Pa dobro, neznam sta bi drugo kupio, uostalom uvijek ga mogu prodat, ne zrtvujem nista, ionako imam vec 3 super uber extra momcadi.
Tj. znam sta bi drugo kupio al on je 1m skuplji xD
ionako neam para sad a cijena mu je skocila za 1m...
Pa dobro, neznam sta bi drugo kupio, uostalom uvijek ga mogu prodat, ne zrtvujem nista, ionako imam vec 3 super uber extra momcadi.
Tj. znam sta bi drugo kupio al on je 1m skuplji xD
ionako neam para sad a cijena mu je skocila za 1m...
Sinoc sam imao vraški napetu tekmu protiv jednog crveno-zv(j)ezdasa...Kada sam vidio ime kluba, rekoh sebi moras pobjediti. Njegova ekipa sastavljena od nogometasa iz serije A, moja "Barclays Premier League"...Sreca pa sam slozio najaci sastav, jer svaku drugu ih odmaram. Bio sam maksimalno koncentriran, poveo jedan nula i povukao se... Lik je napadao toliko da vise nisam mogao izdrazati 1:1. Otvaram se ponovo: korner -young(man u)-nabacak--coloccini- skok-gooool 1:2. Ponovo se zatvaram, zvjezdas stisce preko Cavania i Miccolia, sjeva lijevo desno, mali pad koncentracije, goooolll 2:2, poluvrijeme. Sredinom drugog poluvremena moj Balooo--telli trese mrezu za 2:3, kasnije sam imao jedan na jedan sa Balom ali promasujem...Zvezdas ponovo vrsi pritisak i zabija gol za 3:3, sekundu poslije toga vracam loptu vrataru, šeprtlja (De gea) ne prima dobro, Cavani mu oduzima loptu, izbija na prazan gol i promasuje nemoguce...Uhhhhhhh...Skupim snagu za zavrsnicu ,gužva u njegovom šesnaestercu, Balo se dokopa lopte cik-cak-šut-goooooollllll 90-taaaaaaaaaaaaa pobjedaAAA. 3:4. Dosad moja najaca tekma...Definitivno...
Da nisi igrao protiv ove ekipe???
http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#iHcD8QuCnIUnC:pc
To je posao kad nađes shinji silver za 200 i 350 coinsa
Upravo sam dobio Robbena u packu u 4-5-1 formaciji...ako netko oce, cijena bi bila jedno 800k, naravno mozete kupiti karticu za drugu formaciju :D
hoće li biti drogbe na fut
Neće ga biti. Ne stavljaju nove igrače u opticaj.
jel koristi tko od vas moddingway mod? kako da vratim stare face nekih igraca... konkretno za neymara, jer mi je ruzan s onim flasterom na nosu :D ne mogu nac njegov ID pod playerfaces.lua a brisanje onih tekstura ne vodi nigdje, nema glave ako sve obrisem :D
bilo tko?
Reinstall igru
pa ja trebam face obrisat... ne mod... i to ne sve face nego samo neke...
a sta je face nego mod? ako nisi napravio backup prije stavljanja reinstaliraj
pa taj mod nisu samo face... u tom modu ima pun ku. stvari... a i fino sam napiso da ne zelim sve face obrisat, vec samo neke... tak da ako znas pomozi ako ne znas jbg, snaci cu se :D
Ima tko za prodati IF Dantea?
Zna li neko da li ce izaci FIFA 13 UPDATE Januarski prijelazni rok ( nakon sto zavrsi naravno ) kao sto je i prosle godine za FIFU 12 ?
Mogao je se skinut sa oficijelne stranice FIFE ..da li je neko nesto cuo o tome ?
Ne za original igru .. nego c**ck :DD
Ako moze odgovor :) Hvala !
Zna li neko da li ce izaci FIFA 13 UPDATE Januarski prijelazni rok ( nakon sto zavrsi naravno ) kao sto je i prosle godine za FIFU 12 ?
Mogao je se skinut sa oficijelne stranice FIFE ..da li je neko nesto cuo o tome ?
Ne za original igru .. nego c**ck :DD
Ako moze odgovor :) Hvala !
pa vec je izaso neki database 2.0 sluzbeni u kojem su novi transferi... ali nisu opet svi, neki fale... zato ja koristim moddingway tamo su mislim svi transferi napravljeni :)
imam problem igram fifu 13 otkad je izasla i reko idem si stavit nove drivere za graficku sve lijepo instaliram hocu pokrenut fifu pokaze se onaj logo i kad treba uci u igru, igra se crasha i pise E0001.. da li je tko imao takvih problema i da li tko zna u cemu je problem... graficka je ati radeon hd5670
Anketa, cijena im je ista, pitam cisto iz znatizelje da vidim tuđe misljenje
7 | TOTY Falcao |
---|---|
11 | NIF Messi |
imam problem igram fifu 13 otkad je izasla i reko idem si stavit nove drivere za graficku sve lijepo instaliram hocu pokrenut fifu pokaze se onaj logo i kad treba uci u igru, igra se crasha i pise E0001.. da li je tko imao takvih problema i da li tko zna u cemu je problem... graficka je ati radeon hd5670
rijesio sam problem tako sto sam skinuo stariju verziju drivera i sad radi
....
raja prije 3 dana sam dobio fifu 13 original.....ali na vecini utakmnica imam lag...jel kod svih vas tako? ja ne biram skim da igram..igram sa onim sto mi zapadne..imal to kakve veze?...iii imal ovdje igdje na stranici nekih turnira,pro club,i to?
jel se smije u ut izbrisati klub? ocu li moci napraviti novi?...sry ak je glupo pitanje novi sam :D
jel se smije u ut izbrisati klub? ocu li moci napraviti novi?...sry ak je glupo pitanje novi sam :D
Mozes ga izbrisat ali gubis sve sta si imao, naravno da mozes napravit novi :)
Evo jedan dobar ulov, jučer.
i ja sinoć kupio Falcao-a 41212 za 23k
Prodajem coinse za PC, javite se na PM.
Eo imam jedno pitanje, posto sam uzasan u free kicku, i ne vjezbam bas, a prije sam samo znao pogodit sa villom bez da drzim ikoju tipku osim suta sa ruba 16erca.
Kako u svim tutorialima na youtubu oni napune 2 ona dole i lopta im ide jos dosta nisko i bas jako, a kad ja tu istu stvar napravim i drzim dijagonalu kao oni ode u pm(preko gola) il preslabo a vecinom uopce ne skrece(curve).
Lijevi analog ( gljivicu ) digneš gore za spin.
Lijevi analog ( gljivicu ) digneš gore za spin.
znam, to i radim, doduse na tipkovnici ali ista stvar, i mislim da nije stvar u igracu koji izvodi jer sam probao juninha,villu, ramisa, toty alonsa itd
IF Naldo, ako je netko voljan mjenjati IF Dantea ili Thiaga Silvu. Cijene su im sada vrlo slične, a nadoplata s moje strane po dogovoru.
EDIT: nerazumijem TD, možda griješim negdje ili ova tema nije za raspravu o transferima.
Sad prije sam imao triler utakmicu...ja napadam zabijem, zatim on napada zabije, i tako u krug...nije prosla ni 20. minuta vec je 3:3...Al sutevi, magicne obraane golmana frcaju na sve strane...Tempo igre je bio ubitacan da su mi samo oci isle sa ljeva na desno, tako brzo odigravanje :) Drugo poluvrijeme je bilo slicno ovome, samo malo laganiji tempo..al stalno šanse, stalno sutevi opci kaos na terenu...zavrsilo 5:5 nakraju...Dugo se nisma vec tako oznojio i da mi je tako srce kucalo ko da cu dobit infarkt...
Otkad sam kupio Fellainia, Ramirez igra samo kad se ovaj umori, nevjerovatan je u obrambenim zadacima, a i u napadu je opasan kod igre glavom...
Mislim da sam konacno nasao idealan napadacki tandem, IF Dzeko i Podolski
Može li neko ko ima Thomson TG782 stavit sliku kako je otvorija portove.
Ja sam otvorija ali mi je još status restrictive pa neznam dali san dobro.
Imas i onog bisera sa 70 tisuca pobjjeda :D...FC Disconnect sam vidio ime kluba i tako :D Rugaju se EA-a i svima ostalima a ovi nista...
Mislim da sam upravo igrao utakmicu protiv najjače momčadi ikad u finalu gold cupa. Ja neznam kako ga nije sramota uopće pojavit se sa takvom momčadi. Ruganje drito u facu svima nama koji pošteno igramo i EA. Može ih bit sramota.
JEl si ga pobedio????
Koga za RM u 4-4-2 formaciji?
Imam sve trojicu, a jednog sigurno prodajem...
1 | Lennon |
---|---|
4 | Walcott |
7 | Valencia |