FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.387
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: FIFA 12
lovac82 kaže...

Kako pucati po podu iz slobodnog udarca? kako narediti suigracu da se otvara/da ide u napad kada ja imam loptu (tromi su ponekada)

Za free kick po podu trebaš napuniti power bar na 1 /4 i držati LB/L1 i tipku za naprijed. A kad imaš loptu možeš pritisnit LB/L1 da ti igrač krene protrčavati ili držiš to i dodaš pa će ti kreniti odmah nakon dodavanja u for. LB/L1 je inače change player tipka.

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 15:38 (crystal6).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ispravak: inace je  LT/L2, a  LB/L1

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ova FIFA je predobra,nemogu prestati igrati :D

igra li tko Ultimate Team? imate li grača za trade-ati? po mogućnošću nekog Španjolca jer s njima gradim ekipu i boostam chemistry.

Je igra je baš predobra i zarazna. Jako mi se sviđa kretanje igrača s loptom, baš se vidi da lopta  i igrač nisu zaljepljeni. I sviđa mi se uključivanje igrača iz obrane  u napad. Recimo G. Johnson iz Liverpoola mi se ne mali broj puta nađe pred protivničkim golom, to mi se jako sviđa. I kako onda nakon ovoga igrati Pes.

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel trba za full game posebni gamepad ili može bilokoji?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma bilo koji , samo ga treba znati podesiti

16 godina
neaktivan
FIFA 12

imam novi problem, naime uspijem ući u igricu ali mi se onda ne može spremitim, piše nešto u stilu: you can not save game, kako to riješiti?

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Ima ko možda da prodaje key za FIFU 12 PC ?

Tnx! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ljudi imam jedno pitanje u vezi transfera u menager modu , oce li se ista poboljasti pre glupo je da svi dobri igraci mjenjaju klubove u jednom periodnom roku npr Kaka ode u chelsea ,Rooney u manchester city i mnogi drugi dobri igraci u druge klubove  ? Molim vas odgovor 

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12
kako proc igraca na tekmi pomocu neke fintice ? znam ih radit, i dobro mi idu tamo u practice zoni :D al u tekmi kad pokusam neki skill move nikako da prođem igrača -.- i da.procitao sam negdje komentar o ovome da kad zabijes gol, cpu odmah uzvraća i drzi loptu.. da tocno tako je i meni, tolko vremena potrosim pa p*zd*m na to da mi se odmah fifa ne igra -.-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
strbi kaže...

ispravak: inace je  LT/L2, a  LB/L1

Ispravljeno, hvala. Nisam ni skontao da sam zamjenio. {#}

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ljudi imam jedno pitanje u vezi transfera u menager modu , oce li se ista poboljasti pre glupo je da svi dobri igraci mjenjaju klubove u jednom periodnom roku npr Kaka ode u chelsea ,Rooney u manchester city i mnogi drugi dobri igraci u druge klubove  ?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CR789 kaže...

Ljudi imam jedno pitanje u vezi transfera u menager modu , oce li se ista poboljasti pre glupo je da svi dobri igraci mjenjaju klubove u jednom periodnom roku npr Kaka ode u chelsea ,Rooney u manchester city i mnogi drugi dobri igraci u druge klubove  ?

Pitanje je na mjestu,ali krivim ljudima si to postavio {#}

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
17 godina
neaktivan
FIFA 12
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

5 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Pulja kaže...

imam novi problem, naime uspijem ući u igricu ali mi se onda ne može spremitim, piše nešto u stilu: you can not save game, kako to riješiti?

Mozda desna tipka misa na ikonu (kad ulazis u igru) i Run as administrator.

iPhone user. Hasta la victoria siempre.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 16:23 (piksic).
16 godina
Danny_HR kaže...

Ma tko? {#}

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Game Mode: Interactive Leagues
Difficulty: Amateur

Home Team Rank: 5
Away Team Rank: 4

lol

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
16 godina

Šta je tu smiješno?

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan
FIFA 12

instalirao sam fifu i nema nikakvih problema sa gampadovima, ni sa stekanjem.... samo peglaj.. posto nisam fan fife bas ali igra mi se svidjela, samo me zanima kako da zamjenim tipke npr. L1 zamjenit sa L2 itd...ty

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

pozz
kako namjestiti fifu 12 reloader da nelaga
sve mi je normalno dok neudjem u arenu i tamo pocne da steka
pa uspiem otici u menu i opet nesteka
i udjem u utakmicu i opet steka
moze pomoc plsssss

0 0 hvala 0
14 godina
simo97 kaže...

pozz
moze pomoc plsssss

Pa jasno da ti neće štekat dok si u meni-u {#}

Koju konfu imaš?

17 godina
neaktivan
FIFA 12

Uživajte

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 18:42 (hellraiser1110).
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Bog ekipa evo sam i ja isprobao novu fifu pa da kažem svoje dojmove. Za razliku od dema nije mi štekala i gameplay je bolji, ali ima jedan veliki problem a taj je što (kao što se već priča) kada komp povede teško im je uzeti loptu što mi je malo nerealno a to se pokaže i po posjedu lopte gdje ja na kraju imam 25-30% loptu u svom posjedu. Sve bi bilo i dobro da recimo ne igram sa MANU protiv WBA (level professional) što mi ipak nikako nije leglo. Možda je razlog to što sam fan pesa ali ipak je dosadno cijelu tekmu stiskati gumbe na đojstiku i veseliti se kada oduzmeš loptu. Moram samo reći da kada bi spojili golmane iz fife i pes da bi imali odličnu simulaciju nogometa...ovako se ipak vraćam pesu jer je ipak lakše primiti nekada glupi gol zbog golmana nego primiti gol pa neimati loptu u svojim nogama. Ovako ostaje činjenica da je fifa odlična za igru kada igraju igrač protiv igrača jer ne vjerujem da itko može držati loptu u nogama tako kao komp.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
simo97 kaže...

pozz
moze pomoc plsssss

Hahaha,dobro si me nasmijao. {#}

Probaj smanjiti detalje. Ako imaš jak komp onda vjerovatno nije do detalja nego je u nečemu drugo problem.Prčkaj malo po googleu i vjerovatno ćeš naći rješenje.

17 godina
neaktivan
Galiante kaže...

Bog ekipa evo sam i ja isprobao novu fifu pa da kažem svoje dojmove. Za razliku od dema nije mi štekala i gameplay je bolji, ali ima jedan veliki problem a taj je što (kao što se već priča) kada komp povede teško im je uzeti loptu što mi je malo nerealno a to se pokaže i po posjedu lopte gdje ja na kraju imam 25-30% loptu u svom posjedu. Sve bi bilo i dobro da recimo ne igram sa MANU protiv WBA (level professional) što mi ipak nikako nije leglo. Možda je razlog to što sam fan pesa ali ipak je dosadno cijelu tekmu stiskati gumbe na đojstiku i veseliti se kada oduzmeš loptu. Moram samo reći da kada bi spojili golmane iz fife i pes da bi imali odličnu simulaciju nogometa...ovako se ipak vraćam pesu jer je ipak lakše primiti nekada glupi gol zbog golmana nego primiti gol pa neimati loptu u svojim nogama. Ovako ostaje činjenica da je fifa odlična za igru kada igraju igrač protiv igrača jer ne vjerujem da itko može držati loptu u nogama tako kao komp.

Ha ja recimo na legendary mogu kontrolirat cijeli meč protiv takvih šrot klubova, sve je u skillu kompa, pes je arkada, ovo je simulacija.

Potpis
13 godina
neaktivan
FIFA 12

igrica mi laga samo dok sam u areni ili igram match

kako to popraviti

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel samo meni ovaj Ultimate Team užasno zbugan? Kad promijenim igrača u tekmi baca me van servera, često me baca van samog UT-a iz ne znam ni ja kojeg razloga. Već treći put radi razno raznih razloga me igra baca van u polufinalu Tournamenta. Užasno frustrirajuće zna bit.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ovako hitno mi treba pomoc hocu da radim trikove na igrici ali imam problem nemogu jer je namjesteno za XBOX a ja igram na PC ali sa jojstickom i nemogu radit jer neznam treba mi pomoc hitno molim vas :(

Sinterp
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

bok dečki i cure ako vas ima hhh :D :D 

ovako instalirao sam fifu 12 i pokrenuo igru na pocetku me pitalo kako zelim da mi budu podesene tipke na joysticku i sve super sve 5 ali kad mi je frend donio svoj joystick da igramo u dvoje, tu se pojavio problem, njemu su sve tipke u klincu(kocka= dodavanje, X= u for, trokut pucanje, krug ubacivanje) pokusao sam otici na fifaconfig (tamo gdje je instalirano) i odna game settings ali tamo nema za podesavanje kao u prijašnjoj fifi 11 onda smo skuzili da se moze nekako u igri namjestit ali ne ide npr. stavimo da je kocka pucanje a x dodavanje a ono je opet isto  bez korisno, jel netko imamo ovakav problem citao sam na forumu ali nisam bas naisao na to da je netko imao takav slucaj

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mikosik kaže...

bok dečki i cure ako vas ima hhh :D :D 

ovako instalirao sam fifu 12 i pokrenuo igru na pocetku me pitalo kako zelim da mi budu podesene tipke na joysticku i sve super sve 5 ali kad mi je frend donio svoj joystick da igramo u dvoje, tu se pojavio problem, njemu su sve tipke u klincu(kocka= dodavanje, X= u for, trokut pucanje, krug ubacivanje) pokusao sam otici na fifaconfig (tamo gdje je instalirano) i odna game settings ali tamo nema za podesavanje kao u prijašnjoj fifi 11 onda smo skuzili da se moze nekako u igri namjestit ali ne ide npr. stavimo da je kocka pucanje a x dodavanje a ono je opet isto  bez korisno, jel netko imamo ovakav problem citao sam na forumu ali nisam bas naisao na to da je netko imao takav slucaj

podesis u igri controle i za drugi joysticki i sejvas... tako sam barem ja uradio

17 godina
Sinterp kaže...

Ovako hitno mi treba pomoc hocu da radim trikove na igrici ali imam problem nemogu jer je namjesteno za XBOX a ja igram na PC ali sa jojstickom i nemogu radit jer neznam treba mi pomoc hitno molim vas :(

Kupi knjigu male tajne velikih majstora kuhinje ... tamo je sve objašnjeno...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice