FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.996.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni nešteka igra (osim online ponekad, ali ništa strašno). I igra se isplati kupit, ja koji nisam neki kupac igara (lol) ovo sam kupio.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Po meni treba kupovat originale odnosno nagradit ih za trud ali trebaju se i oni potrudit da sve bude u redu da sve testiraju kako treba. Neka skupe ljude koji imaju rezlicite kompove testiraju igru na raznim racunalima i onda da te iste ljude nagrade sa jeftinijom verzijom igre. Tako bi se po meni trebalo radit dobro njima jer ce izac super proizvod a bugovi se svest na najmanji moguci broj a igracima dobro jer su pomogli.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 13:15 (PlayMaker10).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

ej kako radis ove rabona šuteve ?

15 godina
neaktivan
ej kako radis ove rabona šuteve ?
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Napravio sam i ja ultimate team, zovem se FC AMAZING. Prva tekma dobio sam nekog lika 3:0. Super je taj ultimate team, sad ću skupljat pare za bolje igrače pa ću onda krenut igrat i online turnire.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 14:01 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

za ove da ih ne citiram, da znam da PES i Fifa- Nebo i zemlja, no PES sam uzimao za primjer, ovom što govori da ne može svaka 5-0, bolan figurativno sam pisao...

Da, naravno doće rezultati, ali odbrana je malo loše uradjena, poprilićno se loše kreću igrači

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Jos key nije stigao, u subotu rano ujutro sam uplatio... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rulF kaže...

Jos key nije stigao, u subotu rano ujutro sam uplatio... :(

Zato drugi put kupiš na on line key store i dibiješ ga za 2 minute kao ja

dejanceeeeeeeeee
14 godina
neaktivan
Leglo kaže...

Po 4. put ...

1. Make sure you have no folder named FIFA 11 in My Documents, if you have one, rename it to FIFA 11 OLD
2. Download this - http://www.2shared.com/file/gk8RCd12/fifasetup2.html
3. Extract the folder named fifasetup2, in your FIFA 12 Game folder ( Ex: C:\Program Files\EA Sports\Fifa 12\Game\ )
4. Opet the folder, double click on fifasetup.exe, Game Settings, go to the Controller tab, and set up all your buttons there, all of them. If everything works fine, click on Ok and Exit. Go to My Documents, there'll be a FIFA 11 folder now. Opet it, take buttonDataSetup.ini and copy/paste it to My Documents\FIFA 12
5. Delete My Documents\FIFA11 and rename FIFA 11 Old to FIFA 11 if you had one at step 1

NEKONTAS vidi nemogu jedino da radim fazone na FIFI 12 na desnom analogu jer igram na strelice na gamepadu i nekontam nitsa ne radikiiii

Sinterp
16 godina
neaktivan
Imam jedan grande problemos. Nemrem kompjuteru oduzet balun. Čim nekome pridjem malo bliže, on odmah doda najbližem suigraču. Kao da oko njegovih igrača postoji nekakav force field i to me toliko smeta da za sad još uvijek igram staru 11-icu. P.S. Ne znam da li je bitno, ali igram na professional težini i nemam gamepad s gljivama nego obični Logitech za 100 kuna.
Beauty doesn't have a weight restriction.
15 godina
neaktivan

A znam da se može podesit,nego pitam jel se može igrat s nekim drugim gamepadom bez podešavanja??

15 godina
neaktivan
rtzuiop kaže...

ma bilo koji , samo ga treba znati podesiti

A znam da se može podesit,nego pitam jel se može igrat s nekim drugim gamepadom bez podešavanja??

15 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Pomozite mi da nadjem one osnovne postavke. Znam da me na pocetku pitalo  ono assisted-semi assisted kod dodavanja,tactical legacy defending....mene zanima promjena igraca. tu nisam stavio na automatic il kaj pa se izmuci.

Sve 5 osim par zamjerki:

-sliding tackle je uzasno napravljen. Ne mozes srusit protivnika niti namjerno jer on bozijom pomocu to izbjegne. Niti crveni nemozes dobtit namjerno da prekines kontra napad.

- trough ball ili ti ga na nasem "izbacivanje igraca" je isto po mom misljenju lose napravljeno...kako god pokusam lopta zavrsi u nogama protivnickog igraca

- sporo kretanje lopte, ako su usporili igrace na neku normalu trebali su nesto uraditi i s loptom jer se vuce ka prebijena macka

- AI previse gnjavi loptu ima dodavanja ali je vise sebicnosti i kaj je najgore svi su dribleri kod AI{#}

Inace igram protiv zivi bica al eto malo sam sam raspuco koju partiju i uvidio neke stvari.

Par pitanja: kako se pucaju slobodnjaci? kako se brane penali,jel samo desni analog ili...?

-sliding tackle je dobar i zasto bi igra bila sa previse faulova? naravno da se potiče fer play tako i kompjuter zna izbjeci uklizavanja, a sto u realnosti nije tako? osim toga ja sam dobio par crvenih pa ti skuzi kako (izravnih)

-trough ball da svaki ide kamo zelis igraj na manual

-mozes stavit na fast, osobno i ja tak igram

Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
neaktivan
FIFA 12

MOLIM VAS ZA POMOC IGRAM FIFU I NEMOGU RADITI TRICKOVE NA DESNI ANALOG NIKAKO USTVARI IGRAM NA GAMEPADU NEKONTAM POMOC !!!

Sinterp
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sinterp kaže...

MOLIM VAS ZA POMOC IGRAM FIFU I NEMOGU RADITI TRICKOVE NA DESNI ANALOG NIKAKO USTVARI IGRAM NA GAMEPADU NEKONTAM POMOC !!!

Drži tipku 5 i onda s desnim analogom poteze radiš,vidi da ti je uključen analog.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
15 godina
neaktivan
Sinterp kaže...

NEKONTAS vidi nemogu jedino da radim fazone na FIFI 12 na desnom analogu jer igram na strelice na gamepadu i nekontam nitsa ne radikiiii

Problem jest što TI NE KONTAŠ. Upali analog, ta nemjesti u buttonDataSetup.ini svaki gumb, tako i desni analog i prilikom igranja samo drzis L2 te koristis desni analog. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Bok ljudovi.

Skinuo jucer igru, uredno instalirao i s obzirom da na moju vremesnu konfu igra radi perfektno u smislu grafike i fluidnosti. Ali imam problema sa zvukom. Dogadja mi se stuttering cijelo vrijeme, od onog pocetno 'EA Sports it's in the game' ekrana do nadalje u igri. Googlao sam moguca rjesenja ali nista nije pomoglo, skinuo i instalirao onaj D3DO (overrider il kak se vec zove) i niti to nije dalo nikakve rezultate. Otprilike to zvuci kao da je neki brutalni reverb ukljucen pa se zvuk lomi i ponavlja. Identicna stvar mi se ponekad dogadja sa veetle playerom kad gledam streamove tekmi.

Ovo je konfa:

DFI M2R/g NF590 sli

AMD 4400+ dual core

2gb ram

hd 2900xt

seagate 320gb

zvucna CL soundblaster live!

Pomagajte ako znate

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Za sve Ultimate Team igrače:

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team

Svaki dan dobivate mini bronze/silver/gold pack ili Coins ili bid tokens.

Jučer dobio bronze mini pack, danas 1000 Coinsa

0 0 hvala 0
17 godina
Quilombo23 kaže...

Pomozite mi da nadjem one osnovne postavke. Znam da me na pocetku pitalo  ono assisted-semi assisted kod dodavanja,tactical legacy defending....mene zanima promjena igraca. tu nisam stavio na automatic il kaj pa se izmuci.

Sve 5 osim par zamjerki:

-sliding tackle je uzasno napravljen. Ne mozes srusit protivnika niti namjerno jer on bozijom pomocu to izbjegne. Niti crveni nemozes dobtit namjerno da prekines kontra napad.

- trough ball ili ti ga na nasem "izbacivanje igraca" je isto po mom misljenju lose napravljeno...kako god pokusam lopta zavrsi u nogama protivnickog igraca

- sporo kretanje lopte, ako su usporili igrace na neku normalu trebali su nesto uraditi i s loptom jer se vuce ka prebijena macka

- AI previse gnjavi loptu ima dodavanja ali je vise sebicnosti i kaj je najgore svi su dribleri kod AI{#}

Inace igram protiv zivi bica al eto malo sam sam raspuco koju partiju i uvidio neke stvari.

Par pitanja: kako se pucaju slobodnjaci? kako se brane penali,jel samo desni analog ili...?

O čemu pričamo?  Nisi svladao pucanje slobodnjaka i branjenje penala, neke osnovne stvari a čudiš se kako ne možeš uklizati i oduzeti loptu te kako ai s tobom radi ševu na terenu?

Kada sve te elemente igre svladaš i ovladaš njima onda možeš govoriti o nedostacima igre...  Istina, teže je oduzeti loptu, teže je uklizati ali je lakše popiti crveni karton. ovo mi je realnije nego ono bjesomučno stiskanje x i jednostavno oduzimanje lopte. Sada treba timing i malo rutine i sve je opet na mjestu. Dobra stvar je što sve te novine iziskuju učenje i uhodavanje a samim time produljuju vijek igri jer te jednostavno tjera da igraš i igraš i budeš bolji...  Ove godine zabijam puno manje golova iz centaršuta jer se protivnik bolje postavlja.  Puno manje golova zabijam na prazan gol jer je teže doći u tu situaciju, teže oduzimam loptu ali to me samo tjera na veći angažman i presing po terenu jer znam da mi lopta neće sama doći. Oduševljen sam fluidnošću i okretnošću igrača jer je sada puno lakše na malom prostoru okrenuti protivnika.  Igra ima puno aduta samo ih treba otkriti a to možeš samo igrajući...

17 godina
The Man kaže...
Imam jedan grande problemos. Nemrem kompjuteru oduzet balun. Čim nekome pridjem malo bliže, on odmah doda najbližem suigraču. Kao da oko njegovih igrača postoji nekakav force field i to me toliko smeta da za sad još uvijek igram staru 11-icu. P.S. Ne znam da li je bitno, ali igram na professional težini i nemam gamepad s gljivama nego obični Logitech za 100 kuna.

Ovu igru je grijeh igrati na neadekvatnom gamepadu...

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja igram na neadekvatnom gamepadu, znači griješnik sam :(

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Jel može netko lijepo objasniti što je bitno za Ultimate team po prioritetima. (preferiran formacija igrača, isto državljanstvo, isti klub).

na šta se odražava dobar chemistry?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
Quilombo23 kaže...

Sve 5 osim par zamjerki:

O čemu pričamo?  Nisi svladao pucanje slobodnjaka i branjenje penala, neke osnovne stvari a čudiš se kako ne možeš uklizati i oduzeti loptu te kako ai s tobom radi ševu na terenu?

Kada sve te elemente igre svladaš i ovladaš njima onda možeš govoriti o nedostacima igre...  Istina, teže je oduzeti loptu, teže je uklizati ali je lakše popiti crveni karton. ovo mi je realnije nego ono bjesomučno stiskanje x i jednostavno oduzimanje lopte. Sada treba timing i malo rutine i sve je opet na mjestu. Dobra stvar je što sve te novine iziskuju učenje i uhodavanje a samim time produljuju vijek igri jer te jednostavno tjera da igraš i igraš i budeš bolji...  Ove godine zabijam puno manje golova iz centaršuta jer se protivnik bolje postavlja.  Puno manje golova zabijam na prazan gol jer je teže doći u tu situaciju, teže oduzimam loptu ali to me samo tjera na veći angažman i presing po terenu jer znam da mi lopta neće sama doći. Oduševljen sam fluidnošću i okretnošću igrača jer je sada puno lakše na malom prostoru okrenuti protivnika.  Igra ima puno aduta samo ih treba otkriti a to možeš samo igrajući...

Sve ok svatko ima svoje misljenje. A kad si tako lijepo opisao mogao si mi i odgovorit na pitanja koje sam postavio. Svidja mi se nova odbrana ali mi AI pici na zice jer su svi hebeni Messi i svaki dribla, a klizeci su bezveze napravljeni jer u kontri ne mozes srusit covjeka iako si pored njega. Nista on ne izbjegava nego ga jednostavno ne mozes pogodit sto ako si na terminu igrao fudbala znas da nije moguce.

Ne bitno sve to da li mi moze neko odgovorit na sljedeca pitanja: branjenje penala na treningu ok ide ali u samoj utakmici...kako? Ulazak u onaj meni gdje se stima defending,prebacivanje igraca... Kako se izvode slobodnjaci?

Kaj se tice driblinga osim desnog analoga kaj se jos sve koristi(malo pojasnjenje)

15 godina
DEEMon kaže...

Jel može netko lijepo objasniti što je bitno za Ultimate team po prioritetima. (preferiran formacija igrača, isto državljanstvo, isti klub).

na šta se odražava dobar chemistry?

najviše ti je bitno da su iz iste lige,po mogućnosti iz istog kluba. Ja npr.sad imam sastav u kojem su mi u prvoj ekipi 10 igrača iz Španjolske lige i chemistry mi je 82.

Vjeruj mi,ako imaš ekipu koja nije toliko jaka po imenima,npr.svi brončani igrači,ali je Chemistry vrlo visok,pobijedit ćeš bez problema nekog ko ima sve zlatne igrače,a Chemistry npr.30.

Chemistry je najbitnija stvar u Ultimate Teamu,zato se gradi momčad iz iste lige,ili da igrači imaju isto državljanstvo itd.

Najbitnije je da ne nabacaš sve samo zlatne igrače bez razloga,tako nikad nećeš postići uspjeh u UT.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 16:54 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...
nekog ko ima sve zlatne igrače,a Chemistry npr.30.

Taj sam :)

15 godina
DEEMon kaže...
antimadridista kaže...
nekog ko ima sve zlatne igrače,a Chemistry npr.30.

Taj sam :)

oćeš odigrati sa mnom jednu da te razbijem :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Praetorian1 kaže...

ako imaš dvije gljiive nije neadekvatan...

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Awwww, ja nazalost nisam dobio expanded edition igre :/, i mislio sam da ce im ih nestati dok na mene red ne dodje.

u lucky bastards :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Praetorian1 kaže...

ako imaš dvije gljiive nije neadekvatan...

Da imam dvije gljive i obje rade, s lijeom se krećem a s desnom radim fore.

Nego kako sam se zayebo s Ultimate timom, ja kupovo sve dobre igrače i sad mi je kemisteri 29. Sad sam obriso tim pa ću kasnije krenut ponovo i sad moram pazit na kemisteriju.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 18:28 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Isprobao sam i PES 12 i FIFU 12, oduvijek mi je bio drazi PES al je trenutno FIFA bolja , al opet ove godine mi se nije dopao niti PES niti FIFA , na FIFI mi igraci opce ne utrcavaju u prostor kao da su mlitavi i da stoje na mjestu i tesko je oduzet balun, ja mislim da na online-u ima toliko failova da ih nemozes ni izbrojat al sve u svemu to za tackling se nauci vremenom a za igrace , e to neznam jel se moze podesit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice