FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.660.392
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Fifa 14
movie kaže...
antiljano27 kaže...

Da li se ovo nekom desilo do sada opet onaj completing glitch. Bila su dvojica na tome i jedan je normalno "postao" moj. A drugi je već preko pola dana na tom completingu. 3.5k nije malo sada, pogotovo kad su mi apsolutno sve pare ulozene u nešto. 

Mnei se dogodilo sinoć i nakon jedno sar vremena sve se dobro završilo..

I meni noćas. Ma i manje od sat vremena je trajalo.. 

šumski put je bio ravan.
14 godina
Fifa 14

Moja isprika za movie, red star forever i sime sto sam vas nazvao pacijentima. U to trenutku sam ja bio pacijent. Nadam se da prihvacate ispriku{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
mariclius kaže...

Moja isprika za movie, red star forever i sime sto sam vas nazvao pacijentima. U to trenutku sam ja bio pacijent. Nadam se da prihvacate ispriku{#}

Nitko trenutno nije pacijent jer doktori štrajkaju.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Taman sam si završio fitness team i Serie A team. Kad izađe igra idem igrati sa starter timom koji je došao u starter paketu i probat doći do full bronce engleskog tima a ova dva gold neka stoje. Igrači poput Drogbe, Hamšika ,Balotellia bi trebali dosta skočiti u cijeni. 

0 0 hvala 0
13 godina

gledao sam malo streamove UT-a i djeluje odlično, ispravljene pacewhoring i lob pass gluposti iz onog smeća od Fife 13, napokon će se igrati nogomet :)

17 godina
DangerouS kaže...

Taman sam si završio fitness team i Serie A team. Kad izađe igra idem igrati sa starter timom koji je došao u starter paketu i probat doći do full bronce engleskog tima a ova dva gold neka stoje. Igrači poput Drogbe, Hamšika ,Balotellia bi trebali dosta skočiti u cijeni. 

Kako znaš kojim će igračima skočiti a kojima neće skočiti cijena? Vidal je prošle godine bio 3k a sada je 15k... hamšik isto nije bio na nikakvoj cijeni. Zašto bi ove godine bio? Ja ne mogu ništa procjeniti osim po svojim željama kako bi ja htio..

14 godina
neaktivan
movie kaže...
DangerouS kaže...

Kako znaš kojim će igračima skočiti a kojima neće skočiti cijena? Vidal je prošle godine bio 3k a sada je 15k... hamšik isto nije bio na nikakvoj cijeni. Zašto bi ove godine bio? Ja ne mogu ništa procjeniti osim po svojim željama kako bi ja htio..

Drogba će skočiti radit hypea. Gledam kolko su igrači skočili na PS3 tako da će na PCu biti slična stvar. Drogba na PS3u je 15k, a igra još nije izašla, čak i prije early accessa je bio 13k. Na početku je bio isto oko 5k. 

Balotelli je bio prošl godine oko 6. mjeseca oko 20k. Sad je 20k i uz Di Natalea je vjerojatno najbolji napadač u Serie A. Hamšik i Vidal su bili možda 3k sad pred kraj, ali na početku FIFE13 su sigurno bili preko 10k. Svima će cijena skočiti, neće svima isto količinski, ali Vidal, Hamšik i Balo su sigurno igrači koji bi meni bili u Serie A XI timu.

Možda griješim, vidjet ćemo, ali statsi im govore da bi trebali skočiti dosta. Zavisi sve jer na PCu je malo igrača. 

14 godina
movie kaže...
DangerouS kaže...

Pa svim poznatijim igračima će cijena skočiti nakon što igra izađe. Što god sad kupiš je praktički siguran profit za par dana.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Fifa 14

movie kad ćeš ti zaigrati full verziju zanima me tvoja recenzija

0 0 hvala 0
17 godina
DangerouS kaže...

Drogba će skočiti radit hypea. Gledam kolko su igrači skočili na PS3 tako da će na PCu biti slična stvar. Drogba na PS3u je 15k, a igra još nije izašla, čak i prije early accessa je bio 13k. Na početku je bio isto oko 5k. 

Balotelli je bio prošl godine oko 6. mjeseca oko 20k. Sad je 20k i uz Di Natalea je vjerojatno najbolji napadač u Serie A. Hamšik i Vidal su bili možda 3k sad pred kraj, ali na početku FIFE13 su sigurno bili preko 10k. Svima će cijena skočiti, neće svima isto količinski, ali Vidal, Hamšik i Balo su sigurno igrači koji bi meni bili u Serie A XI timu.

Možda griješim, vidjet ćemo, ali statsi im govore da bi trebali skočiti dosta. Zavisi sve jer na PCu je malo igrača. 

Cijene na PS3 nisu normalne. Na marketu ima 7 puta više ponuda a sve je skuplje nego na računalu? Gledam svaki dan jer igram paralerno na obje platforme

12 godina
protjeran
Fifa 14

Kad izlazi full igra za pc

0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

27.09..... u petak...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
windforce kaže...

na torrentima za 2 dana {#}

17 godina
SimeKZ kaže...

27.09..... u petak...

Vidim ekipa na PS3 je počela igrati danas, bar oni koji su kupili EA SPORTS Season Ticket. Naravno na Hr storeu se ne prodaje...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 19:39 (movie).
14 godina
exorc1st kaže...
windforce kaže...

na torrentima za 2 dana {#}

Misliš prije 2 dana? tpb

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
Fifa 14

vidim da ce se moci kupit i klasik lopte... jel ima tko kakvu listu.

Da barem bude stara tricolorka

edit: na futwizu je na popisu

http://www.futwiz.com/en/balls

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 19:53 (CroChef).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

španjolski komentator tj. jedan od njih je mario kempes

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

di se mogu vidjet svi komentatori, zanima me za svabiju

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

ima tko mozda viska kopiju Fife 14 da se mjenjamo ili nesto slicno?

http://www.youtube.com/user/HyperGamingStudiosHD?feature=mhee
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
ak75 kaže...

Morat ću te razočarati.  Ove godine igram pes... ne dam lopovima iz ea sportsa ni lipe...

15 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

gledao sam malo streamove UT-a i djeluje odlično, ispravljene pacewhoring i lob pass gluposti iz onog smeća od Fife 13, napokon će se igrati nogomet :)

LOL lob pass je ove godine previse OP...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
ak75 kaže...

Morat ću te razočarati.  Ove godine igram pes... ne dam lopovima iz ea sportsa ni lipe...

{#}

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
13 godina
Smece2 kaže...
BoobZ kaže...

ma daj nisam vidio ni jedan gol iz takvog pokušaja

15 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
Smece2 kaže...
BoobZ kaže...

ma daj nisam vidio ni jedan gol iz takvog pokušaja

ma svi golovi su cross, finesse ili lob pass

12 godina
neaktivan
Fifa 14

Pozdrav svima,

novi sam ovdje i nadam se da cemo se fino druziti :)

Imam jedno pitanje. Ako kupim igru nakon njenog izlaska na gamestopu, da li cu dobiti ona 24 paketica ili necu? I da li znate negdje gdje se moze nabaviti jeftinije igra, a da je 100% sigurno?

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
htconex kaže...

Pozdrav svima,

Imam jedno pitanje. Ako kupim igru nakon njenog izlaska na gamestopu, da li cu dobiti ona 24 paketica ili necu? I da li znate negdje gdje se moze nabaviti jeftinije igra, a da je 100% sigurno?

Hvala unaprijed

Nisam 100% siguran, ali rekao bih da ne pošto je to bonus za preorder. Mislim da je sa gamestopa najjeftinije ako se ne želiš gnjaviti sa proxijima i ostalim glupostima. Tamo je 225kn trenutno i vjerojatno ću i ja od njih uzeti, ako se ipak odlučim na kupnju. I ta 24 paketića ti nisu toliki bonus da bi bilo presudno.

16 godina
Hexfire kaže...
htconex kaže...

Pozdrav svima,

Hvala unaprijed

Nisam 100% siguran, ali rekao bih da ne pošto je to bonus za preorder. Mislim da je sa gamestopa najjeftinije ako se ne želiš gnjaviti sa proxijima i ostalim glupostima. Tamo je 225kn trenutno i vjerojatno ću i ja od njih uzeti, ako se ipak odlučim na kupnju. I ta 24 paketića ti nisu toliki bonus da bi bilo presudno.

Za uzimanje igrice preko gamestopa ipak će ti trebati neki proxy, jer ne prodaju za naše tržište.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Sad gledam stream onog Batesona87 i kaze lik da su mu banirali racun zbog primanja 200k coinsa. Nije on  neka velika riba 

ali opet cini se da se EA malo vise aktivirao ove godine... 

0 0 hvala 0
14 godina
partwish kaže...

Za uzimanje igrice preko gamestopa ipak će ti trebati neki proxy, jer ne prodaju za naše tržište.

Da stvarno... FIFA nije dostupna u našoj regiji. Uzet ću onda s Amazona, ista je cijena.

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Pozz ljudi, i ja kupujem Fifu pa me zanima gdje je najjeftinije uzeti ?Htio bi uzeti onaj dodatak sa 24 packa, ali ne znam sa koje stranice je najbolje uzeti pa ako bi mi mogli dati koji link bio bi vrlo zahvalan :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice