FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.146.252
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
Re: FIFA 13
Foster kaže...

Brt, original igrica kosta 95KM budimo realni... nije da nemam para ali sto je puno puno je.

Dabog da ti nikad ne proradi kak spada.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Dobiješ ju i za 200kn, negdje i za manje, te pare se skupe za 2-3 tjedna bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Foster kaže...
Pozz,
ja imam par problema vezano za Fifu 13 na PC-u

1. problem
Lag na igrici je neizdrziv na pocetku je ko nesto dobro ali u 2. poluvremenu je zaista ozbiljan do te granice da jedva vidim loptu na terenu. Pri tome iskljucim internet i sve programe ( osim fife naravno :D ). Igrica nije orginal skino sam je sa interneta.

ovo bi mogao biti problem

Pričam i serem bezveze
12 godina
neaktivan

Moje ocene u onine rezimu (FUT),ne priznajem nikakvo poredjenje sa offline rezimom jer za to igranje ne treba mi original,i ne mogu da naucim da budem bolji igrac ako igram protiv kompa vec pritv zivog coveka,ja kada izgubim naucim nesto novo,bolje mi je da izgubim 50 tekmi i da posle sledecih 100 pobedim samo tako sebe cinim boljim.

Da krenemo:

Gameplay- 6 zasto,brzina je malo smanjena ali opet za razliku od obicnog online rezima gde je onako kako treba da bude.

Odbrana-5 zasto? nek mi neko objasni zasto je odbrana belgije bolja od moje odbrane brazila,primer sinoc odigrao jednu tekmu sa belgijom a lik uzeo brazil.On nije sutnuo na gol kako treba,ja sam mislio da ce me odrati a pritom ne koristim tipa ultra defensive i te gluposti.Samo igram bez ti zezalica.Odbrana belgije je delovala mnogo bolje u odbrani,njihova kretnja je bila uvek na pravom mestu nisu se gubila,i nisu delovali retardirano,tacno sam znao kako i sta sa odbranom belgije,dok sa brazislkom odbranom u fut mod-u to je katastrofalno.A imam extra odbranu pogotovo dva CB!

Golmani- 4 zasto?hebe mi se za njihove animacije koje izgledaju realne,kada bilo ko da sutne u njega sa 35 metara i vise a lopta nije toliko jaka on pravi isti pokret i isto odbija loptu i nema razlike i kada sutnes sa 20 ili kada ide plasirana,totalno retardirano.ili se desi lopta nije toliko jaka a ide u njega lopta on odbija ko da je ispalio projektil a ne lotpu.

Napad po mnei 1o zasto jer uvek si u sansi u tom pogledu ali zato dvojka jer nije normalno da si stalno u sansi ma kakav protivnik bio sa druge strane.

Tika taka pas igra i first touch ne idu zajedno zato jedna velika 3

First touch kod pojedinih igraca je totalno ne logicna,recimo lopta ide u vazduhu bez neke velike smetnje ili slicno COutinjo prima loptu kao da je drvo a controla lopte mu je ravno C.Ronaldu a dok recimo fabio uvek prima savrseno loptu i to sa pritiskom znaci sa ometanjem protivnickog igraca umesto da je suprotno.KApiram ja taj fisrt touch ali ima dosta ne logicnosti kod toga,ima jos brdo primera u vezi toga al ovo je dosta.

Online -dacu 2 jer od 10 ukljucenja ubodem 1 i tako u krugu a dvojka zbog tog jednog sto nadjem za igru mada ti je volja za igranje toliko dobra da strepis da li ces opet naci nekog da igras.I jos ako na tog prvog naletis koji odmah izadje iz igre onda si super mislim vau!

OVo mogu da kazem sa punim pravom jer sam odigrao preko 4000 online tekmi na fifi 12 i nijedna mi nije bila dosadna i frustirajuca,svaka je bila drugacija.Teze si dolazio do coinsa i dalo ti je neku dodatnu volju za igrom.

Sada ja u roku od deset dana napravim ekipu boli glava dok sam u fifi 12 tek posle mesec dana imao kako tako ekipu!

E sada mozda meni ova fifa ne lezi mislim na FUT ili mozda je i do formacije koju sam koristio u fifi 12 a to je 4-1-2-1-2.Ovde mi se cini da ne deluje isto vec katastofalno ali ko zna!

Animacije:messi i jadson nema razlike,jeidno po kopackama ih prepoznam i nista vise toliko o animacijama,jedino cristinu prepoznam i to je to!

Ovo je moje vidjenje stvari u vezi fife 13,niti spama niti mi je to cilj niti frustiram nego samo dajem moje ocene u vezi FUT-a!

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 12:18 (Red_Star_Forever).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Pa jel ima tebi išta dobro u ovoj igri? {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13
Kad bi kupio original zapakovanu igru da li bi se mozda mogao rijesit laga.
Da li je moguce da to sto mi igrica nije original nego sa neta, da zbog toga imam problema sa lagom.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Ovo je fut mod a za online obican mod je ono sto bi trebalo da bude!

14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Jabulani kaže...

Ovo je fut mod a za online obican mod je ono sto bi trebalo da bude!

A istina da je FUT lakši, za 3-4 dana sam već imao cijelu gold ekipu sa 100 chemistry, a počeo sam od nule(odnosno bronze igrača sa nekih 40 chemistry)

15 godina
neaktivan
Foster kaže...
Kad bi kupio original zapakovanu igru da li bi se mozda mogao rijesit laga.
Da li je moguce da to sto mi igrica nije original nego sa neta, da zbog toga imam problema sa lagom.

Tak sve jedno, kupi igru i ne kakaj.

12 godina
neaktivan
FIFA 13

pitanje za red stara kojeg smatram za velikog znalca fife i slažem se snjim u većini primjedbi na igru. Update koji je došao dali je to onaj koji očekujemo oko 18.10. ili će taj tek doći

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Verovatno da ce taj 18 ili malo nesto kasnije popraviti taj nedodastak VELIKI koji ti ubije volju za igranjem pored svih stvari koje sam naveo.Ja i daljem igram fifu 13 ali ne satolikim elanomkada znam da sledeca dolazi u pitanje da li cu naci protivnika ili sledi alt + f4.

Ovo je trebao da bude taj od 18-tog koji smo ocekivali ali nije ispao kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 13:14 (Red_Star_Forever).
16 godina
neaktivan

Dobra je FIFA13 puno bolja nego PES13 ako ćemo iskreno. Prije sam uvijek bio za PES, ali FIFA se popravila. Nekako realnije sve izgleda, spojite na teklu ko da gledate pravi nogomet. Ne morati igrati po cijele dane FUT, normalno da ćete odma sve skupiti, polako kud vam se žuri. Čekajte da srede servere, konekcije i neka ubace koji update. Svi navaljuju zato se server i zna srušiti. BTW neki dan ste imali 52% popusta na g2play, pa sad ko je uhvatio :)

16 godina
FIFA 13

sorry za off ali ako je neko zainteresovan dajem battlefield bad company 2 i fifu 12 za fifu 13! lp i sorry jos jednom!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo dosad najljepši gol, sve kontrole na manual.
http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/138800022 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

sorry za off ali ako je neko zainteresovan dajem battlefield bad company 2 i fifu 12 za fifu 13! lp i sorry jos jednom!

Sumnjam da ce ti itko uzet jer si sad te dvije igre uzeo preko onog buga na Originu tako da ti nitko nece dati fifu 13 za te "besplatne" igre ;) . {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 13:54 (Rayz00).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo slozio sam Ligue 1 iako jos nisam kupio fifu, jedva cekam probati kako se slazu na terenu :)
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#g5utHBhpnHIpL:pc

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 13:58 (Rayz00).

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
DangerousB kaže...

Daj ajde molim te,umjesto da podijeliš gdje si uzeo te igre ti bi zamijenio/prodao za FIFU 13.

Pa jbmu.

سمندری ڈاکو
16 godina
pirat kaže...
DangerousB kaže...

Daj ajde molim te,umjesto da podijeliš gdje si uzeo te igre ti bi zamijenio/prodao za FIFU 13.

Pa jbmu.

pa jbt dosti je raje vidjelo sta i gdje :S jbg samo sam pitao!

14 godina
neaktivan
pirat kaže...
DangerousB kaže...

Pa jbmu.

Mogo je samo jednu uzet od te dvije.

14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

ako je napravio 2 acca onda je mogo dvije {#}

lnova65
14 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
Jabulani kaže...

Ako je na jednom accu , onda je jednu morao kupit, ali opet ne vrijedi sve zajedno ko FIFA 13.

14 godina
Jabulani kaže...
lnova65 kaže...
Jabulani kaže...

Ako je na jednom accu , onda je jednu morao kupit, ali opet ne vrijedi sve zajedno ko FIFA 13.

Malo vjerojatno da je jedan account. I u stanju u kakvom je 13 sad, vrijedi definitivno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 14:36 (Hexfire).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja nudim BF3 sa B2K, BC2 sa Vietnamom, FIFU 12 i Bulletstorm za FIFU 13 i nitko neće, tako da teško da će njegova proći.

Gdje mi se spremaju replayevi koje sam spremio? Otpucao sam sa centra zadnjih 3 sekunde i golman se bacio a lopta pala taman ispred njega i preskoči ga i zabijem :D

0 0 hvala 0
14 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Ja nudim BF3 sa B2K, BC2 sa Vietnamom, FIFU 12 i Bulletstorm za FIFU 13 i nitko neće, tako da teško da će njegova proći.

Gdje mi se spremaju replayevi koje sam spremio? Otpucao sam sa centra zadnjih 3 sekunde i golman se bacio a lopta pala taman ispred njega i preskoči ga i zabijem :D

Prošvrljaj malo po meniju i pronađi replay theatre. Mislim da je pod My Fifa, al ne mogu se stvarno sad sjetit kak se zove opcija.

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

sada kada ocu uci u H2H seasons, ude mi u utakmicu, ali odmah izade i javi kao nesta corrupt online squad..da nisu iste ekipe ovo ono..da izbrisem file online squad i ponovno downloadam..eh, zanima me di mogu taj file izbrisati..tj. kako se zove zaj file koji moram obrisati

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 15:54 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo naletio na EA forumu.

Ako vam UT zasteka na sivom ekranu prije utakmice, samo iskopcate gamepad  i  vratit ce se u izbor lineupa.

Ja potvrdjujem da to radi. Nepovecava se DNF.

0 0 hvala 1
15 godina
FIFA 13

Igram samo seasons. i kako igram samo sa klubovima od 3 do 4 zvijezdice naletim na barcelonu B.hahahah zakon.onako su taman po mjeri a ipak jači od ostalih.baš mi je sad jedan lik rejđ kvito :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 16:18 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ljudi kako protiv IRITirajuceg driblinga levo,desno znaci ubio me jedan lik a imao znatno slabiju ekipu,bilo na kraju 3 prema 3 ali sam mu tesko oduzimao loptu.Kada ja hocu levo desno kao mi je otezano i kao da ben afra je retard a neki njegov anonimous to bolje rade,iskidao sam sve zivce .

Jel ima neko predlog ili sta vec?Hvala!

Evo sada sam probao TO SA JOYSTICKOM I NE dEsava se nista!!!!!Znaci ne radi!

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 19:38 (Red_Star_Forever).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kakva vam je 4-2-3-1 formacija?

Igram sa 4-1-2-1-2 , čim dođe neki bolji igrač vrlo lako me iskontrira, npr za mene je korner, njegov dc izbije glavom ili panično nogom, naravno u 90 % slučajeva odbije se njemu  i za čas je izgledna akcija za gol jer ostanu samo moja dva ili tri igrača iza. Ova formacija je previše narrow, treba neka formacija gdje više do izražaja dolaze krila, jer je koliko vidim tako najlakše dati gol protiv jako dobrih pritivnika

Također me zanima jeli postoji neka quick naredba za visoki pressing, primjetim da dosta likova to radi.

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice