FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.250.399
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ne zelim ulaziti u rasprave ali zasto se ti odmah poistovjecujes sa igrom ? nigdje nisam usporedio fifu sa pesom, pes vec dugo nisam ni probao pa ni nemogu, a kupovati ga nemislim jer nisam procitao puno toga pozitivnoga sto bi me nagnalo da ga nabavim, uostalom da si procitao moj post vidio bi da mi igra neradi kako spada , a kupio sam je zbog online igranja, vec je mjesec dana proslo i nikakvoga pomaka nema, ja sam sa svoje strane pokusao sve fixove, a posto se identicni problem desava ljudima na ps3/xbox/pc ocito da je do njih, patch koji problem navodno rjesava je vecini ljudi problem pogorsao , samo jedan od stotina topica na EA forumu 

http://forum.ea.com/uk/posts/list/1956502.page

nekako mi se cini da rjesenja nece ni biti, pogotovo uzevsi u obzir da ovaj bug neki ljudi vuku iz fife 12...  

edit : jos da nadodam jedan prekrasni novi bug, zadnjih tjedan dana (posto igru nemogu igrati zbog buga) zabavljam se preprodajom na FUT marketu pa zaradjujem coinse, od danas nemogu ni to , posto mi je trade pile 40/40 sa prodanim itemima koji se nemogu maknuti , prokleti poluproizvod 

http://answers.ea.com/t5/FIFA-13/FUT-Trade-Pile/td-p/132282/highlight/false 

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 2:30 (dZelja).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

bok svima

koja je razlika, i je li velika, između manual igre i ove kako je namješteno po defaultu.

Šta ovako kako je po defaultu namješteno nije realno ili?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Meni igra radi najnormalnije,posle poslednjeg update-a radi,pa savrseno,niti trza niti bilo kakvih slicnih stvari.Niti sam imao bug u fifi 12 a kod nje pa pogotovo.E sada sto naletis na nekog ko ima losu konekciju pa normlano je da ce da secka,trza i slicne stvari....NIje isto ja imam brzinu neta oko 30 mb u prevodu (kada skidam film pise oko 6 mb/s njene brzine) a sa druge strane neko ko ima brzinu 600 kb/s.

I sve zavisi koji komp imas!koja ti je graficka,procesor,maticna itd!
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Trebam pomoć

Sad idem uć u igru i pojavi mi se prozor gdje piše activation required.Imam opcije activate game ili da probam uć sa drugim acountom.Ako izaberem prvo kad upišem cdkey piše da je on već aktiviran,a drugi acount nemam:što da radim? Jučer je sve normalno radilo

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 10:15 (pavone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13
bok svima

koja je razlika, i je li velika, između manual igre i ove kako je namješteno po defaultu.

Šta ovako kako je po defaultu namješteno nije realno ili?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dZelja kaže...

meni je ova fifa do sada najvece razocaranje, prije prelaska na fifu 2009 uvijek sam igrao PES, i nemam prevelikih zamjerki ni na jednu fifu do ove, dapace sto se tice gameplaya vise je licio na "simulaciju nogometa" od pes.a...

ali ova mi se gadi, kao prvo, nikako ne mogu natjerati igru da radi,  od deset utakmica na seasons u najmanje 8 zapnem u areni prije utakmice, pokusao sam sve , otvorio sam sve moguce portove , pogasio antiviruse/firewallove, reinstalirao igru, pokusao sa i bez zadnjeg patcha, iskljucivao ukljucivao vsync i ostale postavke kako u driverima tako i u samoj igri, brisao iz profila saved squades, ma sve moguce trikove i nista ne pomaze , gasim i palim igru kao manijak, zadnjih cetiri pet dana sam totalno prestao igrati jer nema smisla... 

kao drugo, vec mi je pun K utakmica totalno dominiram, povedem i onda mi se odjednom igraci pretvore u retarde, nemogu ni dodati nekome par metara udaljenome, svaki ih duel protivnik srusi bez prekrsaja, naglo staju, udaraju jedan u drugog, promasuju zicere,  zabijaju autogolove, sve se to magicno desi u utakmicama gdje dominiram u svakom mogucem pogledu, onoga trenutka kada zabijem gol, ako protivnik izjednaci onda se odjedanput moji vracaju u normalu, cim povedem opet mi igra od igraca napravi budaletine... 

i onda utakmica zavrsi ili nerjesno ili mojim porazom uz smjesne omjere udaraca prema golu, ja 25 protivnik cetiri, protivnik 10-20 tacklova koji su prevedeno blokade udaraca na gol (uz mnoge nemoguce akrobatske blokade)  , sto je najace vecinu blokada samo racunalo odradi... 

isto sam primjetio i u utakmicama gdje mene netko dominira, cim mi protivnik zabije gol igraci mu se totalno srozaju u svakom pogledu, sto onda utakmicu dovodi u neizvjesnost...

nisam jedini kome ovo smeta , i frend koji oduvijek igra fifu mi veceras prica istu stvar, zbog koje vise skoro pa neigra... da nepricam o stotinama postova sa sluzbenog foruma sa istim "problemom" 

mozda bi se i nekako naucio nositi sa ovim problemom da mogu odigrati koju utakmicu vise ali nemogu jer sam stalno u prokletoj areni... zato cu vjerovatno prodavati fifu sa stotinjak tisuca coinsa na FUT.u i sa origin accountom gdje je bf3 , bf bc2 te fifa 11 i 12

cinjenica je da su pretjerali sa balansiranjem igre , da utakmice ucine zanimljivijima i da "losiji" igraci ne budu kanta za napucavanje, pa da se opet vrate sljedece godine, i da bace koji euro na FUT.u... 

Rece mi sad Red satr da je tocit....Ima nekicit koji onikoriste da ti teze konntroliraju igrace...

100JKO
14 godina
drakula789 kaže...

Rece mi sad Red satr da je tocit....Ima nekicit koji onikoriste da ti teze konntroliraju igrace...

Ne vjerujem. Isto se često dogodi i u pravom nogometu. Daš gol i onda ti nije više sila napadati. Opustiš se i čekaš protivnika na kontre, ali nekad ti uspije zabiti gol.

Pretpostavljam da u FIFI isto ima neki mehanizam koji funkcionira na taj način. Na primjer, postigneš gol pa tvojima malo padne moral, a protivničkim igračima poraste kako bi ovaj imao veće šanse. Naravno da EA neće nikad priznati tako nešto.

13 godina
neaktivan

Ne znam tako sam stekao utisak u par navrata a moral igraca je very hugh i to svima,pa sad neznam ili je moj gaamepad na samom izdisaju,mada ko ce ga znati.Jutros ajde da odigram jednu pa na pisanje nekih stvari za fax,kada ono naletim na lika koji ima cristinu,mesija,bukvalno ima all star primeru i lik izadje cim je krenula tekma,ZNACI CITER ali sam ga dobro upamtio ko je i opet sledecu naletim na njega i lik se odluci da igra i ja ga u prvih 10 minuta pojedem,znaci onaj BA je zivotinja i lik izadje.Posle ga dodam na Oriigin i kazem mu da cu ga prijaviti EA za citovanje i molio me da to ne radim.MAda cilj mi je bio samo da ga malo cimnem jer ce naleteti na nekog ko ce ga stvarno prijaviti a vidim da se po forumu EA vec ostavljaju nickovi koji su CITERI!

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 12:40 (Red_Star_Forever).
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Kad nađem neku paru budem uzeo haha {#}

{#}.

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ono što mi je još gluplje u ovoj FIFA-i od te mehanike "pogoršavanja" je suđenje. Izravni crveni nisam uspio dobiti ni namjerno, a češće se sude faulovi u napadu nego u obrani. 

http://wp.me/2Nmv3 - Portable Gaming Region

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TI o crvenom ja ga dobio u prvom faulu malo pre,znaci isao sam na loptu i igrac protivnicki je za sekund bio brzi i ja ga srusio mada sam i loptu isto zakacio i pokazao mi je direktno crveni a posle toga njegov odbrambeni rusi mog u kontri i dobija samo zuti a kod ovog faula se vidi oculgedno rusenje mog igraca.
17 godina
yesse kaže...

Ono što mi je još gluplje u ovoj FIFA-i od te mehanike "pogoršavanja" je suđenje. Izravni crveni nisam uspio dobiti ni namjerno, a češće se sude faulovi u napadu nego u obrani. 

Ja sam do danas dobio dva crvena kartona a u prošlo fifi nisam cijelu godinu dobio niti jedan. No problem je kaj se crveni daju bezveze. Idem od centra na protivničkog golmana i protivnik me stigne na 16 metara i odere s leđa i ne dobije crveni.  U najboljem slučaju samo žuti? Meni da crveni za bezvezno uklizavanje u kojem izbijem loptu a da protivnika niti ne srušim i sve to na sredini terena? Uglavnom, suci su najlošiji dio igre jer sude mimo pravila..

14 godina
movie kaže...
yesse kaže...

Ja sam do danas dobio dva crvena kartona a u prošlo fifi nisam cijelu godinu dobio niti jedan. No problem je kaj se crveni daju bezveze. Idem od centra na protivničkog golmana i protivnik me stigne na 16 metara i odere s leđa i ne dobije crveni.  U najboljem slučaju samo žuti? Meni da crveni za bezvezno uklizavanje u kojem izbijem loptu a da protivnika niti ne srušim i sve to na sredini terena? Uglavnom, suci su najlošiji dio igre jer sude mimo pravila..

A kao da inace sude po pravilima.. {#}

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
FIFA 13

https://www.facebook.com/pages/Najeftiniji-Keyevi-za-igrice-u-svijetu/296378157134870 ko god je mislio kupiti key....jeftino!  evo mu prilike....100% pouzdano!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maidkoric kaže...

https://www.facebook.com/pages/Najeftiniji-Keyevi-za-igrice-u-svijetu/296378157134870 ko god je mislio kupiti key....jeftino!  evo mu prilike....100% pouzdano!!!

http://www.g2play.net/store/FIFA-Soccer-2013-EA-Origin-Key.html

Pomela vas konkurencija.

15 godina
Hexfire kaže...
drakula789 kaže...

Ne vjerujem. Isto se često dogodi i u pravom nogometu. Daš gol i onda ti nije više sila napadati. Opustiš se i čekaš protivnika na kontre, ali nekad ti uspije zabiti gol.

Pretpostavljam da u FIFI isto ima neki mehanizam koji funkcionira na taj način. Na primjer, postigneš gol pa tvojima malo padne moral, a protivničkim igračima poraste kako bi ovaj imao veće šanse. Naravno da EA neće nikad priznati tako nešto.

ili je to retardirani nacin ea-a da tekme ne zavrsavaju cesto sa puno golova...

13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Meni igra radi najnormalnije,posle poslednjeg update-a radi,pa savrseno,niti trza niti bilo kakvih slicnih stvari.Niti sam imao bug u fifi 12 a kod nje pa pogotovo.E sada sto naletis na nekog ko ima losu konekciju pa normlano je da ce da secka,trza i slicne stvari....NIje isto ja imam brzinu neta oko 30 mb u prevodu (kada skidam film pise oko 6 mb/s njene brzine) a sa druge strane neko ko ima brzinu 600 kb/s.

I sve zavisi koji komp imas!koja ti je graficka,procesor,maticna itd!

imam i5 2500k , 8gb rama i hd5850  te konekciju koja radi normalno u desetinama online igara sto sam isprobao, izmedju ostaloga i u fifi 12 ,  to sto ti nemas taj bug a tisuce ostalih ima ne znaci da smo svi mi budale koji neznaju otvoriti portove ili nemaju dovoljno brze veze/racunala , ovo je bug koji pogadja tisuce i tisuce ljudi i na konzolama i na pc.u ali stoki iz EA prvo treba nekoliko tjedana da izda patch koji "rjesava" taj bug , i onda se jos desi da ga ne rjese nego problem pogorsaju, da je ovo nekakva normalna kompanija vec bi se ispricala i ako problem nemoze rjesiti ponudila povrat novca jer u biti puno nas je dobilo proizvod koji ne radi a greska je sa njihove strane... 

15 godina
Red_Star_Forever kaže...
TI o crvenom ja ga dobio u prvom faulu malo pre,znaci isao sam na loptu i igrac protivnicki je za sekund bio brzi i ja ga srusio mada sam i loptu isto zakacio i pokazao mi je direktno crveni a posle toga njegov odbrambeni rusi mog u kontri i dobija samo zuti a kod ovog faula se vidi oculgedno rusenje mog igraca.

kakav penal sudi protiv mene... protivnicki igrac je na rubu 16 (malo unutra) i trci prema gol autu, namjerava centrirati. sa svojim igracem trcim za njim te se moj igrac popikne po njegovoj nozi i skoro padne. njegov igrac i dalje normalno trci te centrira nisko. blizu 5 metara nikog od protivnickih igraca i sudac dosudi penal. dakle, moj igrac se popikne po protivnickom i skoro padne, na protivnickom se uopce ne vidi da je bio ikakav kontakt. protivnicki jos metar-dva i centrira i zatim sudac za njega dosudi penal. jako zanimljivo za zivce...

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 16:06 (Idealist).
13 godina
neaktivan
JA nemam otvorene portove i nikada ih nisam otvarao a i ne znam da ih otvorim........IMAm slicnu konfu kao tvoju pa mi radi najnormalnije.Da li je moguce igram protiv nekog lika moji igraci svi imaju very high moral,fintes sve u fulu je i u jednom trenutku vidim moje samo bleje po terenu nema uopste kretnje igraca a pogotov u odbrani mislim kada protivnik ima loptu,to mi se pre nije desavalo bas cudno.I tesko kontrolisem svoje igrace dal je to napad ili odbrana a sve sam sigurniji da je gamepad od ps2 otisao i tri lepe a kupio sam ga u aprilu.Zar je moguce da je vec gljivica za pokretanje i kontolisanje igraca otisla u tri lepe sangarepe.
13 godina
neaktivan
FIFA 13

0 0 hvala 0
17 godina
dZelja kaže...

imam i5 2500k , 8gb rama i hd5850  te konekciju koja radi normalno u desetinama online igara sto sam isprobao, izmedju ostaloga i u fifi 12 ,  to sto ti nemas taj bug a tisuce ostalih ima ne znaci da smo svi mi budale koji neznaju otvoriti portove ili nemaju dovoljno brze veze/racunala , ovo je bug koji pogadja tisuce i tisuce ljudi i na konzolama i na pc.u ali stoki iz EA prvo treba nekoliko tjedana da izda patch koji "rjesava" taj bug , i onda se jos desi da ga ne rjese nego problem pogorsaju, da je ovo nekakva normalna kompanija vec bi se ispricala i ako problem nemoze rjesiti ponudila povrat novca jer u biti puno nas je dobilo proizvod koji ne radi a greska je sa njihove strane... 

Ja isto kao i on ništa ne otvaram i igra mi radi normalno i ne osjećam se zbog tog kao budala nit se trebaš tako ti osjećati. Jednostavno, na svijetu ima mali milijun različitih konfiguracija i nemoguće je na svima istestirati igru kako bi svima radila bez problema. Čak i iste konfiguracije ne ponašaju se identično. A da sad ne pričamo o kojekakvim hardverskim i softverskim zahvatima pojedinaca na računalu. Naravno da ima problema i naravno da će se rješavati. Već prva zakrpa riješila je određenom krugu probleme, sljedeća će riješiti drugom krugu... nadaj se da si ti sad na redu. Što drugo reći?

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako ova FIFA zna bit smiješna, strašno. A ovo s kornerima je najveća glupost u igri. I nije do toga da se ne znam branit kod kornera, jer onda se nitko ne zna branit pošto kod svojih kornera uvijek ja prvi dođem do lopte. Jedina nada je izletit s golmanom al onda je to čista kocka.

balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 17:41 (eZo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

SLomio sam gamepad,covece ili je neki bug u pitanju ili je gamepad istekao rok trajnaja,ne mogu da kontrolisem normalno igraca,kao da imam lag a nije primetan,lopte se odbijaju od mojih igraca ko da imaju panjeve ,kada hocu da kontolise u odbrani ko da sam retard pa sam lepo uzeo gamepad stavio ga lepo na tepih i gazi.{#}

Ako je ovo neki lag onda ja i fifa sve veze raskidamo, da cu mladjem braticu pa nek se on zeza sa ovim sranjem.Sve je normlano radilo.MIslio sam da je do engleza mada nije niti do moje postavke igre ni to vec do hebenog gamepad ili nekog neprimetnog laga ili sta vec i bas irititra ali usvakom slucaju jedno vreme necu igrati fifu jer nemam sa cime.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 17:55 (Red_Star_Forever).
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
SLomio sam gamepad,covece ili je neki bug u pitanju ili je gamepad istekao rok trajnaja,ne mogu da kontrolisem normalno igraca,kao da imam lag a nije primetan,lopte se odbijaju od mojih igraca ko da imaju panjeve ,kada hocu da kontolise u odbrani ko da sam retard pa sam lepo uzeo gamepad stavio ga levo na tepih i gazi.

To je i meni bilo, kad sam kupio novi gamepad radi dobro.

13 godina
neaktivan

treba da uzmem sledece nedelje xbox-ov gamepad ,pa neko ko ima iskustva sa njime dobro bi mi doslo misljenje o tome.HVALA

Mozda delujem sada besno ali vec duze vreme osecam da mi je ova fifa ponekad i dosadna mislim na FUT,verovatno sto sam napravio 4 ekipe i to veoma brzo i sada mi je ono za skupljanje para jedino tipa da dovedem Hulka,mozda Neymara ali to vec je SF jer je sada skup bas dosta.Primetio sam sada dosta njih peglaju UHD (ultra high defensive) sa pet u odbrani klasicno ili sa tri pozadi i dva sa strane misliim na LM i Rm ali kada pogledas to je opet njih pet u liniji kada se vrate na svoja mesta i ti zapocinjes napad(mislim na formaciju 3-4-1-2.Razmisljam se da prodam sve engleze jer su mi totalno retardirani, pas jedan ne mogu da daju kako treba,jeste sve to stoji ima dobrih igraca ali mi nekako nisu legli kako brazilci,francuzi i italijani,nekako mi ITalijani leze najbolje pa brazilci i na kraju francuzi.Mislio sam da onaj walker je dobar bek ali ustvari je cista promaja bez obzira sto je brz strasno,bolji od njega je fabio,bolje pokriva teren i zatvara rupe gde treba,tiote pa ja sam mislio da je on zver ustvari on je ko muva bez glave,wilshere ajoj besnim sto sam ga uopste uzimao,jedino tu valjaju BA,kabul,benarfa a asaaidi promasaj totalni EA,on nema veze sa pet zvezdica za skill dok Coutinho je za njega messi a ima samo 4 zvezdice,sramota.David luiz jeste dobar ali ne moze sve sam,znaci smejurija od engleza.ONaj Cosu iz italijanske lige na pzicji CM_a na koju igra TIOTe je izmislio fudbal za njega,prosto ne mogu da verujem da TIOte je toliko ne funkcionalan ajde za napad pa i kapiram ali u odbrani par puta sam ga posle 30 minuta menjao za CAbaya i covek mu objasnio kako se igra ta pozicijia.{#}{#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 18:21 (Red_Star_Forever).
14 godina
FIFA 13

Nema tu puno filozofije. Najbolji gamepad koji možeš kupiti. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
treba da uzmem sledece nedelje xbox-ov gamepad ,pa neko ko ima iskustva sa njime dobro bi mi doslo misljenje o tome.HVALA

odlican, prije njega sam koristio ps2 dzojstik i ovaj je puno precizniji i bolje lezi u rukama.

15 godina
FIFA 13

koji je dobar igrac (obrambeni po mogucnosti) do 16 000 coinsa. ili 2 igraca?

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
httpsmaniac kaže...
Red_Star_Forever kaže...

odlican, prije njega sam koristio ps2 dzojstik i ovaj je puno precizniji i bolje lezi u rukama.

da i ne spominjemo da skoro sve igre imaju podrsku za njega...

ne sjecam se kada sam zadnji put nesto na tipkovnici odigrao

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 18:19 (Idealist).
13 godina
Idealist kaže...

koji je dobar igrac (obrambeni po mogucnosti) do 16 000 coinsa. ili 2 igraca?

meni su se Miranda iz Lige BBVA i Perea iz lige MX pokazali fenomenalnim igracima, a kostaju po cca 1000 coinsa svaki...

http://www.futhead.com/fifa/players/3981/#.UIgVTm9LOeY

http://www.futhead.com/fifa/players/2842/#.UIgVa29LOeY

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice