FH problem

poruka: 4
|
čitano: 1.359
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FH problem

Dakle, prijetelj me nagovorio da kupim orginal Battlefield 1942 da bi na njega stavio mod FH(Forgoten Hope) i da ga možemo igrati preko interneta. Kupio sam, instalirao i sada nemogu igrati online. Prije sam imao crackanu igru na mašini, pa sam zaključio da zato ne radi. Imao sam i još cijelu hrpu problema na windowsima, pa sam odlučio formatirati disk i ponovno staviti windowse. I sada kada sam to napravio ne radi. Cijelo mi vrijeme izbacuje "Invalid CD key". Probao sam razna riješenja koja sam našao po internetu na drugim forumima, ali ništa nije pomoglo. Jeli itko imao isti problem i riješio ga? Molim vas za pomoć, što prije to bolje(za moju mašinu), jer sam više izgubio sve živce, rješavam ovo mjesecima...  Molim vas da napišete bilo što, ama makar bila i zadnja glupost koje se sjetite, samo da su slova sa nečim šta nazire rješenje! Unaprijed hvala!!!

If death of one man can save thousand lives,then that one sacrifice is worth it!
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 15:07 (Altair).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FH problem

Nitko nezna kako riješit? Ljudi, molim vas, makar bila totalna besmislica...

If death of one man can save thousand lives,then that one sacrifice is worth it!

0 0 hvala 0
16 godina
FH problem

Dali si otvarao kakve accove di si trebao ukucati taj kod pa je kod ostao povezan na njega ili ga netko drugi koristi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FH problem

Ne, ništa. Kod je jedino ukucavan pri instalaciji i poslije kada sam ga ručno unosio u registry(prema jednom riješenju nađenom na netu).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice