hmm cini se da je ova fifa kak se spada
pa sam si razmisljo da neki turinir slozimo preko
tunngle-a (naravno,ako ce podrzavat lan kao fifa 10)
Ja brijem da cu uzet org zajedno s PES-om, bit ce zanimljiva godina.
http://www.fifa-patch.com/2010/09/fifa-11-demo-stadium-changer-by-hrvoje.html
evo stadium changer za fifa 11 demo..:D
odlična ideja
rekli su da će podržavat LAN, valjda će se moć igrat...
odlična ideja
rekli su da će podržavat LAN, valjda će se moć igrat...
e da pa bi mogli nabaciti 28.9 kad izađe..decki..aa?
ako ce bit onda super
kada dođe napravit cu ja neki tutorial da se ljudi bolje snađu
pa ali nisi s amerike!....xDD.....nemožeš onda čekati 28.09.....prije 1.10......odmah kupujem fifu u algoritmu kad izađe...:DD
pa ali nisi s amerike!....xDD.....nemožeš onda čekati 28.09.....prije 1.10......odmah kupujem fifu u algoritmu kad izađe...:DD
isss...koliko ja znam neki glupi amer ce postat igru na nekom ******* i tako je za f1 2010 u europi izlazi 24.9 a jucer je izašla..:P
Aleluja, napokon sam zabio slobodnjak (: (dani alves, jedno 30 m)
Dobro su slobodnjaci napravljeni samo su dosta osjetljivi. Morat ću si ovaj x360 gamepad za windowse što brže kupit...
Aleluja, napokon sam zabio slobodnjak (: (dani alves, jedno 30 m)
Dobro su slobodnjaci napravljeni samo su dosta osjetljivi. Morat ću si ovaj x360 gamepad za windowse što brže kupit...
ja sam s villom(iz slobodnog.. 20 m) zabio protiv reala za 2:1 u 85..
Jesam li jedini kome igra zna malo šteknuti u replayu i ako je gusto na terenu?
meni samo replay..;)
skinite si rivatuner kad instalirate imate u start/programs/rivatuner/ direct3d overrider to pokrenite nadite fifa.exe stavite kvacice na force triple buffering, vsny i application detection na high.. i nek vam bude ukljucen svaki put kad igrate fifu ili stavite da starta s windowsom i manje ce stekati u replayu , bar kod mene je tako
riva tuner http://downloads.guru3d.com/RivaTuner-v2.09-download-163.html#download
meni samo replay..;)
a sto si se ti zalozio za tu fifu, ohladi malo covjece . . znamo da si te dize kad igras fifu, al to ostavi na terenu, ne na forumu ^^ . .
Samo bez prepirki molim.
Čovjek se našali i vi odma nadrobite tonu smeća. Kao da samo čekate di ćete.
Smeće pobrisano.
imam jedno pitanje koje nije bas vezano za ovu temu,ali se vec prije pricalo o tome pa sam odlucio pitati...zanima me sluzi li cemu ona tipka u sredini na xbox gamepadu za pc (ona tipka sa znakom xbox-a)...vec sam narucio taj gamepad pa me zanima...
Na xboxu za otvaranje home menija, paljenje i gašenje konzole ili kontrolera. Na games for windows live za otvaranje home menija.
Na pc za igre koje nisu u GFWL za niš.
skinite si rivatuner kad instalirate imate u start/programs/rivatuner/ direct3d overrider to pokrenite nadite fifa.exe stavite kvacice na force triple buffering, vsny i application detection na high.. i nek vam bude ukljucen svaki put kad igrate fifu ili stavite da starta s windowsom i manje ce stekati u replayu , bar kod mene je tako
riva tuner http://downloads.guru3d.com/RivaTuner-v2.09-download-163.html#download
neće mi radit
:/
Na xboxu za otvaranje home menija, paljenje i gašenje konzole ili kontrolera. Na games for windows live za otvaranje home menija.
Na pc za igre koje nisu u GFWL za niš.
a rade li na njemu slusalice?citao sam negdje na netu na recenziji gamepada da ima prikljucak za slusalice pa neznam dali se to odnosi samo na xbox ili i na pc takoder...
Ljudi koji sam bug imao, pucam penale s Chelsijom protiv Barce i izgubim, ali su se veselili moji a ne Barca.
Ljudi koji sam bug imao, pucam penale s Chelsijom protiv Barce i izgubim, ali su se veselili moji a ne Barca.
TO JE DEMO!!
Haha, koji carevi.
Da se nisam puko smijat mogo sam snimit video.
nisam neki veliki igrac fife, ali kad sam vidio fifu demo, usporedio ga sa pesom, rodila se ljubav :D
jedva cekam fifu full verziju :P
grafika u demu je premocna