FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.675
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 14
BREITLING kaže...

Moze pomoc oko ekipa ?

sto bi vi doradili u ove dvije ekipe?

hvala unaprijed.

Pozdrav,Ivan

BPL

http://www.futhead.com/14/squads/2379387/

SERIE A fali CAM i ST

http://www.futhead.com/14/squads/2379509/

Rodwell umjesto garcie.. lik je fenomenalan.. btw.. bilo pozeljno npr da pored ovog tourea (m/h) stavis nekog jaceg (h/m) a to ti je po meni Sissoko. Eh sad ako ti obrana stima kako treba.. onda ok al moj prijedlog je uvjek da se uz luiza sa h/m workrateom stavi m/h cb.. probaj nastasića nije los.. al kazem ti ak ti sad sve stima u obrani onda nemoj mjenjat..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
FIFA 14

Gdje je onaj debos sta je place svaku stranicu i prica kako je ekipa potrebna da nekog pobijedis kako treba. 

Evo pa uci, ja sam Legia Warsawa{#}

Chelsea 4 3 1 0 5 0 5 10

Schalke 4 0 1 3 1 6 -5 1

Basel 6 1 1 4 2 7 -6 4

Legia Warsawa 6 4 1 1 6 1 5 13

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Otvorim bzvz dva packa i dobim buffona, i reko super sigurno ide za neke pare a kad ono 11k :O 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

jel vrijedi gol u pravilu ako golman ispuca iz ruke loptu i ona nikog ne dotakne do gola?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

hoce biti mozda opet turnir na forumu ?

i igra li tko 2vs2 seasons ? ja i frend taman ulazimo u prvu diviziju, prilicno zanimljiv mod i novitet cije se uvodjenje trazilo godinama, probajte ako imate sa kime, izgorit ce te od FUTA :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dZelja kaže...

i igra li tko 2vs2 seasons ? ja i frend taman ulazimo u prvu diviziju, prilicno zanimljiv mod i novitet cije se uvodjenje trazilo godinama, probajte ako imate sa kime, izgorit ce te od FUTA :D

ja i kolega igramo, po meni najbolji mod iza pro clubova. UT nosi previše živciranja, ovo je više zafrkancija. 

Neki dan smo igrali 424 sa obalom bjelokosti i urlali smo, također preporučam svima da zaigraju co-op

13 godina
neaktivan
dZelja kaže...

Bit ce uskoro...

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 15:32 (KODAK17).
13 godina
neaktivan

.

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 15:33 (KODAK17).
17 godina
neaktivan
FIFA 14

kakve su sanse da postenim radom dodjem do Aguera?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
httpsmaniac kaže...

Potrebna pomoc ako iko moze. Jutros sam upalio fifu i odigrao par tekmi seasonsa i sve je bilo u redu, kasnije oko podne upalim i pokrenem i nakon sto mi nadje protivnika udjem u arenu i vidim samo kursor igraca i sve ostalo crno, tekma pocinje isto tako , samo kursore vidim, terena nema nigdje. Guglao sam i trazio rjesenje ali bez uspjeha. 

Probaj na grafičkoj isključiti AA, AF i ostale pis+++ije pa probaj onda..

Been there, done that. Ne radi nazalost.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

koji je napadac na igrici bolji,falcao ili lewandovski?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...

lewa

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
17 godina
Mic_zap kaže...

To ti je orprilike kao kad pitaš koja je pica bolja, crna ili plava... svatko bu imao svog favorita..

12 godina
neaktivan
movie kaže...
Mic_zap kaže...

To ti je orprilike kao kad pitaš koja je pica bolja, crna ili plava... svatko bu imao svog favorita..

pa pitam koji je drugima bolji,jer mi se neda kupovat oba i onda odlucivat

17 godina
Mic_zap kaže...

Ono što je nekome bolje ne mora nužno i tebi biti bolje?

12 godina
neaktivan
movie kaže...
Mic_zap kaže...

Ono što je nekome bolje ne mora nužno i tebi biti bolje?

vecina ima isto misljenje,kao sto je mnogima prosle godine welliton bio bolji od eto'a,trazim tuđe misljenje,previse bi mi vremena oduzelo da isprobam oboje,jer dok slozim momcad za jednoga i prodam ju i slozim za drugoga ode mi 4-5 dana.nemam novaca da kupim oboje od jednom

17 godina
Mic_zap kaže...

vecina ima isto misljenje,kao sto je mnogima prosle godine welliton bio bolji od eto'a,trazim tuđe misljenje,previse bi mi vremena oduzelo da isprobam oboje,jer dok slozim momcad za jednoga i prodam ju i slozim za drugoga ode mi 4-5 dana.nemam novaca da kupim oboje od jednom

Većini je schurrle ove godine bolji od williana a ja s tim nijemcem na terenu uvijek imam igrača manje? Nikako mi ne odgovara u 3-5-2 i 4-1-2-1-2. Pokušao sam onda složiti engleze u 4-3-3 i tek sad kužim zašto ga većina hvali.. ne znam jel kužiš što hoću reći ali dok sam ne probaš nikad nećeš saznati kaj je tebi bolje i u kojoj formaciji..

14 godina
v3cos kaže...

jel vrijedi gol u pravilu ako golman ispuca iz ruke loptu i ona nikog ne dotakne do gola?

Vrijedi ako je dosuđen udarac prema golu. AKo je dosuđen indirekt onda netko mora dirati da bi gol vrijedio. 

Fun fact, zabio sam na FIFA 13 gol sa golmanom nakon ispucavanja iz ruke.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
movie kaže...
Mic_zap kaže...

Većini je schurrle ove godine bolji od williana a ja s tim nijemcem na terenu uvijek imam igrača manje? Nikako mi ne odgovara u 3-5-2 i 4-1-2-1-2. Pokušao sam onda složiti engleze u 4-3-3 i tek sad kužim zašto ga većina hvali.. ne znam jel kužiš što hoću reći ali dok sam ne probaš nikad nećeš saznati kaj je tebi bolje i u kojoj formaciji..

ma kuzim te,tipa meni je gibbs ove godine najbolji ljevi bek,bolji i od alabe,jednostavno mi pase,a i odusto sam platit za igraca 150 k i lagano sam upecao kompanya i thiaga silvu za 75 k i radim hybrid

13 godina
movie kaže...
Mic_zap kaže...

plava bez pogovora {#}

13 godina
desarun kaže...

kakve su sanse da postenim radom dodjem do Aguera?

velike ako trejdaš, ako misliš skupljat coinse od igranja za njega, nikakve

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
v3cos kaže...

Vrijedi ako je dosuđen udarac prema golu. AKo je dosuđen indirekt onda netko mora dirati da bi gol vrijedio. 

ispucavanje IZ RUKE ,znači nije ništa dosuđeno.zabio mi je sad neki lik tako ,al mislim da to u pravilu ne vrijedi.

13 godina
neaktivan
FIFA 14

toliko bugova u jednoj igri nisam vidio u životu,lopte prolaze kroz glavu,klasični knockouti,a ništa se ne sudi,onda za neke faulove se daju crveni kartoni ,a za rušenje sa leđa u 16 ni žuti...kako imat motiva nakon takvih stvari,ne kužim ..evo došao sam u drugu ligu nakon 400 utakmica, imam score 0-1-4...katastrofa.ove 4 što sam izgubio,pa u svakoj od tih ekipa ima jedan igrač koji je vrijedniji od svih mojih skupa,nema šanse da ostanem u ligi. ništa drugo ti ne preostaje nego da kupuješ te coinse i raduješ se kad dobiješ nekoj ..ebenog igrača u paketu,pa fala bogu da ćeš dobit kad si platio,pa da koštaju 1 kn ne bi ni jedan kupio. 

0 2 hvala 0
17 godina
v3cos kaže...

toliko bugova u jednoj igri nisam vidio u životu,lopte prolaze kroz glavu,klasični knockouti,a ništa se ne sudi,onda za neke faulove se daju crveni kartoni ,a za rušenje sa leđa u 16 ni žuti...kako imat motiva nakon takvih stvari,ne kužim ..evo došao sam u drugu ligu nakon 400 utakmica, imam score 0-1-4...katastrofa.ove 4 što sam izgubio,pa u svakoj od tih ekipa ima jedan igrač koji je vrijedniji od svih mojih skupa,nema šanse da ostanem u ligi. ništa drugo ti ne preostaje nego da kupuješ te coinse i raduješ se kad dobiješ nekoj ..ebenog igrača u paketu,pa fala bogu da ćeš dobit kad si platio,pa da koštaju 1 kn ne bi ni jedan kupio. 

Mene u igri smetaju dvije stvari. Prva je tamna lopta s kojim igra većina igrača. Lopta mi uđe u sjenu i ja ju ne vidim. Pogubim se dok je lociram. Pa kaj nije logičnije igrati sa bijelom loptom koja se dobro vidi u svim mogućim situacijama nego se ovako patiti. Druga stvar je remplanje. Protivnik mi siluje sve igrače na terenu. Doslovno ih baca a danas me je u 100% šansi na 5m od gola gurnuo s leđa s dvije ruke da je moj igrač uletio u protivnički gol i sudac ništa ne svira. S druge strane ja čim malo gurnem protivnika, sve mu svira.

To je pogotovo očito u tekmama za koje je igra donijela odluku da moram izgubiti.

Danas sam odigrao tako dvije gadljive tekme za popisditi. Prvu u kojoj moram izgubiti i drugu u kojoj nisam mogao izgubiti sve da sam i htio. Dakle, prvu tekmu sudac protivniku svira dva penala i još dobijem 2 gola iz kornera. Inače, dva gola iz kornera dobijem u deset tekmi. U drugoj tekmi, sve što sam puknio ušlo je, lik mi je poskidao nekoliko stativi i prečki a i na prazan gol je neobjašnjivo gađao okvir gola a ne mrežu. Kako žalosno...

Za kaj mi trošimo vrijeme, živce i novac?

12 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
movie kaže...
Mic_zap kaže...

plava bez pogovora {#}

boobz kako koja xD

Origin ID: ManOfTheMatch141
12 godina
neaktivan
FIFA 14

evo moji englezi koji me mogu i razočarat, a mogu bit i super :D http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=dsFMNC84nKsTi:pc al nekako bi ih prodo pa si napravio talijane, šta vi mislite??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

Dobre trading methods?? ako ne zelite da svi vide, mozete mi i poruku poslat :D

znam neke

0 0 hvala 0
16 godina
v3cos kaže...
Hexfire kaže...
v3cos kaže...

ispucavanje IZ RUKE ,znači nije ništa dosuđeno.zabio mi je sad neki lik tako ,al mislim da to u pravilu ne vrijedi.

Ispucavanjem iz ruke isto vrijedi gol!

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
13 godina
FIFA 14

Sta je pao UT?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sta je pao UT?

hah, meni je u isto vrijeme kad si poslo poruku sve radilo normalno