i stalno špekuliranje na marketu. Još ti upadne pokoji sretni gold pack i nemaš frke.

E vidis, ja bas ne trgujem. Kupim nekaj i ne prodajem onda

12 godina
neaktivan
FIFA 14

jel bi bilo bolje prodat bpl tim i kupit talijane?? hrvate složio, samo me hebe rating jer mi je previše za kup koji daje 2k (slabo :D) i gold pack :D al su odlični

1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Trenutno imam BPL i Seria A ekipu, s obje mi je baš ugodno igrati. 4-2-3-1 BPL i 4-1-2-1-2 Seria A. Na papiru su BPLovci puno jači, ali i s jednima i drugima sasvim solidno mi ide u DIV 3 trenutno. Tu nema univerzalnog pravila. Nekome će određena liga, igrač, formacija biti vrh, nekome katastrofa. Evo tu u temi su nahvalili Gomeza, a meni je bezvezan igrač. Ibarbo je bog nogometa za njega.

Problem u FUT-u je što (ako nemaš para) nema isprobavanja momčadi. Trebaš riskirati, ako smatraš da sa trenutnom ekipom ne možeš bolje, ali nitko ovdje ti ne može reći: e napravi si tu ekipu i to će ti biti super. Mislim, može ti reći i ljudi često daju takve glupe savjete, ali to ti ničamu ne koristi. 

Pametnije ti je skupiti nešto para pa složiti još jednu momčad nego rasprodati prvu momčad i nadati se da će ti sa ovom koju onda složiš ići bolje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

a ja sad imam 25k i 10 igrača na prodaji, i s bplom mi jako dobro ide, al nekako su mi sve dosadniji...ne znam, možda doć do 1. DIV (trenutno sam u trećoj) i osvojit ga i onda se bacit na hrvate.. ako uspijem do prve, jer me spojilo s nekima kad igra traje dvije minute i oni zabe sretan gol i dobe 1-0 {#} ja im poručujem ovo: {#}

17 godina
ManOfTheMatch141 kaže...

jel bi bilo bolje prodat bpl tim i kupit talijane?? hrvate složio, samo me hebe rating jer mi je previše za kup koji daje 2k (slabo :D) i gold pack :D al su odlični

Meni su talijani dvije godine zaredom najdraža momčad. No lijepo se igra i s BPL momčadi i ne vidim kako netko može plakati na engleze? Brazilci mi odgovaraju samo u 4-3-3 i s njima se da jako lijepo igrati.. naravno, kad igra odluči drukčije sasvim je svejedno što imaš jer tada ništa ne valja. Prošli tjedan mi je bio katastrofa dok je ovaj milina za igrati.. no to je fut i takve stvari su posve normalne..

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Koji je zadnji update za fifu,gdje skinuti? hvala

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Upalis origin, desni klik, update i samo ti se skine... 

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Puno si mi i rekao...

Kao prvo nemam original igru nego sam skinuo sa neta samo da promam kakva je i vidim ima li razlike u odnosu na 13,znači sigurno ne mogu uraditi update preko same igre jer nije original, ali može li se skinuti ovako neki update ili postoje tako neki patchevi za Fifu kao za PES npr.?

Moj PC  
0 7 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice