FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.239
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
dreammaker kaže...

Jedna jako zanimljiva situacija mi se sada dogodila. Alexis Sanchez je ležao na terenu a igra je bila u tijeku, sudac je zaustavio igru na sredini terena te otišao pogledati Sancheza. Sancheza sam morao zamjeniti, te je sudac spustio loptu meni, i ja sam ju izbio igračima Milana. Ma ja sam tako oduševljen ovom igrom, da mi vi to ne možete vjerovati!

ovo se i meni desilo danas...

Prvi put igram Fifu na PCu, igrao sam je na xboxu a na PCu sam igrao PES.

Na amater je prelagano igrati, semi vecinom pobjedjujem ili rijetko kad nerjeseno.

Stavim na profesional, po 5-0 me pobjede.

Kako je onda na Legendary? :S

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
16 godina

Upravo izgubio od milana na penale. Ne mogu sakriti oduševljenje. Kad će više taj 29.9. ako se ne varam?

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan
FIFA 12

pes 2012 vs fifa 2012? :D

0 6 hvala 0
15 godina
dreammaker kaže...

Upravo izgubio od milana na penale. Ne mogu sakriti oduševljenje. Kad će više taj 29.9. ako se ne varam?

29.9 dobivamo key,a 30.9 izlazi igra u Europi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FIFA 12

ja jedno nisam skontao a to je kako branim s golmanom kad su penali :S nikako nece da se baci u stranu pokusao sam sve ali nece! :S takodje hocel mozda izlaziti neki patch sa drugim klubovima itd??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DangerousB kaže...

ja jedno nisam skontao a to je kako branim s golmanom kad su penali :S nikako nece da se baci u stranu pokusao sam sve ali nece! :S takodje hocel mozda izlaziti neki patch sa drugim klubovima itd??

sa desnim analogom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
DangerousB kaže...

sa desnim analogom.

aahahaha hvala ja pokusavao na x,o itd... :D

13 godina
neaktivan
FIFA 12

imam problem...kad pokrenem demo nakon par sekundi u onom loading screenu igra se jednostavno sruši...bez ikakvog errora i bilo čega, probo sam reinstalirat...stavit dirx, nove drivere za graf, konfa laptopa je i5 2.53ghz, gt420 1gb, 4 ddr3 1333...windows 7 64 bit...ne znam više šta da probam?!!!?!?!?!?!

0 0 hvala 0
16 godina
elcerino kaže...

imam problem...kad pokrenem demo nakon par sekundi u onom loading screenu igra se jednostavno sruši...bez ikakvog errora i bilo čega, probo sam reinstalirat...stavit dirx, nove drivere za graf, konfa laptopa je i5 2.53ghz, gt420 1gb, 4 ddr3 1333...windows 7 64 bit...ne znam više šta da probam?!!!?!?!?!?!

prelistaj par postava unazad i shvatit ces u cemu je problem ;)

15 godina
neaktivan
FIFA 12

nakon jucerasnjeg bijesa i apsolutne srdzbe na tezinu fife na proffesionalu kad sam redovito pusio 3 razlike :D

danas potpuno suprotna prica , odigrao sam jednu na amater , ali je to naravno smijesno jer protivnici niti ne sprintaju , e onda zagrijavanje na semi pro , par neodlucenih i onda dalje pobjede , nakon toga sam vec pokupio kontrole , vise nema pogresnih klikanja pa sad na proffesionalu 2 od 3 dobijem a ostalo neodluceno , sutra dizemo na world class :)

+ sad mi je lakse kad vidim da se i dosta ljudi muci na proffesionalu ;)

base host dobija i mojih 160 kn

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
dreammaker kaže...

Jedna jako zanimljiva situacija mi se sada dogodila. Alexis Sanchez je ležao na terenu a igra je bila u tijeku, sudac je zaustavio igru na sredini terena te otišao pogledati Sancheza. Sancheza sam morao zamjeniti, te je sudac spustio loptu meni, i ja sam ju izbio igračima Milana. Ma ja sam tako oduševljen ovom igrom, da mi vi to ne možete vjerovati!

Na amater je prelagano igrati, semi vecinom pobjedjujem ili rijetko kad nerjeseno.

Na profesional, legendary... trebaš imat veliki posjed lopte, točna dodavanja i pucat unutar 16m i kad zabiješ prva 2 gola, onda može malo z*jebancije {#} Btw, nekako mi se čini da je u ovoj FIFI dosta lakše zabiti iz daljine(20-30m)

15 godina
Jabulani kaže...
rebelsy kaže...
dreammaker kaže...

Na profesional, legendary... trebaš imat veliki posjed lopte, točna dodavanja i pucat unutar 16m i kad zabiješ prva 2 gola, onda može malo z*jebancije {#} Btw, nekako mi se čini da je u ovoj FIFI dosta lakše zabiti iz daljine(20-30m)

da,puno lakše zabiti iz daljine i to mi se sviđa.Prije u FIFI 11 je bilo premalo različitosti,gotovo uvijek isti golovi,i postajalo je dosadno,a sad je sve super,napokon moraš sam lijepo graditi napad,a ne sve na brzinu kad ti stalno protivnik puše za vratom,sad lijepo imaš vremena na lopti,treba biti strpljiv,puno bolje i realnije,i što se tiče napada i što se tiče obrane.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 1:17 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

GamePad Fix for FIFA 12: klik

FIFA12 DEMO EU UNLOCK PATCH + MESSI and ALMUNIA ARENA PLAYER/GK klik

Jel mi moze neko malo bolje objasnit ili obrazlozit kako da uradim ovo sa gamepad-om...?? mozak mi u deblokadi od igranja nikako da skuzim{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 1:33 (dasoo988).
15 godina
FIFA 12

FIFA 12 Demo Skills Tutorial,svakako pogledati:

Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
FIFA 12

ima li puno razlike u odnosu na fifu 11?

AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Almin94 kaže...

ima li puno razlike u odnosu na fifu 11?

da. pogotovo obrambeni dio. izgleda u prosjeku 32,42213+2k∏ puta realnije...

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja sam za sada zapeo na world class, najcesce X bude, nisam uspio 3 gola zabiti na 1 utakmici.. prilicno tesko huh :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rulF kaže...

Ja sam za sada zapeo na world class, najcesce X bude, nisam uspio 3 gola zabiti na 1 utakmici.. prilicno tesko huh :)

ja ne mogu jos uvijek pobjediti na profesional, istina da sam na pcu samo igrao pes a na xboxu dok sam ga imao samo fifu11 ali opet...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ajme meni nikako da skuzim ove penale{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Stvarno je jako teško na proffesional(naravno sa svim na manual) ali to mi se i sviđa! Znači da će trebati dosta vremena do Legendarya :)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
16 godina
dasoo988 kaže...

Ajme meni nikako da skuzim ove penale{#}

Vrlo su jednostavni. Prvo moraš stisnuti tipku za pucanje kad tije ona crtica na zelenom, kako stisneš tipku za pucanje tako ju i nastaviš držati za jačinu udarca, i dok držiš za jačinu sa lijevim analogom odabireš smjer. U areni možeš vježbati penale. Svaki put kad je lopta u šesnaestercu stisni desnu strelicu (x360 gamepad) i to ti je penal. Pa tako vježbaj.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

FIFA 12= (F)emales (I)gnored (F)or (A)nother (12) Months {#}

Moj PC  
15 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni šteka i to dosta jako čak više nego fifa11...

14 godina
Makni si vsync!
15 godina
neaktivan
FIFA 12

fifa 12 je puno optimiziranija od fife 11 jer je ona bila obicni stari port s konzola

sad sve leti i replayu su glatki uber!

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
antimadridista kaže...

FIFA 12 Demo Skills Tutorial,svakako pogledati:

Sad će još oni noobovi mislit da C Ronaldo i ekipa znaju LATW... -.- Koji fail...Najbolje da Patw još stave

R.I.P Tupac 1971. - 1996.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

meni nije jasno ovo--- imam dual boot... xp i win7... fifa11 leti na xp a na win7 trza nakon nekog vremena, a sad je drukcije... na xp nejde bas... a na win7 leti... jel mozda zna netko u cem je problem??? ima netko takav problem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Napokon fifa da podrzava 4 jositika,ona 2011 je jebe*a i sve ali me ubijalo to kaj nepodrzava 4 gamepada,onda sam morao s ekipom igrat dosadni pes.Sad cu napokon moc fifu igrat normalno.

1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Odigrao 10 utakmica. Jako tepko dobivam kartone, nije bilo niti jedne ozlijede.

Nepoznanica mi je kako pucati penale. I da... Kako da stavim obranu tactical defending. Pokušao sam u postavkama, ali kad izađem iz tog izbornika mi ostane prijašnje stanje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

pa pogledaj par videa za xbox i ps3 na youtubu fifa 11 kak pucat isto ti je u fifi 12 znaci dok je na zelenom drzis i kak dugo drzis tak ce jako/visoko ici lopta i kad igrac krene u zalet pocnes drzat u neku stranu koju oces, ak prerano pocnes ici ce pokraj gola

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice