FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.249.536
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
movie kaže...

Danas mi se dogodilo dva puta da liku bježim s centra a on trči zamnom i pruža ruku i drži me dok me drugi ne stigne i uzme loptu a ja se ne mogu otresti njegovog držanja? Ono, uspori me full.  Što napraviti u tom slučaju da bi se oslobodio držanja?

Stani, naglo promjeni smjer...to ti koristi onaj teeam mate control...znaci igrac kojeg AI trenutno ima ide na igraca sa loptom, a on sa igracem kojeg kontrolira isto ti se priblizi, tako rec duplo markiranje..u tom slucaju probaj proc igraca, otarasit ga se, dal promjenom smjera, zaustavit se okrenut ili nesto, ili jednostavno dodaj :D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina
TheDarkSide kaže...

Stani, naglo promjeni smjer...to ti koristi onaj teeam mate control...znaci igrac kojeg AI trenutno ima ide na igraca sa loptom, a on sa igracem kojeg kontrolira isto ti se priblizi, tako rec duplo markiranje..u tom slucaju probaj proc igraca, otarasit ga se, dal promjenom smjera, zaustavit se okrenut ili nesto, ili jednostavno dodaj :D

A ono, situacija je glupa. Ja dam dubinsku loptu između njegovih stopera i moj se napadač ubaci i sam krene prema golu no lik trči zamnom i nekako me uhvati rukom. nemam ja kome dodati.  Ispred mene je samo golman a iza mene njegova ruka koja me drži. Logično je da želim izaći pred golmana i pucati. No kaj frajer napravi da mu igrač pruži ruku i uhvati me?  Znam remplanje i to ali držanje rukom to još nisam vidio do sada?  Nema šanse recimo da mu uvalim lakat i zbrišem? Mislim, ako on može rukom mogu valjda i ja laktom?

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 17:17 (movie).
17 godina
KODAK17 kaže...

Vidim da sam kod nekih još DEMINER17, a trebalo bi da bude: Croatian_Man1986   

U cemu je kvaka???  Pozzz!

Možda nas zato ne spaja?  Kad dođem doma pošaljem ti zahtijev na ovaj novi ID pa da vidimo hoće li se što dogoditi?

15 godina
lopta u for zna pomoći nekad, ako nisi preblizu golmanu
13 godina

thru ball + welliton i samo to cijelu utakmicu a moji svi padaju fuck of ea

15 godina
FIFA 13

Fifa mi je najdraza igrica tako reci najbolja chill igrica.. :) drugo ni neigram..  tako da koliko god oni nas zahebavaju ja cu ju i dalje igrat.. i morat trpit to hbg :P

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Fifa mi je najdraza igrica tako reci najbolja chill igrica.. :) drugo ni neigram..  tako da koliko god oni nas zahebavaju ja cu ju i dalje igrat.. i morat trpit to hbg :P

Po ovom silver timu jasno mi je zasto ti je "igrica" chill.. napravio si pravi pace abuser team. Znaci no skill, lupaj trokute i L1 cijelu tekmu. 

Iskreno, ne znam kako ti ne dosadi takva igra. 

17 godina
FIFA 13

Zadnja dva dana nešto me stala preprodaja igrača? Vidim cijene nekim igračima dobrano pale i ništa se ne prodaje? Kupim sad tri teveza po 18k u 4-1-2-1-2.

Gledam rooney u istoj formaciji 128k i nitko ne trza? Frka mi ga uzeti jer mi ne treba a ako ga nitko neće po toj cijeni kako ću nešto zaraditi na njemu?

Je li to prolazni trend ili...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Zadnja dva dana nešto me stala preprodaja igrača? Vidim cijene nekim igračima dobrano pale i ništa se ne prodaje? Kupim sad tri teveza po 18k u 4-1-2-1-2.

Gledam rooney u istoj formaciji 128k i nitko ne trza? Frka mi ga uzeti jer mi ne treba a ako ga nitko neće po toj cijeni kako ću nešto zaraditi na njemu?

Je li to prolazni trend ili...?

Najavljena su prva dva TOTS-a za ovu sezonu, cijene igračima padaju i ljudi rasprodaju timove. 

Evo moja dva tima koja sam zaradio u 2tjedna otkada igram 

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#jFqU5lrZnJrhU:pc

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#kMOgs7tinJrhV:pc + Niang (silver oko 20k) i De Sciglio (silver oko 10k) u klubu.

Reus mi je definitivno uz Nocerina ugodno iznenađenje ove godine :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 21:48 (DangerouS).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Gundogan preko 700k :facepalm:

inace ovotjedni TOTW

Rondaldo je stavljen samo da se trosi :D za igraca ocjene 94 treboalo bi minimalno tri gola.

npr. nema Tella koji je isto zabio dva gola.

0 0 hvala 0
15 godina
DangerouS kaže...
Encyanix kaže...

Po ovom silver timu jasno mi je zasto ti je "igrica" chill.. napravio si pravi pace abuser team. Znaci no skill, lupaj trokute i L1 cijelu tekmu. 

Ja sam za takav silver "bug" skuzio do prije 2 dana pa sam odlucio napraviti jedan da vidim kako to funkcijonira, u jednu ruku je dobar a opet sa druge strane je fail.

14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
DangerouS kaže...
Encyanix kaže...

Ja sam za takav silver "bug" skuzio do prije 2 dana pa sam odlucio napraviti jedan da vidim kako to funkcijonira, u jednu ruku je dobar a opet sa druge strane je fail.

Ne postoji silver bug već igrači puni pacea, pogotovo Wynne koji je najbrži CB u igri. 

15 godina
DangerouS kaže...
Encyanix kaže...
DangerouS kaže...
Encyanix kaže...

Ne postoji silver bug već igrači puni pacea, pogotovo Wynne koji je najbrži CB u igri. 

A kako god onaj moj tim je polu pace... a i reko sam da sam to napravio za probu da vidim kako je..

17 godina
FIFA 13
"Cilj Fife 14 bit će stvoriti napetiju igru u kojoj će posjed lopte i kontroliranje sredine terena biti ključne stvari za uspjeh momčadi"

Kaj to zanči da je odzvonilo pace momčadima?.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
"Cilj Fife 14 bit će stvoriti napetiju igru u kojoj će posjed lopte i kontroliranje sredine terena biti ključne stvari za uspjeh momčadi"

teško

15 godina
FIFA 13

Svi ovi pace igraci u futu su nekako ojacani dok npr kad igram sa frendom nije tako.. tako reci u futu igraci rade dosta gresaka kad pace igrac ide na njih..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Svi ovi pace igraci u futu su nekako ojacani dok npr kad igram sa frendom nije tako.. tako reci u futu igraci rade dosta gresaka kad pace igrac ide na njih..

FUT ima drugačiji gameplay od ostatka modova. Uvijem je imao i imat će. Fluidniji i brži gameplay.

17 godina
Encyanix kaže...

Baš sad komentiram s frendom kako sam danas igrao protiv lika sa srebrnom momčadi. Ne pratim ih pa mi ne znače puno ali ima sva ona imena koja sam viđao s max paceom. U obrani ne mogu nikoga uhvatiti a u napadu ne mogu nikome pobjeći.  Njegovi stoperi su brži od  if di natalea i cavania. U samom početku sam mu prodao trokut i stvorio višak te zabio. I to je bilo to od mene. Ostatak tekme sam se grčevito branio jer lik leti kao nenormalan.

Na kraju je ostalo 1-0 za mene iako ne bi bilo nezasluženo da je i on dobio ali halo, moja momčad košta bar 5x više od njegove a po fizičkim predispozicijama to se nije vidjelo. Momčad u kojoj nema igrača s većom ocjenom od 70 za pas igru, igra bez greške. Kako je to moguće? Sa svoje polovice baci dugu na napadača i svaki put ga pogodi u čelo. Ovaj u trku prima i bježi pa ga ti stiži?

12 godina
neaktivan
DangerouS kaže...
Encyanix kaže...
DangerouS kaže...
Encyanix kaže...

Istrazi Wynne,iznenadit ces se ;)

13 godina
FIFA 13

Danas igram kup. I ne mogu vjerovat svojim ocima. Vermalen koji do prije par kola sprinta ko sumanut. Toliku kolicinu pace nisam vec dugo vidio, frajer je prestigo Reusa ko nista i uzeo mrtvo ladno loptu. Sagna ide ko metak. Fellaini koda sam postavio zid u sredinu igralista. Nije mi jasno to :) Sta bi to sad trebalo znacit ?

DAnas moro abortat polufinale kupa jer sam igro protiv teskog laggera i bilo je ne moguce igrati. Jednostavno nista nisam uspio, zabio gol iz penala i poslije toga drz nedaj. Skuco mi je dva gol glavom jer su meni kontrole kasnile. Uzas kakvih govana ima.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Evo sad sam si iskombniro jedan odlican silver-gold squad..

Full Pace

Almost Normal Pace 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gocaUCV kaže...
DangerouS kaže...
Encyanix kaže...
DangerouS kaže...
Encyanix kaže...

Istrazi Wynne,iznenadit ces se ;)

Sorry ali mislim da imas problema sa citanjem :)

13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Full Pace

Almost Normal Pace 

i jedan i drugi su po meni full pace. Mislim mene nikad nije brinulo to, pacewhore, ovakav whore, onakav whore, u 90% slučajeva (ne gledajući momentum) sam izgubio jer je drugi bio jednostavno bolji, ne zbog pacea, to se lako zaustavi, nego jednostavno je taj netko drugi bolji. U određenim situacijama pace moze bit prevaga, ali i dalje smatram da je pozicioniranje i snaga ispred pacea. Uvijek preferiram jake i velike igrače ispred nekakvih brzinaca poput npr. chicharita, mirallasa, essweina i takvih. 

15 godina
antiljano27 kaže...
Encyanix kaže...

Full Pace

Almost Normal Pace 

i jedan i drugi su po meni full pace. Mislim mene nikad nije brinulo to, pacewhore, ovakav whore, onakav whore, u 90% slučajeva (ne gledajući momentum) sam izgubio jer je drugi bio jednostavno bolji, ne zbog pacea, to se lako zaustavi, nego jednostavno je taj netko drugi bolji. U određenim situacijama pace moze bit prevaga, ali i dalje smatram da je pozicioniranje i snaga ispred pacea. Uvijek preferiram jake i velike igrače ispred nekakvih brzinaca poput npr. chicharita, mirallasa, essweina i takvih. 

Pa da.. mislim ja bi najradje imao 3 turea u vezi i 2 ibrahimovica naprijed kad bi se moglo.. onako polu brzi igraci sa jakim strenghtom :)

13 godina
neaktivan

Mousa Sissokho, Cheick Tiote, Rodwell, Leroy Fer, Serigne Kara (ova zadnja dvojica najbolji cm-ovi koje sam ikad koristio) i takvi su izvrsni jer koštaju 2k a igraju ko zmajevi, a napad Balo najjači, pace izvrstan, visok, jak itd itd itd. Ili npr. RB/LB nikad, ali nikad nisam one male krzljave brze brazilce ili štagod. Micah Richards je po meni najbolji obrambeni igrač u igrici, jedan od najjačih headinga, 82 defending i 82 pace, nemozes pozeljet bolje od toga, ni Maicon mu nemre ništa. U principu svi crnci :D 

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Da li vi imate "problema" sa ovom Fifom. Fifu inače igram jednu-dvije utakmice na dan tj onaj Career mode i što ju više igram to mi više ide na živce onaj impact engine ili kako se već zove. Na legendary težini kad moram brzo igrat više manje igrači mi se stalno sudaraju, primio sam puno golova jer moj glupan zapne za mog igrača i padne i ovi mi zabiju gol a da ne govorim da mi na svakoj utakmici je*eni sudac prekine bar 3-4 napada jer mi smeta. Ili pak ono što i PES radi a to mi je već tamo išlo na živce da AI svaki put u najvećoj panici kada ih stvarno stisnem, on kao svaki put ispuca loptu svom igraču a kao nabije ju bezveze, a da ne govorim da pola tih šuteva nema veze sa realnom fizikom. Inače sam fan PES-a ali zadnje 3 Fife su daleko bolje. Mozda moram instalirat neke patcheve da se to ispravi trenutno koristim 1.7 ako se ne varam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 12:52 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
17 godina
PlayMaker10 kaže...

Da li vi imate "problema" sa ovom Fifom. Fifu inače igram jednu-dvije utakmice na dan tj onaj Career mode i što ju više igram to mi više ide na živce onaj impact engine ili kako se već zove. Na legendary težini kad moram brzo igrat više manje igrači mi se stalno sudaraju, primio sam puno golova jer moj glupan zapne za mog igrača i padne i ovi mi zabiju gol a da ne govorim da mi na svakoj utakmici je*eni sudac prekine bar 3-4 napada jer mi smeta. Ili pak ono što i PES radi a to mi je već tamo išlo na živce da AI svaki put u najvećoj panici kada ih stvarno stisnem, on kao svaki put ispuca loptu svom igraču a kao nabije ju bezveze, a da ne govorim da pola tih šuteva nema veze sa realnom fizikom. Inače sam fan PES-a ali zadnje 3 Fife su daleko bolje. Mozda moram instalirat neke patcheve da se to ispravi trenutno koristim 1.7 ako se ne varam.

Igrači ti se u obrani sudaraju jer ih loše pozicioniraš. To se i meni događalo kad sam počeo igrati. Ne možeš recimo primjera radi na centru napadati protivnika s chiellinijem ako je pored njega vidal. Logičnije je napasti ga s vidalom a chiellini prati razvoj situacije i reagira ako tebe igrač prođe. U suprotnom obojca napadnu jednog igrača i gotovo uvijek smetaju jedan drugom. Što se suca tiče, da... zna zasmetati. Nije često ali događa se

Koliko god mi tu pljuvali pojedine situacije i događaje na terenu uglavnom sami isprovociramo iste a da toga nismo niti svjesni. Što se udarca po golu tiče, više manje sve  mi štima. 

Malo bih oduzeo snagu pojedinim udarcima jer mislim da su presiloviti ali uspoređujući fiziku lopte u fifi i u još nekoj srodnoj igri, fifa je još uvijek svjetlosnu godinu ispred bilo čega poznatog. Mislim da to što imaš da je to zadnji patch i da nemaš kaj drugo instalirati osim posvetiti se treningu kako bi bolje igrao obranu te kako ti se igrači ne bi sudarali.. Evo imam za svjedoka jednog tu forumaša. Kad sam počeo igrati fut, igrači su mi se sudarali desetak puta po tekmi.  Sada mi se sudare jednom u deset tekmi. A to je zato kaj prije futa nisam nikada igrao tactical defending i dok ga ne svladaš to će ti se događati..

13 godina
neaktivan
movie kaže...

Posjed lopte i kontrola sredine terena je nešto što konstantno forsiram...a ovim pacewhore momcadima i njihovo preskakanje igre dubinskim loptama u prostor je, što se mene tiče ,odavno odzvonilo... 

13 godina

sastavio danas ponovno BPL ekipu, rasprodao talijane, i taman mi naleti pacijent u finalu kupa, hvala Kompany-u i Vermaelenu na srčanoj igri {#}

16 godina
neaktivan
movie kaže...
PlayMaker10 kaže...

Igrači ti se u obrani sudaraju jer ih loše pozicioniraš. To se i meni događalo kad sam počeo igrati. Ne možeš recimo primjera radi na centru napadati protivnika s chiellinijem ako je pored njega vidal. Logičnije je napasti ga s vidalom a chiellini prati razvoj situacije i reagira ako tebe igrač prođe. U suprotnom obojca napadnu jednog igrača i gotovo uvijek smetaju jedan drugom. Što se suca tiče, da... zna zasmetati. Nije često ali događa se

Koliko god mi tu pljuvali pojedine situacije i događaje na terenu uglavnom sami isprovociramo iste a da toga nismo niti svjesni. Što se udarca po golu tiče, više manje sve  mi štima. 

Malo bih oduzeo snagu pojedinim udarcima jer mislim da su presiloviti ali uspoređujući fiziku lopte u fifi i u još nekoj srodnoj igri, fifa je još uvijek svjetlosnu godinu ispred bilo čega poznatog. Mislim da to što imaš da je to zadnji patch i da nemaš kaj drugo instalirati osim posvetiti se treningu kako bi bolje igrao obranu te kako ti se igrači ne bi sudarali.. Evo imam za svjedoka jednog tu forumaša. Kad sam počeo igrati fut, igrači su mi se sudarali desetak puta po tekmi.  Sada mi se sudare jednom u deset tekmi. A to je zato kaj prije futa nisam nikada igrao tactical defending i dok ga ne svladaš to će ti se događati..

Ma razumio bi da ja upravljam igračem, ja sam totalno na drugoj strani napadam njihovog krilnog a ova dva moja glupana u sredini se sudare jedan s drugim padnu i naravno ovo krilo nabaci svom igraču koji ostane sam. Fifa jest bolja ali daleko je to od savršenstva kakvom ju neki prikazuju na formumima. Isto što mi smeta su glupi žuti kartoni koje moraju popravit, tipa ova njihov se zaleti na mene zabije se i ja dobijem žuti karton! Igram i na PS3 i na PC ovisi kako kad. I moraju popravit pod hitno onu prednost koja traje cijelu vječnost, lopta ode dalje i lik ju kontrolira pa izgubi nakon "pola sata" i on mi kao vrati loptu na faul što nema veze sa suđenjem prednosti(inače sam nogometni sudac). Neznam ako je netko prijavljen na njihove forume gdje se mogu ostavljat ideje neka im preporuči nešto u tom smislu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 18:52 (PlayMaker10).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice