FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.489
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Fifa 14

dali će sulejmani letjet na fifi 14?

7 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

facepalm

btw. 

5 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
bjong kaže...

dobro da je ostao ziv posle onog zatvorskog starta da je prosao da li bi smo gol ....

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 13:28 (Red_Star_Forever).
14 godina
Red_Star_Forever kaže...
bjong kaže...

dobro da je ostao ziv posle onog zatvorskog starta da je prosao da li bi smo gol ....

S obzirom kakav napad imate vjerojatno bi bio samo korner.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Fifa 14

4 0 hvala 1
13 godina
CroChef kaže...

facepalm

btw. 

Vidim lik odmah na pocetku prica kako se kupuju brzi igraci i onda proda onog sa 85 pace, nadam se da pace nece igrati ulogu, pogotovo ako si fino slozie ekipu po onim chemistry cudima...

14 godina
SimeKZ kaže...

Vidim lik odmah na pocetku prica kako se kupuju brzi igraci i onda proda onog sa 85 pace, nadam se da pace nece igrati ulogu, pogotovo ako si fino slozie ekipu po onim chemistry cudima...

Nada umire zadnja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
DangerouS kaže...
Encyanix kaže...

Evo danas cijeli dan slazem kako bi to trebalo izgledat.. pa sam napravio 3 opcije vidit cemo koja ce najbolje stimat :D

High/Medium ljevi i desni bek
Medium/Medium ljevi i desni bek

Ljevi Medium/Medium Desni High/Medium 

Koji pace abuse u obrani i napadu u 1. i 3. timu, fuj! {#}

Perfect workratesi za napadače i wingere u 433 i 4321 su H/L. U obrani u bilokojoj formaciji za CB su M/H ili eventualno L/H no to malo koji igrač ima. 
Nemoj isprobavati dva M/H CM-a u 433 nikako, ne šljaka najbolje :) Najidealnije je H/M ili H/H za LCM i RCM te M/H ili L/H za CCM. 

Pazi sto se tice napada.. to sam tek tako stavio ti me igraci zanimaju kakvi su pa nisam obraco pozornost na workrate.. sto se tice CB-a meni iskreno najvise pase M/M nekako nisu previse napriejd a nisu previse iza taman.. dok low/high mi je katastrofa.. jednostavno kampa na svom mjestu i to je to.. a sto se tice Cm-a meni nikako u futu 13 nepase jedan m/h u ccm i ova dva h/m (h/h su mi najgori) jednostavno najbolje sam igrao kad su ljevi i desni visoki sa m/h workrateom.. a u sredini neki okretni sa m/m ili h/m :D

Sto se tice napada ak ovaj spanjolac RW nebude dobar stavio bi Nania a na LW ili Hazarda ili Assaidi-a... a Eto ostaje u St-u mislim da je zvijer.. vidit cemo :D 

A dobro to zavisi kako igraš, ali eto meni su ti najbolji workratesi i bila je rasprava na EA forumu od par stotina postova i ljudi su se uglavnom slozili da su ti workratesi najbolji. Otkad igram uglavnom s takvim igračima obrana mi ne ispada na l1+trokut i igrači nisu po cijelom terenu. 

14 godina
neaktivan
CroChef kaže...

facepalm

btw. 

Čudi što neko ko japes nema pojma da se ime kluba od FUT10 može mjenjati kad se prvi put logiraš i da u FUT13 postoji katalog s opcijom izmjenom imena. 

I još kasnije coin boost kad spominje. Ista stvar. 

Jednio što mi se ne sviđa, što EA dopušta velikim Youtuberima da objavljuju FUT14 videe a male i sve ostale banaju i ganjanju i dižu tužbe. 

13 godina
neaktivan
Fifa 14

valjda od danas imaju pravo stavljat video sto su snimali na onom testiranju u EA centru.

0 0 hvala 1
15 godina
DangerouS kaže...

A dobro to zavisi kako igraš, ali eto meni su ti najbolji workratesi i bila je rasprava na EA forumu od par stotina postova i ljudi su se uglavnom slozili da su ti workratesi najbolji. Otkad igram uglavnom s takvim igračima obrana mi ne ispada na l1+trokut i igrači nisu po cijelom terenu. 

E pazi posto mi se neda testat vjerojatno si ti vec probao.. zanima me dali dobro funkcijonira ovo:

LB m/m CB m/m CB m/h RB h/m 

ili je ipak bolje ostaviti oba dva CB-a na m/m 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
Fifa 14

Na jednoj strani ces imati dva, a na drugoj neces imat nikog... Nece ti to dobro izgledat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Na jednoj strani ces imati dva, a na drugoj neces imat nikog... Nece ti to dobro izgledat.

pazi mislio sam kad vec imam jednog H/M nek onda cb pored njega bude M/H da ga pokrije kao.. ak ne onda sam mislio ostavit oba dva CB-a na M/M i na desnog CM/CDM stavit toure-a (ili nekog sa M/H) dok na drugoj strani bi stavio nekog H/M posto je LB m/m sta mislis

13 godina
Fifa 14

Jedna ovako realna :D Najjaci je KSi...

EDIT: 

Jos jedan, dobar video. Ako je netko imao problem u prepoznavanju Ronalda, evo pogledajte kako su skinuli njegov slobodnjak i zalet. Stvarno odlicno. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 17:19 (SimeKZ).
Moj PC  
5 3 hvala 6
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Još da igrači dodiruju travu...

Moj PC  
4 7 hvala 0
13 godina
Fifa 14

MOzes pokazati gdje ne dodiruju? opet sam pogledo video i nisam zamjetio... 

I hvala svim bez zivotnima amebama na TD na 2 videa nove FIFE koji sam stavio, samo naprijed. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 19:34 (SimeKZ).
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
DangerouS kaže...

E pazi posto mi se neda testat vjerojatno si ti vec probao.. zanima me dali dobro funkcijonira ovo:

LB m/m CB m/m CB m/h RB h/m 

ili je ipak bolje ostaviti oba dva CB-a na m/m 

Dobri su WR na CBovima. LB i RB mogu komotno imati h/m, većina ih ima. Bolje je kad se LB/RB malo pridruži napadu i zaustavi veznjake protivničkog tima nego da sjedi u obrani i tako omogući veznjacima da oslobode prostor do nekih 25metara od gola, onda je teško zaustaviti napad :) 

M/H ili H/M za CBove su idealni. H/M jedan CB da ima je odlično u dosta situacija prilikom ispucavanja gol auta, uglavnom osvaja loptu u tim zračnim dvobojima. Još nekaj, uglavnom kad uzmeš loptu s takvim igračom protivniku (Tipa Ramos) on će nastavit trčat s loptom, neće samo uzet loptu i vratit se u obranu. 

Skombiniraš uz to nekog CM/CDM koji ima M/H i taj mid će ti otić na mjesto Ramos kad ovaj ode u napad. :) Eto to sam uglavnom primjetio u kombinaciji Ramos CB Yaya CM 

16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Prvo ti meni pokaži gdje dodiruju?

Još od Fife 12 igrači levitijaru, par cm. su iznad tla...

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Napokon su stavili da se mogu koristit svi dresovi (prvi drugi treci ili cak i klasik)

isad se mogu i kombinirat dva domaca, dva gostujuca...

5 1 hvala 5
13 godina
Praetorian1 kaže...
SimeKZ kaže...

Prvo ti meni pokaži gdje dodiruju?

Još od Fife 12 igrači levitijaru, par cm. su iznad tla...

Evo odmah na pocetku Ronaldo na prstima hoda prije udarca slobodnjaka kako i puca, ja nigdje nisam vidio da levitira. Ne zelim se raspravljat s nekim ko samo prica a nista ne dokaze.

13 godina
CroChef kaže...

Napokon su stavili da se mogu koristit svi dresovi (prvi drugi treci ili cak i klasik)

isad se mogu i kombinirat dva domaca, dva gostujuca...

Vidim da su poradili na animaciji remplanja i udarca koje izgledaju odlicno. Putanja lopte je takoder dosta realnija sada. 

Ali kakav je onaj jaki Finess shoot ? Malo su to shebali.

I koliko vidim sporiji je gameplay, ne prevladava pace toliko.

Zanimljiv ce bit FUT ove godine. 

13 godina
neaktivan

ljudi se zalili na to vec celu godinu nadam se da ce ovaj put znanje a manje brzina doci do izazaja....mene sada taj finews shot u par b=navrata sada nervira znaci svaki sa 16 ce biti gol......gp; sharawija je za jedn postavljeno pitanje a to je jel ovo realno,znaci fifa 14 ce biti tipa sutnes fineese shoot iz tri p.m i das gol......???fuuuuuuuuj

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 21:40 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Smesi se zestoka arkada {#}

Ne, salu na stranu, taj fini sut su zaista unakazili, ne moras ni doci u 16, samo gadjas van 16 i 90% je gol.

Koliku ocenu (pace) ima ovaj Sharawy, brz je ko munja?

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

samo su vratili finese shot iz fife 12 a cinimi se i gameplay ali sa bolji animcijama i svega ostalog a sharawy ima 86 pace...

znaci ono sto mi je bila specijalnost u fifi12 a to je taj finese sut opaet se vraca znaci svaki sa ivice 16 je gol,,,katastrofalno ovo sto sam video a gol sharavija je cista idiotizacija....

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 23:04 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Iskreno, nista oni nisu napravili od ove Fife, nikakav pomak.

Verujem da ce za PS4 i XBOXone, da urade kako valja, jer definitivno oni nama daju sada poluproizvod, bas iz tog razloga.

Gameplay jeste usporen, ali ovaj finese sut{#}

Stvarno uzas, a i igraci, moje misljenje je, kao da su od federa, kako su savitljivi i skakucu po travi...

1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
za igrace i sve ostale je po meni ok tj bas mi se svbidja ama bas sve ali me nervira finese dut....znaci sa 40 metara sa strane ronaldinjo daje sto posto gol....
15 godina
DangerouS kaže...

Dobri su WR na CBovima. LB i RB mogu komotno imati h/m, većina ih ima. Bolje je kad se LB/RB malo pridruži napadu i zaustavi veznjake protivničkog tima nego da sjedi u obrani i tako omogući veznjacima da oslobode prostor do nekih 25metara od gola, onda je teško zaustaviti napad :) 

M/H ili H/M za CBove su idealni. H/M jedan CB da ima je odlično u dosta situacija prilikom ispucavanja gol auta, uglavnom osvaja loptu u tim zračnim dvobojima. Još nekaj, uglavnom kad uzmeš loptu s takvim igračom protivniku (Tipa Ramos) on će nastavit trčat s loptom, neće samo uzet loptu i vratit se u obranu. 

Skombiniraš uz to nekog CM/CDM koji ima M/H i taj mid će ti otić na mjesto Ramos kad ovaj ode u napad. :) Eto to sam uglavnom primjetio u kombinaciji Ramos CB Yaya CM 

Evo sad sam isprobao ovo LB i RB M/M a CB jedan H/M drugi M/H i jako je dobro al nekako mi se cini da je oba dva CB-a M/M nekako sigurnije.. al i ovo je dosta dobro.. mozda cak i bolje.. treba se naviknuti..

14 godina
Fifa 14

http://www.futhead.com/14/players/3661/erik-lamela/

By HeskeyRapeU
This doesn't make sense ! What he actually forgot how to do skills when he was in flight on the way to tottenham ? Ea, get your shit together.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni Ea nije jasna kako to igrac moze da izgubi skills kao recimo robinjo,pato,luca, i jos par igraca ,sta zaboravili su da driblaju ili sta? hebi se u tri lepe...ne bi me cudilo da u fifi 15 ronaldinjo nema vise toliko zvezdica ,ea sramoto....pazi jedan tamo neki assaidi ima 5 a lamela sada tri,ili robinho tri ili pato...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 1:42 (Red_Star_Forever).
14 godina
Fifa 14

Nekakav pokušaj balansiranja od strane EA-a, a ne izgleda baš da znaju što rade.

Cijeli taj sustav za skill moves zvjezdicama je ionako totalna glupost. Svaki igrač bi trebao biti sposoban probati neku fintu, a stat dribling neka određuje kolika je šansa da mu dribling i uspije. Fino tu ubaciti i staminu i motivaciju da još malo povećaju ili smanje šansu i to je to. I naravno ne staviti da 100 znači da će i najkompleksniji dribling uspjeti svaki put, ali nekih 8-9/10 pokušaja neka uspije. Nema igrača na svijetu kome uspije dribling svaki put. Ovako tekme baš nekad izgledaju bezveze jer u svakom trenutku možeš napraviti dribling ako igrač ima dovoljan broj zvjezdica, a bez obzira na položaj tijela, brzinu kretanja itd itd.

Moj PC  
2 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice