FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.249.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
12 godina
neaktivan
FIFA 13

posto sam nedavno poceo da igram Fifu, zanima me da li ima nekakav patch za nove kopacke,i kako mogu da se otkriju? hvala {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 13
Nidzo95 kaže...

posto sam nedavno poceo da igram Fifu, zanima me da li ima nekakav patch za nove kopacke,i kako mogu da se otkriju? hvala {#}

Mozes ih kupovat u EAS FC Catalogu

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan

Evo jedna od mojih ekipa!!!!Sa kojom najvise igram!!!!

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#TSpBwEYBnITWu:pc

Slobodno moze neka preporuka,koga da menjam i za koga!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 21:37 (Nokialino).
17 godina
antiljano27 kaže...

Ali ti vidiš ako je protivnik stavio te kartice. Valjda nije toliko glup da nezna kako to izgleda, tako da nema smisla ovo tvoje objašnjenje. 

Iskreno, prije tekme ne obraćam previše pažnje na protivničku momčad ali očito ću morati i na to gledati te se prilagoditi stanju na terenu.

Moj problem je što sam sve ove godine igrao samo karijeru i sad sam prešao na fut pa mi je gameplay skroz drukčiji.  Puno igrača, puno stilova igre a na to nisam naučio.  Naravno, i puno trikova za koje sam još zelen..

13 godina
neaktivan

Pa ni nemoraš nešto previše pažnje ni obratit da to skužiš ali nebitno. A i iskreno, nisam niti nešto puno nailazio na ekipu sa tim karticama. mozda jedno od 1 od 10 finala gold cupa, i to veliko možda.

Sad nevezano, da se napravit dobar profit ovim transfer igračima, danas u igri kazim richards, nekoliko kartica po 8k otišlo za 15k bez problema, balotelli također išao po 45 - 50k. Ali čini mi se da se smiruje situacija makar ga se moze prodat za 40k odmah. sad se samo nadam da ce bastos jos malo otic gore i bit ce super. I postoji mala vjerojatnost da bi sve cijene mogle ici dole ako messi i ronaldo izadju u TOTW jer ce se packovi opet kupovat na veliko.

15 godina
antiljano27 kaže...

Pa ni nemoraš nešto previše pažnje ni obratit da to skužiš ali nebitno. A i iskreno, nisam niti nešto puno nailazio na ekipu sa tim karticama. mozda jedno od 1 od 10 finala gold cupa, i to veliko možda.

Sad nevezano, da se napravit dobar profit ovim transfer igračima, danas u igri kazim richards, nekoliko kartica po 8k otišlo za 15k bez problema, balotelli također išao po 45 - 50k. Ali čini mi se da se smiruje situacija makar ga se moze prodat za 40k odmah. sad se samo nadam da ce bastos jos malo otic gore i bit ce super. I postoji mala vjerojatnost da bi sve cijene mogle ici dole ako messi i ronaldo izadju u TOTW jer ce se packovi opet kupovat na veliko.

da, to si baš razmišljam kako bi bilo dobro da obojica izadju u TOTW, a lako moguće... jer baš bi mi pasale ponovo niske cijene da si nešto posložim... :D

e i da, zašto se EA turniri organiziraju baš kad ja ne pratim EA forum {#}

13 godina
neaktivan
FIFA 13

hoće li biti drogbe na fut

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U principu ih ni ja ne pratim toliko ako već nisam u nekom turniru, kolega iz kluba mi je trial moderator pa mi uglavnom on javi, ili eto, kako mi je Kico ovoga puta javio za ovaj bronz turnir. I da, i ja i kolega iz kluba smo u polufinalu toga kupa i sve dijelimo popola. Ako slučajno udjemo u finale svako dobiva 500k. A u najgorem mogucem slucaju svaki dobiva 100k. tako da nije loše 

16 godina
FIFA 13

Ja ne znam kome se da uzimat one fifa pointse pored ovolikih chitera, nisu bas ni jeftini...

Danas pobjeda za titulu i izvuce mi chitera, taman htio sve da lupam, kad covjek pusti da mu dam gol i izađe, to vec postujem {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bjong kaže...

hoće li biti drogbe na fut

Mora bit. Doci ce neki update.

14 godina
antiljano27 kaže...

U principu ih ni ja ne pratim toliko ako već nisam u nekom turniru, kolega iz kluba mi je trial moderator pa mi uglavnom on javi, ili eto, kako mi je Kico ovoga puta javio za ovaj bronz turnir. I da, i ja i kolega iz kluba smo u polufinalu toga kupa i sve dijelimo popola. Ako slučajno udjemo u finale svako dobiva 500k. A u najgorem mogucem slucaju svaki dobiva 100k. tako da nije loše 

Koji su to turniri?

13 godina
neaktivan
Volos kaže...
antiljano27 kaže...

Koji su to turniri?

Neka osoba organizira turnir, koja ima nešto para, i da uvjete za turnir. Ti se prijaviš i daš svoju momčad i onda igrate i on odredi nagrade i sve to. Na EA forumu, FIFA 13, UT, pc section

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Sinoc sam imao  vraški napetu tekmu protiv jednog crveno-zv(j)ezdasa...Kada sam vidio ime kluba, rekoh sebi moras pobjediti. Njegova ekipa sastavljena od nogometasa iz serije A, moja "Barclays Premier League"...Sreca pa sam slozio najaci sastav, jer svaku drugu ih odmaram. Bio sam maksimalno koncentriran, poveo jedan nula i povukao se... Lik je napadao toliko da vise nisam mogao izdrazati 1:1. Otvaram se ponovo: korner -young(man u)-nabacak--coloccini- skok-gooool 1:2. Ponovo se zatvaram, zvjezdas stisce preko Cavania i Miccolia, sjeva lijevo desno, mali pad koncentracije, goooolll 2:2, poluvrijeme. Sredinom drugog poluvremena moj Balooo--telli trese mrezu za 2:3, kasnije sam imao jedan na jedan sa Balom ali promasujem...Zvezdas ponovo vrsi pritisak i zabija gol za 3:3, sekundu poslije toga vracam loptu vrataru, šeprtlja (De gea) ne prima dobro, Cavani mu oduzima loptu, izbija na prazan gol i promasuje nemoguce...Uhhhhhhh...Skupim snagu za zavrsnicu ,gužva u njegovom šesnaestercu, Balo se dokopa lopte cik-cak-šut-goooooollllll 90-taaaaaaaaaaaaa pobjedaAAA. 3:4. Dosad moja najaca tekma...Definitivno...   {#}  

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 11:01 (KODAK17).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

moze prijedlog u kojoj formaciji da slozim Brazilce, neka dobra za igrati, a jefitija kupnja :D

ili neka druga momcad, nemoraju brazilci, neznam koji su dobri

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 11:30 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kolike su šanse da sa 500K, danas izvučem Messija ili Ronalda u IF izdanju. Nikada nisam probao toliko potrošiti na paketiće, a bojim se da bio mogao biti promašaj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 12:44 (Đapa club).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Kolike su šanse da sa 500K, danas izvučem Messija ili Ronalda u IF izdanju. Nikada nisam probao toliko potrošiti na paketiće, a bojim se da bio mogao biti promašaj.

nikakave XD

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
15 godina
Đapa club kaže...

šanse su protiv tebe, i moja preporuka ti je da uopce ne otvaraš zlatne paketice, mogao bi se dosta razočarati, pogotovo kad su ti cilj messi i ronaldo... radije pametno iskoristi te coinse i napravi poštenu ekipu.

13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Ja sam u tri dana toty potrošio sve skupa oko 800k. Već sam pisao o tome, izvukao sam higuaina u 41212. Znači to je bila najjača kartica. Tako da se pazi. Uvijek ti se može posrećit ali samo ti kažem. Uz to sam potrošio u zadnjih tjedan dana još 500k paketića. I u tih 500k sam uspio dobit kompanya i to je to. Ako ništa drugo barem opet imam kaj za radit na tradeu da se opet dignem sa 4k coinsa koja trenutno imam :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 13:21 (antiljano27).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

kad izlaze to novi IF-ovi? ja cu 180k spiskat ^^

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

jel koristi tko od vas moddingway mod? kako da vratim stare face nekih igraca... konkretno za neymara, jer mi je ruzan s onim flasterom na nosu :D ne mogu nac njegov ID pod playerfaces.lua a brisanje onih tekstura ne vodi nigdje, nema glave ako sve obrisem :D

bilo tko?

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
karlo666 kaže...

jel koristi tko od vas moddingway mod? kako da vratim stare face nekih igraca... konkretno za neymara, jer mi je ruzan s onim flasterom na nosu :D ne mogu nac njegov ID pod playerfaces.lua a brisanje onih tekstura ne vodi nigdje, nema glave ako sve obrisem :D

bilo tko?

Reinstall igru

Real Madrid hasta la muerte
15 godina
FIFA 13

brace yourselves

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Zasto je podolski LW? Koj ce mi k tamo, ima barem 3 dobra LMa u BPLu a na CF/CAM/ST bi mi bio savrsen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dobio sam Paulinja IF CDM 41212 a imam obicnog u istoj formaciji i sada ja VAS pitam da li je moguce da je obicni bolji od IF,sa obicnim sam dao jedno 5 komada i sve bombe,dok ovaj IF kao da je bugovan,ja suntem ono nema veze,a mislio sam da ce biti jos bolje i IF mi je vise troman nego obican,znaci kako kartica moze da prevari pa to je strasno....
15 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...
karlo666 kaže...
karlo666 kaže...

bilo tko?

Reinstall igru

pa ja trebam face obrisat... ne mod... i to ne sve face nego samo neke...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
14 godina
karlo666 kaže...
ajdin99 kaže...
karlo666 kaže...
karlo666 kaže...

bilo tko?

Reinstall igru

pa ja trebam face obrisat... ne mod... i to ne sve face nego samo neke...

a sta je face nego mod? ako nisi napravio backup prije stavljanja reinstaliraj

15 godina
FIFA 13

Cech - 3-4-3  - 13,5k

Ramires - 4-3-1-2 - 7k

Balotelli - 4-3-1-2 - 35k

Micolli - 3-4-1-2 - 2.5k

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 17:04 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...

Zasto je podolski LW? Koj ce mi k tamo, ima barem 3 dobra LMa u BPLu a na CF/CAM/ST bi mi bio savrsen.

bas bezveze...dobar igrač loša pozicija

14 godina
FIFA 13

Kad je bio TOTY svim igracima su cijeno masivno padale, osim naravno Messiu i Ronaldu koji su jos i narasli za 1-2 mil.

Sta mislite, oce sad nakon ovoga cijene im opet rast ili past?

Neznam sta da radim, iztrejdo sam full puno i prodao sam IFove koji mi netrebaju, imam 5m, nez dal da jos prodam SIF Albu i jos neke pa kupim Messia(jer to vec duze pokusavam)

ili da jednostavno cekam da dodje novi TOTW pa da vidim kakve ce cijene bit nakon crasha.

3 Messiju i Ronaldu raste cijena
6 Messiu i Ronaldu cijena pada
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Kad je bio TOTY svim igracima su cijeno masivno padale, osim naravno Messiu i Ronaldu koji su jos i narasli za 1-2 mil.

Sta mislite, oce sad nakon ovoga cijene im opet rast ili past?

Neznam sta da radim, iztrejdo sam full puno i prodao sam IFove koji mi netrebaju, imam 5m, nez dal da jos prodam SIF Albu i jos neke pa kupim Messia(jer to vec duze pokusavam)

ili da jednostavno cekam da dodje novi TOTW pa da vidim kakve ce cijene bit nakon crasha.

U principu, kada nečije kartica izađe kao IF obična kartica tog igrača dobi na cijeni! Iz tog razloga su messi i ronaldo dobili kojih 1-2 mil jer su upravo oni bili u TOTY. Eventualno tri tjedna nakon ovog totw bi mogle upravo njihove cijene padat. 

EDIT: iskreno, mislim da messi ne vrijedi te pare i da se ne isplati to sve prodavat i sve žrtvovat radi jednog igrača. Niti jedan igrač realno ne vrijedi više od 1m. Da nema čitera cijene bi bile realnije

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 17:58 (antiljano27).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice