FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.511
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Fifa 14

Pogledaj te vi ovu OP obranu.. svi imaju odlican workrate.. dosta su visoki brzi i jaki.. :D

http://www.futhead.com/14/squads/22203/ 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
reklama za fifu 14 veliki naklon.....svaka cast....
16 godina

Next-gen gameplay,isprike ako je bilo

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Kakve vi squadove postavljate ovdje kao svoje prve squadove :P

Pa igrajte malo s brončanima i silverima, barem na početku, kud odmah na Di Natalea, Chiellinija i ekipu. Da ne pričam da će takvi igrači koštati 50k svaki, ako ne i više. Nećete imati coinsa prva 2 mjeseca za takve igrače jedino ako vas ne pogodi pack luck.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Neymar definitivno zaslužuje 5* weak foot.

eto samo 2 primjera iz zadnjih par mjeseci...

Tom logikom kojom se vodis i Ribery zasluzuje 5* weak foot jer je prosle godine vise golova dao sa svojom slabijom(lijevom) nogom nego svojom jacom(desnom), a posebno se među njima istice

protiv BMonchengladbach koji je bolji od svakog gola koji je Neymar postigao lijevom nogom, niti ce ikad postici desnom nogom ovakav kvalitetan gol. Ali naravno uz zbog sveg tog hype-a koji se desava u vezi Neymara nije ni cudno da je samo on dobio 5* skills i weak foot a Ronaldo, Falcao i Ribery nisu iako to zasluzuju vise od njega.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 19:19 (httpsmaniac).
17 godina
emerik kaže...

Samo pogled na travu je dovoljan da se čovjek naježi. O ostalome da ne govorim. Sad me samo strah da se pojavljivanje PS4 u HR ne odgodi do prvog mjeseca sljedeće godine kako se šuška.. tko će dočekati a prednaručio sam konzolu? Ništa, trk do gratza i pljuga 500 kn za voucher..nema čekanja ni minute..

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 19:19 (movie).
15 godina
httpsmaniac kaže...

Tom logikom kojom se vodis i Ribery zasluzuje 5* weak foot jer je prosle godine vise golova dao sa svojom slabijom(lijevom) nogom nego svojom jacom(desnom), a posebno se među njima istice

protiv BMonchengladbach koji je bolji od svakog gola koji je Neymar postigao lijevom nogom, niti ce ikad postici desnom nogom ovakav kvalitetan gol. Ali naravno uz zbog sveg tog hype-a koji se desava u vezi Neymara nije ni cudno da je samo on dobio 5* skills i weak foot a Ronaldo, Falcao i Ribery nisu iako to zasluzuju vise od njega.

o Bože. Nisam ja pisao o drugim igračima niti ulazio u to. I ne mislim to samo zbog ova 2 videa koja sam stavio. Onaj tko je pratio Neymara i njegove igre dobro zna da podjednako efiaksno koristi i lijevu i desnu nogu. Netko je bio napisao da ne zaslužuje imati 5* weak foot, a definitivno zaslužuje. Samo sam to rekao, nisam ualzio u nikakve teme o drugim igračima što se tiče toga.

A što se tiče "hypea" oko Neymara, nebi se baš složio s time. Da su toliko pod hypeom dali bi mu veću OVR ocjenu nego što je ima, pa OVR ocjena mu je lošija nego Pedru recimo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 19:26 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
httpsmaniac kaže...

o Bože. Nisam ja pisao o drugim igračima niti ulazio u to. I ne mislim to samo zbog ova 2 videa koja sam stavio. Onaj tko je pratio Neymara i njegove igre dobro zna da podjednako efiaksno koristi i lijevu i desnu nogu. Netko je bio napisao da ne zaslužuje imati 5* weak foot, a definitivno zaslužuje. Samo sam to rekao, nisam ualzio u nikakve teme o drugim igračima što se tiče toga.

A što se tiče "hypea" oko Neymara, nebi se baš složio s time. Da su toliko pod hypeom dali bi mu veću OVR ocjenu nego što je ima, pa OVR ocjena mu je lošija nego Pedru recimo.

To sto su mu dali manji overall je samo zamazivanje ociju jer gledajuci ingame statse jasno je ko je bolji igrac od te dvojice. 

15 godina
httpsmaniac kaže...
antimadridista kaže...
httpsmaniac kaže...

To sto su mu dali manji overall je samo zamazivanje ociju jer gledajuci ingame statse jasno je ko je bolji igrac od te dvojice. 

pa dobro, u FUT-u će definitivno biti moćan, a u drugim modovima ostaje za vidjeti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
znas kako next gen na konzoli i vidis razliku iz pprve u odnosu na fox engine,,,kazem ja lepo fifa je napravila odlicnu bazu i samo sada sta radi nadogradjuje i pegla sto moze bolje ....jer gameplay ne treba da menja samo da ga sto bolje uradi tipa dueli,kretanje,sut,prijem i tako te sitnice,a trava pa sta da ti kazem mogu da zmislim kad pada kisa kako ce biti otezana igra...ea ako ovako nastavi pes-u ne pise na dobro,oni ljudi ni travu kao sto kazes nisu bili u stanju da naprave sa novim enginom a kamoli nesto drugo.....odlucio cim kupim fifu za dve nedelje odmah krecem u fazonu skupljanja novca za PS$ i to pod brojem jedan ako u medjuvremenu se zaposlim prvo i osnovno sto ce mi od plate biti je ova konzola....
17 godina
movie kaže...
emerik kaže...

Samo pogled na travu je dovoljan da se čovjek naježi. O ostalome da ne govorim. Sad me samo strah da se pojavljivanje PS4 u HR ne odgodi do prvog mjeseca sljedeće godine kako se šuška.. tko će dočekati a prednaručio sam konzolu? Ništa, trk do gratza i pljuga 500 kn za voucher..nema čekanja ni minute..

hahhaha zašto, pa u EU smo? nema boga da mrdnem od doma, ima da mi xone dođe poštom doma na vrata sa džabe dostavom {#}

He who is brave is free.
16 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
znas kako next gen na konzoli i vidis razliku iz pprve u odnosu na fox engine

?

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Na ovu momčad cu ja ciljat pri početku nove FIFE. Išao sam na nešto jeftino i efektivno. Jedino još moram odlučit kog bi na CAM-a stavio. Nadam se da ce ovi igraci bit jeftiniji iz jedinog razloga što su iz druge engleske i nece bit baš TOLIKO traženi. Vidjet cemo 

http://www.futhead.com/14/squads/26354/

1 0 hvala 1
17 godina
Dwyane Wade kaže...

hahhaha zašto, pa u EU smo? nema boga da mrdnem od doma, ima da mi xone dođe poštom doma na vrata sa džabe dostavom {#}

Već sam platio 500 kn za voucher da me konzola čeka prvi dan. Ako to ne bude kad i u europi idem tražiti dalje a voucher ću probati prodati ili spljugati ali čekati neću sigurno. Fifa se igra od prvog dana pojavljivanja na tržištu... uopće ne sumnjam das će ti doći do vrata ali sumnjam da će doći s đabe dostavom...

17 godina
antiljano27 kaže...

Na ovu momčad cu ja ciljat pri početku nove FIFE. Išao sam na nešto jeftino i efektivno. Jedino još moram odlučit kog bi na CAM-a stavio. Nadam se da ce ovi igraci bit jeftiniji iz jedinog razloga što su iz druge engleske i nece bit baš TOLIKO traženi. Vidjet cemo 

Diakite je sad oko 70k, sumnjam da će biti jeftilen. Ostali ne bi trebali biti preskupi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 20:07 (movie).
13 godina
neaktivan
movie kaže...
antiljano27 kaže...

Diakite je sad oko 70k, sumnjam da će biti jeftilen. Ostali ne bi trebali biti preskupi...

Diakite je sada BPL, to je velika razlika :) 

14 godina
Fifa 14

Ovdje je jos u Realu.. i ima trait Loyal {#}

http://www.futhead.com/14/players/4243/mesut-%C3%B6zil/

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
movie kaže...
antiljano27 kaže...

Mislis sad je Championship :)

16 godina
Fifa 14
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 20:40 (DadoZG).

4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x2GybJ7ZWuQ

Prvo gde je lopta i drugo hocu ovaj dribling u fifi 15 ????

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Neymar definitivno zaslužuje 5* weak foot.

eto samo 2 primjera iz zadnjih par mjeseci...

Nisam rekao da ne zaslužuje, nego usporedi koliko golova je postigao Ronaldo lijevom nogom, a koliko Neymar. Koliko često Ronaldo koristi lijevu nogu, a koliko Neymar. Ali svake godine isto s*anje s Fifom, uvijek su naklonjeni Barceloni što se tiče ocjena, i to zbilja nije realno. Ne kažem da bi se trebali nakloniti Realu ili Unitedu ili nekom desetom klubu, ali ako rade najpoznatiju sportsku simulaciju zašto ne odrade ocjene realno za sve timove, a ne da nekome nabiju ocjene u usporedbi sa ostalim igračima koji su vjerovatno bolji.

13 godina
neaktivan
DangerouS kaže...

Mislis sad je Championship :)

Mislio sam da je sada bpl, kao odgovor da je sada 70k :) 

17 godina
matić_žu kaže...
a

Nisam rekao da ne zaslužuje, nego usporedi koliko golova je postigao Ronaldo lijevom nogom, a koliko Neymar. Koliko često Ronaldo koristi lijevu nogu, a koliko Neymar. Ali svake godine isto s*anje s Fifom, uvijek su naklonjeni Barceloni što se tiče ocjena, i to zbilja nije realno. Ne kažem da bi se trebali nakloniti Realu ili Unitedu ili nekom desetom klubu, ali ako rade najpoznatiju sportsku simulaciju zašto ne odrade ocjene realno za sve timove, a ne da nekome nabiju ocjene u usporedbi sa ostalim igračima koji su vjerovatno bolji.

Neymar kad pukne lijevom pomislim da je ljevak... ne vidim razliku

16 godina
Red_Star_Forever kaže...
znas kako next gen na konzoli i vidis razliku iz pprve u odnosu na fox engine,,,kazem ja lepo fifa je napravila odlicnu bazu i samo sada sta radi nadogradjuje i pegla sto moze bolje ....jer gameplay ne treba da menja samo da ga sto bolje uradi tipa dueli,kretanje,sut,prijem i tako te sitnice,a trava pa sta da ti kazem mogu da zmislim kad pada kisa kako ce biti otezana igra...ea ako ovako nastavi pes-u ne pise na dobro,oni ljudi ni travu kao sto kazes nisu bili u stanju da naprave sa novim enginom a kamoli nesto drugo.....odlucio cim kupim fifu za dve nedelje odmah krecem u fazonu skupljanja novca za PS$ i to pod brojem jedan ako u medjuvremenu se zaposlim prvo i osnovno sto ce mi od plate biti je ova konzola....

Na osnovu cega to zakljucujes, zato sto se vidi trava mozda? pa to ti je samo graficki efekt/detalj. Ne treba im to uopce da bi napravili da se ljudi drukcije ponasaju na terenu kada je snijeg, kisa ili kada je teren suh.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
Fifa 14

Pa vec je u FIFI 13 kad pada kisa usporena i otezana igra... 

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
matić_žu kaže...
a

Neymar kad pukne lijevom pomislim da je ljevak... ne vidim razliku

Razlika je u tome da je u realnosti Ronaldo bolji "ljevak" nego Neymar, a ovdje Neymar je bolji. Ne kažem da je Neymar loš, jer pratim dosta utakmice na kojima on igra, ali pogledaj samo Ronaldove golove, 40% golova koje je zabio u Realu je lijevom nogom. Zašto im onda Fifa ne stavi obojici 5*? Nikad mi neće bit jasno zašto ne stave svakom igraču realne ocjene. Uvijek imaju te bugove s ocjenama, nekoga precijene, nekoga podcijene. Ja ne kažem ovo kao navijač Reala i fan Ronalda, nego sa realnog kuta gledanja Ronaldo također zaslužuje 5*.

16 godina

Teško je svih zadovoljiti. Objektivno gledajući Fifa ima stvarno jako dobro posložene ratinge igrača. Naravno da nije sve savršeno, ali u globalu gledajući igrači su prilično dobro rankirani. Smeta mi što Vidal nije dignut na barem 86 no dobro, možda ga i dignu do finalne verzije.

šumski put je bio ravan.
15 godina
Fifa 14

Evo danas cijeli dan slazem kako bi to trebalo izgledat.. pa sam napravio 3 opcije vidit cemo koja ce najbolje stimat :D

High/Medium ljevi i desni bek
Medium/Medium ljevi i desni bek

Ljevi Medium/Medium Desni High/Medium 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Evo danas cijeli dan slazem kako bi to trebalo izgledat.. pa sam napravio 3 opcije vidit cemo koja ce najbolje stimat :D

Koji pace abuse u obrani i napadu u 1. i 3. timu, fuj! {#}

Perfect workratesi za napadače i wingere u 433 i 4321 su H/L. U obrani u bilokojoj formaciji za CB su M/H ili eventualno L/H no to malo koji igrač ima. 
Nemoj isprobavati dva M/H CM-a u 433 nikako, ne šljaka najbolje :) Najidealnije je H/M ili H/H za LCM i RCM te M/H ili L/H za CCM. 

15 godina
DangerouS kaže...
Encyanix kaže...

Koji pace abuse u obrani i napadu u 1. i 3. timu, fuj! {#}

Perfect workratesi za napadače i wingere u 433 i 4321 su H/L. U obrani u bilokojoj formaciji za CB su M/H ili eventualno L/H no to malo koji igrač ima. 
Nemoj isprobavati dva M/H CM-a u 433 nikako, ne šljaka najbolje :) Najidealnije je H/M ili H/H za LCM i RCM te M/H ili L/H za CCM. 

Pazi sto se tice napada.. to sam tek tako stavio ti me igraci zanimaju kakvi su pa nisam obraco pozornost na workrate.. sto se tice CB-a meni iskreno najvise pase M/M nekako nisu previse napriejd a nisu previse iza taman.. dok low/high mi je katastrofa.. jednostavno kampa na svom mjestu i to je to.. a sto se tice Cm-a meni nikako u futu 13 nepase jedan m/h u ccm i ova dva h/m (h/h su mi najgori) jednostavno najbolje sam igrao kad su ljevi i desni visoki sa m/h workrateom.. a u sredini neki okretni sa m/m ili h/m :D

Sto se tice napada ak ovaj spanjolac RW nebude dobar stavio bi Nania a na LW ili Hazarda ili Assaidi-a... a Eto ostaje u St-u mislim da je zvijer.. vidit cemo :D 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 1:21 (Encyanix).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice