FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.288
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

pozdrav, kako da sredim grafiku? malo je mutna grafika, igraci trzaju...  sta moram napravit?  upomoc :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 15:42 (kalingast).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

dosad san sve fife i pes-ove igra na tipkovnicu (od fife 96). tek san ima misec dana pocea fifu 11 igrat sa kontrolerom (s gljivom).

ovu fifu (12) je grijeh igrat bez gljive i bez svih postavki na manual, jer akcije i sanse koje mozes stvorit sa 360 dodavanje, kretnjom,

pucanje i ubacivanjem daju dosta veći nivo realnosti i zadovoljstva nego kad je sve assisted i kad pari ko da igraš ping pong a ne nogomet.

uglavnom,proces prelaska sa tipkovnice na gljivu (kontroler) je dosta naporan i iritantan (pogotovo kad te gaze na levelu profesional) , al se isplati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

btw kako da promjenim na golmana u igri? nemojte mi rec select jer ne znam sto mi je select

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dmanz kaže...

btw kako da promjenim na golmana u igri? nemojte mi rec select jer ne znam sto mi je select

buraz, tipka kraj starta... samo je pravokutnik a ne strelica...

15 godina
neaktivan
FIFA 12

nemam ja gamepad, nvm skuzio sam, F1 mi je select

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dmanz kaže...

nemam ja gamepad, nvm skuzio sam, F1 mi je select

a sorry onda... moj bed.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Kakvu sam golčinu dao s Messijem iz kuta s felšom, Abbiati je ostao zbunjen.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Defa.psd kaže...
Praetorian1 kaže...
Defa.psd kaže...

Ma jbt igrica kad ne mogu kontrole namjestit. :S

Sve sam opkušaova što ste naveli, sve one fixeve za gamepda, imam dobar, Smartboxov gampead... -.-

I ja imam smartboxov gamepad, samo moraš preimenovat USB gamepad u Logitechov, imaš par stranica prije tutorial, a tipke će ti biti nariktane samo ćeš se trebat naviknut na nove tipke i to je to.

Jesam, promijenio sam i ime kontrolera, na ono OEM name...

Pomoć.

Kad odeš na oem name moraš stisnut modify pa tek ona promijenit ime.

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan

Pa tako sam i napravio, i dalje ne ide...

16 godina
FIFA 12

Za sve one koje muce kontrole na tastaturi:

1. Sinite ovo: http://www.megaupload.com/?d=RY86NCZX - sadrzi fifasetup.ini i buttonDataSetup.ini

2. Raspakirajte to i stavite u sljedeci cilj: Moji Dokumenti > Fifa 12, odnosno zamjenite za originalne file-ove

3. Otvorite FIFU 12 i samo odaberite Classic controls

4. D je za pucanje, A za nabacivanje, E za brzo trcanje, W za dodavanje u for, S za normalno dodavanje, Q za mijenjanje igraca dok nemate loptu, E + S da trcite za loptom kada je lpta u tudem posjedu....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 17:14 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Defa.psd kaže...

Ovak ti mora izgledat

F.C LIVERPOOL
14 godina
FIFA 12

Meni ovo diže tlak. Skinem fajlove za povečat vrijeme igre ali onda preskoči intro i odabir tipki. Sada je odabrano classic, a ja sam naviko na alternative (X pucanje A dodavanje B centaršut/uklizavanje Y for)

Imam Fifa 11 snimljeno, probao sam kopirati button setap prekopirati i ništa.

Buni me jer vidim da u game folderu ima fajla koja se zove buttonData.ini a u fifa 11 buttonDataSetup.ini. Da li je potrebno preimenovati buttonDataSetup.ini u buttonData.ini?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
DEEMon kaže...

Meni ovo diže tlak. Skinem fajlove za povečat vrijeme igre ali onda preskoči intro i odabir tipki. Sada je odabrano classic, a ja sam naviko na alternative (X pucanje A dodavanje B centaršut/uklizavanje Y for)

Buni me jer vidim da u game folderu ima fajla koja se zove buttonData.ini a u fifa 11 buttonDataSetup.ini. Da li je potrebno preimenovati buttonDataSetup.ini u buttonData.ini?

Ne, buttonDataSetup.ini se nalazii u mojim dokumentima > fifa 12/11.... buttonData.ini se nalazi u instalacijskom direktoriju FIFE 11/12, ti trebas promijeniti ovo buttonDataSetup i u igri odabrati Classic

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
lovac82 kaže...
DEEMon kaže...

Ne, buttonDataSetup.ini se nalazii u mojim dokumentima > fifa 12/11.... buttonData.ini se nalazi u instalacijskom direktoriju FIFE 11/12, ti trebas promijeniti ovo buttonDataSetup i u igri odabrati Classic

Ali kažem meni alternative paše, i kad nemam dodatke sve je ok. Imam xbox 360 kontroler. I da, još jedna stvar neznam braniti penale. Golman se miče sa gljivom ali sa ni jednim gumbom se neće baciti. Ima tko rješenje?

15 godina
neaktivan
DEEMon kaže...
lovac82 kaže...
DEEMon kaže...

Ali kažem meni alternative paše, i kad nemam dodatke sve je ok. Imam xbox 360 kontroler. I da, još jedna stvar neznam braniti penale. Golman se miče sa gljivom ali sa ni jednim gumbom se neće baciti. Ima tko rješenje?

penali se brane s right analog stickom, meni na tipkovnici su to brojevi....

btw pa probaj u fifi 11 zamjenit ta 2 gumba i onda kopiraj taj fajl u fifa 12

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
FIFA 12

dal mi se cini ili igraci trce retardirano? hendikepirano... barem meni...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Kako me rasturaju na legendary i manual kontrole, po 3-0{#}

Čak su me i na profesional rasturili 1-0 na manual, sad se prebacio na semi i već je bolje odigrao sam 0-0.

Ali to je zato jer sam dugo godina igrao pes, pa se moram još malo privikavati.

EDIT: Inače nikako mi se ne sviđa ovaj novi sistem obrane, nikako da ga pohvatam, pa sam si prebacio nazad na stari način.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 19:27 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Šta je novo u tom tactical defendingu?

Meni je na Semi prelagano(pobijedim uvijek oko 3:0), a na Professional teško(nekad bude nerješeno, nekad izgubim).

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

da tako i meni fifu 11 sam rasturao na legendary po 3-0 a sada na professional nemogu pobijedit, jos se ucim potpuno drukcija igra a i ovo tactical defending

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Defa.psd kaže...

Ovak ti mora izgledat

Kolega, imam tako napravljeno i dalje ne radi... :)

16 godina

Sve na manual, tactical defending i na professional igram. Uz potpunu koncentraciju, sporo odigravanje napada, te mi je svaki obrambeni potez dobro promišljen, odigravam nerješene utakmice, tu i tamo pobjedu zabilježim a ni porazi nisu iznenađenje. Savršeno!

EDIT: Za tactical defending vam preporučam da što više koristite držanje tipke za dodavanje kako bi vam igrači automatski utrčavali u prostor za obranu te onda sa ostalim tipkama odigravate obranu. Ma odlično je!

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 20:09 (dreammaker).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Igram Demo kad dojdem iz škole cijelo popode! Fifa je i ove godine napravila dobar posao i srušila pes lagano!

off topic: Pogledajte kako je golman popušio gol:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Igram na najtežem levelu (legendary) kao i svaku sportsku igru.

Teško je ali ne preteško.Ja nikad u životu nisam igrao FIFU (svake godine sam je instalirao,odigrao 2-3 utakmice i onda izbrisao) i prilično sam zadovoljan sa svojim rezultatima.

Nekad pobijedim,nekad izgubim ali najčešće igram neriješeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma ti si legenda :D ja nikako da pobijedim na manual kontroloma,pa san odusta od toga...inace prvi put da bas igran fifu,inace san uvik pes :( sad neznam dali da se vratim na manual ili?

16 godina
FIFA 12

FIFA12 DEMO EU UNLOCK PATCH + MESSI and ALMUNIA ARENA PLAYER/GK 1.0 by [DOCTOR+/Fidel]

PATCH FEATURES:
- AUTOMATIC LANGUAGE SELECTOR
- REALLY FAST GAME START
- INCREASED DIFFICULTY
- INCREASED HALF LENGTH
- ALMUNIA AND MESSI IN ARENA MODE
- Any others little improvements

My special rna.ini is totally customizable as you want, and on according to your needs!
Check my tips on my rna.ini!

AUTO INSTALLATION
Start installation setup, choose your favorite FIFA12 game language menu, install on EA Sports\EA SPORTS FIFA 12 Demo\

Start game!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

i di je link da se to skine{#}

14 godina
neaktivan

Ovako, pošto ja više ne znam šta da radim, može li mi netko, molim vas reći, korak po korak kako taj gamepad aktivirat i promijenit kontrole.

Znači, instaliro sam FIFU12 demo, što sad?

Hvalaaa.

16 godina
FIFA 12

GamePad Fix for FIFA 12: klik

FIFA12 DEMO EU UNLOCK PATCH + MESSI and ALMUNIA ARENA PLAYER/GK klik

Moj PC  
0 0 hvala 5
16 godina

Jedna jako zanimljiva situacija mi se sada dogodila. Alexis Sanchez je ležao na terenu a igra je bila u tijeku, sudac je zaustavio igru na sredini terena te otišao pogledati Sancheza. Sancheza sam morao zamjeniti, te je sudac spustio loptu meni, i ja sam ju izbio igračima Milana. Ma ja sam tako oduševljen ovom igrom, da mi vi to ne možete vjerovati!

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
lovac82 kaže...

GamePad Fix for FIFA 12: klik

FIFA12 DEMO EU UNLOCK PATCH + MESSI and ALMUNIA ARENA PLAYER/GK klik

kralju, spasio si me.. hvala na ovom linku {#}

napokon su mi kontrole dobre

0_o
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice