FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
Tony999 kaže...

Pozdrav svima.. 

Ima li tko jos problem kao ja:

Imam squad fitness kartice koje nikako ne mogu apply-at igracima, dok idem na igraca - na apply consumable uopce mi ne postoji kategorija fitness kartica..

Dok odem na CLUB - CONSUMABLES - tamo sve uredno stoje....

Kad je kupise use odma, nemoj je spremati, izgleda je buged i ja isti problem imam.

16 godina
neaktivan
Fifa 14

VI koji ste naručivali s nuuvem-a, jel ste uredno dobili key.

Pitam jel se i sam spremam naručit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
G1g1 kaže...

VI koji ste naručivali s nuuvem-a, jel ste uredno dobili key.

Pitam jel se i sam spremam naručit.

Sve uredno, jedino ona 4 paketica neces dobiti posto je PRE-order zavrsio.. 

12 godina
neaktivan

ispricavam se. ja sam relatvno novi u ovome. pa imam par pitanja, neznam uopce jeli to mogu ovdje. ali me zanima kad se kupi originalna fifa 14 jeli moguce igrat igricu bez da se cd mora svaki put obacivat u cd-rom?

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Izbrisan post.

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 21:30 (KODAK17).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

molim za odgovor ako iko zna? hvala unaprijed

17 godina
neaktivan
Fifa 14

Prvo skidas program ORIGIN, te aktiviraš ključ (key) koji dobiješ kupnjom igre. 96% stranica odakle god da kupiš ti šalje samo key.  Dakle, bez cd/dvd-a što dovodi do zaključka da NE TREBA imati cd/dvd ubačen u rom, već samo internet konekciju koja će ti dozvoliti prijavu na Origin.

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

aha. ok hvala puno. al ne kupujem igricu putem interneta nego sam mislio sutra kupiti u trgovini originalnu igricu pa mislim da dodje cd unutra ili?

13 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

aha. ok hvala puno. al ne kupujem igricu putem interneta nego sam mislio sutra kupiti u trgovini originalnu igricu pa mislim da dodje cd unutra ili?

Dobiješ DVD unutra, instaliraš preko toga odmah origin ako nemaš i onda igricu i od tada nadalje samo preko origina pokreces i igras igru, bez potrebe za dvd-om

12 godina
neaktivan

zahvaljujem se puno. imao bi jos par pitanja. npr oce li sutra bit igrica odnosno dvd za kupit i u kojim trgovinama? mozda tisak media?

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Jbt. kao da NEMA animacija pokreta koje su se mogle vidjeti u FIFA 14 DEMO??? Nkako mi sve to izgleda kao u prethodnoj FIFI 13???

The King of Old Trafford
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

i posto sam novi u ovome, zanima me jeli ima ikakve razlike u online igranju kako postavke namjestiti i ostalo? jeli ista drukcije od obidnog offline igranja?

13 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

Jbt. kao da NEMA animacija pokreta koje su se mogle vidjeti u FIFA 14 DEMO??? Nkako mi sve to izgleda kao u prethodnoj FIFI 13???

Teško da se može primjetiti, ali pogledaj jedan gameplay videa kod demo verzije i neki gameplay iz full verzije. Tu se vidi razlika, nove animacije su zapažljivije.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
13 godina
neaktivan
fifa 14 je najbolji fudbal kji sam igrao do sada,pes da uporedjujem sa njime da je to ravno debilizmu....fifa je mnogo daleko pobegla pes-u....
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Ovo je daleko od lošeg, da se razumijemo, ali FIFA 14 DEMO JE ZA OVO NEXT GEN.

Sve su promjenili od animcija, kotrljanja lopte po travnjaku pa sve do brzine gameplay-a. Mene je u prvoj tekmi prevarilo to, sto nisam dugo igrao FIFU, + kamera na stadionu Santiago Bernabeu, koja je postavljena visoko.

Ma bravoOOO EA. Samo mi nije jasno zasto, jer je DEMO bio predobar.

The King of Old Trafford
Moj PC  
1 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

zahvaljujem se puno. imao bi jos par pitanja. npr oce li sutra bit igrica odnosno dvd za kupit i u kojim trgovinama? mozda tisak media?

ja isto sutra kupujem u trgovini ;) u sophos labu u zgu već imaš a sutra će bit u svim trgovinama :)

Forza Fiume!
13 godina
neaktivan
po mnei oni nista nisu dirali,ne pricam o fut-u vec o utakmici u seasons mod-u konacno da ne diraju ono sto su lepo napravili u demo verziji,pplus su neke stvari popravili a da sada spominjem mrzi me,plus ocekujemo svi patch kji ce jos neke stvari dovesti ured,tako da extra.a ovi specijalci sto mi daju TD nek idu tamo i igraju retardiran fudbal sa svim golm,anima,sutevima i da zaboravio sam tamo da napomenem pa tamo je ping pong sistem dodavanja mnogo izrazeniji i tacniji nego u fifi 14 a da plus ako stavis sve crte za pass suport znaci dodavanje bez greske ma u kakvoj se poziciji igrac nasao ,a ja sam taj suporrt stavljao na dve crte i taj je bilo itekako ping pong ali kad naletim na nekog koji igra sa postavkama ukkljucenim to mi deluje totalno debilno....pes je odavno proslost a fifa 14 ova verzija a tek fifa next engine buducnost..nadam se da ce u fifi 15 i nama pc-ovcima omoguciti novi engine...drugari vidimo se na terenu.pozdrav!!!
12 godina
neaktivan

super. hvala. inace sam iz splita. pa me zanima oce bit u tisak media ili linksu? jer neznam gdje bi kupio? a i jos me zanima kako je to sad igrati na internetu? na sta moram paziti itd?

12 godina
neaktivan
Fifa 14

kupio sam fifu sa eplati za 255 kn i nisam dobio 4 gold packa ali sad milsim nadogradit na fifu ultimate za 75 kn zanima me jeli samo za preorder to vrijedi .I kad upisujem podatke u origin kad budem kupuva dali tribaju podaci biti o vlasniku kartice ili mogu dati svoje .Ovo mi je bolje ispalo jer fifa ultimate sa origina košta 450kn a ovako ću je imat za 120 kn manje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Fifa 14

Stvarno ne kontam kako netko već ima toliko brutalno jaku ekipu u FUTu... Lahm, Gundogan, Reus, Muller, Adler, Aubameyang itd... Ali rješili su to Olić i Perišić. :D Inače Perišić mi je odličan, Olić ne baš, s njim 1:1 ne mogu zabiti nikako, ko u pravom životu! :)

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Mene interesuje da li se isplati uzeti ovaj upgrade na Fifa 14 ultimate za 10€ i da li se dobije jos nesto osim 24 gold paketa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Ljudi dosta mijenjaju misljenja oko igre neki kazuu arkada neki najbolja simulacija nogometa fut arkada itd. 

evo anketica molim vas da se odazovete

2 Arkada
1 lose
2 ok
1 vrlo dobro
17 odlicno
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Ja ne mogu pricati o nikakvoj arkadi kad igram na assisted, a i onda moras dati snagu udarcu ili dodavanju. Ne mozes reci da je nesto arkada ako igras manualno i sve si sam slazes kako zelis. Ali da su pokreti lijepi i fluidni stoji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
po mnei oni nista nisu dirali,ne pricam o fut-u vec o utakmici u seasons mod-u konacno da ne diraju ono sto su lepo napravili u demo verziji,pplus su neke stvari popravili a da sada spominjem mrzi me,plus ocekujemo svi patch kji ce jos neke stvari dovesti ured,tako da extra.a ovi specijalci sto mi daju TD nek idu tamo i igraju retardiran fudbal sa svim golm,anima,sutevima i da zaboravio sam tamo da napomenem pa tamo je ping pong sistem dodavanja mnogo izrazeniji i tacniji nego u fifi 14 a da plus ako stavis sve crte za pass suport znaci dodavanje bez greske ma u kakvoj se poziciji igrac nasao ,a ja sam taj suporrt stavljao na dve crte i taj je bilo itekako ping pong ali kad naletim na nekog koji igra sa postavkama ukkljucenim to mi deluje totalno debilno....pes je odavno proslost a fifa 14 ova verzija a tek fifa next engine buducnost..nadam se da ce u fifi 15 i nama pc-ovcima omoguciti novi engine...drugari vidimo se na terenu.pozdrav!!!

Znas zasto sam ti dao td?

Jer stalno mijenjas;malo volis pes,malo mrzis,malo volis fifu,malo mrzis,malo kakis,malo hvalis {#}

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 19:53 (drakula789).
13 godina
Fifa 14

Sta se mene tice neka kaki, lik je pljuno lovu za obje igre i ima pravo. Nitko tamo u PES temi nije niti kupio igru a serenda bzvz. Ovdje mi je drago da vecina kupi igru i to po relativno niskoj cijeni i svi sretni.

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
eagle05 kaže...

Mene interesuje da li se isplati uzeti ovaj upgrade na Fifa 14 ultimate za 10€ i da li se dobije jos nesto osim 24 gold paketa?

Ne dobijes nista osim tih 24 paketa. Isplati se uzeti jer na duge staze imas osiguran jedan zlatni paketic tjedno. Mada lako usparas 5€ tjedno i kupis si bodova i imas za 3 paketica ili mjesecno kako ti pase...

16 godina
neaktivan
Fifa 14

Vi koji ste kupili i Pes i Fifu original, kakvo je stanje u Fifi s lagom online?

Pes mi radi jako loše, svaka utakmica laga online.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

fifa sto se tice online je kao i uvek dobra,imas da vidis kakav je signal ako je los neces igrati ako je dobar igraces a u pes-u niti znas a sto je najogre nema neku predstavu....al kako je sada sredjen fut znaci nemam reci....pes cu igrati kada bude zvezda bila prvak evrope po drugi put.

niko ne komentarise pesme iz ovogidsnje fife koja se meni jako svija ima neki smek...a o pesovoj muzici ne bh komentarisao previse jer bi povratio,ja jos ne mogu da zamislim sebe i operu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 20:02 (Red_Star_Forever).
13 godina
Praetorian1 kaže...

Vi koji ste kupili i Pes i Fifu original, kakvo je stanje u Fifi s lagom online?

Pes mi radi jako loše, svaka utakmica laga online.

Stalno mi radi fraps da vidim koliko imam FPS.a i na high grafici online mi vrti izmedu 100-140 konstantno bez ikakvog laga cak i snimam nesto tokom tekmi. Odlicno su ovo odradili.

Ja koliko sam igrao online nisam dozivio niti jedan DC, a laga nije bilo - ocito su ove godine poradili na serverima

@red_star 

Moram reci da je muzika izuzetno dobra, bas su dobre stvari izabrali.

15 godina
Fifa 14

posto nisam igro fifu od 2006 samo pes, zanima me  jel se moze pozvat igrac u napad, to jako cesto koristim u pes-u. inace mi se bas svida ova fifa iako mislim da je sve to malo prebzro, prebrzo se okrecu, pasevi i ostalo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice