FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.250.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

Imam 4 ekipe:

Ovu zadnju tekmu sam igrao sa francuzima: http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#kiChgwWfnHQjx:pc

Ostale tri:

1. http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#cJdPLqCTnHQjy:pc  (englezi)

2. http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#oqlJ4wlbnHQjA:pc   (brazilci)

3. http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#eg5GGfQfnHQjC:pc  (italijani)

Edit: PROBAO SAM ALT + F4 I fukncionise kada naletite na citera,znaci kada se pojavi njegov tim slobodno to uradite i nista se ne gubi ni tekma ni ugovori, ni da si izgubio.Tri puta sam naleteo na takvog malo pre lik ima BOMBU tim a ja uzeo brazilce i lik izadje dva puta zaredom kada sudija da znak za pocetak tekma i treci put ja njega zeznuo.Evo svima citerima jedan ogroman SIPAK!

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 16:02 (Red_Star_Forever).
13 godina
protjeran
FIFA 13

Molim administratora BUG foruma da upozori Redhill na iznošenju laži i da ga se sankcionira

www.fifa-onlineliga.com.hr

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BAS siri lazi ili?
13 godina
FIFA 13

Kao što sam naveo, moje osobno iskustvo i to se nemora uzimati u obzir. Ako se želite natjecati onda idite tamo, a koliko vidim ja sam trebao biti banan da bi se po prvi put otvorila tema obaviejsti FBS uprave, pa eto moj ban nije uzalud :D

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

Gospodine Redhill niste odigrali nijednu utakmicu lige i nemate pravo komentirati ligu. Ljudi su tražili vas da odigraju utakmicu sa vama a vi cuijelo vrijeme niste bili aktivni.. Zadnja vaša prijava je bila 11.10.2012. na stranici. Tako da neširite laži

www.fifa-onlineliga.com.hr

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako popraviti ovaj Chemistry (kemija)?

I ponekad igracima ne mogu da produzim ugovor, kupim ali nista, pise da je popunjeno sve. dokle se ceka, i isplati li se uopce sve to raditi, sve pare trosim na ugovore, kako zaraditi uopce?

0 0 hvala 0
13 godina
pajdek kaže...

Gospodine Redhill niste odigrali nijednu utakmicu lige i nemate pravo komentirati ligu. Ljudi su tražili vas da odigraju utakmicu sa vama a vi cuijelo vrijeme niste bili aktivni.. Zadnja vaša prijava je bila 11.10.2012. na stranici. Tako da neširite laži

Liga je počela 20.10. Posto nisam bio obavijesten s kim igram, mislio sam da je to onaj sistem kao na starim stranicama igraj koga nađeš odnosno nema određeno ko s kim igra po kolima, a za vasu informaciju ja sam stalno prijavljen (remember me opcija mozda)??? Da su me trazili ostali igraci odnosno taj jedan s kojim sam trebao nasli bi me, ima forum, a i preko Origina se moze ostaviti offline poruka tako da ti to ne stoji. Jednostanvo niste stavili nikakvu obavijest na forumu kao svaki normalan forum nego chat *fpalm* no da vise ne spammamo i ne trollamo pitam vas za neke savjete za FUT

15 godina
neaktivan
FIFA 13

J*bem ti golove iz kornera, pa di možeš dobit 5 istih golova glavom u jednoj tekmi, ovi moji obrambeni ko da ne znaju skočit, al bitno da imaju jumping na 90.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

J*bem ti golove iz kornera, pa di možeš dobit 5 istih golova glavom u jednoj tekmi, ovi moji obrambeni ko da ne znaju skočit, al bitno da imaju jumping na 90.

Strasno ja dobijem gol a da niko ne dira osim gomana naci golman ubaci sam katasrofa...

100JKO
14 godina
Jabulani kaže...

Upravo sam zabio gol iz kornera na ne bas uobicajan nacin.

Ugl. korner lopta ide i dodje do mog igraca, moj igrac puca glavom i odbije se od protivnickog okomito u zrak.

I sad ja, njegov golman i njegov igrac tocno ispod lopte cekamo da padne.

Ludi Pepe izbije golmanu loptu iz ruku i zabije :)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Pogotovo ovi šta imaju Klosea zabijaju glavom, pa svaka lopta koja ide na njega je gol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

ajde momci pomoc, sta je sa ovim ugovorima, sve pare odose na njih

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel ima netko fix za desnu gljivicu?

Imao sam to dok je bio demo i onda sam obrisao kad je došla full verzija, a totalno zaboravio na to, sad ne mogu pronaći link :S

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 20:22 (Wicked_Sick87).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Nije sve ni u skoku, treba se postavit ispred igrača i gurat ga, a ne samo zijevat u 16-ercu i nadat se da će protivnik fulat gol iz kornera.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 21:11 (Praetorian1).
13 godina
FIFA 13

Ovu fifu stvarno treba znat igrat. Mada uvijek ima majsotra sa svim zlatnim i chemistry 25 ali mozes ga slikat kad ju on odvali sa 25m a moj golman samo gleda. Inace, jako me zivcira lag. Prvi dan kad sam dobio FIFU nije bilo uopce laga. Sada je svaku tekmu lag. Ima ko kakav lijek za taj lag ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Čim skupim pare ću uzet FIFU13, sad probao i fakat mi dobro zgleda. Di je najjeftinije ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Čim skupim pare ću uzet FIFU13, sad probao i fakat mi dobro zgleda. Di je najjeftinije ?

http://www.g2play.net/store/FIFA-Soccer-2013-EA-Origin-Key.html

Welcome aboard.

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Bok svima imam jedno pitanje posto sutram pocinjem singleplayer karijeru dok se "jogurt"skine koji klub da vodim a da ima para mislio sam PSG da li je to dobar izvor tj mozda jos malo da pojacam momcad necu ove jakosne momcadi tipa barca,real,city itd..

I sta mislite za PSG

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
13 godina
Tommy_123 kaže...

Jel to moguće?
Tommy koji pljuje po Fifi, a diže PES u nebesa će kupiti FIFU?
Ovaj dan treba postati državni praznik {#} 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
PAzi stvarno covek opleo po ovoj fifi ko grobar po zvezdi..iIpak hoce fifu ma BRAVO............Sve je ovim rekao na relaciji pes-fifa.
13 godina
15 godina
BoobZ kaže...

otkad sanchez igra u cibaliji??

lnova65
13 godina
neaktivan
FIFA 13

meni je ova fifa do sada najvece razocaranje, prije prelaska na fifu 2009 uvijek sam igrao PES, i nemam prevelikih zamjerki ni na jednu fifu do ove, dapace sto se tice gameplaya vise je licio na "simulaciju nogometa" od pes.a...

ali ova mi se gadi, kao prvo, nikako ne mogu natjerati igru da radi,  od deset utakmica na seasons u najmanje 8 zapnem u areni prije utakmice, pokusao sam sve , otvorio sam sve moguce portove , pogasio antiviruse/firewallove, reinstalirao igru, pokusao sa i bez zadnjeg patcha, iskljucivao ukljucivao vsync i ostale postavke kako u driverima tako i u samoj igri, brisao iz profila saved squades, ma sve moguce trikove i nista ne pomaze , gasim i palim igru kao manijak, zadnjih cetiri pet dana sam totalno prestao igrati jer nema smisla... 

kao drugo, vec mi je pun K utakmica totalno dominiram, povedem i onda mi se odjednom igraci pretvore u retarde, nemogu ni dodati nekome par metara udaljenome, svaki ih duel protivnik srusi bez prekrsaja, naglo staju, udaraju jedan u drugog, promasuju zicere,  zabijaju autogolove, sve se to magicno desi u utakmicama gdje dominiram u svakom mogucem pogledu, onoga trenutka kada zabijem gol, ako protivnik izjednaci onda se odjedanput moji vracaju u normalu, cim povedem opet mi igra od igraca napravi budaletine... 

i onda utakmica zavrsi ili nerjesno ili mojim porazom uz smjesne omjere udaraca prema golu, ja 25 protivnik cetiri, protivnik 10-20 tacklova koji su prevedeno blokade udaraca na gol (uz mnoge nemoguce akrobatske blokade)  , sto je najace vecinu blokada samo racunalo odradi... 

isto sam primjetio i u utakmicama gdje mene netko dominira, cim mi protivnik zabije gol igraci mu se totalno srozaju u svakom pogledu, sto onda utakmicu dovodi u neizvjesnost...

nisam jedini kome ovo smeta , i frend koji oduvijek igra fifu mi veceras prica istu stvar, zbog koje vise skoro pa neigra... da nepricam o stotinama postova sa sluzbenog foruma sa istim "problemom" 

mozda bi se i nekako naucio nositi sa ovim problemom da mogu odigrati koju utakmicu vise ali nemogu jer sam stalno u prokletoj areni... zato cu vjerovatno prodavati fifu sa stotinjak tisuca coinsa na FUT.u i sa origin accountom gdje je bf3 , bf bc2 te fifa 11 i 12

cinjenica je da su pretjerali sa balansiranjem igre , da utakmice ucine zanimljivijima i da "losiji" igraci ne budu kanta za napucavanje, pa da se opet vrate sljedece godine, i da bace koji euro na FUT.u... 

2 3 hvala 0
15 godina
lnova65 kaže...
BoobZ kaže...

otkad sanchez igra u cibaliji??

inova os nabacit jednu protiv mene, koji ti je nick u fifi?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...
Tommy_123 kaže...

Jel to moguće?
Tommy koji pljuje po Fifi, a diže PES u nebesa će kupiti FIFU?
Ovaj dan treba postati državni praznik {#} 

Kad nađem neku paru budem uzeo haha {#}

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan

hebem ti prokleti t-com i njihov net...svakih 15-20 min mi puca veza, i sta da ja onda tempiram igranje FUT-a online? Nemoze covjek normalno ni igrat u ovoj hrv...

Zvao ih po 100 put i dalje oni po svom...e pa stvarno treba im doc u t-centar u zagrebu sa bacacem plamena i pjesmom RAMMSTEIN!

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
win4crazzy kaže...

inova os nabacit jednu protiv mene, koji ti je nick u fifi?

moze ako bude radilo nick - thenovak65 (dodajte me svi)

lnova65
14 godina
TheDarkSide kaže...

hebem ti prokleti t-com i njihov net...svakih 15-20 min mi puca veza, i sta da ja onda tempiram igranje FUT-a online? Nemoze covjek normalno ni igrat u ovoj hrv...

Zvao ih po 100 put i dalje oni po svom...e pa stvarno treba im doc u t-centar u zagrebu sa bacacem plamena i pjesmom RAMMSTEIN!

Pa tekma u FUT-u traje max 15 minuta pa ti je ovo taman {#}.

13 godina
neaktivan

Da, sa štopericom igrat, majku im t-comovsku...izgubio sam volju kad sam više diskonektan nego sta sam spojen...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan
dZelja kaže...

meni je ova fifa do sada najvece razocaranje, prije prelaska na fifu 2009 uvijek sam igrao PES, i nemam prevelikih zamjerki ni na jednu fifu do ove, dapace sto se tice gameplaya vise je licio na "simulaciju nogometa" od pes.a...

ali ova mi se gadi, kao prvo, nikako ne mogu natjerati igru da radi,  od deset utakmica na seasons u najmanje 8 zapnem u areni prije utakmice, pokusao sam sve , otvorio sam sve moguce portove , pogasio antiviruse/firewallove, reinstalirao igru, pokusao sa i bez zadnjeg patcha, iskljucivao ukljucivao vsync i ostale postavke kako u driverima tako i u samoj igri, brisao iz profila saved squades, ma sve moguce trikove i nista ne pomaze , gasim i palim igru kao manijak, zadnjih cetiri pet dana sam totalno prestao igrati jer nema smisla... 

kao drugo, vec mi je pun K utakmica totalno dominiram, povedem i onda mi se odjednom igraci pretvore u retarde, nemogu ni dodati nekome par metara udaljenome, svaki ih duel protivnik srusi bez prekrsaja, naglo staju, udaraju jedan u drugog, promasuju zicere,  zabijaju autogolove, sve se to magicno desi u utakmicama gdje dominiram u svakom mogucem pogledu, onoga trenutka kada zabijem gol, ako protivnik izjednaci onda se odjedanput moji vracaju u normalu, cim povedem opet mi igra od igraca napravi budaletine... 

i onda utakmica zavrsi ili nerjesno ili mojim porazom uz smjesne omjere udaraca prema golu, ja 25 protivnik cetiri, protivnik 10-20 tacklova koji su prevedeno blokade udaraca na gol (uz mnoge nemoguce akrobatske blokade)  , sto je najace vecinu blokada samo racunalo odradi... 

isto sam primjetio i u utakmicama gdje mene netko dominira, cim mi protivnik zabije gol igraci mu se totalno srozaju u svakom pogledu, sto onda utakmicu dovodi u neizvjesnost...

nisam jedini kome ovo smeta , i frend koji oduvijek igra fifu mi veceras prica istu stvar, zbog koje vise skoro pa neigra... da nepricam o stotinama postova sa sluzbenog foruma sa istim "problemom" 

mozda bi se i nekako naucio nositi sa ovim problemom da mogu odigrati koju utakmicu vise ali nemogu jer sam stalno u prokletoj areni... zato cu vjerovatno prodavati fifu sa stotinjak tisuca coinsa na FUT.u i sa origin accountom gdje je bf3 , bf bc2 te fifa 11 i 12

cinjenica je da su pretjerali sa balansiranjem igre , da utakmice ucine zanimljivijima i da "losiji" igraci ne budu kanta za napucavanje, pa da se opet vrate sljedece godine, i da bace koji euro na FUT.u... 

Onda je prodaj.OVo je najbolji fudbal koji izasao u poslednjih deset godina pa ti sada vidi!!!!! Ti onda igraj pes ili neki izmisljen fudbal!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice